Tshirtdeal Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos! Ze noemen zichzelf een snel drukker, maar bestellingen duren werkelijk weken voordat je ze hebt. Helaas kunnen ze ook niet communiceren want op vragen die je ze via WhatsApp stelt komt d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik raad dit bedrijf aan. De website is overzichtelijk en duidelijk. Je kan makkelijk je kleding ontwerpen en hebt veel opties. Ik heb meerdere bestellingen bij ze gedaan en altijd goede kwaliteit!... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Telefonisch goed bereikbaar, afspraken en toezeggingen worden waargemaakt. En het resultaat voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Dat is nog weleens anders als je een afbeelding uploadt naar een... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel goede service, de medewerkers doen alles om aan u wensen te voldoen. De Tools om ontwerpen te maken zijn heel gebruiksvriendelijk en de opvolging van de bestelling werkt perfect. De servicedesk r... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Edilizia e manifattura

Scritti dall'azienda

Tshirtdeal is een textieldrukkerij gespecialiseerd in kleding bedrukken, DTF transfers, stickers en gepersonaliseerde kleding voor particulieren, bedrijven en kledingmerken. Via de online product designer ontwerp, personaliseer en bestel je eenvoudig kleding, transfers en stickers vanaf één stuk. Wij bedrukken onder andere T-shirts, hoodies, truien, jassen, sportkleding en bedrijfskleding met technieken zoals DTF, sublimatie en borduren. Daarnaast ontwerp en bestel je eenvoudig DTF transfers, UV DTF stickers en vinyl stickers via de website. Met eigen productie levert Tshirtdeal in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Heb je vragen over een bestelling of product, dan kun je eenvoudig contact opnemen met de klantenservice.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

272 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Snelle reactie en maatwerk voor mijn…

Snelle reactie en maatwerk voor mijn gepersonaliseerde truien!

5 febbraio 2026

Hallo Willeke,

Wat fijn om te horen dat je onze snelle reactie en het maatwerk voor je gepersonaliseerde truien zo positief hebt ervaren. We doen ons best om elke bestelling met zorg en aandacht te behandelen, dus dit waarderen we enorm.

Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende bestelling! 👕✨

correcte service na verkoop

Ik heb reeds eerder tuien en hoody's besteld; Deze kwamen steeds correct en met de juiste opdruk mooi op tijd ter plaatse.
Onlangs een nieuwe bestelling (18 stuks) geplaatst!
Er was echter bij een kindermodel en een volwassen model (beide dezelfde maat) de namen gewisseld.
Na contact met de klantendienst kreeg ik de dag nadien de juiste bestelling proper en op tijd geleverd met de juiste opdruk.
zeker een aanrader om met deze betrouwbare handelaar in zee te gaan

30 gennaio 2026

Hallo Bert,

Hartelijk dank voor uw mooie review en het delen van uw ervaring!

Wat fijn om te horen dat uw eerdere bestellingen altijd correct en op tijd geleverd zijn en dat ook deze keer, ondanks de kleine verwisseling bij de namen, alles snel en netjes is opgelost. Wij vinden het heel belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en dat de producten op tijd en correct geleverd worden, zeker bij bestellingen voor kinderen en scholen.

Uw vertrouwen en uw vriendelijke woorden betekenen veel voor ons en motiveren ons om elke bestelling met zorg en aandacht te behandelen. We kijken ernaar uit om u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Nogmaals bedankt voor uw aanbeveling en het vertrouwen in ons.

Valutata 5 stelle su 5

correct, snel en kwaliteit geleverd

correct, snel en kwaliteit. top!

28 gennaio 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Geweldig om te lezen dat je onze service als correct, snel en van goede kwaliteit hebt ervaren.

Valutata 5 stelle su 5

Ik kwam er niet door op de site dus…

Ik kwam er niet door op de site dus gemaild met Jermain, die mij heel snel en prettig heeft geholpen. Top!

26 gennaio 2026

Hallo Jose,

Bedankt voor je mooie review! ⭐️
Wat fijn om te horen dat Jermain je zo snel en prettig heeft kunnen helpen. We geven dit compliment zeker aan hem door! Dank je wel voor het delen van je ervaring 😊

Super klantenservice

Natuurlijk heb ik een heel leuke trui laten maken voor een scherpe prijs.....maar daarbij was ook de klantenservice geweldig. Ik had een verzoek en dat werd op een heel fijne manier voor me opgelost. Helemaal top!

27 gennaio 2026

Goedemiddag,

Bedankt voor je geweldige review! 🙏
Wat fijn om te horen dat je niet alleen blij bent met de trui, maar ook met onze klantenservice. We doen ons best om elke vraag zo goed mogelijk op te lossen, dus jouw feedback betekent veel voor ons! Geniet van je nieuwe trui! 😊

Valutata 2 stelle su 5

Na meer dan een maand nog steeds niets ontvangen

Heb op 19 december een bestelling geplaatst. Dat is nu meer dan een maand geleden. Op de website staat dat de levertijd 5 tot 7 werkdagen is.
Blijkbaar was het bedrijf tijdens kerst en oud en nieuw dicht. Dit heb ik niet gezien. Prima, dat is dan mijn fout. Maar dan is meer dan een maand alsnog veel te veel. Als ik dit van te voren wist had ik de bestelling hier niet geplaatst.

De laatste update die ik kreeg is van 12 januari waarin stond dat de bestelling klaar lag voor bedrukking. Inmiddels heb ik 2 keer gebeld waarbij mij werd verteld dat de bestelling dezelfde dag nog zou worden verzonden.
Het lijkt net alsof ze mijn bestelling vergeten zijn. Als je je bestelling echt binnen 7 werkdagen nodig hebt, zou ik nog even nadenken om hier iets te kopen.

24 gennaio 2026

Hallo Jesper,

Bedankt voor je review.

Ik heb je bestelling direct nagekeken en geef je hierbij graag een toelichting.
Je hebt de bestelling geplaatst op 19 december, dit viel binnen onze vakantieperiode. Op onze website hebben wij aangegeven dat alle bestellingen die vóór of op 14 december zijn geplaatst, nog in 2024 werden verwerkt. Bestellingen die na deze datum zijn geplaatst, worden vanaf 5 januari in behandeling genomen.

Daarnaast zie ik dat wij op 8 januari contact hebben gehad, omdat de door jou bestelde cap niet voorradig was. Je hebt toen gekozen voor een andere cap. Aangezien wij niet met een voorraad werken, hebben wij deze cap opnieuw blanco voor je besteld.

Wij verwachten je bestelling vandaag en uiterlijk morgen te bedrukken en te verzenden. Zodra de bestelling is ingepakt, ontvang je een trackingnummer waarmee je het pakket kunt volgen.

Onze excuses dat het proces door verschillende omstandigheden langer heeft geduurd dan gebruikelijk. Normaliter houden wij onze levertijden altijd netjes aan.

Met vriendelijke groet
Team Tshirtdeal

Valutata 4 stelle su 5

Bedankt voor de toffe shirts.

Bedankt voor de toffe shirts.
Ze zien er leuk uit.
Ook een snel service gehad.

22 gennaio 2026

Hallo Sofie,

Bedankt voor de leuke review!
Fijn om te horen dat jullie blij zijn met de shirts en onze service. Daar doen we het voor 😊
Graag tot een volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Smooth ordering and creation process

The entire process, from placing the order to finalizing the design went really smoothly. I uploaded a design that wasn't really suitable for what we wanted and they communicated quickly and clearly with what needed to happen.

This wasn’t my first time ordering from them, and as before the service is great as are their product.

20 gennaio 2026

Hallo Naomi,

Bedankt voor je geweldige review!
We zijn blij om te horen dat het hele bestel- en ontwerpproces soepel is verlopen en dat ons team duidelijk kon communiceren. Het is altijd fijn om terugkerende klanten tevreden te hebben. We waarderen je vertrouwen in ons en kijken ernaar uit om je opnieuw van dienst te zijn!

Valutata 5 stelle su 5

Al ruim 8 jaar dik tevreden!

Inmiddels maak ik al gebruik van de diensten van t-shirt deal sinds 2018. Hoewel we in het begin nog wel eens wat miscommunicatie hadden, wat niet altijd geheel aan tshirtdeal lag. Is het inmiddels by far mijn go to bedrijf om textiel te laten bedrukken. In overleg is er heel veel mogelijk en de communicatie is tegenwoordig echt super! Ze hebben met regelmaat leuke acties, maar ook zonder de acties hebben ze scherpe prijzen.
Ik raad dit bedrijf zeker aan!

Oh en nog een leuk feitje. De items die ik in 2018 heb besteld, zijn nog steeds mooi en de bedrukking is nog niet vervaagd!

19 gennaio 2026

Hallo Danielle,

Hartelijk dank voor deze mooie en uitgebreide review! Het doet ons enorm goed om te lezen dat u al sinds 2018 gebruikmaakt van onze diensten en dat wij uw “go-to” bedrijf zijn geworden voor bedrukte textiel. We waarderen het enorm dat u de communicatie, de mogelijkheden in overleg én onze scherpe prijzen zo positief ervaart.

Het is ook fantastisch om te horen dat de items die u in 2018 heeft besteld nog steeds in goede staat zijn en dat de bedrukking niet is vervaagd daar doen we het natuurlijk voor! 😊

We zijn blij dat onze acties en aanbiedingen een extra plezierige ervaring voor u bieden, maar het is goed om te weten dat u ook zonder deze acties tevreden bent over onze prijzen en service.

Nogmaals hartelijk dank voor uw aanbeveling en het vertrouwen in Tshirtdeal. We kijken ernaar uit om u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Hoody

Hoody in het oude jaar besteld maar ik had niet gezien dat ze gesloten waren tussen Kerst en oud en nieuw. Ik heb ze hier een mail,over gestuurd en dit hebben ze goed opgepakt. Ondanks de sluiting, verhuizing en slechte weer had ik de hoody precies op tijd voor het evenement waar voor ik deze nodig had. Fijne hoody, druk werk juist uitgevoerd.

15 gennaio 2026

Hallo Leo,

Hartelijk dank voor deze mooie 5-sterrenreview! ⭐⭐⭐⭐⭐

Fijn om te horen dat alles, ondanks de sluiting rond de feestdagen, de verhuizing en het slechte weer, toch op tijd is aangekomen voor jouw evenement. Daar doen we het voor!
Goed om te lezen dat je tevreden bent met de hoodie en de bedrukking.

Veel plezier ermee en graag tot een volgende bestelling! 😊

Valutata 4 stelle su 5

Goede kwaliteit materialen en drukwerk

Goede kwaliteit materialen en de kwaliteit van het drukwerk is in de afgelopen jaren sterk toegenomen! Ik bestel er regelmatig en ben hartstikke tevreden!

Hallo Robyn,

Hartelijk dank voor uw fantastische review en de 5 sterren! 🌟 Het is geweldig om te horen dat u zowel de materialen als de kwaliteit van ons drukwerk waardeert, en dat u ziet dat we de afgelopen jaren zijn blijven verbeteren. We vinden het bijzonder fijn dat u regelmatig bij ons bestelt en dat u daar zo tevreden over bent. Uw positieve feedback motiveert ons team enorm om elke keer weer topkwaliteit en service te leveren. We kijken ernaar uit om u ook in de toekomst te blijven verrassen!

Valutata 5 stelle su 5

Uiterst klantvriendelijk en er wordt…

Uiterst klantvriendelijk en er wordt meegedacht!

Hallo Inge,

Heel hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 🌟 We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze service als uiterst klantvriendelijk hebt ervaren en dat er actief met u is meegedacht. Ons team doet er alles aan om elke klant persoonlijk en attent te helpen, en het is geweldig om te weten dat dit ook zo is opgevallen. Uw feedback motiveert ons om deze hoge standaard van service te blijven leveren en nog verder te verbeteren. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Absolut TOP Service

Absolut TOP Service ! Rückmeldungen zu Fragen wurden umgehend beantwortet und meine Wünsche wurden ebenfalls berücksichtigt. TOP ARBEIT ! Absolut empfehlenswert !

Hallo Norbert,

Vielen herzlichen Dank für diese großartige 5-Sterne-Bewertung! ⭐⭐⭐⭐⭐

Es freut uns wirklich sehr zu lesen, dass Sie mit unserem Service so zufrieden sind und sich gut betreut gefühlt haben. Eine schnelle und klare Rückmeldung sowie das Eingehen auf individuelle Wünsche sind für uns selbstverständlich umso schöner, dass Sie das so positiv wahrgenommen haben.

Ihr Lob ist eine große Motivation für unser gesamtes Team und bestätigt uns darin, weiterhin mit vollem Einsatz und höchstem Anspruch zu arbeiten. Vielen Dank auch für Ihre Weiterempfehlung das wissen wir sehr zu schätzen!

Wir freuen uns schon darauf, Sie bei zukünftigen Anliegen wieder unterstützen zu dürfen. 😊

Gemakkelijke website

Gemakkelijke website - vlotte levering - super mooi resultaat!
Helemaal naar wens..

13 gennaio 2026

Hallo An,

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en de 5 sterren! 🙏

We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze website gemakkelijk vond en dat de levering vlot verliep. Het is altijd ons doel om het bestellen zo eenvoudig en plezierig mogelijk te maken, en om ervoor te zorgen dat uw bestelling snel en correct bij u aankomt.

Uw feedback motiveert ons om ons hoge serviceniveau te blijven behouden. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Valutata 4 stelle su 5

Snelle oplossing probleem, fijne communicatie!

Ik bestelde twee bedrukte t-shirts bij tshirtdeal. Ik had een vraag in verband met de levertijd en ik kreeg snel een antwoord via mail. Toen ik de t-shirts aankreeg zag ik dat ze verkeerd gedrukt waren, maar met één mailtje naar de klantendienst kreeg ik gratis een nieuwe druk van mijn bestelling zonder te moeten retourneren. Fantastisch geregeld, en snelle en vriendelijke communicatie. De nieuw gedrukte t-shirts zijn intussen aangekomen en ze zijn helemaal in orde. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen! Foutjes kunnen gebeuren en het was snel en professioneel opgelost :)

11 gennaio 2026

Hallo Eden,

Hartelijk dank voor deze mooie en uitgebreide review! ⭐⭐⭐⭐

Wat fijn om te lezen dat u onze service en communicatie als positief heeft ervaren. Jammer natuurlijk dat er bij de eerste levering iets misging met de bedrukking, maar we zijn blij dat we dit snel en naar tevredenheid voor u hebben kunnen oplossen. Foutjes kunnen inderdaad gebeuren, en we vinden het belangrijk om daar meteen correct en klantgericht op te reageren.

Geweldig om te horen dat de nieuw gedrukte T-shirts helemaal in orde zijn en inmiddels goed zijn aangekomen. Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring dat waarderen we enorm.

U bent van harte welkom bij een volgende bestelling. We helpen u dan opnieuw met veel plezier! 😊

Al bijna 3 weken aan het wachten

Al bijna 3 weken aan het wachten op mijn hoodie. Telefonisch en via de mail niet bereikbaar. Ik zou dit bedrijf zeker niet aanbevelen. Hopelijk wordt de trui nog verstuurd.

7 gennaio 2026

Goedendag Kay,

Bedankt voor je review.

Momenteel hanteren wij een levertijd van 7–10 werkdagen, plus 1 werkdag voor verzending via PostNL.
Alle bestellingen die op of vóór 14 december zijn geplaatst, hebben wij vorig jaar nog kunnen verwerken, dit wij gesloten waren in de periode van 25 December tot 7 Januari zoals vermeld op onze website.

Dit betekent dat jouw bestelling vanaf 5 januari in behandeling is genomen en dat vanaf dat moment de levertijd is ingegaan.

Mocht je hier nog vragen over hebben, dan horen wij dat graag.

Wachttijd van inmiddels 1 maand

Inmiddels al bijna 1 maand aan het wachten op mijn bestelling(fleese deken). In eerste instantie bleek mijn aangeleverde foto niet de juiste kwaliteit te hebben. Vervolgens de dag erna de juiste kwaliteit aangeleverd. Het zou gelijk verwerkt worden maar nog steeds niks vernomen. Tussendoor nog een paar keer dezelfde mail gehad met de vraag of ik een duidelijkere foto wilde aanleveren. Dit bleken foutieve mails te zijn. Tevens ook al een mail gehad dat mijn product geproduceert werd, maar dit is inmiddels ook alweer 1 week geleden....

5 gennaio 2026

Goedemorgen Kate,

Hartelijk dank voor je review en dat je de tijd hebt genomen om contact met ons op te nemen.

Helaas kan ik op basis van je voor- en achternaam geen bijbehorend ordernummer terugvinden in ons systeem. Om je zo snel en goed mogelijk verder te kunnen helpen, wil ik je vriendelijk verzoeken ons een e-mail te sturen met je bestelnummer.

Zodra wij dit ontvangen, kunnen wij direct je bestelling controleren en het probleem voor je oplossen.

Wij zien je e-mail graag tegemoet en helpen je uiteraard zo spoedig mogelijk verder.

Ömer Cetin
Tshirtdeal.nl

Vakwerk

Vakwerk
oplossingsgericht, punctueel, supersnel, super vriendelijk en gemotiveerd personeel
Weten beter dan ik wat ik nodig heb. Een ieder die ik doorverwijs heeft dezelfde ervaringen
En ik hoef niet eens korting door mijn review is al scherp genoeg :-)

18 dicembre 2025

Hallo Eric,

Wat een fantastische review, bedankt! 🙏
We vinden het geweldig om te horen dat ons team zo goed heeft geholpen en dat je vertrouwen in ons zo groot is. Het motiveert ons enorm om elke bestelling met dezelfde aandacht en snelheid te blijven doen.
En dat je review al “korting” geeft, waarderen we natuurlijk ook enorm 😉

- Team Tshirtdeal

Valutata 5 stelle su 5

Dieser Onlineshop ist sensationell!!

Dieser Onlineshop ist mein wahrgewordener Traum! Ich danke dem Team von Tshirtdeal von ganzem Herzen! Meine Bestellung wurde sogar noch schneller als erwartet geliefert!! Danke!! Ich hatte eine dringliche Bitte gestellt und diese wurde zeitnah von einem Menschen! und keinem Roboter beantwortet. Das war der für mich persönlich bereicherndste Austausch meines Lebens mit einem "Onlineshop". Entgegenkommend, fröhlich, zuverlässig, hilfsbereit und mega professionell!!

22 dicembre 2025

Hallo Andrea,

Vielen, vielen Dank für diese wundervolle 5-Sterne-Bewertung! ⭐⭐⭐⭐⭐

Es freut uns von ganzem Herzen zu lesen, dass wir Ihren Traum erfüllen konnten und Sie mit unserem Service so glücklich sind. Besonders schön ist es für uns zu hören, dass Sie den persönlichen Kontakt und die schnelle, menschliche Unterstützung geschätzt haben – genau dafür geben wir jeden Tag unser Bestes.

Vielen Dank für Ihr Vertrauen, Ihre lieben Worte und Ihre Begeisterung. Wir freuen uns schon sehr darauf, Sie bald wieder bei Tshirtdeal begrüßen zu dürfen! 😊

Valutata 5 stelle su 5

Padel sport shirts thema kerst

Heb 2 sport shirts laten bedrukken met namen en illustraties!

Deze waren bedoeld voor een padel toernooi met het thema kerst!

Na het besteld te hebben heb ik gevraagd of de shirts misschien binnen een week geleverd kunnen worden.

En na goed contact te houden is dat gelukt👍 super blij met de shirts goede kwaliteit alom helemaal tevreden!

20 dicembre 2025

Hallo Ronald,

Hartelijk dank voor uw fantastische review! 😊

Wat fijn om te horen dat de sportshirts op tijd geleverd zijn voor het padeltoernooi met het kerstthema en dat u tevreden bent met de kwaliteit van de shirts. Het doet ons enorm plezier dat het contact soepel verliep en dat we samen tot een oplossing konden komen om de levering binnen een week te realiseren.

Uw woorden over de kwaliteit en de service motiveren ons om ook in de toekomst ons best te blijven doen om bestellingen op tijd en naar wens te leveren. We hopen u bij een volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met de shirts tijdens toekomstige evenementen!

-Team Tshirtdeal

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più