Valutata 5 stelle su 5

Nooit problemen gehad tot nu toe bij Unibet. Maar vandaag wilde ik in de avond een pokertoernooi spelen dus had me ingeschreven. 10 minuten voor start open ik de app en staat er dat ik mijn sessielimi... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ondanks mijn officiële CRUKS registratie op 6 april 2026 liet Unibet mij op 2 en 3 mei gewoon storten en spelen. Dit is een keiharde schending van de zorgplicht die zij wettelijk hebben. Ik heb hier... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Gewoon een top site. Werkt snel, eerlijke quoteringen en snelle uitbetalingen. Niks te klagen over hoe ze werken.

Valutata 3 stelle su 5

3 sterren ivm snelle uitbetaling en goede bonussen. Wat ik mis bij Unibet is geld stortingsbonus. Ze bieden alleen maar gratis draaien (met of zonder storting en verspeelbedrag). Extra bets op slots... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia di scommesse
  2. Casinò
  3. Servizio di giochi d'azzardo
  4. Casinò o centro scommesse online
  5. Rivenditore di scommesse sportive online

Scritti dall'azienda

Unibet is sinds 1997 een gevestigde en internationaal erkende aanbieder van online sportweddenschappen en gaming. In Nederland opereren wij onder vergunning van de Kansspelautoriteit. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, transparantie en verantwoord spelen, zodat spelers kunnen rekenen op een gereguleerde en betrouwbare speelomgeving. Wij bieden een gebruiksvriendelijk online platform voor sportweddenschappen, online casino en live casino, met competitieve odds, een uitgebreid live aanbod en moderne apps die tot de meest gewaardeerde in de markt behoren. Spelers profiteren van snelle en veilige betaalmethoden, efficiënte uitbetalingen en zorgvuldige bescherming van persoonsgegevens. Met bijna drie decennia ervaring combineren wij innovatie, betrouwbaarheid en strikte naleving van wet- en regelgeving. Zo bieden wij een veilige, legale en transparante manier om online te wedden in Nederland, met focus op kwaliteit, snelheid en vertrouwen.

4,0

Ha risposto al 16% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 4 stelle su 5

Overzichtelijk

Overzichtelijk. Win ratio is sneller als bijv een 30bet wara je lang moet spelen om eens wat te winnen

3 aprile 2026
Non scritta su invito
Valutata 1 stelle su 5

Legaal oplichters hoe die kaarten uit…

Legaal oplichters hoe die kaarten uit komen op bj of baccarat of poker klopt niet speel op kansino of toto mensen unibet steelt je geld ik begrijp ook dat het gokken is 1x verlies ok 2x verlies ok 3x vraag ik me af hoe dat kan beperkt live tafels slots is en drama op 1€ 100spins en je krijg nog niet eens de helf van je geld terug en als je aan medewerker vraag HET IS ROMDOM jajaaaa

29 marzo 2026
Non scritta su invito
Logo di Unibet

Risposta di Unibet

Hi,

We begrijpen dat dit erg frustrerend voelt, zeker als je meerdere keren achter elkaar verliest.

We willen wel duidelijk zijn: er is geen sprake van oplichting. Unibet is een beursgenoteerd bedrijf met een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en staat onder streng toezicht. Onze spellen, inclusief live tafels zoals blackjack en baccarat, worden verzorgd door externe providers en onafhankelijk getest. Uitkomsten zijn gebaseerd op toeval en kunnen niet worden beïnvloed.

We zien ook dat je meerdere andere casino’s op dezelfde manier beoordeelt. Het kan helpen om je te verdiepen in hoe kansspelen werken, met name RTP (Return to Player). Dat is een theoretisch uitkeringspercentage over de lange termijn, geen garantie per sessie of speler. Meerdere keren achter elkaar verliezen kan daarom voorkomen.

Als je wilt dat we specifiek meekijken naar een spelsessie, doen we dat graag.

Groeten,
Team Unibet

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più