Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Rigtig fint formøde hos Josefine, hvor jeg følte mig forstået og i trygge hænder. Ugen efter fandt selve behandlingen sted og jeg blev mødt af en anden behandler end Josefine, hvilke jeg blev noget... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En virkelig go' oplevelse i de skønneste lokaler og hos de sødeste mennesker, med en gennemskinnende professionalisme, ej at forglemmelse. Det var rent faktisk hyggeligt (hvis man ellers kan sige d... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan kun anbefale Ultrafomer III. Jeg har fået lavet knæ og armhuler og er meget tilfreds med resultatet. Klinikken er meget lækkert indrettet og man føler sig straks godt tilpas når man træder in... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Endelig tog jeg mig sammen til at prøve en behandling hos Ultraformer. Selve behandlingen var en rigtig god oplevelse - og i skønne lokaler. Josephine gav en grundig og professionel orientering om... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Clinica per la cura della pelle

Scritti dall'azienda

Ultraformer III behandlinger kan bedst beskrives som et ansigtsløft uden kirurgi. Behandlingerne har ligeledes god effekt på kroppen, hvor huden opstrammes.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Professionel behandling.

Endelig tog jeg mig sammen til at prøve en behandling hos Ultraformer.
Selve behandlingen var en rigtig god oplevelse - og i skønne lokaler.
Josephine gav en grundig og professionel orientering om behandlingen, så jeg følte mig meget tryg og i gode hænder🙏
Jeg har dog ikke kunnet se nogen synlig ændring - endnu - men er frisk på endnu en behandling til foråret.
Jeg skulle måske ha startet mit “se friskere ud-projekt” i en tidligere alder🫣 🥰

15 ottobre 2024
Valutata 2 stelle su 5

Ikke pengene værd

Josefine er både behagelig og professionel i sin måde at være på.

Desværre har jeg stort set ikke oplevet effekt efter 4 behandlinger med 6 mdrs mellemrum. Til en samlet pris på næsten 50.000 kr, har det ikke været pengene værd for mig.
Jeg er stor fan af idéen og konceptet, men effekten et desværre udeblevet for mit vedkommende. Jeg har været tilbageholdende med at ville erkende det, fordi jeg virkelig ville ønske at behandlinger som denne virker. Måske gør den det for andre.

7 ottobre 2024

Kære Kristine,
Tak fordi du deler dine erfaringer.
Kunne du have lyst til at komme ind i klinikken og se på før-efter billederne?

Valutata 5 stelle su 5

Professionel og maksimal focus på…

Professionel og maksimal focus på fagligheden gør, at jeg igen har valgt Ultraformer.

Ultraformer er stedet for mig for her er der faglighed og behandlerne skaber tillid fra første møde.

12 settembre 2024

Tusind tak🥰 Knus Josefine

Rigtig god oplevelse

Jeg har været til behandling under ballerne for en uge siden og jeg havde en rigtig fin og tryg oplevelse hos Josefine ⭐️
Jeg er spændt på at se resultatet!

19 settembre 2024

Rigtig god behandling

Rigtig god behandling. God faglighed. Jeg føler mig meget tryg. Josefine virker meget interesseret i én som person. Man får altid i god snak.

23 agosto 2024

Kære Elsuba,
Tusind tak for dine fine ord.
Glæder mig til at se dig igen.
Knus Josefine

Valutata 5 stelle su 5

Professionel behandling i de bedste hænder

Jeg vil gerne anbefale Ultraformer hos Josefine til alle, der ønsker at give deres udseende et boost. Josefine skaber en tryg og professionel atmosfære fra den første konsultation, hvor hun grundigt forklarer behandlingen og besvarer alle spørgsmål. Klinikken er smuk og indbydende, hvilket gør hele oplevelsen behagelig.

Selve behandlingen er yderst effektiv, selvom den ikke er helt smertefri, men Josefines omsorg og ekspertise gør det til en positiv oplevelse. Resultaterne er allerede synlige og bliver kun bedre med tiden – det er fantastisk! For mig handler det ikke om at se yngre ud, men om at være den bedste version af mig selv, og Ultraformer hjælper mig med at opnå netop det. Jeg vil uden tvivl komme tilbage for at behandle andre områder og har allerede anbefalet behandlingen til mine veninder.

12 giugno 2024

Naturlig smukt resultat

Rigtig god behandling i professionelle hænder med godt resultat. Jeg fik behandling af pande og øjenområde, hvilket jeg også tidligere har fået.

27 febbraio 2024

Kære Rebecca,
Tusind tak for din fine anmeldelse🌸
Det er så dejligt. Glæder mig til at se dig igen.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er ovenud tilfreds med Ultraformer

Jeg er ovenud tilfreds med Ultraformer! Top professionel modtagelse og behandling. Allerede efter en uge, kan jeg se hvordan behandlingen har haft effekt. Jeg kommer helt sikkert igen til en opfølgende behandling om 6 md. Jeg anbefaler Ultraformer til alle hvor jeg mener at det kan have relevans. Glad for at jeg føler at kunne gøre noget visuelt ift. min aldring uden at bruge botox eller lig.

28 febbraio 2024

Kæreste Cilie,
Tusind tak for den meget fine anmeldelse. Jeg vil glæde mig til at se dig igen og 6 måneder.
Knus Josefine

5 stjerner - ultraformer.dk

Jeg har fået behandling hos dygtige Josefine ved ultraformer.dk i Vedbæk. Samme dag som jeg modtog behandlingen, var jeg lidt hævet i ansigtet, men allerede efter 2-3 dage kunne jeg se en positiv forandring.
Selve behandlingen er næsten smertefri.
Jeg kan kun give min absolut bedste anbefaling.

1 febbraio 2024

Risposta di Ultraformer

Tusind tak Bettina, for den fine anmeldelse.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god oplevelse at komme hos…

Rigtig god oplevelse at komme hos Josefine. Jeg kan se resultater allerede kort tid efter og holder øje med om det bliver tydeligere herfra.

22 gennaio 2024

Kære Hanne,
Tusind tak for din fine anmeldelse🌸
Ja der var en god effekt med det samme. Det var den bonus-effekt jeg fortalte om, som bare skal nydes, inden den aftager igen 3-4 uger efter. Så kommer den nye kollagen stille og roligt derefter, og den fulde effekt ses efter 6 måneder.

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har fået en fuld behandling i…

Jeg har fået en fuld behandling i ansigt og hals den 19 september det har absolut ingen effekt , der er ingen forskel her 4 måneder efter.
Det er en meget dyr behandling, derfor jeg er dybt skuffet .

19 settembre 2023

Kære kunde,
Jeg vil meget gerne se dig til en efter konsultation, så vi kan se på før-efter billeder. Du er velkommen til at kontakte os, så finder vi en tid sammen der passer.

Valutata 1 stelle su 5

Har fået en behandling hos ultraform…

Har fået en behandling hos ultraform for poser under øjnene.
Det virkede ikke, fik derfor en gratis behandling til, efter anden behandling blev det kun værre
så jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse med ultraform som er for dyrt l forhold til at det overhovedet ikke har hjulpet
De lover alt for meget, det eneste der hjælper for poser under øjnene er kniven.
Henrik Børgesen

15 maggio 2023

Josefine er en stjerne

Josefine er en stjerne, og kunne jeg give Ultraformer behandlingen Michelin stjerner fik den 3.
Jeg ved Ultraformer virker, fik min første behandling på kinder/kæbe for 1 år siden, og her fik jeg flere komplimenter efterfølgende.
Denne gang har jeg også valgt øjenomgivelserne, og ser nu frem til det fine resultat som forventes henover de kommende måneder.
Tak for dig Josefine, og dine fantastiske behandlinger.

28 ottobre 2023

Kære Lene,
Tusind tak for din fine anmeldelse🌸
Jeg bliver så rørt. Glæder mig til at se dig igen.

Kan varmt anbefales Ultraformer.dk

Dejligt og imødekommende sted. Jeg følte mig tryg med det samme og Annesofie var så god til at få mig igennem behandlingen. Jeg kunne se resultat med det samme. Nu venter jeg spændt på at se resultatet på sigt.

16 giugno 2023

Kære kunde,

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più