Har for nylig haft en gratis afklaringssamtale Med Ulla omkring mine problematikker. Det var super godt og Ulla er god til at spørge ind til mig . Hun mente godt hun kunne hjælpe mig . Det var... Leggi di più
En gennemgående fantastisk session med tapping!! Jeg havde en virkelig skøn oplevelse. Sessionen var både nærværende og professionel, og tappingen gjorde en større forskel, end jeg havde turdet håb... Leggi di più
Jeg var så heldig af få en kort behandling af Ulla pga. smerter og stivhed i nakken. Ved brug af tapping fik Ulla reduceret smerterne og stivheden betydeligt. Jeg kan varmt anbefale Ulla.
Har i dag været til en forløsende Walk & talk og tapping session hos Ulla i smukke Silkeborg✨. En oplevelse jeg havde vundet hos Ulla i en konkurrence på fb❤️Sikken en fantastisk præmie og et skønt o... Leggi di più
Jernbanevej 41 st. 9, 8600, Silkeborg, Danimarca
- kontakt@ullaschou.dk
- ullaschou.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Det har været et rigtig godt forløb jeg…
Det har været et rigtig godt forløb jeg har været i.
God kommunikation og meget inspirerende.
Har været en stor hjælp på min rejse

Risposta di Ulla Schou
Ulla er rigtig dygtig til at finde ind…
Ulla er rigtig dygtig til at finde ind til roden af ens udfordringer og hjælpe med at løse dem derfra.
Varmeste anbefalinger herfra.
Ullas tankefeltterapi
Ulla er utroligt god til at stille ind på hvad der nager af uforløste traumer og forløse dem. I mit forløb hos Ulla fik jeg forløst flere barndomstraumer på en rolig og professionel måde og har fundet en ny ro og hviler mere i mig selv, hvilket jeg ikke har kunnet i mange år. Jeg er dybt taknemmelig og kan kun give Ulla min største anbefaling! Jeg er desuden sluppet af med smerter flere steder i kroppen. Det er ren win win!
En terapeut ud over det sædvanlige
Jeg har været på forløb hos Ulla, og hun er en yderst kompetent terapeut med sin baggrund som psykoterapeut, terapeutisk tapper og Napoleon Hill coach Hun får skåret ind til benet med livets udfordringer, og de bliver “banket” væk med tapping.
Vores sessioner har foregået online, og de er absolut lige så effektive som fysiske sessioner.
Jeg kan kun anbefale at tage kontakt til Ulla, hvis man har udfordringer i livet. Hun BRÆNDER for at hjælpe mennesker til et optimalt liv.
Fantastiske Ulla
Nærværende, fantastisk service, super indsigtsfuld og favnende vejledning, skræddersyet lige til mig, har fået mange indsigter med og værktøjer jeg stadig bruger selv om første køb var i 2022.
Det bedste jeg har gjort for mig selv, nogensinde!
Ulla er en fantastisk terapeut
Ulla er en fantastisk terapeut og har hjulpet mig, så meget er blevet lettere i hverdagen. UDIN’er er sluppet og letheden budt velkommen. Ulla har en stor viden som hun glædeligt bruger af. Hun er varm, imødekommende, empatisk og smilende. Jeg kan varmt anbefale Ulla
Metine
5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har oplevet Ulla af flere omgange over flere år, og hver gang har det været et lærerigt møde.
Ulla er enormt fagligt og empatisk dygtig til hendes arbejde med tapping og tankefeltsterapi, mixet med hendes psykoterapeutiske tilgang.
Med hendes psykosomatiske tilgang, går hun i dybden til hun når derind, hvor hovedårsagen er.
Hun arbejder kærligt og nærværende, og får det til at føles let og tilgængeligt at arbejde videre med sig selv og tapping.
Man er ikke i tvivl om at det er hendes kald,at arbejde med det hun gør - at hjælpe mennesker ud af fastlåste mønstre, fysiske og psykisk smerte, samt ubehag.
Hun er en unik terapeut og hun har styr på sine teknikker. Derudover individualiserer hun skræddersyede forløb for lige netop det menneske hun sidder overfor.
De bedste anbefalinger herfra
/ Helle Amdisen
Fantastisk coach skal man lede længe efter!
Jeg har været i 3 mdr. forløb ved Ulla og jeg har da aldrig prøvet noget lignende. Ulla er fuldstændig fantastisk til hendes job, indlevende, ærlig, fyldt med god energi.
Det har rykket mig og mit mindset helt vildt, hver gang bliver jeg lige forundret over hvor meget tapping kan rykke en på 1 time. Og ikke mindst slippe smerter, jeg ikke troede jeg nogensinde skulle slippe af med.
Jeg kan 100% anbefale tapping/tankefelt terapi til alle der vil gøre noget godt for sig selv!