Ik heb contact gehad met deze verkoper over de aanschaf van rijlaarzen. Tijdens het proces was er nog geen definitieve bestelling afgerond en er had geen betaling plaatsgevonden. Ondanks dat he... Leggi di più
Één ster is nog teveel voor deze boevenclub. Zit al weken/maanden te wachten op teruggave van m'n geld voor niet geleverde producten. Koop niets bij deze toko, het is allemaal even misleidend! Blij... Leggi di più
Als nummer zoveel in de rij van bestellers kreeg ik vandaag bij hoge uitzondering 50% terugbetaald door die ratten. Ik hoef niet te vertellen wat er allemaal aan vooraf is gegaan, zo leert mij de vele... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jammer genoeg vooraf geen reviews gelezen: Erg ontgoocheld over de Cilla cardigan die vandaag, na heel lang wachten geleverd werd. Ze is van de allerlaagste kwaliteit die ik ooit heb gedragen. Z... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Niets geleverd, veel vertragende emails, geld kwijt
Op 5 mei iets besteld.
Bestelling bleef sindsdien hangen bij 'wordt uitgeleverd'. Je kunt alleen maar via email communiceren en er wordt alleen maar gezegd: we zijn er mee bezig, u kunt de status volgen via 'traceernummer'.
Ik heb ze inmiddels, 23 mei, in gebreke gesteld en geld terug gevraagd maar nog steeds blijven dezelfde mails terugkomen met veel beloftes.
De mails komen van een adres met 2 uur tijdsverschil met Nederland. Gambia, Senegal of Ivoorkust bijvoorbeeld. Geldklopperij dus.
Mijn advies: Niets bestellen!

Risposta di Van Heuven Utrecht
Helaas een slechte ervaring tot nu toe
Helaas een slechte ervaring tot nu toe. Het bestelde product leek niet op de foto van de website, labels ontbraken en inderdaad geen etiket met de samenstelling. Het hele leveringsproces kenmerkte door veel mailtjes met verontschuldigingen over de levering. Pakketje was slecht verpakt, kwam uit Frankrijk(?). Retourzending aangevraagd ( want je moet een retourformulier meesturen die je pas ontvangt als je een mail stuurt). Ook hier weer lange mailwisseling over gehad. Gisteren retour verzonden ( kosten €8,25!). Ben benieuwd of we ons geld tegemoet kunnen zien. Als dat het geval is zal ik opnieuw een bericht hier plaatsen!

Risposta di Van Heuven Utrecht
Slechte kwaliteit en communicatie.
Slechte communicatie en levering duurt veel langer dan beloofd. Met mailtjes wordt je aan het lijntje gehouden: ‘Wij dubbelchecken jouw bestelling’, ‘Kwaliteitscontrole voltooid’ etc. De kwaliteit van het shirt ziet er goedkoop uit. Er zit ook geen etiket in het shirt over de samenstelling van het shirt. Het is zeker geen 100% linnen zoals beloofd wordt op hun website. Niet te vertrouwen deze club en doe er geen aankopen!!!

Risposta di Van Heuven Utrecht
Product coming from CHINA?
Product coming from CHINA?
An international shipment is involved, and the delivery time is weeks. So the whole purchase is a fraud it is not a Dutch or European product.

Risposta di Van Heuven Utrecht
DIT zijn oplichters niet kopen !!!!!!
DIT zijn oplichters niet kopen !!!!!!! Hebben dit ook met andere webshops gedaan onder andere namen......
LET OP: Geen kvk op de site en geen adres - dropshippers.