Danny var utrolig venlig og meget betænksom. Jeg havde bestilt tid til tandrensning, vi talte om priser inden behandlingen og jeg endte med et eftersyn og røntgen oveni efter aftale. Danny gennemgik u... Leggi di più
Var hos unik tand i København NV sidste år, og har nu skiftet tandlæge da jeg ikke var tilfreds med mit besøg hos uniktand. Mit besøg hos uniktand var desværre præget af forvirring, uprofessioneli... Leggi di più
Jeg har fuld tillid i min tandlæge ,Allan Bjerregård.Allan har stor erfaring og jeg har været behandlet hos ham i 23 år-og jeg har altid været meget glad for resultaterne. Klinikken har meget sød pers... Leggi di più
Kære Nuray, Sara og Nazanin, Tusind, tusind, tusind tak, for en virkelig omsorgsfuld, behagelig, kærlig og professionel behandling. I gav Jer god tid til at lytte til mine spørgsmål og bekym... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Vores tandlægeklinik på Frederiksborgvej 1A i København NV har eksisteret siden 1940. Hos UnikTand lægger vi stor vægt på grundig og smertefri tandbehandling. Derfor sker undersøgelse og behandling i et roligt tempo med god dialog mellem patient og tandlæge. Det er med til at skabe ro og tryghed omkring dit besøg i vores tandklinik.
Frederiksborgvej 1A, 2400, København NV, Danimarca
- 38 19 06 06
- info@uniktand.dk
- uniktand.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
alt for dyrt med unødvendige behandlinger
Jeg var hos UnikTand for at få tjek og rens og de fortalte mig, at jeg havde tre store huller efter de havde taget røntgen. Jeg fik et overslag på 5600 for at få det lavet. Jeg syntes det lød dyrt og kontaktede anden tandlæge. Denne tandlæge sagde jeg havde to små hulller og jeg skulle betale 2600 for denne behandling. Det tyder på, at UnikTand giver en utroværdig vurdering ift. hvad der skal laves og med meget høje priser pr. behandling.

Tak for super service
Tak for super service.
Smilende og man føler sig tryg.
Har normalt lidt tandlægeskræk, men ikke her.😊
En god oplevelse
Haft en meget professionelt og hurtig betjening. 👍
Venlig og behaligt
Nuray min tandlæge og hedes team er meget venlig og behaligt.
kompetent dygtig beroligende
Tandlæge Nuray er kompetent dygtig og ikke mindst beroligende Det er aldrig en fornøjelse at gå til tandlæge men lige her nærmere det sig Nuray og hendes søde dygtige klinikassistent Julia så er jeg bare i de bedste hænder Tak for det
Nuray er super dygtig
Nuray er super dygtig, professionel samt grundig, føler mig virkelig tryg i hendes hænder, bedste tandlæge jeg nogen sinde har haft, kan varmt anbefale Nuray.
Irene
Venlig og grundig.
Unik tand er super søde og…
Unik tand er super søde og professionelle. Altid en god oplevelse!
I er super god og meget tilfreds 👍❤️
Super fint behandling
Var hos unik tand i København NV sidste…
Mit besøg hos uniktand var desværre præget af forvirring, uprofessionelitet, samt et ikke smertefrit tandlægebesøg.
Besøget hos min nye tandlæge har bekræftet mig i at ting kan gøres meget bedre.
Ikke nogen anbefaling herfra…

Risposta di UnikTand
God og forklaring og vejledning
kompetent Forklaring og vejledning. Forklaring og guidning gennem behandlingen
Venlig og imødekommende modtagelse,da døren til “lejligheden blev åbnet.
Virker lidt underligt, at klinikken er aflåst og
at man ikke selv kan gå ind.

Very professional dentist
Very professional dentists and assistant. They are very careful and thorough. This is my third year at UnikTand and they have been very caring at every visit.
Det virker som et scam!!
Under min tandrendsning hos Unik tand, fik jeg afvide at jeg havde hul imellem to tænder (det skal siges at tandlægen ikke var tilstede). Jeg fik et overslag på knapt 4500kr for at få det lavet (pris hvis der var tale om to tænder, hvilket hende der rensede mine tænder var itvivl om). Jeg bestilte en ny tid til at få det fikset, men tænkte så over det og syntes det lød meget dyrt. Så kontaktede en anden tandlæge. Da jeg kom til anden tandlæge, tog de nyt røntgenbillede og så på billederne fra Unik tand. Tandlægen ku så konstatere at jeg slet IKKE havde nogle huller i tænderne.

Risposta di UnikTand
Meget glad for den behandling jeg fik
Meget glad for den behandling jeg fik, meget professionelt og søde personale. Kommer til at anbefale klinikken til alle mine venner.
Venlige og rimelige priser
De var simpelthen så søde og priserne er så rimelige, selv som ung. Kæmpe anbefaling herfra :)
Seriøs og dygtig tandlæge med god tid…
Seriøs og dygtig tandlæge med god tid og pålidelige beslutninger.
Yderst dygtig tandlæge
Yderst dygtig tandlæge! Nuray tager sig god tid til at behandle, forklare behandlingens process og tøver ikke med at besvare spørgsmål både under og efter behandlingen. Hendes staff er meget pro og har ligesom, Nuray, patientens bedste interesse. De varmeste anbefalinger!