Uw Zorg Online Recensioni

TrustScore 3 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Iedere keer als ik via Uw Zorg Online een afspraak wil maken bij mijn huisarts praktijk is er altijd wel een fout of mijn naam is niet geregistreerd of hij komt helemaal niet binnen wat een schijt app... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Wat een gedrogt van een systeem. Gemaakt door schijnbaar laaggeschoolde nietsnutten. Zeer lastig inloggen met protocollen van verificatie die niet werken. Het aanmaken van een account of login is ge... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Onlangs kampten we met een lastig technisch probleem. Op dat moment was de ondersteuning van Zorg Online precies wat we nodig hadden. De communicatie met de medewerker was uiterst professioneel en g... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Als huisarts adviseer ik mijn patiënten om Uw Zorg Online te gebruiken. Zo kunnen ze bijvoorbeeld altijd bij hun medicatielijst en mij dus ook helpen om de medicatielijst actueel te houden. Mensen de... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Azienda di software

Scritti dall'azienda

Bij Uw Zorg Online draait alles om tijd. Tijd die we graag teruggeven aan zorgverleners en patiënten. Met onze digitale oplossingen maken we zorg niet alleen efficiënter, maar ook beter bereikbaar. Voor zorgverleners betekent dit dat ze het contact met hun patiënten eenvoudig en efficiënt kunnen organiseren. Minder tijd kwijt aan gedoe en geregel, meer tijd voor waar het echt om gaat: zorg voor de patiënt. Voor patiënten maken we het contact met hun zorgverleners een stuk eenvoudiger. Niet meer bellen voor een recept of afspraak, maar zelf regelen op het moment dat het hen uitkomt. Bovendien brengt Uw Zorg Online al hun zorgverleners samen in één handige app. Simpel, snel en altijd bij de hand.

Nella media

TrustScore 3 su 5

408 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 55% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

80 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Schandalig matige App

Schandalig matige App. Ik som het voor het gemak maar even op:
- De website en app werken extreem traag, vaak tot het punt dat functies helemaal niet laden.
- De agendafunctie voor afspraken werkt niet.
- Berichten sturen aan mijn huisarts is onmogelijk, omdat de functie niet werkt.
- Herhaalrecepten aanvragen lukt niet.
- Het koppelen van de apotheek via DigiD werkt niet.

Ik heb vooral medelijden met minder digitaal vaardige mensen zoals mijn bejaarde ouders. Die krijgen er mogelijk een kwaal bij als ze dit moeten gaan gebruiken. De huisartspraktijk kun je 2 keer per dag een uurtje telefonisch bereiken. Geen probleem als deze app wel zou werken Maar dit kan écht niet lang zo doorgaan.
Het lijkt wel werk van amateurs. Het is potverdikkie 2026! Mijn neefje van 6 maakt nog betere websites met hulp van chatgpt.
Op de website is de klachtenmogelijkheid verwijderd, of die was er nooit.
Gratis tip aan uwzorgonline: Smijt er een boel geld tegenaan, huur goede ICT architecten en ontwikkelaars in om te overleven als bedrijf. Wat er nu staat, kan echt niet!

27 gennaio 2026

Beste Rick,

Dank voor uw eerlijke feedback, die is duidelijk en stevig. We begrijpen goed hoe frustrerend het is als meerdere onderdelen niet werken en u daar volledig op vastloopt.

We hebben u gevraagd om aanvullende informatie te delen, zodat we dit gericht kunnen onderzoeken en contact met u kunnen opnemen. Zodra we die hebben, pakken we dit verder op.

Valutata 1 stelle su 5

Herhaalrecepten bij zorgonline werkt niet.

Zorginline is een goed idee. Echter het gebruik van de mogelijkheid voor herhaalrecepten werkt niet. Alle recepten zijn niet te bestellen behalve 1 die ik helemaal niet gebruik.

Volgens mij is de app door een onbekwaam persoon in elkaar geflanst.

Dit bij de huisarts geplaatst.

Ik vind de praktijk van dokter Martens een fijne praktijk. Met prettige assistenten en andere hulpverleners.
1 puntje zou ik graag verbeterd zien, namelijk de receptenlijn. Dat kun je telefonisch doen echter bij de intro van het ingesproken bericht wordt ook verwezen naar de patiënten portaal. Via deze portaal kun je medicijnen bestellen. Echter dat werkt niet. Alle medicijnen die ik gebruik zijn geblokkeerd op een na die ik pas ontvangen heb. Juist die had geblokkeerd moeten zijn.
Verder lijkt het mij verstandig een professionele ICT beheerder de ICT te laten uitvoeren. Tijdens de carnaval moest "0" worden ingevoerd om herhaalrecepten te bestellen. Dat werkte niet.
Verder werkt de app ook niet voor herhaalrecepten. Je kunt alleen recept vorderen als je actieve veld bij dat recept aanklikt. Helaas werkt dat niet aangezien ik het gewenste medicijn na een week niet heb ontvangen.

27 gennaio 2026

Beste Pieter,

Wat vervelend dat het aanvragen van herhaalrecepten bij u niet goed werkt, juist omdat u daarvoor de app gebruikt.

We willen dit graag verder bekijken en hebben u gevraagd om aanvullende informatie te delen. Met die gegevens kunnen we contact met u opnemen en gericht meekijken waar dit misgaat.

Waardeloze app niks werkt

Waardeloze app niks werkt

25 gennaio 2026

Beste Hans,

Wat jammer dat de app bij u niet werkt. Dat is natuurlijk erg vervelend.

We willen graag begrijpen wat er misgaat. We hebben u daarom gevraagd om aanvullende informatie te delen, zodat we contact met u kunnen opnemen en dit verder kunnen bekijken.

Valutata 2 stelle su 5

In januari 2025 op advies van mijn…

In januari 2025 op advies van mijn apotheek een account aangemaakt. Het zou eenvoudig zijn om medische gegevens ziekenhuis in te kunnen zien: dat was op 'n gegeven moment inderdaad het geval. Ook huisarts praktijk gekoppeld. En als laatste ook de apotheek. Na enige tijd kon ik alles in een overzicht zien. Maar toen ... : het is me in een jaar tijd 1 keer (!) gelukt om (herhaal)medicatie aan te vragen. Ik kon/kan doen, ook nu nog steeds, wat ik wil maar na die ene keer komt telkens de melding dat ik een recept bij mijn huisarts moet opvragen. Terwijl mijn huidige diverse medicatie al langere tijd via een zogeheten jaarrecept loopt. Nu moet ik dus telkens apart fysiek naar mijn apotheek toe om voor 3 maanden medicijnen aan te vragen: en dat dus voor verschillende. Ondertussen 'ook al' via de eigen apotheek een account cq link kunnen aanmaken: maar daar is het dikwijls 50/50 of mijn medicatie 'gewoon' herhaald kan worden. En als ik dan naar de fysieke apotheek ga om verhaal te halen, blijkt dat ik dan wél gewoon de herhaling kan doen. Ik vind het dus niet meer dan 2 sterren waard: zeker wat het simpele herhalen van medicatie betreft. Specifiek daar voor heb ik ook het account, volgens dat advies, dus aangemaakt. Simpel uitleggen en/of vragen wat het probleem dan is of waar het hem dan in zit, blijft voor hen en vooral voor mij nog steeds een groot raadsel.

23 gennaio 2026

Beste Henry,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Het is duidelijk dat dit al langere tijd speelt en dat u hier veel hinder van ondervindt.

We hebben u gevraagd om aanvullende gegevens te delen. Met die informatie kunnen we contact met u opnemen en dit zorgvuldig bekijken.

Valutata 1 stelle su 5

Meest waardeloze app en organisatie…

Meest waardeloze app en organisatie ever in deze tijd van AI zijn artsen of apotheken niet te vinden wat je ook probeert je krijgt een lijst van 616 apotheken huisartsen alles door elkaar en al typ je werkelijk alles in na. Adres plaats niets te vinden echt waardeloos. Ergste misschien wel als je het meld nooit terugkoppeling of voortgang al 3 maanden ermee bezig

22 gennaio 2026

Beste gebruiker,

Wat vervelend dat u hier al zo lang tegenaan loopt en geen terugkoppeling ervaart.

We willen dit graag verder onderzoeken en hebben u gevraagd om aanvullende informatie te delen. Met die gegevens kunnen we contact met u opnemen en kijken waar dit misgaat en hoe we u verder kunnen helpen.

Valutata 1 stelle su 5

ik kan al meer dan een jaar geen…

ik kan al meer dan een jaar geen gebruik maken en dus niet inloggen in het patienten portaal.al veel mailtjes gestuurd maar daar word niks mee gedaan .ja ik krijg mailtjes om mijn wachtwoord te resetten maar daar heb ik niks aan want in het portaal kent hij mijn email adres niet terwijl dit email adres wel is doorgegeven door mijn huisarts -bellen kan niet nergens een telefoon nmr of email adres te vinden alleen stupide voorbeeld vragen die niet zijn wat je wilt vragen ! fijn zo,n helpdesc maar niet heus

20 gennaio 2026

Beste mevrouw Oosterlaken,

Wat vervelend dat u hier al zo lange tijd tegenaan loopt.

We hebben u gevraagd om aanvullende informatie te delen, zodat we dit gericht kunnen onderzoeken en contact met u kunnen opnemen. Zodra we deze informatie hebben, pakken we dit verder met u op.

Valutata 1 stelle su 5

Ik krijg het maar niet voor mekaar om…

Ik krijg het maar niet voor mekaar om mijn dossiers op te halen
De dossiers van radiologie is het grootste struikelblok

19 gennaio 2026

Beste mevrouw Rutten,

Wat vervelend dat het ophalen van uw dossiers niet lukt.

We hebben u gevraagd om aanvullende informatie te delen. Met die gegevens kunnen we dit verder onderzoeken en contact met u opnemen.

Valutata 1 stelle su 5

Huisarts is van assistente overgestapt naar deze app, hoe dan?

Mijn huisarts is compleet overgestapt op uwzorgonline en is sindsdien onbereikbaar voor mij. Waarom? Nou er zijn problemen met mijn account, ik kan niet inloggen en beland in een loop op de app en op de website evenmin succes want de huisarts kan mijn account niet koppelen. Tig keer een nieuw account aangemaakt en contact gezocht met de helpdesk. Die niet helpt, je mag ze niet bellen (dat is alleen voor zorgverleners) en formulieren invullen levert geen reactie op. Mails blijven inmiddels onbeantwoord. De huisarts weet het ook niet meer, die wordt evenmin geholpen en betaalt letterlijk de rekening (daarbij opgeteld de patiënten die vertrekken). Mijn huisarts heeft Trustpilot vast niet bestudeerd voor ze voor deze aanbieder koos... Ronduit kansloos!

Update 12/1: op Trustpilot reageert uwzorgonline wel. Voor de bühne wordt wel gereageerd met alle begrip en medewerking en de mails... Onbeantwoord.

19 dicembre 2025

Risposta di Uw Zorg Online

Wat vervelend dat u hier zo in vastloopt. Dat begrijpen we heel goed, zeker als dit ook invloed heeft op het contact met uw huisarts.

We willen dit graag zorgvuldig voor u uitzoeken. Aangezien we daarvoor persoonlijke gegevens nodig hebben, hebben we u gevraagd om aanvullende informatie met ons te delen. Op die manier kunnen we gericht meekijken en direct contact met u opnemen.

Zodra we deze informatie hebben, pakken we dit verder met u op.

Update 15/1: Dank voor uw persoonlijke gegevens, wij zullen contact met u opnemen.

Valutata 1 stelle su 5

Dit bedrijf zou allang failliet moeten zijn

Dit bedrijf is erop gericht om het aantal hartpatiënten in Nederland drastisch te verminderen. Eén poging om in de patiëntenomgeving ook maar iets voor elkaar te krijgen, zorgt geheid voor een hartverknettering.
Een korte bloemlezing van de meldingen uit deze totale puinhoop:
Probeer in te loggen met een op de pc opgeslagen e-mailadres en wachtwoordcombinatie:
'Dit e-mailadres is niet bij ons bekend.'
Goed, dan gaan we een nieuw account aanmaken:
'Dit e-mailadres is reeds in gebruik.'
Wachtwoordreset opgevraagd. Geen respons. Nee; ook niet in de spamfolder.
Inloggen via DigiD:
'Uw DigiD kan niet gekoppeld worden aan dit account/ e-mailadres.'
Na herhaalde pogingen uiteindelijk ingelogd, waarna de ellende vrolijk verder gaat:
'Uw zorgaanbieder is niet bij ons bekend.' (Nadat ik nota bene via een link op de site van de zorgaanbieder op de pagina van Uw Zorg Online ben beland.)
'Uw overzicht kan niet worden opgehaald.'
'Uw overzicht voor herhaalrecepten bevat geen informatie over uw herhaalrecepten.'
'Dit medicijn is niet bij ons bekend. Zoek een ander medicijn.'
'Oeps, er ging iets mis met het ophalen van deze pagina/ laden van dit overzicht/ inloggen op deze pagina.'
'U wordt nu random uitgelogd.'

29 dicembre 2025

Beste Ronald,

Dank u wel voor uw bericht. Het spijt ons dat uw ervaring niet positief is geweest. Dat nemen we serieus. Om u goed te kunnen helpen, hebben we u gevraagd om aanvullende informatie. Zo kunnen we gericht meekijken en het probleem zorgvuldig oplossen.

Waardeloos platform

Waardeloos platform. Inloggen lukt niet of geeft alleen maar witte schermen. In de app continu melding dat gegevens niet bijgewerkt kunnen worden. Ik kan hierdoor al maanden niet bij mijn medisch dossier. Bizar slecht.

19 dicembre 2025

Beste Pipje,

Wat naar dat u hier al maanden tegenaan loopt. Dat begrijpen we heel goed. Als u steeds niet kunt inloggen en uw dossier niet kunt openen, is dat enorm frustrerend.

Witte schermen en foutmeldingen kunnen verschillende oorzaken hebben. Het kan gaan om een accountprobleem, een storing bij het ophalen van gegevens of iets in de koppeling met andere systemen. Dat is precies waarom we dit graag goed willen onderzoeken.

Heeft u hiervoor al een ticket aangemaakt? Zo ja, wilt u dan het ticketnummer doorgeven? Dan pakken we dit gericht op.

Heeft u nog geen ticket? Dan kunt u er hier een aanmaken:

We kijken dit graag zorgvuldig met u na, zodat u weer toegang krijgt tot uw dossier.

Valutata 1 stelle su 5

Slechte software en communicatie!!

Al weken bezig om klachten door te geven. Krijg steeds antwoord dat de klacht bekend is en dat men er mee bezig is. Soms dat het opgelost zou zijn, maar dan toch niet. Ook dat het dossier zichtbaar zou zijn via Medmij. Ook daar kan je het dossier of de binnengekomen patientbrieven niet vinden.
Ook rechtstreeks via de site van de huisarts kan je de ingekomen brieven van ziekenhuizen etc.niet inzien.

8 dicembre 2025

Beste J.P.,

Wat vervelend om te horen, dat is niet de bedoeling. Heeft u al een ticket aangemaakt hiervoor? Dan kunnen we deze direct opvolgen en het probleem verhelpen.

Heeft u nog geen ticketnummer? Dan kunt u hier uw probleem kenbaar maken en pakken wij het zo spoedig mogelijk op.

Valutata 3 stelle su 5

Waardering

Ik heb 21 november een review geschreven over Uwzorgonline n.a.v. een klacht. Het probleem is inmiddels verholpen door snel en adequat handelen. Dank daarvoor.

Gerard

28 novembre 2025

Risposta di Uw Zorg Online

Goed om te horen, dank voor uw feedback!

Storing sinds november 2025

Sinds begin november 2025 krijg ik een melding dat er een storting is waardoor recente uitslagen niet zichtbaar zijn.

16 novembre 2025

Beste Imelda,

Wat vervelend dat u sinds november steeds een storingsmelding krijgt. Dat is natuurlijk heel lastig als u uw uitslagen wilt bekijken.

De storing hing samen met het systeem dat sommige huisartsen gebruiken om gegevens naar ons door te sturen. Deze storing is inmiddels grotendeels opgelost, maar we zien dat dit bij een deel van de gebruikers nog niet overal goed werkt.

U kunt uw gegevens ook bekijken via MedMij.
Daar kunnen resultaten van verschillende zorgverleners zichtbaar zijn, ook die van uw huisarts.
Als u daar inlogt met DigiD en een zorgverlener toevoegt, zou u de beschikbare gegevens moeten kunnen zien.

Let op: nog niet alle zorgverleners in Nederland zijn al aangesloten bij MedMij. Daardoor kan het zijn dat u nog niet alle gegevens zichtbaar zijn.

Valutata 2 stelle su 5

App werkt niet , medicijnen bestellen onmogelijk

Moest met spoed de zorg online app instaleren om onder andere de medicijnen te kunnen bestellen.
Ben nu al geruime tijd bezig om dat voor elkaar te krijgen om de medicijnen via de zorg online app te kunnen bestellen. Contacten gehad me de apotheek en de assistente van de huisarts, maar helaas geen resultaat. Ook op de website van zorg online wordt deze niet beantwoord. Waarom deze app als het toch niet volledig werkt.

1 dicembre 2025

Beste Kees,

Wat vervelend dat u al zo lang probeert uw medicijnen via de app te bestellen. Dat is natuurlijk heel lastig, zeker als u iets met spoed nodig heeft.

Voor het bestellen van medicatie moet uw apotheek goed gekoppeld zijn aan uw account. Als die koppeling niet goed tot stand komt, werkt de bestelling helaas niet. We kijken dit graag met u na.

Heeft u hiervoor al een ticket bij ons aangemaakt?

Nog geen ticket? Dat kan via:

Als het echt om spoedmedicatie gaat, kunt u het beste direct contact opnemen met uw huisarts (via het spoednummer) of apotheek. Buiten openingstijden kunt u de huisartsenpost bellen.
Bij levensbedreigende situaties moet u altijd 112 bellen.

We helpen u graag verder zodat u uw medicijnen weer via de app kunt bestellen.

Valutata 1 stelle su 5

Al weken werken zowel de website als de…

Al weken werken zowel de website als de app niet. Dossier laden is gewoon onmogelijk. U geeft tevens aan van de problemen op de hoogte te zijn van deze problemen, maar oplossen schijnt voor u een te complexe opgave. Wat een gepruts.

29 novembre 2025

Beste Hans,

Wat vervelend dat u al zo lang geen dossier kunt openen. Dat is natuurlijk heel frustrerend.

De problemen met het laden van dossiers hangen samen met het systeem dat sommige huisartsen gebruiken om gegevens door te sturen. Hierdoor lukt het ophalen van gegevens soms niet goed. We werken samen met de leverancier aan een oplossing. Een deel is inmiddels verbeterd, maar helaas werkt het nog niet bij iedereen optimaal.

Heeft u al een ticket bij ons aangemaakt?
Zo ja, wilt u dan het ticketnummer doorgeven? Dan kijken we direct met u mee.

Heeft u nog geen ticket? Maak er dan graag een aan via deze link:

We helpen u graag verder om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Heel onoverzichtelijk

Heel onoverzichtelijk! Zo een systeem moet voor iedereen makkelijk toegankelijk zijn en dat is het absoluut niet. Je moet of een engelengeduld hebben of een ict achtergrond om hier wijs uit te worden! Waardeloos!

29 novembre 2025

Beste Sonja,

Wat jammer dat u het zo ervaart. We willen onze patiëntenomgeving graag zo duidelijk mogelijk maken, en horen daarom graag waar we kunnen verbeteren.

Traag, onoverzichtelijk, altijd storing

Ik wordt gedwongen om van de uwzorg online app gebruik te maken. Dit omdat de huisartsen praktijk hier blijkbaar een contract mee heeft.
De App is onwerkbaar langzaam en storingen zijn eeder regel dan uitzondering . De app is onoverzichtelijk en ik kan mijn eigen medische gegevens alleen inzien en niet downloaden. De malers vam de app verdienen er geld mee, voor de patient is het een oogedrongen verslechtering.

27 novembre 2025

Beste Sander,

Wat jammer dat de app zo langzaam werkt bij u. Dat hoort natuurlijk gewoon goed te werken.

Als uw huisarts onze app aanbiedt, kunt u ook via het online portaal op de website van uw huisarts inloggen. Dat is hetzelfde systeem en kan soms sneller werken dan de app.

De traagheid kan ontstaan doordat gegevens niet snel genoeg worden doorgestuurd vanuit het systeem van de huisartsenpraktijk. Daardoor ziet u storingen of vertraging.

Valutata 5 stelle su 5

Inloggen systeem werkt niet.

Inloggen in het systeem gaat niet omdat ik twee accounts had. Zeer netjes en snel geholpen. Werkt nu prima.!! Helpdesk 48837

25 novembre 2025

Risposta di Uw Zorg Online

Wat fijn om te horen dat alles weer werkt en u goed bent geholpen!

Valutata 2 stelle su 5

Zeer slechte app. Jammer.

Laad slecht. Helft van de tijd geen inzicht. Servers werken of doen het niet. Zeer slechte app.

17 novembre 2025

Beste Richard,

Wat jammer om te horen dat de app zo slecht werkt bij u. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
De oorzaak kan verschillen, bijvoorbeeld door een tijdelijke storing of een trage verbinding met het systeem van de huisartsenpraktijk.

Heeft u al een ticket bij ons aangemaakt? Zo ja, wilt u dan het ticketnummer doorgeven? Dan kijken we meteen met u mee.

Als u dat nog niet heeft gedaan, kunt u dat eenvoudig doen via:

Valutata 1 stelle su 5

De app laad traag of niet

De app laad traag of niet. Berichten met de huisarts moeten steeds nieuw worden aangemaakt ipv in dezelfde venster terug te kunnen reageren.
Andere tabs laden traag of niet zoals medicatie uitslagen en andere links.

Het idee is foed de huidige uitwerking is ronduit slecht.

1 gennaio 2025

Risposta di Uw Zorg Online

Wat jammer om te horen dat de app zo traag werkt bij u, Dennis. Dat is natuurlijk heel vervelend.
Soms laden onderdelen niet goed door een storing of omdat de gegevens uit andere systemen niet snel genoeg binnenkomen. Dat zou natuurlijk gewoon moeten werken.

Als u nog geen ticket heeft, kunt u dat eenvoudig doen via:

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più