Hvis den sidste medarbejdere, var den første jeg snakkede med ville det have været 5*,men pga den første kvindelige medarbejdere hun var kort for hovedet og lyttede ikke rigtig til at jeg var ikke k... Leggi di più

The service is good, The app is utter garbage, not available in all stores, I needed to switch my store manually; it took 3 hours, and I called Apple support. App does not work with older a... Leggi di più

Jeg har virkelig været glad for keyhole. Selvom de normalt ikke blander sig i sager mellem lejer og udlejer, hjalp de mig på vej, da udlejer ikke var til at rykke i. De har igennem min “sag” bare være... Leggi di più

Godt å slippe låse så mye penger i depositum, seriøst og tillitsvekkende. Fint at en kan ordne med dette når en har tid, så man slipper det i stressende jobbsituasjoner. Trykket meg litt vil, men fi... Leggi di più

1. Amministrazione immobiliare
  2. Agenzia di assicurazione per gli affittuari

Keyhole er den finansielle partner for udlejere, der ønsker fleksible depositumløsninger til deres lejere. Vi tilbyder både traditionelle depositumskonti og moderne depositumsgarantier – så lejerne kan vælge den løsning, der passer dem bedst. Enkel opsætning, tryghed for udlejer og en bedre lejeoplevelse for lejer.

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute

Fantastisk service

Fantastisk service

5 febbraio 2026

Risposta di Keyhole

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏
Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplever vores service som fantastisk – det er præcis det, vi stræber efter.
Du er altid velkommen igen! 😊

Jeg liker

Jeg liker å lei dett huse

18 gennaio 2026

Hei, Kamal

Takk for anmeldelsen din!
Dessverre kan vi ikke hjelpe deg med selve boligen, da vi kun leverer sikkerheten mellom deg og utleier (depositumsgaranti).
Dersom det er noe som ikke stemmer eller ikke fungerer med leieobjektet, anbefaler vi at du tar direkte kontakt med utleier.

Ønsker deg en fin dag videre! 😊
/ Emma

Anbefalt

Har fått god hjelp hele veien

4 gennaio 2026

Risposta di Keyhole

Tusen takk for anmeldelsen din!
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med servicen vår. 🤗

Venlig og informativ.

Venlig, hurtig, kompetent og meget informativ kundeservice.

8 gennaio 2026

Risposta di Keyhole

Tusen takk for anmeldelsen din!
Vi er glade for å høre at du har vært fornøyd med servicen vår. 🤗
/ Emma

Hei på kontrakten står det at jeg…

Hei på kontrakten står det at jeg skulle betale 167kr per månde men dere tar 276kr dere må fikse det, det er ikke lov.

24 dicembre 2025

Hei Ali,

Takk for din beskjed. Jeg forstår ikke hvorfor du ikke henvender deg til vår kundeservice, som er lett tilgjengelig på chat, e‑post og telefon, i stedet for å skrive her, når dette sannsynligvis er en enkel sak å få avklart. Det høres ut som om dette bygger på en feil.

Med vennlig hilsen
Daniel

Alt ok

Alt ok. Lett tilgang til alt som vi trenger.

29 novembre 2025

Hei Miroslawa 😊

Tusen takk for anmeldelsen din! Vi er glade for å høre at du har vært fornøyd med servicen vår.

Takk for at du valgte oss 🔑

Alt er bra, utmerket, og som det skal være.alt är bra

En virkelig vellykket og utmerket opplevelse, preget av troverdighet, god behandling og fleksibilitet. Jeg anbefaler dem til alle, og jeg har fortalt hele familien og vennene mine om at jeg har hatt kontakt med dem.

7 dicembre 2025

Hei, Ammar

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen! Det betyr mye for oss å høre at du har hatt en så god og tillitsfull opplevelse, og at du opplever både service, behandling og fleksibilitet som utmerket. Vi setter også stor pris på at du anbefaler oss videre til familie og venner – det er den største tilliten vi kan få. Du er alltid hjertelig velkommen tilbake! 🔑

Glad

Meget serviceminded og hjælpsomme 🙂

6 dicembre 2025

Hei, Karin

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du oplevede vores service som både hjælpsom og serviceminded.

5 dicembre 2025

Hei Sanne

Tusen takk for anmeldelsen din! Vi setter stor pris på at du har tatt deg tid til å dele opplevelsen din, og vi er glade for å høre at du har vært fornøyd med servicen vår.

Enkelt og greit

20 novembre 2025

Hei Lille My 😊

Very easy and symple.

Very easy and symple.

7 novembre 2025

Hi Goy 😊

Thank you for your review of your Keyhole experience - we really appreciate it 🙌🔑

Fast and professional work

Fast and professional work, they answer and helping blixt fast. Specially thanks to Christina!

9 novembre 2025

Hi Tenyo😊

Thanks for your 5-stars review! We really appreciate it 🙌

We are happy to have you onboard with Keyhole Guarantee 🔑

Jeg fikk god hjelp da jeg fikk…

Jeg fikk god hjelp da jeg fikk problemer med valideringen. Kundeservice strålende.

16 novembre 2025

Hei Marco😊

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din 🙌

Rask og god service

2 novembre 2025

Hei Isaak😊

Tusen takk for de 5 stjernene! Vi er glade for å høre at opplevelsen din har vært god 🙌

Vi håper at du har kommet godt på plass i din nye leiebolig 🔑

Onboarding var komplisert da jeg bor…

Onboarding var komplisert da jeg bor utenfor Scandinavia, men fikk utrolig god støtte fra en tålmodig og profesjonell Christine.

31 ottobre 2025

Hei Kerstin😊

Tusen takk for anmeldelsen din - det setter vi stor pris på🙌

Vi er glade for å høre at Christine hjalp deg godt gjennom onboardingen, siden appen vår dessverre ikke er tilgjengelig i Frankrike akkurat nå.

Vi håper du kommer godt på plass i din nye leiebolig 🔑

Rask oppfølging

Rask oppfølging, hyggelig personale, god service

19 ottobre 2025

Hei Rita😊

Tusen takk for anmeldelsen din og de 5 stjernene! Det setter vi stor pris på 🙌

Vi er glade for å ha deg med oss hos Keyhole, og håper du kommer godt på plass i din nye leiebolig 🪴

Profesjonalizm

Profesjonalizm i pozytywnie zalatwienie wszystkich spraw

12 ottobre 2025

Hi Andrzej😊

Thank you so much for your 5-star review — we really appreciate it! ⭐

We’re thrilled that you chose Keyhole’s deposit guarantee and hope you’re all settled in and enjoying your new home 🙌