L'azienda ha risposto
Makkelijk te bestellen die dementie kalender/klok. Toen ik een vraag had, werd er per direct gereageerd en mijn vraag beantwoord. Alles naar tevredenheid opgelost!
L'azienda ha risposto
Deel je mooiste herinneringen waar en wanneer je maar wilt met onze digitale fotolijsten. Kies de lijst die het beste bij je past en schakel tussen foto’s met de bijgeleverde smart app. Vaarwel ouderwetse foto lijstjes!
Parelweg 11, 1812RS, Alkmaar, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Goede communicatie toen de levering iets langer duurde.
De klok werkt goed voor doelgroep.

Risposta di Poraenco
Heb twee digitale fotolijstjes, eentje voor hier in huis en eentje bij m'n schoonmoeder. Werkt superleuk om foto's in te kunnen sturen en geeft een helder beeld. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Een van de lijstjes gad onverhoopt een probleem wat snel en sportief is opgelost door de aanbieder

Risposta di Poraenco
Dementieklok gekocht en kwam er niet uit hoe deze goed in te stellen, zodat ook dagdeel en de complete maandnaam zichtbaar zou zijn. Contact opgenomen met de klantenservice en heel snel geholpen met uitleg hie dit juist te doen. Klok werkt nu dus perfect. Echt top geholpen👍

Risposta di Poraenco
Hartelijk dank voor het vlotte terugstorten van het aankoopbedrag na een dubbele betaling.

Risposta di Poraenco
Product is top. We maken allemaal foto's met een mobieltje en die kijk je niet vaak terug, door ze op het fotolijstje te zetten komen ze weer geregeld terug en dat is heel leuk. Oude foto's brengen weer herinneringen terug.
Het enige minpuntje is de aftershave, dat gaat een beetje stroperig vind ik. Niet heel vlot daar zouden ze nog aan kunnen werken. Maar dat is mijn persoonlijke mening

Risposta di Poraenco
Op mijn mailtje, werd meteen gereageerd.

Risposta di Poraenco
Prima product. Snel gebracht. Maar...ik heb de er direct bijgestelde adapter voor het gebruik van een sd-kaart van bijna 15 euro nooit ontvangen.

Risposta di Poraenco
Snelle levering en erg tevreden met het product.

Risposta di Poraenco
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.