Et års rejse og 32 kg lettere - det har været et spændende, udfordrende og inspirerende år, hvor jeg virkelig er kommet på arbejde mentalt, hvilket jeg havde brug for. For jeg havde brug for at have... Leggi di più

Jeg er nu ved at nå til en ende i mit forløb hos Sandra. Jeg har været fuldt ud tilfreds, uanset hvilken udfordring jeg har stået i har jeg følt mig grebet af hende. Jeg har fået så meget med herf... Leggi di più

Jeg har været i 17 måneder under vingerne hos Sandra og det har været det hele værd. Hun er imødekommende meget forstående og tålmodig. Hun har et realistisk billede af et vægttab og madro. Jeg er al... Leggi di più

1. Corsi di fitness
  2. Servizio di perdita peso

Vægtbalancen tilbyder online kostvejledning samt familie forløb med fokus på sunde vaner.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Kostforløb hos Vægtbalancen

Har fulgt et 4 ugers sommerforløb hos Sandra/ Vægtbalancen og må sige at det lever fuldt ud op til navnet. Fokus på vægten, men med en fantastisk balance mellem gode, lækre solide måltider og endda lækre sunde snacks/mellemmåltider.
Har ikke på noget tidspunkt haft trang til mere eller andet mad end det på planen.
Undervejs i forløbet har Sandra motiveret med gode tips, gå-Challenge g nye opskrifter hver uge.
Tabte mig 3,8 kg og 16 cm er forsvundet.
Føler mig godt rustet tilselv at komme i mål med det sidste, og lykkedes det ikke, så tager jeg gerne et forløb til 😃
Sandra får min bedste anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8 agosto 2021

20 ugers forløb

Min mand og jeg har netop afsluttet et kostforløb hos Sandra og det er noget af det bedste vi har gjort for os selv.
Med Sandras kyndige hjælp og lækre mad har hun hjulpet os til at nå vores mål.
Noget som vi i flere omgange har forsøgt på egen hånd uden succes.
Vi vil begge klart anbefale Sandra!
Hun er god til at holde en til ilden og hjælpe med at sætte delmål så det bliver mere overskueligt.

5 agosto 2021

Vil du gøre noget godt for dig selv? Så kontakt vægtbalancen 💪😍

Jeg kan med det varmeste anbefale et forløb ved Sandra. Her for du en coach der er nede på jorden, lytter på dig, hjælper dig og det er de lækkerste retter du for.
Retterne passer ind til hvad jeg godt kan lide og passer ind til min familie.
Mit 8 ugers forløb er ved ende og det har været en rejse der har givet mig inspiration og vist hvor simple ændringer i kosten der skal til. Så hvis du engang for alle vil gøre noget godt for dig selv, så kontakt Sandra - du vil ikke fortryde det 😍

4 ugers kostforløb

Jeg valgte Sandra til et “tilbage til rutinerne efter 2. Coronabølge” slog den sunde fornuft ud af mig. Det var et rigtig godt forløb med god sparring, normalt mad som er til at lave i en travl hverdag.
Jeg fik min fornuft tilbage og styr på de normale mængder for min krop, med plads til kollegahygge og en hverdag ved siden af.

Jeg synes man skal vælge Sandra, hvis man er interesseret i en sund tilgang til en ellers normal hverdag, uden for mange dikkedarer & hvis du mangler en til et kærlig skub bagi! ☺️

17 giugno 2021

Jeg har været virkelig glad for at være…

Jeg har været virkelig glad for at være klient hos Sandra! Hun sørger for gode og nemme opskrifter hver uge. Hun følger desuden op på hvordan ens uge er gået, hvilket holder en til ilden. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos hende!

1 klasses coating

Har prøvet rigtig mange forskellige metoder for at tabe mig, men det har bare ikke fungeret.
Så hørte jeg om vægtbalancen og må ærlig indrømme at jeg var lidt skepsis til at starte med. Hvorfor skulle det lykkedes denne gang. Nå men jeg tog chancen og må ærlig indrømme at jeg blev meget overrasket da jeg modtog min første kostplan. Det var ganske alm. mad. Forstået på den måde at letmælken var skiftet ud til minimælk og hvis der var noget jeg ikke kunne lide blev det prompte skiftet ud med noget andet. Hele tiden havde du Sandra ved din side. Et helt FANTASTISK sted. Prøv det og få syn for sagen at det virker. 😊

6 giugno 2021