Tyttesauto Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Virkelig god, behagelig og ærlig betjening. Der er ingen “sælger-Helge” over Tyttes Auto. Vi følte os set og hørt og er meget tilfredse med vores VW Passat. Og vi følte os tryg i hele forløbet. G... Leggi di più

Super opmærksomt personale der møder en I øjenhøjde. De virker interesserede i hvad du har brug for, og ikke blot at opsælge. Hurtig process, fair byttepris for gammel bil og god behandling. Je... Leggi di più

TAK FOR JER🙏🏼 Vi har dags dato handlet ny bil hos Tyttes Auto med Christian ved roret. Og sikke en fantastisk behandling vi har fået, lige fra første gang vi var oppe og kigge på bilen, til da vi k... Leggi di più

Helt igennem en skide god oplevelse at handle ved Tyttes Auto. Utrolig flinke og imødekommende personale, mega fedt udvalg af biler og fair priser for byttebiler. Jeg fik reserveret en bil freda... Leggi di più

1. Rivenditore di auto

Informazioni fornite da varie fonti esterne

VI SAMLER PÅ TILFREDSE KUNDER GOD SERVICE, ÆRLIGHED & KVALITET ER FOR OS FUNDAMENTET FOR EN GOD FORRETNING.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg kan på det varmeste anbefale alle…

Jeg kan på det varmeste anbefale alle der skal købe ny bil, at handle med Tyttesauto. God og professionel service, hurtig og nem handel. 👌

5 aprile 2022

Hej Glennie

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Det glæder os i følte jer godt behandlet og handlen gik som i forventede.

Christian & Co ;)

Den nye bil..

Den nye bil..
Købt ny bil hos tytte efterfølgende dukkede små problemer op med bilen og de tog den ind og udbedre fejlende efterfølgende. Ok service

28 marzo 2022

Hej Peter

Tusinde tak for din tilbagemelding:)

Selvfølgelig kommer der engang imellem nogle små problemer, og vi glade for at kunne hjælpe med at løse dem for dig.

Du er altid velkommen til at ringe hvis der er spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med.

Christian & Team :)

Super service

Jeg kan kun anbefale at købe bil hos byttes auto. Jeg kom fra fyn for at hente min bil, og måtte derfor tage toget derhen. De kom og hentede mig på stationen, og da jeg kom ned til autoforhandleren stod der en flaske vin og nogle blomster klar til mig. rigtig god oplevelse. :)

23 marzo 2022

Hej Leif

Tak for besøget og tak for den fine anmeldelse.

Du er altid velkommen i butikken :) Endnu engang stort tillykke med din nye bil.

Christoffer

I recently bought a car a Tyttesauto, I had a great experience!

I recently bought a car a Tyttesauto. Being a foreign in Denmark I was very cautious to buy a second hand car. Jesper and the team at Tyttesauto were extremely professional, providing the best sales support with speed and efficiency. All cars there were looking in very good shape, the office is comfortable and the team is friendly. Best car purchasing experience I ever had! Thanks a lot!

16 marzo 2022

Hi Adriano

Thank you so much for your nice review!
We always make an extra effort to make our customers feel comfortable. Buying a car is a matter of trust and we are super happy that you have felt welcome in our store.

We hope we can help you when you need help again.

Many greetings from all of us here in the store.

Rigtig god og behagelig kundeservice

Rigtig god og behagelig kundeservice. Man følte sig velkommen lige fra man trådte ind af døren og til man gik igen. Tak til hele personalet. Berit.

9 febbraio 2022

Hej Berit

Tak for du gav dig tid til at sende os en så flot anmeldelse!!
Er glad for at høre i var tilfredse, og i er altid velkommen hvis vi igen kan hjælpe eller hvis i har spørgsmål omkring bilen.

Mange Hilsner

Seriøs og god behandling

Tytte er ikke alene et godt sted at købe biler. Tytte er også en god køber af biler. Jeg har lige solgt min bil til Tytte, hvilket var en i enhver henseende god oplevelse.

4 febbraio 2022

Hej Ulrik

Tak for de fine ord og vi er rigtig glade for din oplevelse levede op til dine forventninger.
Du er altid velkommen :)

At købe bil er en tillidssag

At købe bil er en tillidssag. Både tillid og imødekommenhed oplevede jeg ved mit køb af bil hos Tyttes auto. De aftaler der blev indgået blev efterlevet. Jeg kan kun anbefale bilkøb hos Tyttes auto 👏😃👍🏼

19 gennaio 2022

Kære Gunnar

Det varmer rigtigt meget når du skriver omkring din oplevelse hos os!

Hele vores værdigrundlag bygger på netop det du beskriver, så tusind tak for din tilbagemelding.

Gode priser og super service

Gode priser, gode biler og super service. Det er nu tredje gang jeg køber bil her og nok ikke sidste gang. Kan klart anbefales

11 gennaio 2022

Hej Lars

Tak for anmeldelsen !!!

Det er altid hyggeligt når du besøger os, og ja der ryger en bil engang imellem ;)

Vi ses forhåbentlig snart igen

Mvh Christian

Sød og god service

Sød og god service, god handel trods "skrammer" og tak for kaffen🤭😊

4 gennaio 2022

Hej Susanne

Tak for din ærlige og direkte tilbagemelding!

Du er mere end velkommen hvis vi igen kan hjælpe dig :)

Fantastisk service

Fantastisk service, og meget imødekommende og venligt personale.
Tyttes auto kan varmt anbefales!

29 dicembre 2021

Risposta di Tyttesauto

Tusinde tak for de fine ord !! håber din nye Kia lever optil forventningerne :)

God service og meget venligt personale

God service og meget venligt personale, der lytter til en, og ikke bare sælger derud af. Så kun de varmeste anbefalinger herfra👍

22 dicembre 2021

Hej Michael

Tusind tak for feedback !! Er glad for du følte dig godt behandlet, det var en fornøjelse at handle med dig.

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul
Jesper.

Super god oplevelse og købe bil hos…

Super god oplevelse og købe bil hos Tyttes Auto, og ikke mindst en brugt bil der står knivskarpt. Tak for god behandling.
Vi er glade👍

19 dicembre 2021

Hej John

Vi takker for en god og hurtig handel, fornøjelsen var på vores side.
Håber Du / i bliver glade for bilen og i er altid velkommen når vi igen kan hjælpe :)

Rigtig glædelig jul

Super oplevelse og alle aftaler…

Super oplevelse og alle aftaler overholdt. Fin pris for byttebillen. Tak for en god handel

17 dicembre 2021

Hej Henrik

Tak for de pæne ord! God bil du fik med flot kilometer tal !!
God byttebil på trods af farven ;)

Tak for handlen, du er altid velkommen

Hurtig og god service

Lørdag morgen dukkede en bil op på deres Facebook side, som var af stor interesse.
Søndag eftermiddag kørte vi hjem i vores nye bil.
Udover var servicen meget imødekommende, og man følte sig taget godt om.
Næste gang vi skal have ny bil, så ved vi hvor vi skal køre hen!

8 dicembre 2021

Hej Patrick

Tusind tak for din anmeldelse! Altid dejligt når vi kan finde den perfekte bil, vi håber i bliver glade for den og i er altid velkommen når tiden nærmer sig til noget nyt :)

Tyttes Auto

tak for god behandling

tak for god behandling , og flinke mennesker alt kørte som aftalt over telefonen

28 novembre 2021

Risposta di Tyttesauto

Tusinde tak for jeres tilbagemelding, det var en ren fornøjelse at handle med jer! I er altid velkommen i butikken

Søde

Søde, imødekommende og de kunne tåle lidt gas😆de unge mænd
Fordi jeg ikke havde kørekort med var der villighed til at give mig en prøvetur👍Tak

27 novembre 2021

Risposta di Tyttesauto

Hej Charlotte :) Tak for de pæne ord, i er begge nogle fantastiske mennesker.

Vi nød jeres selskab og vi håber begge biler lever optil jeres forventninger. I er altid velkommen her hos os, hils mange gange.

Køb trygt

Har netop købt en fin BMW, både før, under og efter handlen har de levet op til alle fem stjerner.
Så selv når det drejer sig om køb af en bil i den dyrere ende kan jeg varmt anbefale Tyttes Auto.

21 novembre 2021

Hej Henri

Tusinde tak for de 5 stjerner, det sætter vi stor pris på!

Tak for handlen, det var en fornøjelse:)
Du er altid velkommen hvis vi fremover kan hjælpe igen.

Mange hilsner fra os alle

Perfekt service

Perfekt service, god opfølgning på opgaver, en rigtig god oplevelse👍🏻🙂

2 novembre 2021

Hej Michael

Tak for den fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på !

Kan vi hjælpe på anden måde, er du altid velkommen til at ringe til os :)

Christian

En lidt anderledes og sjov handel.

Hej Tyttes auto.
Tak for en god handlen d.26-10-2021 det var en sjov og lærerig handel som vi sent glemmer.
Mange hilsner skal lyde herfra.
Mvh. Jan & Lis Hansen

30 ottobre 2021

Hej Jan & Lis

Det var en fornøjelse at handle med jer, vi håber i bliver glade for bilen!

I er altid velkommen til at ringe til os hvis der skulle være nogle spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med:)

Rigtig mange hilsner
Fra os alle