Valutata 1 stelle su 5

Wat ging er niet mis, denk in de afgelopen 2 jaar 20 medewerkers gesproken en alle 20 zeggen ze iets anders. UWV gelooft liever een frauderende leugende werkgever die loonstroken en contracten sjoeme... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Storingen op de site blijven aanhouden. Dit bericht staat er standaard: Storing Mijn UWV Door een storing kunt u op dit moment problemen ervaren met het openen en invullen van formulieren. Wij p... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bij ernstige misdragingen door een medewerker van UWV wil je daar een gesprek over. Omdat het feit te ernstig is wordt je niet gehoord door een klachtenfunctionaris want die neemt het alleen op voor d... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloze site, continue storingen. Niets kun je invullen cq doorgeven. Maar owee, als je met iets te laat bent. Gelukkig is 'mijn' bedrijf overgenomen, en zijn we na 2 maanden uwv drama, van hun... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben 55 jaar en op straat komen te…

Ik ben 55 jaar en op straat komen te staan, omdat er maar geen vaststellingsovereenkomst komt van de tegenpartij ben ik nu 8 maanden verder zonder inkomsten en komt er een rechtszaak. Ik heb dit bij UWV aangekaart eerder maar nogmaals vandaag. Ik kan niet anders aangeven dat ik perfect geholpen ben en dat ook het UWV zal zorgen dat er een oplossing komt. Dit is dan wel de korte versie van het verhaal.

8 gennaio 2024

Super vriendelijk…

Bij UWV Doetinchem aan de balie super vriendelijk geholpen door dhr. Dut en dhr Knegt.
En aan de telefoon bij de klantenservice door mevr. Posthuma ontzettend vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.

18 dicembre 2023

Het UWV ontzorgt

Het UWV ontzorgt , alles behalve dat!
Op momenten in je leven dat je ondersteuning van het uwv zo hard kan gebruiken kun je het schudden, belangrijke essentiële vragen blijven onbeantwoord , ze maken het zo ingewikkeld dat je het spoor bijster raakt en het opgeeft want wederom contact zoeken geeft teveel stress en frustratie.

2 dicembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Wat een vreselijke artsen bij het UWV…

Wat een vreselijke artsen bij het UWV in Zwolle, (al zou ik ze niet eens zo willen noemen). Ze lachen mijn ziekte en daarbij horende klachten gewoon uit. Zelfs mijn huisarts hebben ze belachelijk gemaakt om een diagnose (CVS) die hij onlangs bij mij heeft vastgesteld. Volgens de arts en stagiaire heeft mijn huisarts zo maar even de diagnose CVS gegeven. Daarnaast als je hun vragen beantwoordt, en ze op een gegeven moment weer dezelfde vraag aan je stellen verdraaien ze je antwoorden. Ik vind het echt schandalig dat ze op zo'n manier met ziekte/klachten omgaan. En ik mag hopen dat ze het zelf krijgen! Wel een dikke plus voor de balie/beveiligingsmedewerkers. Zij zijn altijd zeer vriendelijk.

23 novembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Tijdens het telefoongesprek gesprek…

Tijdens het telefoongesprek gesprek over vragen over mijn toeslagen met terug werkende kracht.. waar ik al lang genoeg op wacht.. van kastje naar de muur iedere keer wordt gestuurd. Deze keer was het niet anders. Er zou een melding worden gemaakt èn verzoek voor terug bellen. Waarop ik aangaf dat ik toch nu graag iemand wilde spreken.. werd hierdoor behoorlijk geïrriteerd èn boos om.. meneer zij dat k hem niet liet uitpraten.. dat klopt, omdat ik het nu echt beu was.. en het ontzettend vervelend vind dat k niet gehoord werd..... Alsnog vind k het niet kunnen dat meneer de telefoon gewoon af duwde..

17 novembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Dit bedrijf zou niet mogen…

Dit bedrijf zou niet mogen bestaan,totaal geen empatish vermogen duidelijk aangegeven dat ik ernstige hartklachten heb maar volgen meneertje de bedrijfsarts kan ik makkelijk weer aan de slag,gewoonweg crimineel gedrag.

4 novembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

UWV is een organisatie die wat mij…

UWV is een organisatie die wat mij betreft gesnoeid moet worden en ze hebben totaal geen empathie.
2 maanden na dato nog bellen voor post die ze niet hebben verstuurd. Je kunt de desbetreffende persoon niet bellen en ze bellen altijd anoniem terug. Wat ik ontzettend vervelend vind is dat ik mij moet identificeren. Als ik aangeef wie ik ben moeten ze gewoon accepteren de persoon in kwestie identificeert zich met mij ook niet maar het wordt wel van mij verwacht dat ik mijn gegevens deel. Dat is niet goed.

2 novembre 2023

Commercieel gedoe

Het bedrijf moet echte artsen inzetten die levenservaring hebben en geen studenten die hun opleiding tot arts niet hebben afgemaakt en die niet een lijstje afvinken.
Ik ben nu twee keer in een half jaar tijd op gesprek geweest waarbij ik me beide keren niet gehoord voelde. Ik had net zo goed een brief kunnen schrijven. Ik voel mij absoluut niet serieus genomen, ondanks het medisch dossier die ik van mijn huisarts heb meegekregen. Er werd nauwelijks ingekeken en ze probeerde mij ook de woorden in de mond te leggen. Het draait allemaal om geld dat is wel duidelijk, wat iemand mankeert en heeft moeten doorstaan interesseert ze geen ene reet.

14 agosto 2023

Er wordt slecht geluisterd

Er wordt slecht geluisterd. Ook geen rekening gehouden met de gezondheid, psychische klachten. Als je aangeeft dat een bezoek teveel is omdat op die dag ook het ziekenhuis bezocht moet worden is hier totaal geen begrip voor. Het ziekenhuis moet dan maar afgezegd worden, gevolg: weer 6 maanden wachttijd.

4 agosto 2023

Wachttijd voor oproep

Ik ben door mijn baas in augustus 2022 ziek gemeld bij het uvw, nu bijna 1 jaar later en 10 telefoontjes veder ben ik nog steeds niet opgeroepen.
,elfs een bezwaarschrift helpt niet, tuurlijk komen ze artsen te kort, maar ik ben in okt 3 jaar ziek .
Wijzigingen aanbrengen in het ziektebeeld doorgeven, en de aanvraag worden weer naar hun neer gelegd.
Ik weet niet meer wat ik moet doen om ze te laten inzien dat dit niet kan, ik ben ongeneeslijk ziek, straks ben ik nog dood voordat de oproep komt.

17 luglio 2023

Fabeltjes van het UWV

25 en 28 april 2023 ben ik op het kantoor geweest van het UWV. 25 april voor Jobcoaching en 28 april voor een consult bij mevrouw Sol. Te Amsterdam. We hebben tegen het einde erover gehad over eventuele reiskosten. Die zou ik krijgen , alleen moet ik op de dag van vandaag ze nog steeds krijgen. ( 12 juli 2023 ) Gebeld erover en als antwoord krijg je terug ; binnen 24 uur wordt u teruggebeld. 24 uur hoort in het land van de fabeltjes. Na 336 uur ben ik nog steeds niet teruggebeld.

28 aprile 2023
Valutata 5 stelle su 5

UWV is een top organisatie

Wat ik hier allemaal lees over het UWV is schandalig. Ik word altijd fantastisch geholpen en krijg mijn inkomen altijd keurig op tijd overgemaakt. Als je gewoon je sollicitaties doet en blijft communiceren via de website dan lopen ze hun benen uit hun lijf voor je. We zijn in Nederland gewoon veel te verwend en verwachten dat we alles op een zilveren dienblaadje krijgen. Gewoon duidelijk zijn naar de medewerkers van het UWV en blijven communiceren. Ik heb nog nooit problemen gehad met het UWV. Top organisatie.

16 giugno 2023

UWV lachetje

Wat een #$$%*^%kl land wonen wij een vrouw die niets meer kan door reuma en al dik 2 jaar thuis zit baan kwijt is door hun nalatenschap maar kan gewoon gaan werken is niet afgekeurd na 30 jaar gewerkt te hebben
Wat een ty$%^^&*(land

8 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

Normaal ben ik niet van het schrijven…

Normaal ben ik niet van het schrijven van slechte revieuws. Over UWV heb ik weinig te klagen. Maar in 2021 ben ik gecriminaliseerd, gestalkt, vernederd, zijn er papieren vervalst, ben ik financhieel aangetast, Mevrouw Jackelien Reekers werkende te Almelo werkbedrijf UWV is niet integer, en hoort niet binnen een overheidsinstelling te werken.

5 aprile 2023

Een absolute zwendel

Het UWV systeem zit zo vol met regels, uitzonderingen, kleine lettertjes en gewoon leugens dat het eigenlijk onmogelijk is om een eerlijke dienst te ontvangen.
Met een paar onzin-excuses werd geëist dat ik het grootste deel van mijn uitkering zou terugbetalen, plus een enorme boete van 50%. De volgende keer weet ik dat ik beter niet eens een aanvraag voor deze dienst kan indienen. De medewerkers waren vriendelijk, maar wat maakt het uit als ze je in feite bestelen?
Beter alleen werkloos dan werkloos en in de schulden bij het UWV.

8 maggio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Stap budget is een loterij

Stap-budget aanvragen is een complete random loterij. Vandaag weer een poging gedaan om een budget aan te vragen en de wachtrij is meteen al zo lang dat ze niet kunnen zeggen of er nog budget over is, als ik aan de beurt ben.... Ik weet het wel. Net als de vorige keren is dat budget al lang op tegen de tijd dat ik aan de beurt ben. Belachelijk systeem dit.

1 maggio 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più