Hvis den sidste medarbejdere, var den første jeg snakkede med ville det have været 5*,men pga den første kvindelige medarbejdere hun var kort for hovedet og lyttede ikke rigtig til at jeg var ikke k... Leggi di più

The service is good, The app is utter garbage, not available in all stores, I needed to switch my store manually; it took 3 hours, and I called Apple support. App does not work with older a... Leggi di più

Jeg har virkelig været glad for keyhole. Selvom de normalt ikke blander sig i sager mellem lejer og udlejer, hjalp de mig på vej, da udlejer ikke var til at rykke i. De har igennem min “sag” bare være... Leggi di più

Godt å slippe låse så mye penger i depositum, seriøst og tillitsvekkende. Fint at en kan ordne med dette når en har tid, så man slipper det i stressende jobbsituasjoner. Trykket meg litt vil, men fi... Leggi di più

1. Amministrazione immobiliare
  2. Agenzia di assicurazione per gli affittuari

Keyhole er den finansielle partner for udlejere, der ønsker fleksible depositumløsninger til deres lejere. Vi tilbyder både traditionelle depositumskonti og moderne depositumsgarantier – så lejerne kan vælge den løsning, der passer dem bedst. Enkel opsætning, tryghed for udlejer og en bedre lejeoplevelse for lejer.

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

4,3

Tutte le recensioni

50 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Rotete og dårlig informasjon

Rotete og dårlig informasjon, vanskelig å finne ut av hvor mye man skulle betale i måneden. Vanskelig å finne ut hvordan å få kontakt/hjelp av dere.

30 settembre 2025

Hei Torill.

Takk for din tilbakemelding. Vi er lei for å høre at du opplevde informasjonen vår som uoversiktlig.

For å gjøre det litt tydeligere: din månedlige pris fremgår under prisoversikten, som er det første steget i onboarding-prosessen, og den vises igjen når du trykker “Fullfør onboarding”, slik at man hele tiden kan følge med på hva man skal betale.

Vi beklager også at det var vanskelig å finne ut hvordan man kommer i kontakt med oss. Våre kontaktopplysninger er alltid tilgjengelige på vår hjemmeside, via sosiale medier, og ved et enkelt Google-søk på vårt navn.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, da den hjelper oss med å gjøre opplevelsen bedre.

Hurtig svar tilbage

At det var rimelig overskueligt

14 settembre 2025

Hej Benny😊

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at din oplevelse med os fortjener 5-stjerner ⭐🙌

Vi håber, at du er kommet godt på plads i din nye lejebolig 🗝️

Trekkes forsatt selv om leieforhold avsluttet

Jeg har leid en leilighet og brukte dere som depositum. Jeg har ikke gjort noe skade som jeg fikk beskjed om det eneste jeg gjorde var at et sett av nøkler ble mistet. Nå er det flere år og jeg trekkes forsatt av dere.
Dette opplever jeg er en skam felle.

5 settembre 2025

Hei Amina.

Takk for din anmeldelse. Vi er lei oss for å høre at din opplevelse med oss bare fortjener 1 stjerne.

Med en Keyhole-depositumsgaranti er betingelsen for å avslutte den at man betaler sitt utestående, enten det er til utleier eller til oss i Keyhole – i ditt tilfelle hadde utleier et krav som måtte betales før vi kunne avslutte garantien. Da betalingen ikke ble gjort med en gang, tok prosessen dessverre lengre tid enn normalt.

Nå som du har fått betalt kravet ditt, er garantien også avsluttet.

Skulle det være ytterligere kommentarer eller spørsmål til oss, er du velkommen til å kontakte oss på support@usekeyhole.com eller ringe oss på +47 23 96 25 57.

allt gick jætte lætt.

3 settembre 2025

Hei David 😊

Tusen takk for de 5 stjernene! Det gleder oss å høre at alt gikk lett– akkurat slik ønsker vi at det skal være 🙌

Vi setter stor pris på at du har tatt deg tid til å dele din opplevelse!

😟 плачели се

😟 довиждане

3 settembre 2025

Hi Yunuz.

We’re sorry to hear that you feel your experience with Keyhole only deserves 1 star.

We would really like to hear from you what could have made your experience better. Please feel free to give us a call at +47 23 96 25 57 or email us at support@usekeyhole.com.

Thank you!

god kundeservice

god kundeservice, kompetente medarbejdere, god løsning til indskud

30 agosto 2025

Hej Annette 😊

Tusind tak for de 5-stjerner⭐ Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse! Det betyder meget for os at få sådan en tilbagemelding 🙌

Forsikring til husleie garanti

Keyhole er den beste måte å ha når man skal leie og i noen tilfelle man må ha en depositum. Keyhole tar seg av den biten og du trenger ikke å tenke på store summer, bare en måneds betaling.
Perfekt
Takk for meg
Luzmira

9 marzo 2025

Hei Luzmira 😊

Tusen takk for din fine anmeldelse 🌟 Vi er veldig glade for å høre at du har hatt en god opplevelse med Keyhole, og at vår løsning har gjort det enklere for deg i forbindelse med leie og depositum 🙌🔑

Det betyr mye for oss at du deler din opplevelse!

Råbra

Kundeservice er bra!

30 luglio 2025

Hei Dyosa 😊

Tusen takk for din anmeldelse 🌟 Vi er veldig glade for å høre at du synes kundeservicen vår er god. Det betyr mye for oss!🙏

Rask og effektivt

Veldig bra å slippe depositum

1 agosto 2025

Hei Runar 😊

Tusen takk for tilbakemeldingen. Vi er utrolig glade for å høre det 🙌 Og det er nettopp det vi brenner for her hos Keyhole - å kunne hjelpe med depositumløsninger, så du slipper å betale kontant depositum 🔑

Vi håper at du har kommet godt på plass 🪴

Masser af god vejledning undervejs og…

Masser af god vejledning undervejs og samarbejdspartnere villige

25 giugno 2025

Hej Laila😊

Tusind tak for de 5-stjerner! Det er vi utrolig glade for at høre, og vi håber, at du kommer godt på plads i din nye lejebolig⭐🔑

Et fint alternativ til depositum

Et fint alternativ til depositum. Enkelt og greit.

31 maggio 2025

Hei Vivi ☺️

Tusen takk for din tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du synes vår løsning er et fint og enkelt alternativ til tradisjonelt depositum. Det setter vi stor pris på! 🙌⭐

Hei Robert.

Takk for anmeldelsen din. Vi er lei oss for at det oppsto noen utfordringer, men heldigvis fant vi en løsning.

Det er viktig for oss at alt fungerer så smidig som mulig, og vi tar til oss tilbakemeldingen din for å kunne bli bedre.

Skulle du ha ytterligere innspill eller trenger hjelp, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss.

Vennlig hilsen
Christine (Keyhole Support)

Enkelt og oversiktlig

28 maggio 2025

Hei Rune😊

Tusen takk for anmeldelsen din – det er vi veldig glade for å høre! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din 🙌

Veldig hjelp somme og blid

Veldig hjelp somme og blid. Enda jeg ringte flere ganger.

26 maggio 2025

Hei Mona 😊

Tusen takk for anmeldelsen din! Det er vi virkelig glade for å høre, og vi håper at du har kommet godt på plass i din nye leiebolig 🙌🔑

Lett å gjennomføre appinstruksjoner og…

Lett å gjennomføre appinstruksjoner og finne fram til dokumenter osv

29 aprile 2025

Hei Isa-Lill 😊

Tusen takk for dine 5 stjerner⭐ Så godt å høre at du synes appen er lett å bruke, og at det er enkelt å finne fram til dokumenter.

Vi jobber hele tiden for å gjøre opplevelsen så smidig som mulig, så det setter vi stor pris på å høre! 🙌

Oppsal

Veldig god service

5 aprile 2025

Hei Dordije😊

Tusen takk for de 5 stjernene! Vi setter stor pris på tilbakemeldingen og håper å kunne hjelpe deg igjen i fremtiden 🔑🙌

Det hele blev ordnet nemt via mobilen

Det hele blev ordnet nemt via mobilen, og såfremt der var problemer, var damen i telefonen VIRKELIG sød og hjælpsom.

5 aprile 2025

Hej Peter 😊

Tusind tak for de 5-stjerner! Vi er glade for at høre, at du havde en nem og positiv oplevelse⭐

Vi sætter stor pris på din feedback 🙌