Produkter i god kvalitet, med små mangler der gør at de ikke kommer helt op og støde. Bestilte sky pro bibs 2.0 i en flot brun farve. Farven var ligeså flot da jeg modtog dem, desværre er stoff... Leggi di più
Virkelig ringe service i forhold til returnering. Måtte skrive adskillige gange før de sendte en returlabel og måtte efterfølgende rykke dem flere gange for at få pengene retur. Der gik 20 dage fra d... Leggi di più
Jeg ønskede mig, og fik gavekort til 12-16 til min 60 års fødselsdag i november 2025.. Men da jeg ville betale blev de afvist.. Jeg skrev til til kundeservice en masse gange uden at få svar.. Da jeg... Leggi di più
Med mange hundrede timer på landevejen hvert år, har jeg prøvet et utal af forskellige cykelmærker. Dog er der kun et mærke, jeg syntes har skillet sig ud fra mængden. 12.16 laver kompromiløs cykeltøj... Leggi di più
Virksomhed fra 2017
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 34% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Umuligt at afmelde nyhedsbrev
Jeg handlede hos jer for et par år siden, og har siden da modtaget det ene nyhedsbrev efter det andet – til trods for, at jeg afmelder mig HVER GANG. Dette har stået på i flere år.
Jeg har sågar skrevet til jeres kundeservice, hvor jeg udtrykkeligt har bedt jer om at fjerne mig fra alle jeres mailinglister. Det har dog ikke hjulpet, eftersom jeg fortsat modtager jeres nyhedsbrev.
Modtager jeg endnu et nyhedsbrev fra jer, ser jeg mig nødsaget til at kontakte Forbrugerombudsmanden.
___
UPDATE:
Har nu modtaget mit 2. nyhedsbrev alene i denne uge, selvom jeg igen har frameldt mig. Nu skriver jeg til Forbrugerombudsmanden.

Gode 12/16 cykel strømper og
Gode 12/16 cykel strømper og cykelbukser, jeg kan klart anbefale deres produkter...Hilsen Hanne

Risposta di 16
Alt god service og god kvalitet
Super pude i deres Bibs...Tak for hjælpen...Vh Emma.

Risposta di 16
Lækre produkter og konge service
Lækre produkter og konge service. Har købt lidt forskelligt cykel-tøj og må bare sige, at det fungerer optimalt, ikke bare på de danske veje i medvind, men også på lange ture i Alperne. Samtidig har jeg oplevet fin

REFUNDERER IKKE BELØB FOR RETURNEREDE VARER
Da det tøj jeg bestilte, desværre var for småt, returnerede jeg det -indenfor tidsfristen. Der begynder at gå underligt lang tid, uden at beløbet bliver overført til min konto -og jeg kontakter derfor firmaet, der svarer til en start, men pludselig vælger at stoppe samtalen, uden at jeg har fået beløbet refunderet. Pas på med at bestille igennem dette firma !

Umuligt at afmelde nyhedsbrev/spam
Jeg har nu forgæves prøvet 4-5 gange at afmelde nyhedsbrevet. Jeg har også haft fat i kundeservice flere gange angående dette. Intet hjælper desværre, da jeg stadig modtager nyhedsbrev/spam fra Twelvesixteen. Det er enormt skuffende at noget så nemt, skal gøres så svært.

Manglende tilbagebetaling – Ordre 9333
Jeg returnerede et par produkter tirsdag den 20. maj, og ifølge GLS blev pakken leveret hos jer onsdag den 21. maj. Jeg har dog endnu ikke modtaget min tilbagebetaling.
Jeg har sendt tre henvendelser til jeres kundeservice mail, men har desværre ikke fået noget svar.
Det er meget utilfredsstillende, at jeg ikke har hørt fra jer, og at der stadig ikke er sket en tilbagebetaling – særligt når varerne blev returneret for flere uger siden.
Jeg beder jer venligst behandle sagen hurtigst muligt og tilbageføre beløbet.
Ser frem til at høre fra jer snarest.
/Ordre 9333

Risposta di 16
Intet hørt og ingen penge retur!
Sendte cykelshorts retur d. 25 maj, da pasformen ikke var som forventet. De ankom til jeres lager d. 27 maj.
Har endnu ikke fået mine pengene retur, og har sendt flere mails, der ikke bliver besvaret. Håber i læser med her og kan ordne min sag.
Det omhandler min ordre: 9386

Risposta di 16
Nu har jeg handlet hos jer flere gange
Nu har jeg handlet hos jer flere gange og er meget imponeret over jeres kvalitet og service. en glad kunde Dorte.

Risposta di 16
tak for god service ombytning af…
tak for god service ombytning af størrelser gik hurtigt og nemt. tak vh hilsen Lene.

Super fed kvalitet
Super fed kvalitet, meget imponeret. glæder til næste køb

Super lækkert cykeltøj
Super lækkert cykeltøj – høj kvalitet, god pasform og stilrent design. Bib shortsene er super komfortable, også på lange ture. Hurtig levering og god service. Handler helt klart hos 1216 igen!

Risposta di 16
Bruger 12 timer om ugen på cyklen og…
Bruger 12 timer om ugen på cyklen og som kvinde, er dette ikke altid den rene fornøjelse for de nedre dele…TwelveSixteen gør dog dette til en helt anden sag! Deres bibs sætte sig ikke i “klemme” og niver, men sidder som de skal og yder tilpas med støtte og komfort, samtidig med at de leverer en aerodynamisk pasform. Derudover er deres langærmede Jersey blevet en af mine absolutte favoritter. Kan kun anbefale at prøve tøjet herfra!!

Risposta di 16
Fantastisk service og super lækre…
Fantastisk service og super lækre produkter! Særligt glad for deres bibs!

Dårlig kommunikation
Produktet fejler som sådan ikke noget - men da jeg måtte sende retur pga de bestilte baselayers var for små, blev det en dårlig oplevelse. Hørte intet i lang tid, der blev ikke svaret på mails til kundeservice i over en uge, og til sidst kunne jeg kun komme i kontakt med dem via Instagram, hvor selv her var kommunikation dårlig. Jeg havde sendt 2 retur for at få større størrelse men modtog kun 1 og måtte igen ty til Instagram for kontakt.

Intet hørt - ingen tilbagemelding
Hej TwelveSixteen - da i ikke responderer på mine mails, håber jeg ikke ser dette opslag og kan give mig et svar på min privat mail. Det omhandler ordre nr. 9083
Jeg har den 11.4-2025 fremsendt en retur ordre til jer, som allrede er leveret hos jer via postnord den 15.04-2025 kl 09.59 på jeres adresse. Jeg har et behov for at i bekræfter denne returnering til min mail. vil i venligst gøre dette ? da jeg ellers nu stadig står som om at jeg skylder jer penge. Jeg forstår ikke at i ikke har skrevet retur til mig endnu, da jeg har kontaktet jer på jeres egen kundeservice mail - twelvesixteen.kundeservice.. (det er en uge siden fra d.d - 18.05-2025). Vil i venligst kontakte mig
synes det er en smule ærgerligt og en del frustrerende at jeg intet svar har fået fra jer!
pft

Jeg bestilte nogle cykelshorts
Jeg bestilte nogle cykelshorts, og har returneret dem.
Får at vide de kun kan overføre på mobilepay, og jeg acceptere at de kan overføre.
Har aldrig fået pengene, og de svarer ikke på mine mail!

Splid af tid
Det er ikke til at købe et simple gavekort, men en søforklaring på deres overdrevet markføring.

Risposta di 16
God vejledning - lækre produkter!
Jeg oplevede at få rigtig god vejledning, da jeg var i tvivl om størrelse! Også er produkterne rigtig lækre