Danny var utrolig venlig og meget betænksom. Jeg havde bestilt tid til tandrensning, vi talte om priser inden behandlingen og jeg endte med et eftersyn og røntgen oveni efter aftale. Danny gennemgik u... Leggi di più
Var hos unik tand i København NV sidste år, og har nu skiftet tandlæge da jeg ikke var tilfreds med mit besøg hos uniktand. Mit besøg hos uniktand var desværre præget af forvirring, uprofessioneli... Leggi di più
Jeg har fuld tillid i min tandlæge ,Allan Bjerregård.Allan har stor erfaring og jeg har været behandlet hos ham i 23 år-og jeg har altid været meget glad for resultaterne. Klinikken har meget sød pers... Leggi di più
Kære Nuray, Sara og Nazanin, Tusind, tusind, tusind tak, for en virkelig omsorgsfuld, behagelig, kærlig og professionel behandling. I gav Jer god tid til at lytte til mine spørgsmål og bekym... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Vores tandlægeklinik på Frederiksborgvej 1A i København NV har eksisteret siden 1940. Hos UnikTand lægger vi stor vægt på grundig og smertefri tandbehandling. Derfor sker undersøgelse og behandling i et roligt tempo med god dialog mellem patient og tandlæge. Det er med til at skabe ro og tryghed omkring dit besøg i vores tandklinik.
Frederiksborgvej 1A, 2400, København NV, Danimarca
- 38 19 06 06
- info@uniktand.dk
- uniktand.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Dejlige mennesker med højt…
Dejlige mennesker med højt informationsniveau.
Dygtige og god service
Både tandlægen og assistenten var super venlige og dygtige. Kan varmt anbefale 👍🏻
Fantastisk service og venlige tandlæger.
Altid venlig og imødekommende
Dejlig service og behagelig personale
Dejlig service og behagelig personale.
Kan varmt anbefales
Nuray fremstår yderst professionel og…
Nuray fremstår yderst professionel og meget behagelig - en tandlæge hvor man lige får lidt ekstra både behandlingsmæssigt og menneskeligt.
Jeg er meget glad for min ny tandlæge
Jeg var inde hos Danny og havde en…
Jeg var inde hos Danny og havde en super oplevelse, han var virkelig grundig og jeg følte mig godt tilpas hele vejen igennem. Desuden får man 15 % i studierabat.
Altid søde og lave et flot resultat.
Det sødeste og venligste personale
Det sødeste og venligste personale. Behandlingen er grundig og man bliver ‘holdt i hånden’ hele vejen og får forklaret hvad der sker. Og så har jeg de fineste tænder jeg har haft længe efter en behandling!
Super nice and personal service
Super nice and personal service. I tend to get quite stressed out at the dentist's so it's been hard for me to find one that I like. The dentists at UnikTand made sure I was comfortable and talked me through the process and I left feeling very good about having finally found a dental office I really like.
Ps. You also get a goody bag after your first visit - awesome!
Smilende & dygtige fagfolk :-)
Smilende & dygtige fagfolk :-) kan klart anbefales.
Bedste tandlæge i Kbhvn
Altid en rigtig god og reel service Med…
Altid en rigtig god og reel service Med et smil på læben uden påduttede ekstra udgifter. Jeg er glad for at være kunde på denne klinik!
Rar og venlig og dygtig
Fik en akut tid
Fik en akut tid, hos uniktand, pga. Min "egen" tandlæge ikke havde tid. Og bliver mødt af et imødekommende og meget professionelt personale. De gjorde alt hvad de kunne for at løse mit problem og gik derfra yderst tilfreds og vil absolut benytte unik som min nye faste tandlæge i fremtiden.
Grundig og omsorgsfuld behandling😀
Trods tandlægeskræk følte jeg mig meget…
Trods tandlægeskræk følte jeg mig meget tryg hos Nuray og Sara, jeg blev taget godt imod og de var meget forstående. Kan helt klart anbefales.
Tusind tak for Jer <3
Kære Nuray, Sara og Nazanin,
I gav Jer god tid til at lytte til mine spørgsmål og bekymringer, og holdt mig i hånden hele vejen igennem – både før, under og efter operationen, og jeg følte mig enormt tryg under hele processen.
Da jeg ringede ind et par dage efter, fordi en anden tand var blevet lidt betændt grundet hævelse efter operationen som gjorde, at jeg ikke kunne børste ordenligt, blev jeg guidet igennem gode råd som jeg kunne afprøvet, og jeg følte mig helt rolig ved at kunne ringe ind igen.
Igen, tusind tak. Der er ingen tvivl om at I tager Jeres arbejder seriøst, med stolthed, passion og ekstra stærk kundeservice.
Kh. Helene