Wat een ontzettend klantvriendelijke…
Wat een ontzettend klantvriendelijke winkel. Eigenaar heeft me onwijs goed geholpen en me de nodige kosten bespaart. Ze denken echt met je mee!
Nieuwe computers, notebooks & randapparatuur. Reparatie computers & alle Apple producten ict-keurmerk. Pasfoto’s. Netwerken, software op maat voor bedrijven. Websites en opleidingen.
Kruisstraat 7a, 5281AW, Boxtel, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ik kom al zolang ik gebruik maak van computers bij V-lite. (Al zo'n 20 jaar denk ik).De service en klantvriendelijkheid is altijd super!!

Risposta di V-Lite Computer Service
Heb verkeerde informatie van een website ontvangen. De app werkte daardoor niet. V-Lite doorzag het probleem en loste het in 5 minuten op.
Super

Risposta di V-Lite Computer Service
Goede reparatie van mijn laptop door V-lite. Mijn laptop startte helemaal niet meer op. Ik was eerder daarmee naar het bedrijf gegaan waar ik de laptop had gekocht (die alles voor een glimlach doen). Dat bedrijf gaf aan dat het moederbord kapot was en vervangen moest worden om de laptop weer werkend te krijgen (kosten ruim 800 euro). Ik twijfelde of dit wel klopte en ben naar V-Lite Computer Service gegaan voor een 2e mening. V-lite heeft de laptop van binnen schoon gemaakt en helemaal nagekeken. Dat kostte een paar tientjes in plaats van 800 euro. Het moederbord bleek helemaal niet kapot te zijn, alleen de achtergrondverlichting van het toetsenbord was kapot. Dat kan alleen gerepareerd worden als het hele moederbord wordt vervangen maar ik kreeg van V-lite wel de keuze of ik dat wilde. Ik heb ervoor gekozen dat niet te doen, want de laptop werkt nu gewoon goed ook zonder achtergrondverlichting. Vakkundig werk, snel en een zeer vriendelijke man. Ik ga hier een volgende keer zeker weer terug.

Risposta di V-Lite Computer Service
Super fijne hulp. Heel vriendelijk en snelle service!
Hulp op afstand via telefonische afspraak. Heel handig en klacht vakkundig verholpen.
Een zeer goede ervaring bij V-lite.
Ik werd op een fijne manier geholpen, er werd goed met me meegedacht, oplossingen aangereikt. Zeer goede en snelle service. Fijn om te ervaren, in deze tijd, dat je als klant nog steeds koning(in) kunt zijn.

Risposta di V-Lite Computer Service
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.