Valentino Pizza Recensioni 65

TrustScore 2.5 su 5

2,6

Vi bestilte pølsemix og en kebab med hvidløg .... Vi får en kebab uden hvidløg og en bakke kolde pomfritter..ingen pølsemix ..vi ringer til Valentino Pizza . De kan ikke gøre noget ..sådan en taber bu... Leggi di più

Bästa Amo! Du har finaste bemötelsen i denna stad, Bryr sig verkligen om sina kunder som därmed bevisar du har en hjärta av guld som du också visar hur mkt kärlek du lägger i maten<3 Handen på hj... Leggi di più

Vi har de sidste 10-15 år spist på Valentino flere gange årligt - ALTID tilfredse og aldrig er restauranten gået på kompromis med kvaliteten, selv når de har udvidet kapaciteten mv. I aften havde vi e... Leggi di più

Pizzan levererades 2 timmar efter beställning. Dessutom fick jag ingen sås som ingick. Vid klagomål skyllde de på att de hade mycket att göra. I 2 timmar? Första gången vi klagade, efter en timme,... Leggi di più

1. Ristorante
  2. Consegna pizze a domicilio

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Valentino Pizza i Randers Online Bestilling. Bestil mad online, Pizza i Randers, Pizza Restaurant i Randers

2,6

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Levering var god

Levering var god. Men så stopper det også. Pizzaerne var uspiselige. Fik deep pan selvom vi ikke havde bestilt det. Der manglede smag i dem. Og så flød de med ost på. Handler ikke der igen.

18 agosto 2024

Ufattelig ringe!!!

Til en start... Personalet er unge og uprofessionelle. Maden og specielt pizzaerne er noget af det ringeste jeg nogensinde har set. Direkte ulækkert, fedtede og slaskede.

Stedet er mørkt og på ingen måder indbydende.

Aldrig har jeg fået så ringe en oplevelse!! Vi sætter IKKE vores ben der igen.

3 agosto 2024

Uprofessionelt udover det sædvanlige

Jeg har bestilt pizza gennem hjemmesiden, hvorefter jeg bliver omdirigeret til en side, hvor bestillingen skal bekræftes af restauranten. Efter 30 minutter har jeg stadig ikke hørt noget, selvom det fremgår af hjemmesiden, at en bekræftelse burde komme på mail eller SMS indenfor 2 minutter. Jeg ser så på trustpilot at en anden kunde har haft samme oplevelse, men at hun så har opdaget at resultaten er lukket, hvilket ikke fremgår nogle steder på hjemmesiden.

30 luglio 2024

Vi var 4 personer som ankom kl.17.00 og…

Vi var 4 personer som ankom kl.17.00 og bestilte 3 gange buffet og en pasta med tigerrejer.
Klokken 18.00 var pastaretten endnu ikke serveret, og efter adskillige rykkere - viste det sig at kokken IKKE var begyndt på retten.
Klokken 18.30, efter endnu en rykker, kom retten på bordet - men da var resten af selskabet færdige med at spise !!
Ingen undskyldninger af nogen art.
VI KOMMER DER IKKE MERE, SELV OM VI ER TILFLYTTET OMRÅDET !!

24 luglio 2024

KLAMMESTE STED…,,,!!

KLAMMESTE STED…,,,!!
Der var insekter i isterningerne virkelig KLAMT🤮
Vi fik ikke maden samtidig ca.10 min imellem serveringerne. Det er jo ikke ligefrem derfor man går ud og spiser sammen. Kommer der ALDRIG IGEN.
Har stadig kvalme ved tanken🤢

19 luglio 2024

Uspiseligt 🤮🤮🤮

Vi hentede 2 pizzaer i take away. Virkelig dårlig smag i begge to, især den med kebab (smagte overhovedet ikke af det). Den anden indbagt pizza hvor der ikke var ret meget fyld i. Forstår ikke man kan servere sådan noget og prisen er jo samtidig dyr nok. Prøver det aldrig igen. Hilsen en meget skuffet familie ☹️☹️☹️

17 luglio 2024

No go

Vi bestilt 6 pizzaer ,de var slet ikke færdig til tiden,da vi kom hjem med de alt for dyre vare ,var det ikke dem vi havde bestilt og smagen var absolut under middel ,,

9 luglio 2024

Alt det bedste for mine kurdiske venner

Jeg kan se, at andre har negative "oplevelser". For mig at se er de falske anmeldelser. Jeg bor i området, og kan se og ved at Valentino Pizza er et godt og anstændigt sted.
De har en storsmilende smiley.
Personalet er dejligt. Pizzaerne vidunderlige. Jeg elsker nummer 59 med ekstra hvidløg og chili

3 febbraio 2024

Hold jer væk

Ikke et besøg værd, maden er elendig og på ingen måde pengene værd, deres buffet bliver ikke fyldt op, maden er kold, tør, sej, virkelig en dårlig oplevelse, der er problemer med rengøringen på stedet.
Deres pizzaer er ligeledes ikke en bestilling værd, tør, brændt, brun salat og mangel på ingredienser.
Det er helt klart en pengemaskine hvor kvaliteten er skruet i bund for lidt ekstra profit.
Spar for guds skyld jeres penge.

28 dicembre 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito