Wat een gedrogt van een systeem. Gemaakt door schijnbaar laaggeschoolde nietsnutten. Zeer lastig inloggen met protocollen van verificatie die niet werken. Het aanmaken van een account of login is ge... Leggi di più
Iedere keer als ik via Uw Zorg Online een afspraak wil maken bij mijn huisarts praktijk is er altijd wel een fout of mijn naam is niet geregistreerd of hij komt helemaal niet binnen wat een schijt app... Leggi di più
Onlangs kampten we met een lastig technisch probleem. Op dat moment was de ondersteuning van Zorg Online precies wat we nodig hadden. De communicatie met de medewerker was uiterst professioneel en g... Leggi di più
Als huisarts adviseer ik mijn patiënten om Uw Zorg Online te gebruiken. Zo kunnen ze bijvoorbeeld altijd bij hun medicatielijst en mij dus ook helpen om de medicatielijst actueel te houden. Mensen de... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Uw Zorg Online draait alles om tijd. Tijd die we graag teruggeven aan zorgverleners en patiënten. Met onze digitale oplossingen maken we zorg niet alleen efficiënter, maar ook beter bereikbaar. Voor zorgverleners betekent dit dat ze het contact met hun patiënten eenvoudig en efficiënt kunnen organiseren. Minder tijd kwijt aan gedoe en geregel, meer tijd voor waar het echt om gaat: zorg voor de patiënt. Voor patiënten maken we het contact met hun zorgverleners een stuk eenvoudiger. Niet meer bellen voor een recept of afspraak, maar zelf regelen op het moment dat het hen uitkomt. Bovendien brengt Uw Zorg Online al hun zorgverleners samen in één handige app. Simpel, snel en altijd bij de hand.
Peursumstraat 25, 1105 BP, Amsterdam, Paesi Bassi
- uwzorgonline.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 55% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Mijn huisarts werkt met dit portaal
Mijn huisarts werkt met dit portaal. Meer dan de helft van de tijd kan het medisch dossier niet opgehaald worden "vanwege een fout". Bijzonder irritant want actuele informatie is zo niet bij te houden.
Ik adviseer zorgverleners om niet met dit portaal te werken, teveel storingen.

Risposta di Uw Zorg Online
Waardeloze app die zeer slecht werkt
Waardeloze app die zeer slecht werkt. Mijn apotheek kan ik niet meer opgeven, en mijn dossier ophalen lukt ook niet meer. Bij mijn vrouw hetzelfde geval.

ICT niet van deze tijd
Opent niet of nauwelijks, veel te traag of geheel niet openen van dossier. Op de site staat.....kan even duren, het begrip even is uiteraard rekbaar. ICT niet van deze tijd.
Beetje flauwe reactie van Uwzorgonline alsof ze het niet weten. Er staan wel 10 soortgelijke reviews in de afgelopen weken. Ook vandaag meldt de site: "door een technisch probleem etc etc"

Risposta di Uw Zorg Online
Ben al 5 dagen bezig om mijn medische…
Ben al 5 dagen bezig om mijn medische gegevens in te zien. Krijg continue foutmeldingen.
Waardeloos systeem.

Bijzonder slechte site
Bijzonder slechte site, lijkt wel alsof ik op internet zit met een inbelmodem uit 1995 zo traag dat het allemaal werkt.

Onbetrouwbare app
Zorgwekkend dat een app zulke wisselende resultaten geeft in de communicatie. De ene keer werkt het zoals het hoort, de volgende weer helemaal niet. Doe het goed of doe het niet. Dit is gewoon gevaarlijk.

Risposta di Uw Zorg Online
Uwzorgonline: niet functionerend onmisbaar portal zonder klantenservice
Update 27 november:
2 weken geleden via patientenomgeving van huisarts alsnog gelukt om in contact met Zorgonline te komen. Helpdesk heeft het probleem binnen korte tijd opgelost. Heb de indruk dat ze de klantenservice aan het opschalen zijn. Maar zie nog veel recente slechte ervaringen. Wijzig mijn 1-ster daarom naar 2 sterren.
update 24 oktober
Contact onderhouden en dossiers inzien bij de huisarts kan alleen via dit portal. Bij mij kan de huisartsenpraktijk niet worden gekoppeld aan uwzorgonline omdat mijn e-mailadres niet wordt herkend. Uwzorgonline werkt alleen met FAQ en ze hebben geen servicemedewerkers om vragen te beantwoorden. Als ik kijk naar de reviews dan zie ik dat ze recent alleen maar 1-sterren beoordelingen hebben gekregen. Vraag me af hoe ze dan toch nog aan zo'n relatief hoge gemiddelde beoordeling komen. Interessant onderwerp voor een consumenten tv-programma?

Waardeloze klantenservice
Ik zit al twee weken zonder de mogelijkheid om in te loggen op uwzorgonline. De Authenticator voor uwzorgonline kan niet meer worden toegevoegd, omdat de mogelijkheden tot herstel veel te beperkt zijn. De klantenservice is zo goed als niet-bestaand van deze instelling. Eerst al zoeken naar het webformulier, nadat je 10 x bent doorverwezen naar de FAQ. Geen mogelijkheid om te bellen. Na het invullen van het webformulier krijg je weliswaar per e-mail reactie, waarin vragen worden gesteld. Maar een antwoord daarop (reply per e-mail) wordt niet meer gelezen. Oftewel: wat nu? De communicatie moet dus beter, sneller en duidelijker. Belafspraken moeten worden nagekomen en dat gebeurt niet.

Risposta di Uw Zorg Online
Medisch dossiers al maand niet bereikbaar
Wij kunnen al een maand geen medisch dossier inzien. Serverfout 500. Daar staan mijn brieven van specialisten in het dossier. Alles is onbereikbaar.
Officieel zijn er nooit storingen maar men heeft het kennelijk druk met oplossingen. Ik heb namelijk ettelijke keren geprobeerd om via de helpdesk contact te zoeken maar deze antwoordt gewoon niet. Bellen verwijst naar diezelfde helpdesk. Contact is niet mogelijk. Onvergefelijk want ik heb het nodig om zaken uit te zoeken. “Computer says no”.
Ik kijk net terug naar maart 2025 en wat blijkt? Het is al tenminste meer dan een half jaar vreselijk mis. De positieve reviews zijn uit het verleden zodat de conclusie is dat het bergafwaarts gaat. Ernstige klachten, bijna allemaal! Dat het een redelijke site is berust op oude reviews. Er gaat daar iets mis. Zoals iemand zei: de makers zitten misschien in India…mijn medische gegevens misschien ook.
Defect platform
Vul hele vragenlijst in om afspraak te maken maar vervolgens werkt de datum prikker niet.
Als je de console in browser bekijkt zie je ook onvergeeflijke fouten. Website is gewoon stuk.
Dit is overigens al maanden het geval.
Voor als je van puzzelen houdt
Rommelig ongestructureerd ondoordacht, overal en nergens. Voorbeeld correspondentie met je arts op verschillende plekken geplaatst ipv op 1 plek nl berichten!
Onbestaande helpdeskfunctie
Het koppelen van mijn account lukt al tijden niet. Zowel de zorgverlener als uwzorgonline kunnen het probleem niet oplossen. Uwzorgonline is slecht bereikbaar, communiceert met noreply emailadressen zodat je steeds weer je probleem als een nieuw probleem moet melden. Toen ik uiteindelijk een emailadres kreeg waar ik in ieder geval me kon communiceren werd er een suggestie gedaan voor een oplossing, maar niet uitgevoerd. Uiteindelijk werd er niet meer op mails gereageerd. In de tussentijd kan ik berichten niet lezen terwijl die op dit moment belangrijk zijn. Ronduit teleurstellend.
Waardeloos - koppeling met huisarts lijkt onmogelijk
Ik probeer al maanden mijn Zorg Online omgeving gekoppeld te krijgen met mijn huisarts via DigiD, maar krijg telkens een foutmelding dat er een technisch probleem is en ik het later nog eens moet proberen. Contact gehad met de huisarts, daar staat alles goed. Op de site van Uw Zorg Online alle stappen bij de veelgestelde vragen doorlopen voor een mogelijke oplossing, maar niets werkt. Het advies gehad van de assistente van de huisarts om een melding te maken bij Uw Zorg Online, want zij kon het niet oplossen. Dat gedaan om pas na weken een antwoord terug te krijgen, waar eerst weer de hele lijst oplossingen van de veelgestelde vragen met mij gedeeld werd. Dan voel je je niet serieus genomen. Daaronder nog wel wat verdiepende vragen, dus die beantwoord om vervolgens de reactie te krijgen dat ik al gekoppeld was. De huisarts moest mij ontkoppelen en dan moest ik zelf opnieuw inloggen. Dan zou het opgelost zijn. Vandaag de assistente gebeld, die heeft mij ontkoppeld, maar ook toen bij het inloggen kreeg ik weer dezelfde foutmelding. De assistente liet weten dat ze veel problemen met Uw Zorg Online ervaren en graag naar iets anders willen overstappen, maar dat er helaas geen goed alternatief is.
Ik vind het zeer frusterend dat het nu al maanden duurt om in een systeem te kunnen komen en dat Uw Zorg Online zeer traag reageert op meldingen. De service is te triest voor woorden voor een organisatie die zich bezig houdt binnen de gezondheidszorg. De service moet gewoon goed werken en bereikbaar zijn. Wanneer er een probleem is moet dit gewoon serieus en vlot opgelost worden. Dit gebeurt helaas niet.
Ouderwets bellen naar de huisarts is nu de oplossing, maar ik baal er zeer van.
Gegevens van andere zichtbaar
Ik wil mijn gegevens bekijken en zag tot mijn verbazing de gegevens van andere patienten. Adressen,BSN nummers, namen van behandelaar en patienten met hun gezondheids problemen.
Heb hier netjes melding van gemaakt en men reageerde erg snel met allerlei vragen. Ze hebben meerdere keren kontakt opgenomen maar nooit een antwoord gekregen wat er fout is gegaan. Dus erg veilig zijn je gegevens ook hier niet.
Uw Zorg Online app werkt niet.
Heb de app 5x opnieuw gedownload, maar ik krijg steeds te zien;Deze zorgverlener is geen klant van Uw Zorg Online. Heb letterlijk alle gegevens van de praktijk ingevuld. Hoor het vaker om me heen.
Waardeloos om de haverklap ligt de app…
Waardeloos om de haverklap ligt de app eruit.Ik dus niet in mijn dossier, geen medicatie aanvragen niets. Reageren niet op klachten mail ondanks 3x mail gestuurd.
Moeilijk bereikbaar. Communuceren niet met clienten van praktijk moet allemaal via formulier via app zelfs daar reageren ze niet op. Waardeloos bedrijf/app en schandalig hoe zij
(Niet) met klachten omgaan!
Kan al 1 jaar niet inloggen
Ik woon nu een jaar in een nieuwe woonplaats en dus ook een nieuwe huisarts, deze is aangesloten bij UwZorgOnline. Ik heb bij UwZorgOnline een account aangemaakt en geverifieerd met de code die ik van hun heb ontvangen, maar ik heb nog niet eens 1 keer kunnen inloggen op het portaal, omdat de site (en app) mijn mailadres niet herkent, terwijl deze dus wel is aangemeld en geverifieerd.
Hierover al vaker contact gehad met klantenservice van UwZorgOnline en zij zeggen dat het een probleem is die door ICT wordt opgepakt, maar er gebeurt nog steeds niets.
Het gaat ze waarschijnlijk lukken om mij een jaar lang niet in te kunnen laten loggen. Ik heb zelfs al het alternatief geboden om een ander mailadres te gebruiken, maar er wordt gewoon niet meer gereageerd.
Mijn huisarts kan er ook niet aan doen.
In een woord waardeloos
In een woord waardeloos. Je kunt helemaal geen afspraak maken via de app .
Je moet altijd de praktijk bellen waardeloos.
Soms wordt je pas de volgende dag gebeld.
Ook kun je geen berichten sturen na de huisarts omdat de praktijk de dokters niet kunt bereiken alleen praktijkondersteuners.
Inloggen of koppelen lukt niet
Ik probeer al weken in te loggen via digid, maar die koppeling werkt totaal niet. Ouderwets bellen dan maar weer om een afspraak in te plannen.
Wat een waardeloos systeem
Wat een waardeloos systeem, omslachtig, klant onvriendelijk, de huisarts vult je gegevens niet in maar wil wel dat je er mee werkt en email werkt niet.
Na 4 weken nog steeds niet actief. a.u.b. terug naar hoe het was.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.