Alcohol shop Recensioni 385

TrustScore 3 su 5

3,0

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

It doesn't make sense for me where to shop alcohol, but if I need quality one, maybe even limited, I always enter this website and fill up the basket. I am collecting liquor, I have a kinda big bar... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

29.5 tilaus jätetty/kuljetus hommattu tuotteille. Sen jälkeen ei mitään vastausta mihinkään viesteihin. Tulivesi/kuljetusliikkeen sivuilla sama teksti: Palaamme pian. Onneksi laskun sai klarnalle, JOS... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Ensin tilaus viipyi pitkään. Kun kyselin siitä, minuun otettiin yhteyttä muutaman tunnin sisällä (ja sain asiallisen selityksen viipymiseen). Kun lava lopulta tuli, kolme tuotetta puuttui. Ilmoitin tä... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Tuotteet oli hyvin pakattu ja eräs tuote joka oli loppu oli vaihdettu vastaavaan hieman kalliimpaan. Olen tilannut ennenkin mutta nyt tilauksen käsittely/ seuranta ei toiminut? siitä hieman miinusta m... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 2 stelle su 5

Miksi ette vastaa teille lähetettyihin…

oletettavasti lähetetyt n. 50 kpl sähköpostiviestiä ovat olleet tilausvahvistuksia, maksun kuittauksia, maksun perille tuloa/saapumista - ne EIVÄT OLE vastaus sähköposteja teille lähetettyihin viesteihin/kysymyksiini, jolloin JO MAKSETTU tilaus on myöhässä esim. jopa YLI kaksi viikkoa...

Jos asiakaspalvelu puhelin olisi käytössä 24/7 niin mielestäni se on osoitus oletetuista "ongelmista" ja/tai toimitusvaikeuksista - jos taas kaikki toimii hyvin, ei ole tarvetta soittoihin...

2 gennaio 2024

Risposta di Alcohol shop

Tarkistin, että viime vuoden aikana meidän ja sinun välillä on ollut vähintään yli 50 sähköpostiviestiä. Jostain syystä minulla on jopa tunne, että joku soitti teille ja selitti tilanteen, miksi tilaus oli viivästynyt, koska maksujärjestelmämme ei onnistunut synkronoimaan. Pyydän todella anteeksi. Rehellisesti sanottuna minulla ei ole hyvää vastausta, mutta teille lähetettiin viime vuonna varmasti monia sähköposteja. Joskus emme saa kaikkia sähköposteja kiinni, ja jos meillä olisi puhelinnumero, emme voisi työskennellä lainkaan, koska se olisi 24 tuntia varattu.

Valutata 4 stelle su 5

Itse Tulivesi OK - Kuljetus tökkii

Itse Tulivesi OK - Kuljetus tökkii, kun paketti pysähtyy pari kertaa terminaalissa mielestäni turhan pitkään esim Rovaniemi viisi päivää, Viron päässä samoin ennen Suomeen tuloa. 12.12. paketti valmis - asiakkaalla 21.12.

10 dicembre 2023
Valutata 2 stelle su 5

Toimitus ei toimi

Toimitus ei toimi. En ole saanut tilaustani vieläkään, reilu 2 viikkoa. Tiedotus ei pelaa.

9 novembre 2023

Risposta di Alcohol shop

Tilauksesi on matkalla. Puhuimme siitä jo tänään aikaisin aamulla. En tiedä, mikä on aiheuttanut viivästyksiä Suomessa. Olemme lähettäneet pakattuna kaiken seuraavana päivänä. Tämä ei liity meidän kauppaan kun kuljetus epäonnistuu. Ota yhteyttä siihen kuljetusliikkeeseen josta tilasit toimituksen erikseen. Meidän puolelta kaikki on tehty erittäin nopeasti. Lisäksi lähetin sinulle tänään tiedot kun pyysit heti ja nyt sanot että tiedot eivät toimi vaikka ne toimivat koska kirjoitit minulle että paketti on Rovaniemellä terminaalissa. Mistä sait nämä tiedot sitten????? Kun se ei toimi. Se toimii, koska sinulla on tiedot paketistasi. Tämä ei ole totta. Tarkistin juuri nyt, että olemme lähettäneet sinulle 4 sähköpostia tilauksestasi. Ensimmäinen koski sitä, kuka noutaa tilauksesi, tähän vastattiin 4 päivää myöhemmin. Sitten selitimme sinulle pienestä viivästyksestä, koska tehdas lähetti meille väärän tuotteen. Olet saanut useita ilmoituksia tilauksestasi.

Helppo tilaus

Nopea toimitus ja erityisen hyvin pakatut tuotteet.

4 novembre 2023

Kiitos kivasta kommentista!

Lieferung, Support 5 Sterne

Die Lieferung lief eiwandfrei, der Support ist tadellos.
Auf Nachfragen wurde umgehend reagiert.
Dieser Shop ist definitiv zu empfehlen und ich werde hier wieder bestellen. Danke

31 ottobre 2023

Risposta di Alcohol shop

Hallo, vielen Dank und wir hoffen, Sie bald bei uns einkaufen zu sehen.

Tulivesi rocks!

Excellent communication, quick response, well-functioning website... Tulivesi well deserves all the stars!

30 ottobre 2023

Risposta di Alcohol shop

Thank you so much and hope to see you again shopping with us :)

Valutata 5 stelle su 5

eritän hyvin toimittu voin lämpimästi…

eritän hyvin toimittu voin lämpimästi suositella että huletta voitte tilata vieläkön saisitte myytyä olutta ilman panttia niin rupeis olut kauppa käymään hauskaa joulua t hessu

22 ottobre 2023

Risposta di Alcohol shop

Kiitos ystävällisistä sanoista ja toivotan teille kaikkea hyvää!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più