Tuinplant Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Voor €300 aan plantjes besteld. Op slecht 10% dat een label met naam/kleur. Nu had ik allerlei kleuren besteld en een tuinplan daarop. Helaas dus niet bekend welke kleur van de 6 die ik bestelde dus a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Onze boom is perfect geleverd inclusief alle extra's die we bijbesteld hebben. Levertijd was netjes binnen de aangegeven termijn, wel even wennen dat het niet meteen de volgende dag was, maar eigenli... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Vier zuilfruitbomen besteld bij Tuinplant.nl. Bij levering waren de bomen slap, met kleine/zwakke wortels. De Obelisk-peer leek al een soort aantasting of ziekte te hebben (zwarte bladeren) en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik woon in Elburg en heb hier een paar siergrassen besteld, de Cortaderia selloana. Bij het bestelproces heb ik aangegeven dat ik het zelf zou ophalen in Nunspeet. Tot mijn grote verrassing werd ik op... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Giardino

Scritti dall'azienda

Tuinplant.nl is een webshop voor duizenden soorten tuinplanten. Daarnaast hebben we een tuincentrum in Nunspeet.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

72 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

9 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Plant met meeldauw ontvangen

Planten worden in hooibaal verpakt, waardoor deze platgedrukt aankomen. Specifiek gevraagd om goed uitziende planten. Muntplant is 1zielige stengel met meeldauw op het blad. Deze troep kan regel recht de container in.

Ik zie een trend bij het online verkopen van planten als ik de andere reviews lees. Planten die nimmer door een consument uitgekozen zouden worden kunnen online alsnog gedumpt worden op de klant.

Het is wel netjes dat tuinplant.nl aangeeft dat je de aankoop kunt herroepen als de plant nog niet in de grond staat. Echter zijn de retourkosten voor de koper en even naar de zaak rijden kost me 250km aan benzine...Erg jammer dit. Wou dat ik eerder op Trustpilot had gekeken, dat had me deze teleurstelling kunnen besparen.

20 maggio 2022

Heel slecht

Heel slecht! ik heb twee dode planten ontvangen en er is totaal geen service om dit op te lossen. Ze weigeren het geld terug te sturen

6 gennaio 2022

Te kleine plant geleverd

Te kleine plant geleverd, met uitbetalen van dode planten wordt het op de lange termijn geschoven waardoor je afhaakt
om je geld terug te krijgen. Je wilt een tuin met planten en daardoor verschuif je een half jaar

22 giugno 2021
Valutata 2 stelle su 5

Vanmorgen telefonisch contact gezocht

Vanmorgen telefonisch contact gezocht, krijg een bandje we kunnen u nu niet te woord staan. We bellen zo snel mogelijk terug, het is nu eind van de middag. Niet terug gebeld dus. Vreemd want op de site staat o.a. het volgende: To the point
Een goede service staat hoog in het vaandel en eerlijkheid vinden we daarbij het belangrijkst. Lukt het ons niet voor de genoemde tijd te bezorgen, dan laten we dat weten. No-nonsense en daadkracht! Met onze nuchtere mentaliteit houden we van de handen uit de mouwen en aan het werk. Zo kunnen we goed en snel uw order afhandelen.

5 febbraio 2020

Prima levering

Prima levering. Niet heel snel, wel heel goed. Op de site wordt overigens duidelijk aangegeven dat levering tot 10 dagen kan duren. We ontvingen onze planten - Miscanthus Sinensis Giganteus - via PostNl op degelijke wijze verpakt zodat alles in goede orde arriveerde. Chapeau!

11 aprile 2019
Valutata 1 stelle su 5

Plant is kleiner dan aangegeven

De plant gekocht is tussen de 100 en 125 cm.

Geleverd een struikje van 40cm waar 1 spriet uit groeit tot 100cm.

Als je de plat ziet en beseft dat je daar 100 euro voor betaald dan is het schaamteloos dat ze dit durven opsturen. Die plant zou je bij de intratuin noet eens hebben bekeken en als er 100 euro op had gestaan had je waarschijnlijk over de grond gerold van het lachen.

Bij aangeven dat dit een nonconforme levering is werd een voorstel gedaan de plant voor 50% alsnog te houden. Kan ik me goed voorstellen verdienen ze er nog veel te veel op.
En ik wil gewoon een goede plant. Betalen vind ik niet erg maar er moet wel geleverd worden waarvoor betaald is.

Leverkosten waren 15euro maar de plant werd in een doos via Postnl geleverd en was onder de 10 kilo. Leverkosten retour zijn daarom ineens 6,95.

Denk nog eens aan deze review voordat je daar wat besteld. Jammer dat ik de foto niet kan plaatsen van wat ze gestuurd hebben voor 100 euro.

22 marzo 2017
Valutata 2 stelle su 5

Groeigarantie biedt geen garantie - tuinplant . nl / www . tuinplant . nl

Van de in totaal bestelde 15 planten slaat 1 plant niet aan. Aangezien tuinplant . nl een groeigarantie biedt heb ik hiervan melding gemaakt. Er werd aangegeven dat de planten te diep in de grond staan en teveel water krijgen. Prima tip, echter opmerkelijk dat slechts 1 plant dood gaat. Verzocht om een heroverweging, echter een aanspraak op de groeigarantie wordt niet gehoord en verdere reactie is helaas uitgebleven.

19 maggio 2016

Geen antwoord op klacht

Ik heb een aprikozenboom besteld. Na veel avontuur heb ik eindelijk ontvangen. Maar tijdens pluktijd zitten er perziken erop. Klantenservice: geen antwoord, na veel emailen en een kiek sturen krijg ik de antwoord: "dit is definitief een aprikozenboom!". Geen verdere antwoorden verder ondanks vele verdere emailen.

23 ottobre 2014
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più