Zopas een jong gebruikte Trek Madone gekocht voor een prima prijs. De fiets werd snel geleverd, maar de verzenddoos was wel zwaar beschadigd. Gelukkig was hij goed ingepakt en was er niets kwijt ge... Leggi di più
Topservice! Super fijne ervaring bij Bykz. Je wordt vriendelijk en professioneel geholpen en krijgt echt deskundig advies bij het kiezen van de juiste fiets. De service is persoonlijk en er wordt g... Leggi di più
Hele fijne gravel fietsen gehuurd bij Bykz. Konden het op een dag dat de fysieke winkel gesloten was gewoon ophalen op een zelf gekozen tijdstip. Vriendelijk geholpen.
Goed en eerlijk advies, liefhebbers, alleszins redelijke prijzen, heerlijke fiets, erg tevreden! Adres waar ik met plezier weer kom, voor een nieuwe fiets en in ieder geval voor het periodieke onderho... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Voor verkoop en reparaties van fietsen in Tynaarlo en omstreken! ✓ Stadsfietsen, e-bikes, mountainbikes en racefietsen ✓ Reparaties ✓ Fietsverhuur ✓ Fietskleding ✓ Accessoires Ben je op zoek naar een nieuwe fiets of is je fiets aan reparatie toe? Wij zorgen ervoor dat je passend advies krijgt en weer zorgeloos op de fiets kunt stappen. Wij weten hoe belangrijk het is dat materiaal van de hoogste kwaliteit is en met grote zorg wordt onderhouden. Dit zorgt voor de langste levensduur. We zorgen ervoor dat jouw fiets zo snel mogelijk gerepareerd wordt en weer loopt als een zonnetje.
Hageneind 12, 9482PE, Tynaarlo , Paesi Bassi
- +31683673912
- Info@tweewielerhuisdekker.nl
- tweewielerhuisdekker.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
goed geregeld
Mooie schoenen via Marktplaats
Via Marktplaats een paar hele mooie fietsschoenen gekocht voor een hele nette prijs. Keurige afhandeling.
Ademen Passie en kennis voor…
Ademen Passie en kennis voor sportfietsen!
Vlotte afhandeling.
Vlotte afhandeling.
Snelle verzending en netjes verpakt.
Super fijne en kundige winkel
Super fijne en goede winkel waar nog wel aandacht gegeven wordt aan de klant m.b.t. wensen en mogelijkheden van fietsen. Sjors en Britt zijn enorm behulpzaam, kundig en weten waar ze het over hebben.
Daarnaast boden ze marktcomform op de fiets welke ik inruilde. Al met al een hele fijne winkel!
Zeer goed en snel contact met de…
Zeer goed en snel contact met de klantendienst met hulp van keuze die ik wilde maken . Snelle verzending. Tevreden klant.
Super mooie S works gekocht.
Super mooie S works gekocht.
Gemoedelijk en goed geholpen.
Echt een aanrader
Super bedankt!
Duidelijke en snelle communicatie. Producten zijn zoals beschreven en afgebeeld. Mooie winkel en goede service!
Keurige betrouwbare winkel…
Erg goede ervaring bij Tweewielerhuis Dekker. Goede afspraak gemaakt en alles netjes nagekomen. Zeer fraaie fiets gekocht hier en prijs en kwaliteit zijn dik in orde
Very good quality bikes at very good…
Very good quality bikes at very good prices, very good and prompt service, good communication.
A professional company in the true sense of the word.
Top sevice
Ik heb goede zak kunnen dien het product was precies hetzelfde als op de advertentie en het was snel geleverd heel snel selfs top geregeld helemaal.
Behulpzaam
Bij tweewielerhuis Dekker hebben ze mij prima geholpen en denken prijs bewust mee om de juiste keuze te maken.
Bedankt Sjors en Britt.
Online prima geholpen
Blij met mijn Merida Reacto 6000!
Via het fietsplan van mijn werk een mooie Merida Reacto 6000 aangeschaft bij Tweewielerhuis Dekker. De afhandeling hiervan verliep zeer snel en goed. Ook de overige communicatie via mail werd vriendelijk en snel afgehandeld. Zeer tevreden dus!
Professionele fietsen zaak, top
Hier word je perfect geholpen, je gaat pas weg als je een passende fiets heb. Ik kwam voor een ander merk maar die paste mij niet, nu en perfect passende fiets die wel bij mij past
Via marktplaats een onderdeel…
Via marktplaats een onderdeel aangeschaft. Snel geleverd en duidelijke communicatie. Prijzen zijn ook zeer competitief.
Fantastisch geholpen door alle mensen…
Fantastisch geholpen door alle mensen van tweewielerhuis Dekker. Na een aanrijding op de fiets kon de fiets bij ons thuis worden opgehaald. De schade werd snel geïnventariseerd en we hebben een goede oplossing aangeboden gekregen. De communicatie ging erg prettig en snel. Zelfs op zondag konden we de fiets ophalen, om hem maandag weer te kunnen gebruiken.