Valutata 1 stelle su 5

Uwv La Guardiaweg en viod geeft zelf dure feesten in Sloterdijk voor het personeel in Sloterdijk en omgeving. Gratis eten in Cafe Brasserie Helden waar veel feesten worden gehouden terwijl er zefs me... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Wat ging er niet mis, denk in de afgelopen 2 jaar 20 medewerkers gesproken en alle 20 zeggen ze iets anders. UWV gelooft liever een frauderende leugende werkgever die loonstroken en contracten sjoeme... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Slechte manier behandelen Bepaald spreken omdraaien Vervolg iemand leven niet denken Situatie bepaald voor leggen Niet denken aan vervolgen iemand leven Beseft uwv ef... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Het UWV maakt een foutje inzake de loonheffing en dat moet recht worden gezet. Telefonisch contact gezocht en na een (**) wachttijd geholpen door een vriendelijke dame. Deze vertelde gelijk, nee h... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 5 stelle su 5

Dhr. Genc / El Boukili

Dhr. El Boukili van afd. ziektewet heeft mij zeer kundig geholpen en mij heel fatsoenlijk en duidelijk te woord gestaan. Zelf ben ik begeleider in de zorg en ik het niet laten om deze dienstverlening te waarderen

30 marzo 2023
Valutata 1 stelle su 5

Helaas verplicht 1 ster te geven ze…

Helaas verplicht 1 ster te geven ze verdienen het niet
Ze maken zich schuldig aan uitbuiting
En ze betalen bedrijven ervoor
Probeer al jaren aan het werk te komen na een cva maar ik mag niet van hun werken alleen vrijwilligers werk dit noem ik dan bedrijven subsidiëren om mensen uit te buiten gratis personeel leveren aan bedrijven
Dit is slaven drijven maar we noemen het dan reïntegratie en zo ontlopen ze de wetgeving

22 marzo 2023

Weer STAP budget gemist

Weer STAP budget gemist. Netjes net voor 10.00 uur ingelogd. Om 13.35 bericht dat budget niet meer beschikbaar is.
Zooooo onrechtvaardig.
Wat is UWV toch voor een prutsbedrijf wat ook nog eens in opdracht van de overheid handelt

17 marzo 2023

STAP-BUDGET

Ik ben echt niet tevreden over hoe het loopt met het aanvragen van een STAP-Budget. Continu kom ik maar niet in aanmerking, omdat de plaatsen vergeven zijn. Het maakt niet uit vanaf hoelaat ik in de wachtrij sta.

17 marzo 2023

Prutsers!!

Stap budget aanvraag werd verplaatst van januari naar 28feb ,en nog presteren ze het dat je het niet kan aanvragen..prutsers zijn het. Gaat groot geld in om,maar echte iters aannemen ho maar.

27 febbraio 2023
Valutata 2 stelle su 5

Als je niet heb gewerkt netjes op 1e…

Als je niet heb gewerkt netjes op 1e van de maand doorgeef dan nog moet je eeuwigheid op je ww of ziektegeld wachten terwijl me rekeningen wel doorlopen en maandafschrift vraag ik al jaren om een overzichtelijke ipv een slappe overzicht ww strook.

7 febbraio 2023

UWV personeel zijn professionals? Whahahaha

UWV beschrijft zijn medewerkers als 'professionals' op hun website. In de bijna twee jaar dat ik met hen te maken heb, heb ik er nog geen eentje ontmoet die een 'professional' was. Ik gebruik nu mijn recht op een ziektewet-uitkering. UWV-medewerkers zijn zo gewend aan mensen die alles slikken wat zij snauwen, dat iemand die dat niet doet hen boos maakt. En toen ik klacht na klacht indiende bij UWV over dat gedrag, probeerde UWV terug te slaan, door mij op de Agressie Overheid Lijst (ARO) te plaatsen. In een poging mij de mond te snoeren. UWV personeel dat klachten behandelt over UWV personeel, is de slager die zijn eigen vlees keurt. Dus mijn klachten werden natuurlijk afgewezen. Ik heb ten einde raad een advocaat ingeschakeld van de FNV, die heeft de Nationale Ombudsman aangeschreven. Resultaat, alle klachten werden gegrond verklaard. En ik kreeg een brief dat UWV mij niet langer hoeft te zien op hun kantoor. IK mag tot week 88 na mijn ziekmelding afwachten, en dan een WIA-uitkering aanvragen. Bedankt UWV, voor alle stress en ellende die jullie mij bezorgd hebben. Ik hoop van ganser harte, dat wanneer jullie ooit werkeloos worden of anderszins van het UWV gebruiken moeten, dat jullie opdezelfde rotte manier worden behandeld als dat jullie mensen behandelen. Ga je diep schamen.

2 gennaio 2023
Valutata 1 stelle su 5

De website werkt niet goed

De website werkt niet goed, verschillende browsers gebruikt, telkens heb je heel je cv ingevuld, en kan je weer opnieuw beginnen, er zit tijdsdruk achter want de klok gaat tikken. dan komen alle foutmeldingen en beroepen moet je kiezen uit een lijst die niet werkt. dit is dag 3 dat ik er mee bezig ben en ik heb nog 3 te gaan voordat mijn cv en sollicitatie de deur uit moet. Niet werkeloos worden mensen!!!!

3 gennaio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Uwv laat je honger lijden!!!

Bijna twee maanden zonder geld,altijd al gewerkt en maar wachten op uwv voor beslissing. Terwijl tegen mij altijd gezegd is binnen 4 weken is er beslissing.maar ja zit 1,5 maand al thuis,word morgen geopereerd.en ze kunnen 10 Jan als ik op gesprek moet pas beslissen of ik recht heb op ziekte geld schandalig,en dan gaat er nog 2 weken over heen.Ik zit gewoon zonder geld,geen rekening kunnen betalen.Momenteel leef ik maar op kippenbouillon om dat ik geen eten kan betalen.Dus ik word maar crimineel want als ik geen eten en huis kan betalen waar sta je dan in NL.Dankjewel uwv voor mijn kerst en Nieuwjaar te verpesten rot staat.

1 gennaio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Geen indicatie banenafspraak ondanks…

Geen indicatie banenafspraak ondanks beperking.
Had een baan waarbij je een indicatie nodig hebt, maar bij uwv vonden ze mijn beperking niet voldoende, dus ben ik die baan kwijt. Wat een vreselijke instantie en verschrikkelijke zogenaamde arts daar.

11 dicembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Beste lezer, dit is mijn verhaal..

Beste lezer, je zal deze pagina waarschijnlijk niet bezoeken omdat je een positieve ervaring hebt gehad met het uwv. Dus hoop ik met jullie hier mijn verhaal ook bekend te maken. Ik ben 22 jaar oud, en woon nog lekker thuis. Ik werk altijd hard voor mijn geld op een eerlijke manier en doe dan ook altijd mijn best voor alles en iedereen. Ik ben eind 2021 gestart voor een nieuwe werkgever in loondienst in de sales (niet op basis van commissie) Ik had het hier erg naar me zin, alleen kreeg ik na het 1,5 maand nog steeds niks betaald. Nadat ik belde of een gesprek wilde kwamen er elke keer prachtige smoesjes waarom mijn salaris vertraagd was. Ik ben toen eigenlijk direct naar een advocaat gegaan, omdat dit eigenlijk al de 2e keer was dat dit gebeurde. De eerste keer dat dit gebeurd was toen ik zzper was, dus niet in loondienst. De eerste keer kon ik niks tegen beginnen omdat je als jong ondernemende dit financieel niet kan veroorloven. omdat je dan geen steun meer krijgt van de overheid voor een advocaat. Daarom wist ik bij de 2e keer gelijk wat te doen. De rechtszaken tegen dit bedrijf duurde erg lang omdat ook steeds meer collega’s wilde aansluiten, en het was Corona. Ook werkte de tegen partij niet mee, en uiteindelijk door een rechter failliet verklaard. Mijn advocaat heeft in het proces gezegd dat ik aanspraak kan maken op een betaling omdat ik in loondienst zat en wettelijk recht had op loon. Hiervoor moest ik voor het eerst in mijn leven bij het UWV zijn… had de eerste keren erg goed contact alles goed uitgelegd wat er nou allemaal is gebeurd. UWV had ook contact met mijn advocaat en de Curator van zaak. En heb in het begin van het rechten proces al de uwv formulieren aangevuld zoals contracten en alle belangrijke informatie. Ik ben toen voor het eerst voor een uitzend bureau gaan werken nadat ik wist dat ik niet meer betaald werd en kreeg ik bij me eerste ziekte melding meer dan een half jaar veder weer contact met UWV zij moeten nu een deel van mijn ziekte dagen vergoeden. Dit ging uiteraard niet goed.. dus belde ik hierover. Toen ik ze eindelijk te pakken had ging ik verhaal halen waarom ze te weinig hadden gestort. Ik heb toen in dit gesprek gezegd nadat ik gevraagd had waarom er te weinig was gestort zei ik ‘ Nu ik jullie toch aan de lijn heb, Ik heb een lange tijd geleden een rechtszaak gehad en het hele verhaal uitgelegd, ik zei ik heb nooit meer wat van jullie gehoord of ik nog wat terug krijg! De medewerkster zei me direct ik zie het u krijgt nog een mooi bedrag terug maar dat is dan ook inclusief je ziekte geld, en het staat over morgen op je rekening’ Eindelijk dacht ik na zo lange tijd toch rechtvaardigheid en opeens 2,5 maand later, word ik anoniem gebeld ik neem niet op en krijg een voicemail.. in deze voice mail kreeg ik te horen dat ze een fout hadden gemaakt met een berekening en dat ik meer dan de helft van het bedrag moet terug betalen en dat er een brief gestuurd zal worden. Ik raakte gelijk in paniek en belde ze op.. ze wisten niet wat voor fout er was gemaakt en om hoeveel geld het ging, ze konden me alleen een inschatting geven. Mijn moeder heeft toen het gesprek overgenomen want, dit was ook weer allemaal niet voor mij en had zoveel paniek, omdat ik het niet zo 1,2,3 kon terug betalen.. er is toen geen brief gestuurd want de medewerkster ging eerst met haar manager in gesprek om dingen te regelen en zou mij dit een WEEK later weer even laten weten. Vandaag weer anoniem gebeld en een voicemail, ik hoorde ik heb helaas niks voor je kunnen betekenen je moet het betalen want dat zijn de wetten. (Die ze zelf verzinnen) ik zal hier alvast zwart op wit noteren dat ik hier natuurlijk niet in meega. Jullie maken foutieve berekeningen ik kan dat niet ruiken hoe jullie rekenen. Maar ze denken oh een jonge meid die kan dat allemaal wel en die ruikt dat nog vanuit Timboektoe hoe wij hier dingen doen! ook nooit eerder heb ik van hun een brief ontvangen of wat voor enige melding dan ook. Ik hoop dat je misschien je zelf hier in herkent of dat ik je al heb gewaarschuwd. Maar echt trap er niet in heb gelukkig alle gesprekken opgenomen dus ze zullen voorlopig nog niet van me af zijn!

24 novembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

niet terug in oude werk?!

Zit ondertussen door een ander net over een jaar in het ziekte bed. Werk alweer 6 van de 8 uur per dag met de toekomst om weer op 100% te zitten binnen 3 tot 6 maanden om mijn grenzen zelf niet te snel te overschrijden.
Krijg nu te horen dat mijn intergratie in mijn bestaande baan beneden gemiddeld is geschat. Wat een geouwe hor weer. Doe je de baan van je dromen, zonder gezeik van je baas of andere. Zit je goed in je vel. Wordt je zo naar de ter1ng gereten! helemaal super deze organisatie.

28 ottobre 2022

In de afgelopen 5 jaar 5 artsen gezien

In de afgelopen 5 jaar 5 artsen gezien.
Ik heb autisme,fibromyalgie, depressieve terugkerende stoornis en andere vastgestelde diagnoses waarvoor ik medicatie slik.
1ste en 2de artsen samen: 2 mannelijke artsen die mij compleet de mond snoerden en alles verdraaiden. En ik werd gechanteerd dat als ik een opname wilde maken, dat het een andere keer moest. Terwijl ik vantevoren had gebeld en het geen probleem was. En dat het de vraag was of mijn zw uitkering gestopt zou worden als ik dan een andere keer kwam wanneer ik wel mocht opnemen. Compleet alleen, huilend.

3de arts aardige vrouw. Arbeidsdeskundige belt dat ik wordt afgekeurd. 1 dag later, sorry we hebben een fout gemaakt. Je wordt niet afgekeurd zonder enige fatsoen.

4de arts vrouw aan de telefoon. Ze was meer bezig met haar eigen dingen. Vanwege autisme moet ik f2f gesprek hebben. Niet over de telefoon. Ze vond het belangrijk om te weten of ik een auto had en wat voor woning ik had.

5de arts mannelijk face to face aardige man die aangaf je hebt geen nieuwe klachten erbij. Mijn situatie is wel verergerd maar ik heb geen nieuwe klachten. Duurzaam arbeidsongeschikt is als ik uitgezaaide (dit woord mag niet maar de ziekte k) zou hebben. Alles wordt omgedraaid en ik zit daar weer met een black out antwoorden te geven omdat ik alleen kon denken aan het eindpraatje wat hij hield. Zoals mensen die een afwijzing krijgen, en de persoon dan eerst alle positieve dingen zegt om daarna de afwijzing te krijgen. Mijn partner was aanwezig en die het allemaal niet kan bevatten hoe ze denken en beoordelen. Ze houden de vorige fml lijst erbij terwijl ik het met die lijst niet eens was.

Klachten, bezwaren ze komen overal onderuit. Je moet kreupel zijn en nog vinden ze een zogenaamde baan voor je ergens in limburg terwijl je in amsterdam woont.

Mijn ervaring? Als we de financien zouden hebben dan was ik hier allang weg. Maar helaas hebben we dit beetje nodig. Elke keer de druk voelen en spanning. Elke keer een andere arts. En ze zetten een conclusie op de arts rapportage die de volgende arts niet gebruikt. De laatste arts vind dat ik niet genoeg klachten heb terwijl de lijst mega lang is. Zolang ik mezelf kan voeden en aankleden kan ik ook werken.

Zijn de mensen die juist de waarheid zeggen, niet liegen, de dupe van de mensen die alles besodemieteren? Ik denk het wel.

Dit orgaan zou echt aangepakt moeten worden. Eerst de toeslagaffaire, belastingdienst en straks komt er zogenaamd van alles naar boven over het uwv. Echt erg onmenselijk qua hun zienswijze, manier van beoordeling, manier van erin luizen met uitspraken en de fml lijst waaruit je ongeschiktheidspercentage komt. En het gekke, mensen op internet hebben blogs waar ze doodleuk vertellen dat ze of door autisme of door fibromyalgie waren afgekeurd en nu leuke dingen doen. Ik heb beide officiële diagnoses en nog meer, maar ik moet elke keer bewijzen en hun overtuigen wat ik heb en hoe het voelt.

Ze hebben echt geen weet hoe het is om een vrouw te zijn die op 43jarige leeftijd een autisme diagnose krijgt, die haar hele leven heeft gestreden doordat ik anders ben en dan ben ik ook nog eens niet blank.(wel hier geboren). Het voelt oneerlijk en je bent machteloos.

19 settembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Gestraft voor initiatief… Ik snap er…

Gestraft voor initiatief… Ik snap er werkelijk helemaal niks meer van. Omdat ik 4 maanden geleden te horen kreeg dat mijn functie kwam te vervallen, heb ik de tijd genomen om naast mijn werk alvast na te denken over hoe ik dat ging oplossen. Daaruit heb ik besloten om voor mezelf te beginnen met de startersperiode van het UWV. Helemaal top en alvast begonnen om vast het eea te regelen zoals mijn KVK inschrijving, verzekeringen etc. Werk en inkomsten heb ik nog niet maar ik steek er wel geld en tijd in. Blijkbaar mag dat niet, want loop ik nu het risico dat ik helemaal geen recht meer heb op mijn uitkering. Initiatief tonen om zo snel mogelijk aan het werk te gaan wordt dus bestraft, ipv aangemoedigd… Ze hebben liever dat je gaat zitten wachten tot UWV een keer bepaald dat je aan de slag mag.. Met een beetje pech duurt dat maanden. Schiet mij maar lek. Denk je ook eens iets goeds te doen hoor..

22 agosto 2022
Valutata 1 stelle su 5

Eigenlijk niet 1 ster waardig.

Eigenlijk niet 1 ster waardig.
Ze nemen je heel niet serieus bij een keuring en volgens hun kan je nog best wat terwijl je iedere dag pijn hebt.
Dan krijg je een coach die je ook niet verder kan helpen want met de fysieke beperkingen is het ook voor hem moeilijk om iets passends te bedenken.
2 jaar w.w verder sta je op straat zonder inkomsten en van het uwv hoor je niks meer.
Walgelijk.

15 agosto 2022

Oplichters …

Ze kunnen niet na denken overeenkomsten komen ze niet na en denken dat ze alles mogen omdat het een overheidsinstantie is liegen en dan op papier wat anders vermelden medewerkers die hun diploma bij een pakje boter gehaald hebben en mevrouw v ozalp belazert en is ook een oplichter

3 agosto 2022

UWV maakt mensen kapot

Mijn vrouw is geopereerd aan haar hart en is een borst afgezet wegens borstkanker,daarnaast heeft ze evenwicht problemen waardoor ze ineens valt,UWV zegt dat ze makkelijk haar werk kan doen in de huishouding.
Mensen die bij UWV werken zijn geen mensen,het zijn robots die alleen via de computer mensen kapot maken.
Mijn vrouw hebben ze kapot gemaakt. Schoften zijn het.

20 luglio 2022
Valutata 1 stelle su 5

UWV is oplichting en diefstal! Bewust mensen kapot maken

Alleen maar oplichters. Coaches die niet naar je luisteren maar je alleen maar als een nummer zien. Je kosten wat het kost dwingen in een positie die er later voor gaat zorgen dat als je aanvulling stopt dat je alleen maar in de financiële problemen komt. Als ze teveel hebben overgemaakt aan het eind van het jaar wat kan dan halen ze dat in 1 keer terug en zoveel geld extra halen ze eraf want anders klopt hun jaarafsluiting niet maar geen rekening houden met de financiële situatie in dit geval van mij. Met als gevolg dat ik hierdoor in de financiële problemen kom. En ze hebben er gewoon schijt aan. Ook weer zo een overheidsinstantie die misbruik maakt van hun machtspositie. Ze staan niet voor de mens maar meer voor mensen kapot maken. Klachten indienen heeft geen zin want ze nemen deze toch niet serieus overal hebben ze een antwoord op. Boeven zijn het!

27 maggio 2022

Slechte manier behandelen

Slechte manier behandelen

Bepaald spreken omdraaien

Vervolg iemand leven niet denken

Situatie bepaald voor leggen

Niet denken aan vervolgen iemand leven

Beseft uwv effe

Hoe fout ze bezig zijn letterlijk.

Eigen belangen ruiten beschermen doen spreke

Wie lijd onder
Iemand onder bepaalde behandelingen

Laten lijden

Niet kunnen doen meer
Of ze goed bezig zijn

Besef uwv

23 maggio 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più