Tshirtdeal Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos! Ze noemen zichzelf een snel drukker, maar bestellingen duren werkelijk weken voordat je ze hebt. Helaas kunnen ze ook niet communiceren want op vragen die je ze via WhatsApp stelt komt d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik raad dit bedrijf aan. De website is overzichtelijk en duidelijk. Je kan makkelijk je kleding ontwerpen en hebt veel opties. Ik heb meerdere bestellingen bij ze gedaan en altijd goede kwaliteit!... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Telefonisch goed bereikbaar, afspraken en toezeggingen worden waargemaakt. En het resultaat voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Dat is nog weleens anders als je een afbeelding uploadt naar een... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Edilizia e manifattura

Scritti dall'azienda

Tshirtdeal is een textieldrukkerij gespecialiseerd in kleding bedrukken, DTF transfers, stickers en gepersonaliseerde kleding voor particulieren, bedrijven en kledingmerken. Via de online product designer ontwerp, personaliseer en bestel je eenvoudig kleding, transfers en stickers vanaf één stuk. Wij bedrukken onder andere T-shirts, hoodies, truien, jassen, sportkleding en bedrijfskleding met technieken zoals DTF, sublimatie en borduren. Daarnaast ontwerp en bestel je eenvoudig DTF transfers, UV DTF stickers en vinyl stickers via de website. Met eigen productie levert Tshirtdeal in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Heb je vragen over een bestelling of product, dan kun je eenvoudig contact opnemen met de klantenservice.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

272 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Geweldige service

Bij een order voor DTF-transfers bleek 1 blad een foutieve opdruk te hebben. Na Tshirtdeal gemaild te hebben, hadden wij een paar dagen later de juiste opdruk binnen zonder bijkomende kosten. Complimenten voor deze geweldige en snelle service.

Valutata 5 stelle su 5

Altijd goede ervaringen met Tshirtdeal, denken mee, prima kwaliteit

Al meerdere keren bij Tshirtdeal custom bedrukkingen laten maken op shirts, elke keer is het dik in orde. Bij de laatste bestelling gaf ik aan dat ik ze graag vóór mijn vakantie wilde ontvangen. Alle medewerking werd toegezegd én ook op tijd verstuurd! Helaas dat PostNL het wederom qua service en betrouwbaarheid liet afweten, de bezorging werd continu opgeschoven zodat ze helaas te laat kwamen. Evengoed, bij thuiskomst van vakantie, kon ik de tshirts beoordelen na het ophalen bij de buren en ze waren precies zoals ik ze bedoeld had.
Prima service van Tshirtdeal!

6 agosto 2026
Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos!

Waardeloos!
Ze noemen zichzelf een snel drukker, maar bestellingen duren werkelijk weken voordat je ze hebt. Helaas kunnen ze ook niet communiceren want op vragen die je ze via WhatsApp stelt komt dagen geen antwoord.
Nee waardeloze firma!!

22 agosto 2026

Hallo Johan,

Jammer om te lezen dat u onze service zo heeft ervaren. We hebben uw bestelling er direct bij gepakt en zien dat deze op 17-08-2026 is geplaatst.

Op dit moment hanteren wij een levertijd van 5 tot 7 werkdagen, plus 1 werkdag voor de bezorging door PostNL. Vandaag is de 5e werkdag, waardoor uw bestelling op dit moment nog volledig binnen de aangegeven levertijd valt.

Deze levertijd communiceren wij zowel op onze website als in de orderbevestiging die u na het plaatsen van de bestelling ontvangt. Uw bestelling loopt daarmee momenteel volgens de aangegeven planning.

We vinden het uiteraard jammer dat u desondanks een 1-sterrenreview heeft achtergelaten. Mocht u vragen hebben over uw bestelling of de actuele status, dan helpen we u uiteraard graag verder.

-Ömer
Tshirtdeal

TOP service

Ik had het t-shirt met spoed nodig (mijn eigen schuld) en nam contact op. Er werd snel en hulpvaardig gereageerd en ik krijg 'm op tijd. Kan nog niets over het T-shirt zeggen maar service tot nu toe, TOP!

Hallo Mvlas,

Hartelijk dank voor deze mooie review en de 5 sterren! ⭐⭐⭐⭐⭐

Wat fijn om te horen dat we u snel en goed hebben kunnen helpen, zeker omdat u het T-shirt op korte termijn nodig had. We begrijpen dat een spoedbestelling soms spannend kan zijn en doen dan ook graag ons best om mee te denken en ervoor te zorgen dat de bestelling op tijd bij u is.

We hopen natuurlijk dat u straks net zo tevreden bent over het T-shirt zelf als over onze service tot nu toe. 😊

Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met uw bestelling!

Professioneel, vriendelijk, duidelijk.

Telefonisch goed bereikbaar, afspraken en toezeggingen worden waargemaakt.
En het resultaat voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Dat is nog weleens anders als je een afbeelding uploadt naar een portal.
O ja: de kleur van het T-shirt klopt met de kleur op het beeldscherm. Dat was ook een fijne gewaarwording toen ik het shirt uitpakte.

Hallo Pieter,

Hartelijk dank voor deze mooie 5-sterrenreview! 😊

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze bereikbaarheid, communicatie en natuurlijk het uiteindelijke resultaat. Vooral bij gepersonaliseerde producten is het belangrijk dat het eindresultaat overeenkomt met wat u op het scherm verwacht.

Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk tot een volgende bestelling!

Ik raad dit bedrijf aan

Goede en vriendelijke klantenservice die heel bereikbaar is. Ze geven ook veel updates over je bestelling wat fijn is.

20 agosto 2026
Valutata 5 stelle su 5

Steeds prima in orde zowel de DTF transfers als de door hun gedrukte t-shirts. Altijd mooi op tijd.

19 agosto 2026

Hallo Michel,

Heel erg bedankt voor deze mooie 5-sterrenreview! ⭐⭐⭐⭐⭐

Wat fijn om te horen dat zowel de DTF-transfers als de door ons bedrukte T-shirts steeds helemaal naar wens zijn. Ook vinden we het geweldig om te lezen dat je onze snelle en tijdige levering waardeert.

We doen iedere dag ons best om kwaliteit, service en snelheid te combineren, dus dit soort feedback betekent veel voor ons en voor ons hele team.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en voor het steeds weer bij ons bestellen. We kijken ernaar uit om je ook bij de volgende bestelling weer goed van dienst te zijn! 😊

Aanrader voor kledingdrukwerk!

Inmiddels meerdere malen leuke maar ook kwalitatief goede custom-made producten besteld bij Tshirtdeal voor speciale gelegenheden zoals vriendenvakanties, kerstkado's ('met uitspraken van vroeger') of sportevenementen. Bij vragen krijg je snel een reactie en houden niet terug om even mee te denken om daarmee ook het perfecte product te leveren.

17 agosto 2026

Service boven verwachting

Heel goede service, de medewerkers doen alles om aan u wensen te voldoen. De Tools om ontwerpen te maken zijn heel gebruiksvriendelijk en de opvolging van de bestelling werkt perfect. De servicedesk reageert heel snel op de vragen. De kwaliteit van de T-shirt en bedrukking is boven mijn verwachtingen. Super super super over de ganse lijn. Heb je T-shirts nodig, Tshirtdeal is de place to be

14 agosto 2026

Hallo Jo,

Heel erg bedankt voor deze fantastische en uitgebreide review! 😊

Wat ontzettend fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service, de gebruiksvriendelijke ontwerptools, de communicatie rondom uw bestelling én natuurlijk de kwaliteit van de T-shirts en bedrukking. Daar worden wij echt blij van!

We doen iedere dag ons best om ervoor te zorgen dat het bestellen zo makkelijk mogelijk verloopt en dat onze klanten snel en goed geholpen worden. Het is dan ook geweldig om te horen dat u dit zo heeft ervaren.

Bedankt voor het vertrouwen en voor de mooie woorden. We hopen u natuurlijk nog vaak van dienst te mogen zijn!

En die afsluiter nemen we graag over: heeft u T-shirts nodig? Dan bent u bij Tshirtdeal aan het juiste adres! 😄👕🙌

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer tevreden over mijn…

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling! De T-shirts zijn van uitstekende kwaliteit en de prints zijn echt prachtig en scherp. Ook de maten kloppen goed en de T-shirts zitten mooi.

De communicatie met de verkoper was prettig en duidelijk. Ook de verzending was super: snel en netjes, en alles werd op tijd geleverd.

Kortom, een hele fijne ervaring. Ik ben erg tevreden en zou deze webshop zeker aanraden! 😊

13 agosto 2026

Snelle service

Snelle service, uitgebreid aanbod.

12 agosto 2026

Hallo Gentle,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview! 😊

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze snelle service en ons uitgebreide aanbod. We doen iedere dag ons best om een zo groot mogelijk assortiment aan te bieden en bestellingen zo snel en zorgvuldig mogelijk te verwerken.

Uw positieve feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om deze service voort te zetten. We hopen u uiteraard in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Tshirtdeal! 👕🙌

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en voor de tijd die u heeft genomen om een review achter te laten.

Valutata 5 stelle su 5

Heel mooie prints zeer snel geleverd en…

Heel mooie prints zeer snel geleverd en een goede service na verkoop, ik ga hier meer bestellen.

Hallo Mathias,

Heel erg bedankt voor je geweldige 5-sterrenreview! ⭐⭐⭐⭐⭐

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de prints, de snelle levering én onze service na verkoop. Daar worden wij natuurlijk ontzettend blij van! 😊

Super om te lezen dat je in de toekomst vaker bij ons wilt bestellen. We staan dan uiteraard weer graag voor je klaar en doen ons best om iedere bestelling met dezelfde zorg en kwaliteit te verwerken.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en graag tot de volgende bestelling! 🙌

Valutata 5 stelle su 5

Super tevreden.Ik had een T-shirt met…

Super tevreden.Ik had een T-shirt met een eigen print besteld en de levertijd was eerst wat langer. De verkoper heeft er alles aan gedaan om de bestelling sneller te versturen, zodat ik hem eerder kon ontvangen. Echt heel fijn meegedacht en een super service!

Hallo Izeta,

Hartelijk dank voor deze fantastische 5-sterrenreview! ⭐⭐⭐⭐⭐

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met zowel het T-shirt met je eigen print als onze service. 😊 We begrijpen natuurlijk dat een bestelling soms op een bepaald moment nodig is en doen daarom graag ons best om, wanneer mogelijk, mee te denken en een bestelling sneller te verwerken en te versturen.

Het is super om te horen dat je onze inzet en persoonlijke service zo hebt gewaardeerd. Daar doen we het uiteindelijk voor! 🙌

Heel erg bedankt voor je vertrouwen, je mooie woorden en natuurlijk voor de 5 sterren. We hopen je in de toekomst graag weer te mogen helpen met een nieuwe bestelling! 👕✨

Ich bin sehr zufrieden

Ich bin sehr zufrieden. Das Shirt Baumwolle, trägt sich sehr gut und der Druck ist sehr gut geworden. Jederzeit wieder meine Wahl!

Hallo Leroy,

Vielen Dank für Ihre tolle 5-Sterne-Bewertung! ⭐⭐⭐⭐⭐

Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit dem Baumwoll-Shirt, dem Tragekomfort und vor allem mit dem Druck so zufrieden sind. 😊

Vielen Dank für Ihr Vertrauen und Ihre lieben Worte. Wir würden uns sehr freuen, Sie jederzeit wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, goede producten en snelle verzending echt een aanrader

Hallo Anthony,

Heel erg bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! ⭐⭐⭐⭐⭐

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, de kwaliteit van onze producten én de snelle verzending. Daar worden wij natuurlijk ontzettend blij van! 😊

Bedankt voor je vertrouwen en voor het aanraden van Tshirtdeal. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!

Veel plezier met je bestelling! 🙌

30 shirts, good experience

I have ordered 30 tshirts with designs on both sides. The ordering interface / website was easy to use with good previews. quotes were fast and reasonable. Customer support were responsive over both whatsapp and email in english and dutch. Delivery timeline is fast too! Would reccomend

Hello Euan

We’re really happy to hear that you had a great experience with the ordering process, our previews, pricing, customer support, and delivery time.

It was a pleasure helping you, and we truly appreciate your recommendation! 🙌

We hope to see you again at Tshirtdeal! 😊

Kind regards,

Geweldige service

Geweldige service. Duidelijk communicatie en zeer oplossingsgericht

8 agosto 2026

Hallo Rolf,

Hartelijk bedankt voor deze mooie 5-sterrenreview! ⭐⭐⭐⭐⭐

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je onze service zo positief hebt ervaren. Duidelijke communicatie en oplossingsgericht werken vinden wij ontzettend belangrijk. Zeker wanneer er iets speelt rondom een bestelling, willen we ervoor zorgen dat je snel weet waar je aan toe bent en dat we samen tot een passende oplossing komen.

Het doet ons dan ook veel plezier om te horen dat dit bij jou zo goed is overgekomen. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Bedankt voor het vertrouwen en voor de mooie beoordeling! We hopen je natuurlijk in de toekomst nogmaals te mogen helpen. 😊

Nogmaals bedankt en graag tot de volgende bestelling! 🙌

Valutata 5 stelle su 5

Super tevreden met onze bestelling

Super tevreden met onze bestelling! We hebben hier onze shirts en vesten laten bedrukken en zijn ontzettend goed geholpen. De service was top en het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam.

Het eindresultaat is helemaal naar wens geworden. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar goede kwaliteit en persoonlijke service!

Bedankt! 😊

7 agosto 2026

Hallo Nienke,

Hartelijk bedankt voor deze ontzettend mooie 5-sterrenreview! 😊

Wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn met zowel de bedrukking van de shirts en vesten als met onze service. We doen ons best om iedere bestelling met zorg te behandelen en vinden het belangrijk dat onze klanten goed worden geholpen en persoonlijk contact als prettig ervaren. Daarom doet het ons extra goed om te lezen dat jullie onze service en de vriendelijkheid en behulpzaamheid van ons team zo positief hebben ervaren.

Natuurlijk zijn we ook heel blij dat het eindresultaat helemaal naar wens is geworden! Uiteindelijk is dat waar we het voor doen: ervoor zorgen dat jullie met een goed gevoel jullie bestelling ontvangen en tevreden zijn met het resultaat.

Heel erg bedankt voor het vertrouwen en dat jullie de tijd hebben genomen om jullie ervaring met anderen te delen. Reviews zoals deze betekenen veel voor ons en helpen andere klanten bovendien bij het maken van hun keuze.

We wensen jullie heel veel plezier met de shirts en vesten en hopen jullie in de toekomst natuurlijk nog eens te mogen helpen! 😊

Nogmaals bedankt en graag tot een volgende bestelling! 🙌

-Team Tshirtdeal

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più