Rigtig fint formøde hos Josefine, hvor jeg følte mig forstået og i trygge hænder. Ugen efter fandt selve behandlingen sted og jeg blev mødt af en anden behandler end Josefine, hvilke jeg blev noget... Leggi di più

En virkelig go' oplevelse i de skønneste lokaler og hos de sødeste mennesker, med en gennemskinnende professionalisme, ej at forglemmelse. Det var rent faktisk hyggeligt (hvis man ellers kan sige d... Leggi di più

Jeg kan kun anbefale Ultrafomer III. Jeg har fået lavet knæ og armhuler og er meget tilfreds med resultatet. Klinikken er meget lækkert indrettet og man føler sig straks godt tilpas når man træder in... Leggi di più

Endelig tog jeg mig sammen til at prøve en behandling hos Ultraformer. Selve behandlingen var en rigtig god oplevelse - og i skønne lokaler. Josephine gav en grundig og professionel orientering om... Leggi di più

1. Clinica per la cura della pelle

Ultraformer III behandlinger kan bedst beskrives som et ansigtsløft uden kirurgi. Behandlingerne har ligeledes god effekt på kroppen, hvor huden opstrammes.

4,4

hellerup

Meget tilfreds

21 giugno 2022

Risposta di Ultraformer

Det er vi glade for, mange tak
Emily, Ultraformer ✨

Rigtig god og behagelig oplevelse

Rigtig god og behagelig oplevelse.
Jeg kan allerede se forandring og glæder mig til at se det endelige resultat i løbet af de kommende måneder.

16 giugno 2022

Hej Lene,
Det er vi bare mega glad for at høre! Tusinde tak for dine ord, det sætter vi pris på
Emily, Ultraformer ✨

Jeg har oplevet Ultraformer behandling…

Jeg har oplevet Ultraformer behandling et par gange, og udover jeg er tilfreds med resultatet, oplever jeg en professionalisme og omsorg i klinikken som betyder meget for mig. Tak for det :)

10 giugno 2022

Hejsa,
Hvor er det bare dejligt at høre, mange tusinde tak for din anmeldelse og de fine ord ✨

Behagelig og professionel

Skøn og professionel klinik og holdbar naturlig skønhedsbehandling

28 maggio 2022

Hej,
Tusinde tak for din anmeldelse, det er vi meget glade for ✨

Profesionelle

Hej
Jeg har idag fået behandling i klinikken
Det var den sødeste sygeplejerske der mødte mig . Styr på hele forløbet og meget God fagligt vejledning .
Jeg var så tryg i de flotte lokaler og er overbevist om et fantastisk resultant som jeg allerede efter behandlinge kan se .

19 maggio 2022

Risposta di Ultraformer

Kæreste Inge, tusind tak for din fine anmeldelse. Det var så dejligt at møde dig
Med venlig hilsen Josefine Ultraformer

Skøn og professionel behandling - man føler sig set og hørt <3

Jeg vil gerne anbefale Ultraformer hos Josefine til alle, som overvejer at give udseenet et boost. Jeg følte mig meget tryg fra den første konsultation, hvor Josefine gav sig god tid til at forklare og svare på spørgsmål, og jeg nød at være på den smukke klinink.
Selve behandlingen var rar og behagelig, selv om den ikke er helt smertefri, takket være Josefines omsorg og professionalisme. Jeg kan se de gode resultater allerede nu, og de bliver bedre med tiden - what's not to like? :-)
Kommer sikkert igen for at behandle andre områder og er i fuld gang med at fortælle veninderne om Ultraformer.

7 maggio 2022

Risposta di Ultraformer

Kæreste Liliana, Tusind tak for den meget flotte anmeldelse. jeg glæder mig til at se dig igen.
Knus Josefine

Tryghed

Tryghed, vejledning og super professionelt
Varmeste anbefalinger:.

1 maggio 2022

Tusind tak🙏🏼🌸🧚🏼‍♂️

Altid super behagelig og meget…

Altid super behagelig og meget professionel behandling . Kommer gerne igen og igen

25 aprile 2022

Kæreste Maria,
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Glæder mig til at se dig igen.
De bedste hilsner Josefine

Super professionel og tryg behandling

En super positiv oplevelse. Var til konsultation på klinikken på Christianshavn og behandling i Vedbæk og blev begge steder mødt af de dejligste mennesker, som også var yderst kompetente og professionelle.
Er spændt på resultatet.

1 aprile 2022

Risposta di Ultraformer

Tusinde tak for dele din oplevelser hos Ultraformer, så dejligt med dine skønne ord!✨
Emily, Ultraformer

En virkeligt positiv oplevelse…

En virkelig go' oplevelse i de skønneste lokaler og hos de sødeste mennesker,
med en gennemskinnende professionalisme, ej at forglemmelse.
Det var rent faktisk hyggeligt (hvis man ellers kan sige det om at udsætte sig selv for moderat smerte - men hey! In the Name of Beauty ;-))
Jeg gør det helt sikkert igen :-) Marianne

26 marzo 2022

Hej Marianne
Det er vi så glade for at høre! Tusinde tak
- Emily, Ultraformer ✨

Super prof sted

Super prof sted. Rigtig god oplevelse og jeg kan allerede se en ændring😁❤️🙏
Tusind tak

21 marzo 2022

Risposta di Ultraformer

Det er vi glade for at høre! Du er altid velkommen til at skrive til os ✨
- Emily, ultraformer ✨

Ultraformer den perfekte behandling

Et præsentabelt udseende er for mig lig med velvære og bedre selvtillid. Jeg er ikke interesseret i at se yngre ud. Jeg vil bare gerne være den bedste version af mig selv, i den alder jeg har. Derfor er Ultraformer den perfekte behandling for mig, da den booster huden, giver et generelt løft og friskere look uden at forandre mig fuldstændig.
Man er i de bedste hænder hos Josefine, der altid formår at skabe en unik og effektiv skønhedsbehandlling.
Jeg kan uden tvivl anbefale klinikken, den imødekommende atmosfære og altid gode service.

16 marzo 2022

Risposta di Ultraformer

Det er vi mega glade for at høre! Altid dejligt med positiv respons ✨
- Emily, Ultraformer ✨

Top oplevelse

Helt fantastisk oplevelse SÅ god behandling på alle måder

15 marzo 2022

Risposta di Ultraformer

Det er vi så glade for at høre! Husk du altid er velkommen til at kontakte os, med evt. spørgsmål ✨
- Emily, Ultraformer