Wij zijn ontzettend goed geholpen bij Baarns Tuinhuis. Het personeel in de showroom was zeer vriendelijk, vakkundig en nam alle tijd om ons rustig te adviseren. Ook erg fijn dat zelfs onze hond welkom... Leggi di più
De kussens en ligstoelen konden niet gelijktijdig geleverd worden. Dit was ons van te voren verteld. De ligstoelen werden een week geleden geleverd en van daag werden de kussens bij ons thuisgebracht.... Leggi di più
Ik had een tafel gezien op de website, er werd snel gereageerd met meerdere foto's via whatsapp. het merk Teak & Garden kenden we al. Zo hoefden we niet naar Baarn te rijden. Communicatie verli... Leggi di più
Goed product, goede persoonlijke uitleg, en goede service. Zou alleen nog graag een eindfactuur willen ontvangen waarin staat dat de hele bestelling betaald is, mede in verband met eventuele (onverh... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij het Tuinhuis staat kwaliteit voorop. Daarom werken wij enkel samen met merken waar wij écht achter staan en die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.
Hermesweg 1, 3741GP, Baarn, Paesi Bassi
- 0852500969
- winkel@tuinhuisbaarn.nl
- tuinhuisbaarn.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Super snelle levering
Super snelle levering. Geen wachttijd. Perfect in elkaar gezet. Super attent personeel.
Altijd klantenservice hoog in het…
Altijd klantenservice hoog in het vaandel! Mooie producten en groot assortiment voor een goede prijs!
Super klantvriendelijk en hele goede…
Super klantvriendelijk en hele goede service.
Kan iedereen deze winkel aanbevelen!
Mooi assortiment, fijn verkoopteam
Mooi assortiment, fijn en behulpzaam verkoopteam, snelle levering volgens indicatie. Zeer aan te bevelen!
Geweldig en heel vriendelijk geholpen…
Geweldig en heel vriendelijk geholpen en soepele afhandeling.
Super mooie spullen en fijne mensen die…
Super mooie spullen en fijne mensen die meedenken en het professioneel bij je thuis komen brengen . Top bedrijf!
Geweldige service!
Zoveel vriendelijkheid en enthousiasme toen ik vroeg of ze een online bestelling als cadeau konden afleveren. Ik dacht aan een neutrale verpakking van dit grote zware pakket, maar ze hebben er iets heel moois van gemaakt, met uit eigen initiatief nog een extra pakket erbij. Ik kan alleen maar zeggen; heel veel dank voor deze onverwachte gulle en enthousiaste actie. Zo leuk!
Klantgericht advies met positieve…
Klantgericht advies met positieve proactieve energie
Schuur gekocht bij Her Baarns tuinhuis
Bij het Baarns tuinhuis hebben we een Biohort-schuur gekocht en die stond al binnen 10 dagen op de stoep. Alles was snel en duidelijk geregeld. Echt een fijn en professioneel bedrijf.
We zijn supertevreden — de schuur is netjes en vakkundig in elkaar gezet!
Het tuinset is prachtig opgeknapt
Het tuinset is prachtig opgeknapt. Netjes op tijd weer thuis gebracht. Vriendelijke mensen ook met veel geduld
Teakhouten tuinmeubelen hersteld, geschuurd en behandeld
Onze teakhouten tuinmeubelen, ruim 20 jaar oud zien er weer als nieuw uit door een grondige opknapbeurt door dit bedrijf. Geschuurd, hersteld en behandeld. Leve de duurzaamheid!
Heel slordige levering
Heel slordige levering. Verstrekte informatie was onjuist. Bestelling was via verstrekte track and trace niet te traceren. Uiteindelijk na 5 dagen toch ontvangen.