L'azienda ha risposto
Voorspoedige aanvraag, keurige updates en positieve afhandeling. Mijn toestel was niet meer te herstellen en de v12 niet meer te leveren. Mij werd een de nieuwe v15 aangeboden en ik kon zelfs de kle... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Tegenwoordig is iedereen mobiel bereikbaar en zijn producten als smartphones, smartwatches en tablets niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Met het vele gebruik van deze apparaten worden ze dagelijks aan allerlei risico's blootgesteld. Bij Tulip Assist ben je altijd goed verzekerd. Als je product een keer uit je handen glipt, uit je tas gestolen wordt, of er een glas water overheen wordt gestoten, dan staat Tulip Assist voor je klaar. Zo voorkom je onverwachte hoge kosten. Verder biedt Tulip Assist je nog een aantal mooie voordelen. Zo ben je namelijk de eerste 3 maanden gratis verzekerd, is de verzekering maandelijks opzegbaar en geldt je dekking wereldwijd.
Antwoordnummer 1014, 9700 VC, Groningen, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Ben goed en snel geholpen super blij met de service had me telefoon snel weer terug!
Data kwijt bij kleine reparatie! Je betaald 3x toestelwaarde in 5 jaar tijd.
Na 1.5x toestelwaarde betaald aan premie nog steeds eigen risico..
Na reparatie is verbruikte schade 0 euro, zwarte boekhouding??

Risposta di Tulip Assist
I had written a review about my experience with Tulip Assist a few years ago, when after 4 years of paying for this insurance I 'finally' needed my phone to be repaired and they wouldn't do it. But they have now somehow deleted my review from Google.
Long story short, they wanted me to pay for the fix to take place, even though it would have cost me as much to fix it in any other shop without insurance. I will never get insurance like this again.
Je bent toch zeker de telefoon 2 weken kwijt hoor. Dit in tegenstelling tot dyna repair destijdsnwas t met 3 dagen steeds geregeld.
Dus 2 werkdagen is dikke BS. Niet weer dit bedrijf

Risposta di Tulip Assist
Er kwam een refurbished voor in de plaats!! Nooit meer! Lange tijd (3maanden) om claim te beoordelen en geen vervangend (tijdelijk dus) toestel aangeboden!!

Risposta di Tulip Assist
Voorspoedige aanvraag, keurige updates en positieve afhandeling.
Mijn toestel was niet meer te herstellen en de v12 niet meer te leveren. Mij werd een de nieuwe v15 aangeboden en ik kon zelfs de kleur kiezen. Zeer goeie klantervaring. Hulde aan website, klantenservice, communicatie en afhandeling. En ik heb maar een week zonder toestel gezeten!

Risposta di Tulip Assist
Telefoon met onmisbare gegevens was meer dan 3 weken weg voor nieuw scherm. Bij de winkel om de hoek duurt dat 1-2 dagen. Telkens nieuwe vragen per mail: Gevallen toen u van de fiets stapte? Wij hebben meer informatie nodig om de schade te beoordelen: Hoe is hij gevallen? Daarbij de mogelijkheid biedend dat men de telefoon ook wel ongerepareerd wil retourneren... Na enkele dagen kwam dan pas weer reactie. Even bellen voor het gemak en snelheid wilde men niet. Na klacht echter zeer serieus genomen en correct tegemoet gekomen. Men gaat de werkwijze veranderen, dat geeft goede moed!

Risposta di Tulip Assist
Een claim gedaan, werd uiteindelijk vergoed, daarover geen klachten. Maar het duurt allemaal erg lang, er is geen vervangend toestel zoals bij Chubb dit maakte dat ik bijna 14 dagen met een oude telefoon heb moeten doen die het bijna niet deed. Bij Chubb kreeg ik een gelijkwaardige vervanging voor dezelfde prijs per maand EN was mijn telefoon sneller terug bij mij. Bedrijf heeft contact opgenomen over klacht en netjes opgepakt!

Risposta di Tulip Assist
De klantvriendelijkheid alleen al. Geen vragen waarom niet alleen van we begrijpen u. Dat is als klant echt gaaf en mooi.

Risposta di Tulip Assist
Goed geregeld. Telefoon was niet meer te repareren. Netjes een vervangend toestel opgestuurd gekregen. Deze verzekeraar is zeker aan te raden als je een betrouwbare eerlijke partij zoekt.

Risposta di Tulip Assist
Na ~1.5 jaar een verzekering te hebben gehad viel er een potje op mijn scherm, waardoor heel het paneel kapot was. Direct naar Tulip Assist gebeld en ook al was het een dag dat ze normaal dicht zijn alsnog gelijk telefonisch geholpen om een claim in te dienen. Heel het proces werd ik op de hoogte gehouden en kreeg ik na ongeveer anderhalve week, omdat repareren niet rendable was, een zgan zelfde telefoon opgestuurd! Uitstekende klantenservice.

Risposta di Tulip Assist
Je kunt je elektronica met een gerust hart hier verzekeren. Wanneer je een beroep moet doen op je verzekering gaat het allemaal heel soepel en fijn. Top! Bedankt!

Helemaal perfect goeie verzekering

Risposta di Tulip Assist
Echt een super lieve mevrouw (Diete of Dytte?) aan de lijn gekregen. Mijn gerepareerde telefoon is weer tiptop in orde. Ze zette alles netjes voor mij in gang en was super behulpzaam. Voor de lezer: ik zou hier zeker een verzekering afsluiten!

Risposta di Tulip Assist
Super aardige mevrouw aan de lijn. Ze belde mij omdat het wat lang duurde voordat ik alles had ingevuld. Ik zei haar dat ik mij niet zo lekker in mijn vel voelde en ik er even niet uitkwam. Ze begreep het en was heel vriendelijk. Daarna snel een nieuw vervangend toestel gekregen.

Risposta di Tulip Assist
Geweldige klanten service en heel behulpzaam en geduldig bij elke vraag zeer zeker een goed bedrijf.

Risposta di Tulip Assist
Na een telefoon abonnement van 18 maanden, wilde ik het opzeggen, maar ik had het gekoppeld aan een oud mailadres.
Even gebeld en alles was binnen 1 minuut al geregeld. Fijn👍🏼