Kompetent og kreativ løsning. Vi har haft et godt forløb med Nathalie fra TVIS køkken i Roskilde. Hun har givet kompetent vejledning og kreative løsningsforslag undervejs i processen. Og nu glæder v... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Ann fra Tvis køkkener i København fulgte vores projekt helt til dørs. Vi fik et nyt flot garderobeskab, nye skabe i badeværelset, ny bordplade i køkkenet samt opsætning af fliser i køkkenet. Logistikk... Leggi di più
L'azienda ha risposto
En stor ros til Tvis, Roskilde og specielt Nathalie og Maja skal det lyde for deres kæmpe indsats i forbindelse med afhentning af en garderobe udstillingsmodel. I gjorde det muligt at jeg kunne få det... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har fået mig et rigtig fint køkken og badeværelsesmøbel fra Tvis købt på Østerbro af Troels. Rigtig fin dialog og hjælp hele vejen igennem fra design til opsætning med kompetent og behagelig dia... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di articoli da cucina
- Ristrutturatore di bagni
- Negozio di forniture per il bagno
- Negozio di piani di lavoro da cucina
- Negozio di mobili per cucina
- Esperto nella ristrutturazione di cucine
Scritti dall'azienda
Vi har lavet køkken, bad og garderobe på vores fabrik i Tvis i Vestjylland siden 1952. Hos Tvis Køkken får du altid dansk kvalitet i gode materialer og stilsikkert design. Køkkenet skal være et langsigtet valg, der i design, kvalitet og funktion bliver en naturlig del af din bolig mange år frem i tiden. Og det skal være et sted, du bliver glad for at stå op til hver eneste dag. Derfor tager vi altid udgangspunkt i hjemmet, så dit nye køkken passer ind. Det er respekt for dit hjem.
Informazioni di contatto
Skautrupvej 16, 7500, Holstebro, Danimarca
- post@tvis.com
- tvis.com
Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
God til at lytte og forstå kundens ønsker
For ca et år siden købte jeg et hus med et helt nyt Tvis køkken. Jeg var dog ikke tilfreds med placering af opvaskemaskinen, antal udvendige skuffer, håndgreb mm. Køkkenrådgiver Jan Lindum, Tvis i Tilst var god til at lytte og komme med forbedringsforslag til mine tanker. Køkkenmontøren John arbejdede helt fantastisk professionelt. Han har også 30 års erfaring. En helt igennem god kundeoplevelse med meget vigtige forbedringer af mit køkken til en rimelig pris.

Risposta di Tvis Køkken
Vi har købt køkken hos Tvis Aalborg med…
Vi har købt køkken hos Tvis Aalborg med god hjælp fra Erik Kollerup.
Vi har været super tilfredse med alt fra start til slut. Meget dygtig håndværker til opsætning. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di Tvis Køkken
Meget tilfredse med vores første renoveringsoplevelse
Vi startede vores første renoveringsprojekt ( køkken og gulv) og er meget tilfredse med samarbejdet med TVIS Østerbro.
Troels var god til at hjælpe os med at sammensætte et køkken ud fra vores budget, og der var god gennemsigtighed med priser, og hvad der kunne pilles til og fra, for at ramme det rigtige.
Trods mange ændringer undervejs i takt med at ting dukkede frem ifm. renovering holdt de tidsplanen.
Håndværkerne var alle sammen venlige og fagligt dygtige og vi har været særligt glade for Torbens gulvarbejde og høje kvalitet. Det betyder meget, når man lukker folk ind i ens hjem.
Endnu vigtigere har Troels og byggeleder Kennet været til at tale med, når der opstod uenigheder om pris eller opgaven, hvilket virkelig betyder meget for et stort projekt hvor der uundgåeligt vil opstå udfordringer.
Køkkenet fra Tvis har god opbevaring med god skuffeplads.

Virkelig god efter-service oplevelse
For 1½ år siden købte vi nyt køkken fra Tvis. Nu er en lille del gået i stykker (vores egen skyld), og jeg havde fat i butikken i Lyngby og vores rådgiver, Jess Pitre. To minutter tog det at finde en reservedel, der bliver leveret hjemme hos os. Super service og ansvarsfølelse selv et godt stykke tid efter salg. Tak for det.

Tvis Vejle
Vi har haft et fantastisk forløb med Janni Sørensen fra Tvis Vejle.
Alt er gået lige efter planen - fra tegnebræt til montage af køkken🤗
Vi er super tilfredse 🤗, Janni og Tvis Vejle kan virkelig anbefales 👍
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra

Tvis køkken Østerbro
Troels hos Tvis køkken Østerbro er behagelig og kompetent. Vi blev fulgt fra start til mål på en ordentlig måde, og endte med et super godt resultat. Kan varmt anbefales.

Anbefaling TVIS Roskilde
Har fået det flotteste køkken fra TVIS Køkkener i Roskilde.
Meget kompetent vejledning af Uffe Krømmelbein, som fra første besøg lyttede til mine ønsker, men også kom med sine anbefalinger.
Han har været med i hele processen, så det har været en virkelig god oplevelse. Kæmpe ros og stor anbefaling herfra.

Good service
Tvis Holbæk: rigtig god service fra start til slut. De lytter til kundenes ønsker, tak Nadja :)

TVIS Køkkener Lyngby – en dyr og opslidende oplevelse
Vi har haft en dybt frustrerende og skuffende oplevelse med TVIS Køkkener i Lyngby i forbindelse med en omfattende ordre til en totalrenovering af vores hjem. Leverancen omfattede køkken, bryggers, entre, garderobeskabe og badeværelsesmøbler – en samlet ordre til omkring en halv million kroner.
Montøren udeblev uden varsel, og vi måtte selv finde en nødløsning midt i sommerferien. Leverancen var præget af fejl og mangler, og nu – over ni uger senere – er der stadig ikke styr på det hele.
Flere fronter var tydeligt bøjede ved modtagelsen. Vi har gjort opmærksom på det gentagne gange, men der kommer ingen respons. Vi mangler stadig en plan for færdiggørelsen af første leverance, og det er os ubegribeligt, at det skal tage yderligere 2-3uger at få en bordplade leveret, når leveringstiden ifølge TVIS selv burde være 10–14 dage. Det samme gælder skinner til garderobeskabe, som ikke var leveret fra start, først kan monteres flere dage efter, de endelig ankommer. Det er dybt respektløst og uprofessionelt.
Kommunikationen har været sporadisk og præget af manglende initiativ. Vi har måttet trække selv de mest basale informationer ud af dem – særligt når det drejer sig om dårlige nyheder. Når man ikke kan leve op til det, man har lovet og er blevet betalt for, opstår der naturligt en krise. Den krise kunne være håndteret med ansvar, handling og klar kommunikation. Det har TVIS i Lyngby ikke formået.
Betalingsbetingelserne gør det hele værre. Man betaler hele beløbet, før noget er leveret eller monteret – og står dermed uden pressionsmidler, når virksomheden ikke leverer som aftalt. Det føles som bondefangeri.
Vi har mistet både tid, penge og tillid. Vores indtryk af TVIS Køkkener Lyngby er desværre, at de ikke tager ansvar – hverken for deres produkter eller deres kunder.

TVIS Vejle
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Tvis Vejle og Janni.
De har leveret en fuld entreprise på vores køkkenprojekt, og hele processen har været professionel fra start til slut. Kommunikationen har været klar og imødekommende, og de har hele vejen igennem været lydhøre over for vores ønsker og behov.
Resultatet er blevet præcis, som vi havde håbet på – både funktionelt og æstetisk. Håndværket er i top, tidsplanen blev overholdt, og vi føler, at vi har fået fuld værdi for pengene.

Hvorfor kan der kun gives 5 stjerner
Hvorfor kan der kun gives 5 stjerner? Ja, vi undres...
Vores køkkeneventyr startede egentlig med at vi havde set et udstillingskøkken i den helt rigtige farve, og med egetræ i fed kombination. Desværre kunne det udstillede køkken ikke tilpasses vores køkken, men heldigvis var Tina på arbejde den dag. Hun greb straks bolden, og på vores ca.-mål fremtryllede hun det mest fantastiske forslag til et nyt lækkert køkken. Efter ultrakort betænkning inviterede vi Tina på besøg til en nøjagtig opmåling, og kort tid efter havde vi de endelige tegninger. Forinden havde vi valgt greb, bordplade, hårde hvidevarer osv. så vores køkken kunne blive unikt. Kun 8 uger fra vi kiggede ind i Tvis Holbæk, - til Nicolai - en fantastisk behagelig køkken-montør, kunne montere vores nye køkken, alt imens vi gjorde klar til at tage på ferie, og da vi kom hjem igen var det ny køkken klar til brug .... FANTASTISK - alle processer er gledet som smurt i køkkenskabs voks.. Tak Tvis Holbæk, tak til Tina og tak Nicolai

Risposta di Tvis Køkken
Vi har fået et oplæg fra Tvis køkken i…
Vi har fået et oplæg fra Tvis køkken i Vejle i forbindelse med renovering af vores hus. Janni Sørensen fra Tvis i Vejle har været helt fantastisk til at rådgive og komme med nogle virkelig spændende ideer til vores nye køkken. Jeg kan til enhver tid på det varmeste anbefale at man tager fat i Janni fra Tvis i Vejle - hun kan gøre drømme til virkelighed.

Super kompetent vejledning i Vejle
Super kompetent vejledning og stort udvalg af køkkener. Alle aftaler og deadlines overholdt med stor service som en selvfølge.
Tak for en kanon proces og for et skønt køkken Janni :-)
Bh C og H

10/10 hele vejen rundt.
Jeg har KUN godt at sige om Søren Højbjerre fra TVIS Østerbro. Han fik designet det flotteste garderobeskab til mit soveværelse. Også ros til snedkeren efter et virkelig veludført stykke arbejde. 10/10 hele vejen rundt.

Tvis Slagelse
Tvis Slagelse
Det rigtige at skrive er tophøj service og dygtige personer
Lige sluttet mit projekt 100% i orden
Og alt blev som vi havde aftalt
Robert Kærsgaard

Risposta di Tvis Køkken
Tvis Sønderborg får topkarakterer.
De ansatte ved Tvis Sønderborg har givet os den bedste og mest professionelle behandling fra første møde til sidste låge/skuffe var sat i.
Kvaliteten er i top, rådgivningen god og professionel. Tvis får de bedste anbefalinger.

Risposta di Tvis Køkken
Fantastisk rådgivning og rigtig god kvalitet
Vi har købt et lækkert køkken hos Tvis Aarhus. Oplevelsen har været helt igennem fantastisk. Vi blev mødt i vores forventninger og idéer af dygtige Christine. Hun er så dygtig og professionel og er virkelig god til at komme med gode løsninger, lytte til vores krav, lave en god sammensætning og komme med gode anbefalinger.
Christine har formået at skabe et perfekt køkken til os, ud fra vores ønsker og med den bedste rådgivning.
Vi kan varmt anbefale Christine fra Tvis køkken Aarhus.

Bryggers og køkken fra Tvis
Vi skulle lave nyt bryggers og badeværelse og skulle have møbler hertil. Vi havde været ved flere køkkenfirmaer i Aalborg, men endte ved Tvis i Skalborg. Her fik vi en rigtig god vejledning af Sandie i forhold til indretning og materialer, hvilket betød meget for os. Vi er meget glade for kvaliteten og designet af de møbler vi har fået.

Risposta di Tvis Køkken
Har modtaget vores nye badeværelses…
Har modtaget vores nye badeværelses møbler fra Tvis køkken i Aalborg, leveret til tiden og alt var præcis som bestilt. Vi modtog gode råd og vejledning fra Sandie i butikken. Super god oplevelse, bestemt ikke sidste gang vi handler hos dem.

Risposta di Tvis Køkken
Fantastisk service fra start til slut
Tvis køkken i Vejle
Vi har haft en virkelig god oplevelse hos Tvis i Vejle. Fra første rådgivning til den endelige montering har servicen været i top. Hele processen var tryg og professionel, og vi følte os godt guidet hele vejen. Resultatet er blevet flottere, end vi turde håbe på – vi kan varmt anbefale Tvis i Vejle

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.