Valutata 5 stelle su 5

Top bedrijf, via internet onderdelen besteld, volgende dag al geleverd, had een probleem met een onderdeel, telefonisch contact opgenomen en heel goed geholpen. Dit kom ik niet vaak tegen. Ik bestel h... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het bestaat nog: betrokken verkopers. Kreeg een keurig telefoontje: klopt het dat u onderdelen voor een s20 en s20+ heeft besteld? Wilde het even checken want straks heeft u de verkeerde spullen.. da... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

ik heb een review ingevuld omdat het product defect is. Nou krijg ik antwoord dat ik dat rechtstreeks moet melden. Waarom krijg ik dan geen rechtstreekse vraag hierover? Het probleem blijkt dat het ke... Leggi di più

L'azienda ha risposto

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di accessori per cellulari
  2. anche in
  3. Negozio di telefoni cellulari

Scritti dall'azienda

Verkoop van mobiele telefoons en tablets, onderdelen voor telefoons en tablets en accessoires

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,5

Tutte le recensioni

39 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Top!

Snelle levering en ging om tempered glass. Super goed ingepakt. Heel fijn.

23 giugno 2024

Risposta di T&T Telecom BV

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat de levering snel was en dat het tempered glass goed verpakt bij u is aangekomen.

Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we waarderen uw feedback enorm. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en uw aankoop.

Super klantvriendelijk

Super klantvriendelijk bedrijf. Bij aankomst was mijn glass screenprotector al gebroken. Kreeg na contact opnemen per mail direct een belletje dat er niet één, maar twee nieuwe onderweg waren. Kunnen andere bedrijven wat van leren. Goede ervaring!

27 maggio 2024

Risposta di T&T Telecom BV

Hartelijk dank voor uw fantastische review! Het spijt ons te horen dat uw glass screenprotector bij aankomst al gebroken was, maar we zijn blij dat we het snel voor u hebben kunnen oplossen.

We streven ernaar om altijd de best mogelijke service te bieden en het doet ons goed te horen dat u tevreden bent met de manier waarop we dit probleem hebben aangepakt. Uw complimenten betekenen veel voor ons en zullen zeker worden gedeeld met ons hele team.

Als u in de toekomst nog vragen of hulp nodig heeft, staan we altijd voor u klaar. Bedankt voor uw vertrouwen in ons bedrijf.

Valutata 5 stelle su 5

Helaas hebben ze mij de verkeerde accu…

Helaas hebben ze mij de verkeerde accu opgestuurd
Maar na contackt de verkeerde accu terug gestuurd
Na ongeveer een week aankoop bedrag terug op de bank rekening
Vandaar door mij beoordeeld met 5 sterren

24 aprile 2024

Risposta di T&T Telecom BV

Bedankt voor uw review en de 5-sterren beoordeling! We betreuren het dat u aanvankelijk de verkeerde accu heeft ontvangen, maar we zijn blij te horen dat het probleem naar tevredenheid is opgelost.

We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en we zijn blij dat u uw aankoopbedrag snel heeft teruggekregen. Uw positieve feedback wordt zeer gewaardeerd en helpt ons om onze dienstverlening te blijven verbeteren.

Mocht u in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar.

Nogmaals bedankt voor uw geduld en vertrouwen in ons bedrijf.

Snel en behulpzaam

Snel en behulpzaam. Had een kabel besteld een zondag en kunnen ophalen in 2 dagen.

28 maggio 2024

Risposta di T&T Telecom BV

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle en behulpzame service.

Valutata 1 stelle su 5

Accu niet origineel

Accu besteld voor een samsung a50, een mooie afbeelding erbij van een originele samsung accu en er wordt een imitatie geleverd.

29 aprile 2024

Risposta di T&T Telecom BV

Dank voor uw review en onze excuses voor het ongemak. Als het goed is stond ook nergens bij de omschrijving dat deze een originele accu is. Maar alsnog als u niet tevreden bent met de accu mag altijd terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag volledig terugbetaald.

Prima geholpen

Prima geholpen , vriendelijk en nette prijs !

13 aprile 2024

Risposta di T&T Telecom BV

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service, vriendelijkheid, en de nette prijs.

Uw feedback is voor ons erg waardevol en motiveert ons om onze hoge standaard van klanttevredenheid te blijven handhaven. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en uw aankoop.

Valutata 4 stelle su 5

De verzending is wat traag

De verzending is wat traag, Verder geen klachten, de verzending ligt elders, bedankt voor de info.

1 aprile 2024

Beste Engbert,

Bedankt voor je feedback en excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren met je pakket. We begrijpen hoe belangrijk het is om je bestelling op tijd te ontvangen, en we willen graag duidelijkheid bieden over de situatie.

Na onderzoek hebben we vastgesteld dat het pakket op tijd bij PostNL is afgeleverd, maar om redenen buiten onze controle is het mogelijk niet gescand bij ontvangst. We begrijpen dat dit voor verwarring heeft gezorgd, en we verzekeren je dat we er alles aan hebben gedaan om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

We bieden onze oprechte excuses aan voor eventuele miscommunicatie of vertragingen die zijn opgetreden. Als er nog verdere vragen of zorgen zijn, aarzel dan niet om contact met ons. We hopen dat we in de toekomst een betere ervaring voor je kunnen bieden.

Tevreden klant

Juiste product geleverd gekregen voor redelijke prijs

9 gennaio 2024

Risposta di T&T Telecom BV

Dank dat u de tijd hebt genomen om u ervaring te delen.

Valutata 4 stelle su 5

Snel geleverd - maar niet ontvangen

Prima service van T&T, maar jammer dat het misging bij PostNL. Ik had bij T&T online een simkaart besteld en kreeg een paar dagen later een tack&trace e-mail van PostNL dat hij afgeleverd was, maar we hadden hem niet ontvangen. Na een bericht aan T&T hebben ze meteen een nieuwe opgestuurd. Een dag later kregen we weer een e-mail van PostNL dat hij was bezorgd - maar wederom hadden we niets ontvangen. Uiteindelijk zelf maar een nieuwe simkaart gekocht in de winkel. Een halve week later werd alsnog één van de twee verstuurde simkaarten afgeleverd; de ander is nooit aangekomen.

2 gennaio 2024

Risposta di T&T Telecom BV

Wat vervelend om te horen. We hebben ons best gedaan. Toch bedankt voor de tijd om uw ervaring te delen. Helaas hebben wij weinig invloed op de bezorgingsdiensten. Veel plezier met uw nieuwe van een winkel gekochte simkaart.

Valutata 5 stelle su 5

Netjes verpakt en compleet.

Netjes verpakt en compleet.
En binnen de verwachte snelle levering.

4 gennaio 2024

Risposta di T&T Telecom BV

Dank dat u de tijd hebt genomen om ons 5 sterren te geven en u positieve ervaring te delen.

Dik tevreden.

Dik tevreden.
Screen protector gekocht. Kwam helaas defect aan.
Bedrijf heeft zonder problemen een nieuwe plus 1 extra verstuurt. Dat noem ik pas service.

10 novembre 2023

Risposta di T&T Telecom BV

Dank dat je de tijd hebt genomen om ons 5 sterren te geven en je positieve ervaring te delen.

Uitstekende service erg…

Uitstekende service erg klantvriendelijk! Ze hebben gastvrijheid hoog in het vaandel ik raad deze winkel iedereen aan! Erg blij met mijn nieuwe telefoon scherm!

16 novembre 2023
Non scritta su invito

Tja oke

Tja, het is goed afgehandeld

20 settembre 2023

Snelle verzending

Snelle levering en goed contact gehad via WhatsApp over de bestelling, en alsnog een andere kleur gekozen. Ik kreeg ook nog een verrassing bij mijn bestelling! 5 sterren voor klantvriendelijkheid en snelle verzending.

3 settembre 2023

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, goed artikel. Precies wat je wil

12 settembre 2023

Klantvriendelijk

Duidelijke website. Prima klantenservice, telefonisch goed bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam. Snelle levering.

5 settembre 2023

Risposta di T&T Telecom BV

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più