Super god service fra start til slut. De er meget fleksible, utrolig hjælpsomme og guidende. Resultatet er virkelig flot og man kunne slet ikke se de havde været her. Den varmeste anbefaling her... Leggi di più
Vi har fået nyt ventilationsanlæg gennem D2V, og det spiller bare. Vi købte et saml selv projekt, og Henrik har været meget hjælpsom gennem hele processen. Anlægget kører og virker bare. Tak!
Det har været en sand fornøjelse at se Henrik og hans makker installere vores nye genvex anlæg på under 7 timer. Allerede samme dag er der en mærkbar forskel i huset. Henrik har været top professio... Leggi di più
Ventilationsfirma, som har speciale i komfort ventilation, til enfamilieshuse, nye som gamle. Vi er omhyggelige og påpasselige i opgaven, så opgaven udføres til kundes fulde tilfredshed. Vi forsøger at lave opgaven inde i huset, så nænsomt som muligt, selvom vi skal ind i stort set alle rum, kan man sagtens være hjemme, mens opgaven foregår.! Alle ventilationsanlæg bliver indreguleret så de passer helt til huset, og familien der bor der.! Alt dette forgår i dialog med kunden, så vi ved den passer 100% til kundens behov. Ventiler bliver monteret i loftet, i alle beboelsesrum, så de sider med mindst gene for huset og dens beboer. Vi placere ventilerne, så de fungere bedst muligt for huset.
Bæk Nørremark 4, 6500, Vojens, Danimarca
- hfr@d2v.dk
- d2v.dk
Super god service fra start til slut
Super god service fra start til slut.
De er meget fleksible, utrolig hjælpsomme og guidende.
Resultatet er virkelig flot og man kunne slet ikke se de havde været her.
Den varmeste anbefaling herfra
Meget professional og nemt at render…
Meget professional og nemt at arbejder med! Har monteret et Genvex system til privathus.
Super koncept!

Rigtig god oplevelse
D2V ankom 2 mand kl. 7:00 og forlod os 13:00 efter at have installeret og indreguleret Genvex 360R på 120m2 og rengjort arbejdsområderne. Vi fik også en gennemgang af betjening af anlægget via App og skifte af filtre.
Utrolig behagelig oplevelser. Bedste anbefalinger herfra.
Nu venter jeg på at mærke effekten af anlægget.

Risposta di D2V
Jeg kontaktede D2V for at få et tilbud…
Jeg kontaktede D2V for at få et tilbud på et ventilationsanlæg, og blev hurtigt kontaktet. Vi havde en god dialog, hvor forventningerne blev afstemt fra start.
Prisen var konkurrencedygtig, og opgaven blev udført helt som aftalt. Installationen blev gennemført effektivt, og jeg fik en god gennemgang af anlæggets funktioner efterfølgende.
Alt i alt en professionel oplevelse og et mærkbart bedre indeklima.

Risposta di D2V
Kan kun anbefale D2V venlige og…
Kan kun anbefale D2V venlige og imødekommende har styr på tingene

Super forløb
De stod for installation af et nyt Genvex system på en eksisterende rørføring.
Yderst professionelle, hurtige til at klare opgaven, og gav både inden og efter installationen gode råd om systemet.
Kan klart anbefales

Fik installeret et Genvex 300 af D2V
Fik installeret et Genvex 300 af D2V. Installationen tog 4 timer og alt spiller! Jeg glæder mig til mærke det bedre indeklima i vores hus, og kan varmt anbefale D2V hvis i overvejer et ventilationsanlæg.

Vi har fået installeret Genvex af D2V
Vi har fået installeret Genvex af D2V. Henrik har været meget hjælpsom under hele forløbet, og alt kører bare. Stor anbefaling herfra.

Risposta di D2V
Det har været en sand fornøjelse at se…
Henrik har været top professionel hele vejen fr scores første samtale til anlægget nu er installeret og indreguleret.
Jeg kan på det varmeste anbefale Henrik og D2V!

Gør Det Selv - Super service fra start til slut
Super service fra start til slut.
D2V har leveret tegning, design og byggekit til systemet. Selv har jeg lavet installationen med kyndig vejledning fra D2V. Til sidst har D2V lavet indregulering af systemet.
Det kører virkelig godt. Vi er blevet af med vores dårlige indeklima i vores hus fra 1969.
Vi kan varmt anbefale D2V.
Mvh Kristian og Pia

Risposta di D2V
Vi har lige haft besøg af Henrik og…
Vi har lige haft besøg af Henrik og Michael, til installation af et nyt genvex eco 300 anlæg. Rigtig positiv oplevelse med god hjælp, information og venlighed hele vejen rundt. Vi glæder os til at mærke forskellen i indeklimaet.

Perfekt
God pris, søde mennesker , meget professionelt, alt kører som det skal, ingen støj og virker fejlfrit med app og det hele 👌

Mega god oplevelse
Mega god oplevelse, fin pris, rigtig god service, godt humør, rigtig fin rådgivning og super effektivt.
Henrik og hans makker Michael var super flinke og havde styr på deres ting. - Man har lyst til at handle med dem igen.
Vi er så glade for vores Genvex 175
De største anbefalinger herfra.

5-stjernet service
Vi har fået installeret et Genvex Eco 300 fra D2V.
Henrik og hans makker har leveret præcis den service som man håber på. Effektiv kommunikation, godt humør og en fair- markedssvarende pris.
Indledningsvis foregik kommunikationen på telefon og mail. Her fik vi svar på alle spørgsmål, og opstod der pludselig noget, fik vi hurtig afklaring fra Henrik.
Kan på det varmeste anbefale alle der overvejer varmegenvindingsanlæg at kontakte Henrik og D2V.

Risposta di D2V
En god "Gør det selv"oplevelse.
Har købt en rørpakke samt Genvex (Eco 300) til vores hus , som jeg selv har sat op, og som D2V efterfølgende har indreguleret.
Det har været en stor hjælp altid at kunne ringe og spørge en fagmand til råds når der opstod tvivl om noget . Henrik har stort set ALTID taget telefonen, og de par gange han ikke gjorde , ringede han tilbage kort tid efter 👍.
Kan klart anbefales hvis man selv vil igang med at sætte ventilationsanlæg op, og ikke kan overskue at skulle finde alle relevante oplysninger på internettet.

Ventilations løsning gammelt stuehus
D2V leverede en god ventilationsløsning og en pæn installation da vi i forbindelse med et tagprojekt på et gammelt stuehus fik mulighed for at installere en Genvex 400 ECO unit. Ventilationsanlægget har forbedret indeklimaet mærkbart.

SUPER professionelt
God kommunikation, professionel installation og god pris. Perfekt!

Genvex anlæg
Jeg fik installeret et Genvex anlæg i et ældre parcelhus med stueetage, havestue og kælder. Både planlægning og installation var supereffektive. Hele installationen og indregulering tog mindre end 8 timer, så der var kun håndværkere i huset i en dag. Alle priser og aftaler blev overholdt, og anlægget kører perfekt.

Risposta di D2V
Jeg har købt et genvex eco 300 anlæg af…
Jeg har købt et genvex eco 300 anlæg af Henrik som jeg selv satte op (medbyg)
Rigtig god service hele vejen igennem, Henrik tager telefonen med det samme og hjælper med div. Problemstillinger undervejs. Han sendte mig mere end rigeligt materialer og tog det der var til overs med når han kom for at indregulerer anlægget. Jeg havde ikke kunne gøre det billigere hvis jeg selv købte alle materialer 👍
160 kvm villa i Jyllinge