Van Beekum Specerijen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben altijd tevreden met de specerijen van van beekman Altijd netjes verpakt en snel geleverd En dan smaakt alles net even lekkerder

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb jaren zelf in een beenhouwerij gewerkt en zoals de prijzen van het vlees de laatste tijd zijn gestegen besloten om terug thuis alles zelf beginnen te maken zoals gehaktbereidingen, Gyros, B... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Dat ging raar bij mij, ik ben 50 jaar van beroep kok geweest waarvan 30 jaar met een eigen zaak. In verband met pensioen gaan in 2019 verkocht. Om af te kikken van de vele uren werk ging ik pakketten... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Overzichtelijke website. Bestelling netjes verpakt geleverd. Kruiden zijn heerlijk. Heb zoutvrij gekozen en nog even de dosering wat beter onder de knie krijgen. Je merkt wel direct wat zout doet met... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di condimenti
  2. Negozio di alimentari
  3. Negozio di spezie
  4. Produttore di alimenti

Scritti dall'azienda

Van Beekum Specerijen is een familiebedrijf dat al sinds 1908 gespecialiseerd is in hoogwaardige kruiden en specerijen. We bieden ambachtelijke kruidenmixen en unieke BBQ-rubs, en leveren ook maatwerk voor de horeca. Kwaliteit, ambacht en duurzaamheid staan bij ons voorop: elke mix wordt met vakmanschap samengesteld en duurzaam geproduceerd. Dankzij ruim een eeuw ervaring, een breed assortiment en klantgerichte service kiezen klanten voor Van Beekum Specerijen als hun vertrouwde kruidenspecialist.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

176 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

93 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Bedrijf negeert klachten

Bedrijf negeert klachten. Reageert niet op mail of chat. Zeer onbetrouwbaar dus.
Als reactie op onderstaande bericht van van beekum: ze reageren NIET op mijn mails naar de JUISTE adressen en hebben NOOIT telefonisch contact opgenomen.

8 novembre 2025
Logo di Van Beekum Specerijen

Risposta di Van Beekum Specerijen

Hoi Wil, we reageren altijd op iedere klacht en zoeken samen met onze klanten naar de beste oplossing. Alleen wordt dat lastig als je je klacht niet wilt delen in de live chat, naar het verkeerde e-mailadres mailt en telefonisch contact weigert, zeker als er vervolgens met een 1-ster review wordt gedreigd.

We staan nog steeds klaar om het voor ons nog onbekende probleem netjes op te lossen. Je mag ons bellen, mailen of zelfs langskomen… dan kijken we er samen direct naar.

Fijne website

Fijne website. Ook reviews gelezen en daar toch weer wat van opgestoken.
Keurige bussen en netjes verpakt.
Het is even een uitgave aan kruiden, voor een gratis verzending, maar ik kan weer vooruit.

25 ottobre 2025

(H)eerlijke specerijen van Van Beekum

Van Beekum Specerijen heeft precies de lekkere specerijen te koop die ik altijd gebruik voor elk stuk vlees en vis op de BBQ en in de braadpan.
Het hele jaar rond op voorraad. En vandaag besteld is morgen al in huis (mits op voorraad natuurlijk). Duidelijke bestel- en bezorgcommunicatie.
Ik ben tevreden👍

14 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Goede service, kwaliteit en snelle levering.

Goede service, kwaliteit en ik kreeg een nostalgisch gevoel van de tijd dat ik slager was. De lekkere geur van de kruiden en specerijen is gewoon heerlijk. Ik heb er ook al gebruikt en mijn vriend vind ze ook heel erg lekker. Hij vindt dat je de gerechten een boost geeft. Ik ga in de toekomst vaker bij hun bestellen.

20 settembre 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più