Kjeldgaards Recensioni 220

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Nem hjemmeside, kommer hurtigt frem. Selve produktet er virkelig fem stjerner værd. Det glatter de fine linjer ud og mine Mørke render under øjnene er faktisk væk. Selv mine bekymrings rynke i pande... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er glad for min serum. Nu beholder min hud sin glød dagen igennem og beholder sin overflade ensartet uden fedtede og/eller tørre pletter. Mine solskader er ligeledes reduceret, især på halsens sid... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har nu brugt Kjeldgaards serum i 4 måneder og allerede efter få dage fik min “gamle hud” liv og glød. Derudover har serummet en lækker duft og konsistens, der hurtigt bliver absorberet. Siden... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di prodotti di bellezza

Scritti dall'azienda

Oplev den ultimative luksus indenfor hudpleje med KJELDGAARDs produkter. Vores eksklusive produkter er sammensat af kun de bedste ingredienser og giver dig en uforglemmelig oplevelse hver gang du bruger dem. Og det bedste af det hele? Du behøver ikke at ruinere dig selv for at opnå denne luksus, da vores produkter er 30% billigere end de store, dyre brands. Du kan føle dig tryg ved at vælge KJELDGAARD, da alle vores produkter er dermatologisk testet på et uafhængigt analyseinstitut og lever op til den EU-godkendte Cosmetics Europe-standard. Sandheden er, at vi er så sikre på vores produkters effektivitet og kvalitet, at vi tilbyder en 100% tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage. Forkæl dig selv med det bedste og vælg KJELDGAARD til din daglige hudplejerutine i dag.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er godt tilfreds med produktet men…

Jeg er godt tilfreds med produktet men lidt træt af at der er 10-12 ansigter at køre forbi inden jeg endelig finder bestillings siden og har jeg under vejs trykket på 15% så er jeres firma hurtig til at spørgeefter ordre!
Sidst jeg bestilte var der mulighed for at vinde en gave en fandt aldrig siden for deltagelse
Lav bestilling mere enkelt for os aldrende der kan lide produktet

13 aprile 2026

Kære Lilli,

Tusind tak for din anmeldelse og din feedback. 🙏

Det glæder os, at du er tilfreds med KJELDGAARD Barrier Defense Serum. 🥰

Du kan med fordel søge på Google efter “Køb KJELDGAARD Barrier Defense Serum” og komme direkte til produktsiden via Google Shopping med ét enkelt klik.

Super

Dejlig serum

30 marzo 2026

Kære Bodil,

Det glæder os, at du er tilfreds med KJELDGAARD Barrier Defense Serum. 🥰

Valutata 2 stelle su 5

Lugter fælt

Har modtaget serummet men det lugter virkelig fælt. Jeg har sendt firmaet en mail og spurgt om det kan være rigtigt at serummet lugter så fælt, at man ikke kan holde ud at bruge det - men jeg får intet svar - har også skrevet dette som en kommentar på et af deres Facebook opslag men heller ingen respons. Det synes jeg er dybt useriøst og dårlig kunde service. Jeg bruger ikke den flaske jeg modtog da jeg er i tvivl om den er “dårlig” eller den virkelig skal lugte så grimt.

16 marzo 2026

Kære Rikke,

Vi beklager virkelig meget, hvis du ikke har fået svar på dine henvendelser. Det er naturligvis ikke acceptabelt, og det vil vi se på med det samme.

Barrier Defense Serum er 100 % parfume- og oliefrit. Det er derfor de aktive ingredienser, der giver serummet sin duft.

Det er dermatologisk testet samt effektivitetstestet på tredjepartslaboratorier i EU og lovpligtigt registreret til salg i alle EU-lande.

Duft opleves meget forskelligt fra person til person, og vi beklager derfor meget, hvis duften ikke falder i din smag.

Du kan med fordel påføre en creme efterfølgende med en duft, der passer bedre til dine præferencer.

Serummet er ikke for gammelt og har en holdbarhed på 3 år. Udløbsdatoen fremgår også i bunden af emballagen.

Hvis du vil kontakte os på support@kjeldgaards.com
med dit fulde navn eller den e-mailadresse, du har skrevet fra, vil vi meget gerne undersøge sagen nærmere og finde en god løsning for dig.

Vi tilbyder naturligvis også gerne at bytte serummet uden omkostninger, hvis du ønsker det.

Vi beklager igen meget, at du ikke har fået svar tidligere, og vi ser frem til at hjælpe dig.

Kjeldgaards Kundeservice

Valutata 5 stelle su 5

Har brugt serum i 3 uger og kan…

Har brugt serum i 3 uger og kan allerede se forskel. Er super glad det er den første serum der har givet resultat.

1 marzo 2026

Kære M. Mikkelsen,

Tusind tak for din anmeldelse. 🙏

Det glæder os meget, at du oplever hurtige resultater med KJELDGAARD Barrier Defense Serum. 🥰

Lækkert “afhængighedsskabende” produkt

Lækkert “afhængighedsskabende” produkt, og altid lynhurtig levering! Kan bestemt anbefales!

15 marzo 2026

Kære Siw,

Tusind tak for din anmeldelse og din tillid til os. 🙏

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med KJELDGAARD Barrier Defense Serum. 🥰

Valutata 4 stelle su 5

Varm anbefaling til serum

Har nu brugt serum i en måneds tid og synes faktisk, at jeg kan se en forbedring af min hud.
Jeg bruger den kun om aftenen indtil videre. Har sensitiv hud i ansigtet, så var spændt på om jeg kunne tåle den, men der var ingen problemer været 💕
Kommer helt sikkert til at købe den serum igen!
Serum fortjener 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ men pga hjemmesiden (som jeg synes er utrolig irriterende at skulle bladre igennem for at bestille) så bliver det kun til 4 ⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra

12 marzo 2026

Kære Maria

Tusind tak for din fine anmeldelse. 🙏

Det glæder os meget at høre, at du allerede kan se en forbedring i din hud, og at du har kunnet bruge serummet uden problemer, selv med sensitiv hud. 🥰

Tak også for din ærlige feedback om hjemmesiden. Den sætter vi stor pris på og tager med os videre.

Vi sender også en mail, når din seneste ordre forventes at være ved at være opbrugt. Derfra kan du klikke dig direkte videre til checkout, hvilket forhåbentlig gør næste bestilling lidt nemmere. 😊

Valutata 5 stelle su 5

Den bedste creme bruger den hver dag

Den bedste creme bruger den hver dag, den har taget mange af mine rynker og min hud er blevet så blød.
Kan varmt anbefales.

10 marzo 2026

Kære Lis,

Tusind tak for din anmeldelse. 🙏

Det glæder os meget, at du er tilfreds med resultaterne af KJELDGAARD Barrier Defense. 🥰

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er glad for min serum

Jeg er glad for min serum. Nu beholder min hud sin glød dagen igennem og beholder sin overflade ensartet uden fedtede og/eller tørre pletter. Mine solskader er ligeledes reduceret, især på halsens sider. :-)

16 febbraio 2026

Kære Jeanne,

Tusind tak for din anmeldelse. 🙏

Det glæder os virkelig meget at høre, at du oplever flotte og tilfredsstillende resultater med KJELDGAARD Barrier Defense Serum. 🥰

Kun godt.

Har efterhånden prøvet en del serum uden synderlig positiv ændring. Men med Kjeldgaards mærker jeg virkelig en yderst positiv forandring. Kan på det varmeste anbefales.

27 febbraio 2026

Kære Lene,

Tusind tak for din anmeldelse. 🙏

Fantastisk dejligt at høre, at KJELDGAARD Barrier Defense Serum endelig giver dig den positive ændring, du forgæves har søgt. 🥰

Tusind tak for din anbefaling. 💛

Dejligt produkt

Dejligt produkt, som man både kan se og mærke virkningen af.

25 febbraio 2026

Kære Helle,

Dejligt produkt

Dejligt produkt, hurtig at bestille, hurtig levering, nemt 😊
Dog ville det være dejligt med lidt små prøvepakker i leveringen - som man kunne bruge til at friste andre.
Hilsen Anette

17 febbraio 2026

Kære Anette,

Det glæder os meget at du er tilfreds med KJELDGAARD Barrier Defense Serum. 🥰

Tak for dit forslag til prøvepakker. 😊

Valutata 5 stelle su 5

Endelig lykkes det mig at finde en…

Endelig lykkes det mig at finde en serum som virkelig virker, er bare blevet mega afhængig af den så kun en varm anbefaling herfra Mvh Pia

6 febbraio 2026

Kære Pia,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🙏

Det glæder os virkelig, at du endelig har fundet et serum, der giver dig de resultater, du har ledt efter 🥰

Tak for din varme anbefaling — det betyder enormt meget for os 💛

Dejlig produkt

Dejlig produkt. Den gør det den lover og man bliver afhængig af den . 5 stjerner herfra.
Fra en glad og faste kunde☺️

5 febbraio 2026

Kære Najman,

Det glæder os meget at du er tilfreds med KJELDGAARD Barrier Defense Serum. 🥰

Samt tusind tak for din kunde loyalitet og tillid til os. 💛

Fantastisk serum

Fantastisk serum som blødgør huden, fjerner sorte rande under øjenene og reducerer rynkerne. Derfor skal Kjeldgaards serum ha’ 5 stjerner.

29 gennaio 2026

Kære Vibeke,

Tusind tak for din anmeldelse. 🙏

Fantastisk at høre du oplever reducerede mørke rande og færre rynker med KJELDGAARD Barrier Defense Serum. 🥰

Lækkert produkt

Lækkert produkt - også god som gave.
Hurtig levering.

26 gennaio 2026

Kære Eva,

Det glæder os meget du er tilfreds med KJELDGAARD Barrier Defense Serum. 🥰

Valutata 1 stelle su 5

Jeg kunne desværre ikke tåle produktet…

Jeg kunne desværre ikke tåle produktet og returnerede det. Fik en fin besked om at pengene ville blive refunderet. Må konstatere at det endnu ikke er sket på trods af flere henvendelser.

Del 2: Efter min anmeldelse på Trustpilot har jeg modtaget min refusion d 21.1.
Firmaet giver Postnord skylden for at pakken som blev afsendt d 5.1 først nåede frem til dem d.16.1 (?).
Det på trods af at jeg pr mail af flere omgange blev oplyst om at sagen havde deres højeste prioritet og at jeg ville kunne se mine penge returneret indenfor de næste 5 dage. Der har på intet tidspunkt været nævnt at pakken ikke var nået frem

Del 3: Hvis I først modtog min pakke d 16.1 så skulle i jo bare have skrevet det, da jeg henvendte mig første, anden og trejde gang.
Trustpilot er det eneste sted vi som handle de på nettet har, til at fortælle andre om hvordan firmaer håndtere kunderne og det synes jeg er helt rimeligt.
Kjeldgaard kan jo lærer noget af det her. Hvis I læser det I har skrevet i mailkorrespondanse, er det helt forståeligt at jeg ikke kan vide at det handler om at pakken ikke er nået frem endnu.

5 gennaio 2026

Kære Maj

Du havde ved en fejl sendt din returpakke til Aarhus, selvom den korrekte by er Nørresundby.

Derfor tog det længere tid, før vi modtog din returpakke. Dette er uden for vores kontrol.

Vores varehus modtog returpakken den 15. januar, og refunderingen blev behandlet den 16. januar.

Vi kan se, at refunderingen nu er indbetalt på din konto.

Kjeldgaards

Fantastisk serum!

Jeg har brugt serumet 5-6 mdr. Og jeg er meget tilfreds. Jeg ved jo ikke hvordan min hud havde set ud, hvis jeg ikke havde brugt det. Men jeg får ros for min hud, min alder taget i betragtning. Den er meget mere glat og strålende end mine jævnaldrende veninders. Selve serumet er super lækkert. Konsistensen er blød, let at fordele, trænger hurtigt ind i huden og den strækker langt. Duften er mild og fin og huden føles blød og dejligt fugtet efter brug. Kan helt klart anbefales!

7 gennaio 2026

Kære Jane,

Tusind tak for din anmeldelse. 🙏

Hvor er det fantastisk dejligt at høre, at du er glad og tilfreds med din oplevelse af KJELDGAARD Barrier Defense Serum. 🥰

Tusind tak for din tillid til os. 💛

Den bedste serum

Den bedste serum, jeg har prøvet!

5 gennaio 2026

Kære Gitte,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏

Vi er glade for at høre, at KJELDGAARD Barrier Defense Serum lever op til dine forventninger. 🥰

Kølenende mirakel

Fantastisk produkt med hurtig virkning. Har været SÅ godt for min hudsygdom Rosacea.

4 gennaio 2026

Kære Jane

Hvor er det dejligt at høre, at KJELDGAARD Barrier Defense Serum har hjulpet dig med din rosacea – det glæder os virkelig meget 🥰

Tusind tak for din anmeldelse og for din kundeloyalitet. 🙏💛

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più