Fijne shop, goede levering weer. 1 van de beste smakelijke goede kruiden. Ga zo door echt blij met jullie.
Reeds diverse bestellingen gedaan bij Tuana . Elke keer super geregeld en mooi op tijd geleverd en goed verpakt. Toch ging het bij de laatste bestelling fout door de vervoerder. Helaas er wa... Leggi di più
Bestelling incompleet ontvangen. Vervolgens gemaild. Geen reactie. Vervolgens via de Chat contact gezocht. Meer dan "Goedemorgen" is er niet geantwoord. Foutje maken kan echter niet willen rea... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Non risultano inviti alla recensione recenti
Goede en snelle service
Goede en snelle service.
Prijs/kwaliteit verhouding is ook top.
Fijne shop
Top kruiden!
Tuana verkoopt heerlijke kruisjes voor een goede prijs. De kwaliteit is top, de prijs is netjes en de service is uitstekend. Zeker een aanrader!
Geweldige afhandeling
Ik heb al meerdere keren besteld, altijd prima, heerlijke kruiden. Snel bezorgd. Dit keer een verkeerd product. Ik heb ze gemaild en ze hebben hun excuses aangeboden en alsnog het juiste artikel verzonden. Wat verkeerd was hoefde ik niet terug te sturen. Grote klasse.
Reeds diverse bestellingen gedaan bij…
Toch ging het bij de laatste bestelling fout door de vervoerder.
Helaas er waren potten open met kruiden , het zag er niet uit.
Een mailtje naar Tuana en het probleem werd direct opgelost.
Dezelfde dag ging er een nieuw pakket kruiden de deur uit met de bestelde kruiden.
Ik kon de foute bestelling gratis retour zenden ( intussen was het nieuwe al weer onderweg.
Dat zulke nette bedrijven nog bestaan, andere willen eerst hun spullen terug en nadagen/ weken wordt de klacht misschien opgelost.
Tuana verzend dezelfde dag van de klacht al opnieuw SJAPO voor Tuana en hun team .
Tuana heeft ook nog een leuke verassing met een kortingsbon ingepakt , ( grote klasse )
Ik zal zeker weer bestellen en aan ieder die wil luistern vertellen over hun TOP service.
Ga zo door DIK tevreden over team Tuana
Ik heb alle kruiden gevonden wat ik…
Ik heb alle kruiden gevonden wat ik zocht en het valt goed in de smaak bij ons.
Heerlijke kruiden
Goede en snelle levering. Alle soorten kruiden, allemaal lekker.
Mijn bestellingen waren snel en netjes…
Mijn bestellingen waren snel en netjes verpakt. Ik ben altijd tevreden omdat de producten van goede kwaliteit zijn. De meegestuurde cadeautjes waren ook erg leuk, bedankt Tuana Kruiden!
Heb hier laatst ff een restock van…
Heb hier laatst ff een restock van kruiden gedaan. Die waren supersnel bezorgd (incl lieve goodies) en enorm lekker. Aanrader: Jerk, Caribean en Berbere kruiden. Ik ga hier zeker weer bestellen wanneer ze weer op zijn.
Heel tevreden
Zondag 18 januari iets besteld en vandaag 20 januari al ontvangen, met een paar cadeautjes erbij.
Super veel keuzes
Mijn eten smaakt veel lekkerder met tuana kruiden. Snelle service en behulpzaam personeel.
Ik was erg tevreden over zowel de…
Ik was erg tevreden over zowel de kwaliteit als de snelle levering van de producten die ik van Tuanashop heb ontvangen. Het brede assortiment is ook geweldig. Ik beveel het zeker aan.
Tuanashop De producten die ik heb…
Tuanashop De producten die ik heb ontvangen zijn erg goed, ik beveel ze aan, ik ben tevreden.
een snelle levering kruiden is heerlijk…
een snelle levering kruiden is heerlijk koop het zelf heel vaak van hier en maakt me eten altijd heerlijk met volle smaak beste kruiden ooit!!
Ik heb kruiden gehaald bij Tuana
Ik heb kruiden gehaald bij Tuana en er een heerlijk gerecht mee gemaakt. De smaak was vol en puur, je proeft echt de kwaliteit. Mijn eten kreeg meteen meer karakter. Zeker een aanrader, ik kom hier absoluut terug!
كانت التجربه رائعه و التغليف جيد جدا و…
كانت التجربه رائعه و التغليف جيد جدا و اتاني في الموعد المحدد
Mijn bestelling is netjes en op tijd…
Mijn bestelling is netjes en op tijd geleverd. Producten zijn goede kwaliteit. Ik gebruik al jaren deze merk en geen klachten. Top bedrijf.
Tuana zag er goed uit. snel bezorgd, bedankt
Zag er op de site al goed uit.
Snel bezorgd, ben er heel blij mee.
Ga alles gebruiken
Levering verdwenen?
Voorheen 2 sterren --> nu 5.
Waar de webshop niet verantwoordelijk was voor het niet aankomen van het pakket hebben ze contact opgenomen en het probleem opgelost.
De bestelling en verzendbevestiging voorspelde veel goeds.
Na het bericht dat mijn bestelling geleverd zou zijn, heb ik het pakket nergens aangetroffen.
Dit ligt natuurlijk niet binnen de verantwoordelijkheid van Tuanashop, maar DHL geeft (hoe bizar dan ook) aan dat Tuanashop verantwoordelijk is voor het indienen van een onderzoek. Na enkele keren bellen met geen gehoor, een verbinding die tijdens het gesprek verbroken werd en onbeantwoorde mails begin ik toch wel moedeloos te worden.
Nogmaals het begin was heel goed en als het pakket niet kwijt geraakt zou zijn dan was deze correspondentie niet nodig geweest, maar nu heb ik toch écht hulp nodig van Tuanashop.
Hopende met deze review dat zij in actie komen.