udebruser.dk Recensioni 959

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Superhurtig service - bestilling den ene dag, levering dagen efter. God kvalitet (udebruser 18 L) - har købt til kolonihaven, til helårshuset - og nyder de daglige bade under åben himmel til fuglefl... Leggi di più

For nu 5 stjerner, hurtig levering af en Gasvandvarmer 18L, alt er som beskrevet og er nem at installere. Den er opsat i vores Airbnb, hvor der de sidste par år kun har været koldt vand i udebrusere... Leggi di più

Vi fik selv ødelagt vores første udendørs gasvandvarmer (som havde fungeret fint i flere år) men fik i den forbindelse tilbudt gratis hjælp hos Udebruser. Da vi købte en ny, blev den hurtigt leveret,... Leggi di più

Se till att det finns en manual med innehållsförteckning till era produkter!! Fick be om en manual MEN den jag fick via Mail beskrev inte exakt min utedusch och var väldigt otydlig. Påpekade detta til... Leggi di più

1. Servizi domestici

udebruser.dk sælger udendørs brusere i høj kvalitet.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 28% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Superhurtig service

Superhurtig service - bestilling den ene dag, levering dagen efter.
God kvalitet (udebruser 18 L) - har købt til kolonihaven, til helårshuset - og nyder de daglige bade under åben himmel til fuglefløjt. Det er SÅ fantastisk skønt!

1 aprile 2026

For nu 5 stjerner

Den er opsat i vores Airbnb, hvor der de sidste par år kun har været koldt vand i udebruseren, og nu skal gasvarmeren testes i dette års sæson.

1 aprile 2026

Hurtig ekspedition

Fik desværre leveret en forkert model af ude gasvandvarmer. I løbet af no time fik jeg sendt en returseddel, med gratis fragt. Efter jeg sendte retur fik jeg på tredje dagen den korrekte vare. Alt i alt positiv oplevelse, når det nu skulle være. God service og hurtige er de.

28 marzo 2026

Super god kundeservice

Super god kundeservice, da jeg ringede og spurgte om en bruser. Og dernæst var det hurtigt og let at bestille den - og bruseren kom allerede dagen efter. En stor anbefaling herfra.

20 marzo 2026

Kundeservice spiller

Nemt at forstå, god rådgivning. Én stjerne fratrukket pga. meget kort telefon åbning interval, og jeg skulle vente 20 minutter på at komme igennem.

27 marzo 2026