Tuinplant Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Voor €300 aan plantjes besteld. Op slecht 10% dat een label met naam/kleur. Nu had ik allerlei kleuren besteld en een tuinplan daarop. Helaas dus niet bekend welke kleur van de 6 die ik bestelde dus a... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Vier zuilfruitbomen besteld bij Tuinplant.nl. Bij levering waren de bomen slap, met kleine/zwakke wortels. De Obelisk-peer leek al een soort aantasting of ziekte te hebben (zwarte bladeren) en... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Giardino

Scritti dall'azienda

Tuinplant.nl is een webshop voor duizenden soorten tuinplanten. Daarnaast hebben we een tuincentrum in Nunspeet.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

72 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Niet doen

Ik heb schaduw borderpakketten en onderhoudsvrij borderpakketten besteld bij deze webwinkel. ongeveer 40% van de planten die ik heb ontvangen zijn dood. De nog levende planten zijn of mini plantjes die net uit de grond. Helaas kan ik geen foto plaatsen via deze review site. Anders kan je nog een beter beeld krijgen van de kwaliteit. Ik raad deze winkel af.

7 marzo 2025

Goedendag Qin Yang,

Bedankt voor uw review. Er was bij de levering inderdaad wat mis gegaan, echter heeft u ook al nieuwe planten ontvangen (of zijn deze naar u onderweg).
Daarnaast bestaan borderpakketten uit vaste planten welke nu pas allemaal tot ontwikkeling komen of nog op moeten komen. in deze is het dus nu wel even geduld hebben maar ze komen er aan!

Plant u dus alles gerust uit en wacht de komende weken rustig af. Er word mooi weer verwacht dus de ontwikkeling zal niet lang op zich laten wachten.

We wensen u, met een beetje geduld, alsnog veel plezier van de planten!

Erg tevreden met Tuinplant.nl

Op zoek naar een tuincentrum met een ruime voorraad en een breed assortiment kwam ik uit bij Tuinplant.nl – en wat een goede keuze was dat!

Ik bestelde bijna 150 planten (vier soorten Salvia/Salie) en 10 zakken tuincompost. Per ongeluk vergat ik 4 zakken turfstrooisel te bestellen, maar na contact met Tuinplant.nl werden deze zonder problemen samen met mijn eerste bestelling geleverd. Fantastische service en erg vriendelijk contact!

Het bestelproces was duidelijk, de prijzen scherp en de levering snel en netjes. De kwaliteit van de planten is uitstekend, en dankzij Tuinplant.nl ziet de tuin er weer prachtig uit.

Op basis van mijn ervaring kan ik Tuinplant.nl absoluut aanbevelen!

23 febbraio 2025

Topservice

Er was een verkeerde maat plant geleverd en deze werd snel nageleverd! Topservice!

15 febbraio 2025

Goede planten, snelle verzending

De website heeft een grote variatie aan planten die vergeleken met andere sites best goedkoop zijn. Ik had de plantjes snel nodig en vroeg of ik ze al voor maandag kon krijgen in plaats van de normale 2-3 dagen verzendtijd en ik kreeg het eerder binnen, goed verpakt en de planten zagen er goed uit.

11 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik woon in Elburg en heb hier een paar…

Ik woon in Elburg en heb hier een paar siergrassen besteld, de Cortaderia selloana. Bij het bestelproces heb ik aangegeven dat ik het zelf zou ophalen in Nunspeet. Tot mijn grote verrassing werd ik opgebeld dat ze het zouden komen brengen omdat een collega langs Elburg moest rijden. Helemaal top!

25 ottobre 2024

4 zuilfruitboompjes, slechts 2 correct ontvangen, geen enkele oplossing

4 zuilfruitboompjes besteld. De appelboompjes zijn effectief zuilfruit. De kersenboompjes zijn ballerinaboompjes ipv zuilbomen. Gemeld meteen na ontvangst in samenspraak met de hovenier die onze tuin heeft aangelegd, maar 'ze zouden nog wel veranderen in zuilbomen' en Tuinplant ging het oplossen indien dit na een jaar nog niet het geval was. Uiteraard was dit na een jaar nog steeds niet het geval, een kale stam met kruin wordt niet opeens een zuilboom. Nogmaals gemeld, lijkt wel alsof er een politieker zonder plantenkennis op de klantendienst zit want je komt er nergens mee. Niet voor herhaling vatbaar.

7 ottobre 2023

Beste Kimberley,

Bedankt voor uw review. We vinden het wel heel jammer dat deze niet zo positief is.

We hebben inderdaad (3x in bijna 2 jaar) contact met elkaar gehad. U gaf aan dat u dacht, omdat een gedeelte van de stam bij de kersen geen takken had, dat dit patio boompjes waren. Hierin hebben we aangegeven dat dit zeker niet het geval is.

Het verschil tussen zuil en patio is in eerste instantie dat zuilboompjes kort boven de grond geënt zijn en patio fruit direct onder de kroon. Op de foto's van u, welke ik helaas niet kan laten zien, is dit heel goed te zien.

Dat de stammen nog gedeeltelijk kaal zijn, 30 cm, is wel vervelend. Echter ook dat is best goed te verklaren. Een kers is van nature in groei en ontwikkeling veel grover dan een appel. U heeft beide zuilvormen naast elkaar staan waardoor dit goed zichtbaar is.

Ons advies is en blijft dan ook om ze rustig te laten staan. Het gaat op termijn echt goed komen. We hopen dan ook dat u er alsnog veel plezier van zult hebben.

Een groene groet van ons,

Slechte planten

Veel planten besteld dus je zou denken dat zijn meerdere dozen, maar nee alles werd in 1 doos gepropt. Toen ik mailde dat verschillene planten schimmel hadden en ook zo afbraken bij de wortel werd me verteld dat dat normaal was! Daar ga ik dus nooit meer wat halen.

20 settembre 2024

Goedendag Jitske,

Bedankt voor uw review.
We vinden het vervelend dat u dit zo ervaart. We hebben contact met u gehad en wat dingen met u proberen te overleggen.

Bij het aantal vaste planten wat u heeft besteld kan dit goed bij elkaar worden geplaatst in 1 grote doos. We stapelen de planten per soort netjes en stevig achter elkaar aan. De planten kunnen dan 1 voor 1 per soort makkelijk worden uitgepakt.

We hebben foto's van u ontvangen en om even specifiek de schimmel/breuk te benoemen dit was alleen het geval bij de Geranium macrorrhizum.

Veel planten leven samen met schimmels en dit is soms zichtbaar op de kluit. Deze schimmels zijn zelf heel belangrijk voor de plant. Geen probleem dus en samen planten.

Deze soort Geranium is door de bovengrondse wortelstokken soms gevoelig en er breekt wel eens een stukje af, daarnaast waren ze net allemaal gesnoeid en dan gebeurt het nog iets sneller. Echter is dat geen probleem, het zijn hele sterke gezonde planten. Na planten zetten de Geraniums zich en vooral volgend jaar zal dit vlot verder groeien.

Mocht u komend voorjaar toch problemen ervaren dan horen we dit natuurlijk graag. We staan garant voor onze geleverde planten.

Voor nu veel plezier van de planten gewenst.

Na mijn vorige review

Na mijn vorige review , is er gelijk contact met mij opgenomen door tuinplant.nl
Er is mis communicatie geweest en ze daarbij het heel netjes op gelost .
Bij deze pas de review aan
Gr

11 maggio 2024

Teleurgesteld

49 kattenkruid besteld en ontvangen, één dun takje in een bakje , stuur dan niks op , en hou het geld .

27 aprile 2024

Goedemorgen Peter,

Wij zouden graag in contact met u komen over deze levering. We hebben geprobeerd uw bestelling te achterhalen in ons systeem maar dat is helaas niet gelukt. Heeft u deze planten wel bij ons besteld? We horen dus graag van u met uw bestelnummer als dat wel zo is. Wij staan 100% achter onze kwaliteit van de geleverde planten en wanneer iets niet goed is lossen we dat passend op.

Valutata 2 stelle su 5

Ronduit beschamend dat ze deze planten…

Ronduit beschamend dat ze deze planten op durven sturen. Dode takjes in p9 bakjes. Rommel en absoluut geen aanrader.

22 marzo 2024

Goedemiddag Kees,

We vinden het heel jammer dat u deze menig heeft over vaste planten in p9 potjes. We hebben geprobeerd uw bestelling te achterhalen om contact met u op te kunnen nemen. Dit is helaas niet niet gelukt en we hebben dus het idee dat deze bestelling niet bij ons is geplaatst. Zou u anders contact met ons op willen nemen via info@tuinplant.nl met uw ordernummer? We horen graag!

Top!

Tot zover heel erg tevreden! Goed verpakt en duidelijk de kleuren van elkaar gescheiden! Wel 1 week levertijd, maar dat was voor ons helemaal geen probleem. Ben benieuwd hoe onze plantjes eruit komen te zien in de zomer! :)

23 marzo 2024

Prima levering,

Prima levering,
Mooie struiken,
Goed contact.
……
2 weken later… alles staat er prima bij!

16 marzo 2024

Perfecte levering

Onze boom is perfect geleverd inclusief alle extra's die we bijbesteld hebben. Levertijd was netjes binnen de aangegeven termijn, wel even wennen dat het niet meteen de volgende dag was, maar eigenlijk is dit wel zo duurzaam. En ach, die paar dagen extra wachten is natuurlijk geen probleem.
Zeer vriendelijk bezorger die alles kwam afleveren. En de boom was ook keurig gesnoeid zoals opgegeven dus we zijn helemaal tevreden. Nu hopen dat de boom met onze goede verzorging ook aanslaat!

13 marzo 2024

Goedemiddag Marco,

bedankt voor uw feedback!
We wensen u veel plezier met de geleverde bestelling!

Groene groet,

Team Tuinplant

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più