Tshirtdeal Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos! Ze noemen zichzelf een snel drukker, maar bestellingen duren werkelijk weken voordat je ze hebt. Helaas kunnen ze ook niet communiceren want op vragen die je ze via WhatsApp stelt komt d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik raad dit bedrijf aan. De website is overzichtelijk en duidelijk. Je kan makkelijk je kleding ontwerpen en hebt veel opties. Ik heb meerdere bestellingen bij ze gedaan en altijd goede kwaliteit!... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Telefonisch goed bereikbaar, afspraken en toezeggingen worden waargemaakt. En het resultaat voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Dat is nog weleens anders als je een afbeelding uploadt naar een... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel goede service, de medewerkers doen alles om aan u wensen te voldoen. De Tools om ontwerpen te maken zijn heel gebruiksvriendelijk en de opvolging van de bestelling werkt perfect. De servicedesk r... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Edilizia e manifattura

Scritti dall'azienda

Tshirtdeal is een textieldrukkerij gespecialiseerd in kleding bedrukken, DTF transfers, stickers en gepersonaliseerde kleding voor particulieren, bedrijven en kledingmerken. Via de online product designer ontwerp, personaliseer en bestel je eenvoudig kleding, transfers en stickers vanaf één stuk. Wij bedrukken onder andere T-shirts, hoodies, truien, jassen, sportkleding en bedrijfskleding met technieken zoals DTF, sublimatie en borduren. Daarnaast ontwerp en bestel je eenvoudig DTF transfers, UV DTF stickers en vinyl stickers via de website. Met eigen productie levert Tshirtdeal in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Heb je vragen over een bestelling of product, dan kun je eenvoudig contact opnemen met de klantenservice.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

272 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Top service & goede kwaliteit

We bestellen hier altijd onze DTF transfers en bedrukte accessoires. Altijd goede service, snelle levering en goede kwaliteit.
Zojuist bij spoedlevering & hulp nodig ook nog eens fijn telefonisch geholpen door Sheri van Klantenservice.
Bedankt!

1 giugno 2026

Goedemiddag Steffie.

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in ons.

Wat fijn om te horen dat u al vaker bij ons bestelt en tevreden bent over de service, snelle levering en kwaliteit van onze DTF transfers en accessoires.

Ook leuk dat u zo goed bent geholpen door Sheri bij uw spoedlevering. We geven uw compliment zeker aan haar door!

We helpen u in de toekomst graag weer verder.

Uitstekende service en levertijd

Ik ben heel fijn geholpen door Tshirtdeal en met name door Shery. Ik had mijn besteld T-shirt urgent nodig voor een reis en ze hebben me enorm geholpen om ervoor te zorgen dat ik het optijd binnen krijg. Bedankt!

1 giugno 2026

Goedemiddag Dick.

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in ons.

Wat fijn om te horen dat wij u snel hebben kunnen helpen en dat u uw T-shirt op tijd voor uw reis heeft ontvangen. We geven uw compliment zeker door aan Shery, dat zal hij erg waarderen!

We staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Geweldige service, perfecte print

Geweldige service! Ik was wat bezorgd over de levertijd, maar via de whatsapp kreeg ik al snel een medewerker aan de lijn, en die heeft er persoonlijk voor gezorgd, dat de bestelling ruim op tijd bij de bezorgdienst kwam!
En de prints zelf zien er perfect uit! Mooie, heldere kleuren! En goede kwaliteit van de hoodie en shirt!
Dikke aanrader!

Goedemiddag Steven.

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in ons.

Wat fijn om te horen dat onze collega u via WhatsApp snel heeft kunnen helpen en dat uw bestelling op tijd bij de bezorgdienst is aangekomen. Ook geweldig dat u tevreden bent over de prints, kleuren en de kwaliteit van de hoodie en het shirt.

We waarderen uw aanbeveling enorm en helpen u in de toekomst graag weer verder.

Kundenservice nicht erreichbar...

Leider reagiert der Kundenservice nicht auf die E-Mail, die Telefonnummer auf der Hompage ist nicht vergeben, den besagten Live-Chat gibt es nicht und die support E-Mail-Adresse kommt als unzustellbar zurück.....

und das alles mit wenig Zeit im Hintergrund weil man die Ware in ein paar Tagen braucht....
Leider nicht weiter zu empfehlen....

Beste SL.

Dank u voor uw bericht.

Wij herkennen ons niet in deze situatie en willen aangeven dat deze informatie niet klopt. Wij reageren doorgaans altijd binnen 1 werkdag op onze klanten via zowel e-mail als WhatsApp.

Daarnaast is onze website en homepage gewoon altijd bereikbaar en in gebruik, en onze contactgegevens zijn correct en actief. Ook is onze klantenservice via de aangegeven kanalen gewoon bereikbaar.

Het spijt ons dat u dit anders heeft ervaren, maar de genoemde problemen komen niet overeen met onze werkwijze en bereikbaarheid, ook vinden wij het jammer dat u zonder enige naam een review achter laat.

Mocht u alsnog contact met ons willen opnemen, dan helpen wij u graag verder via de gebruikelijke kanalen.

Valutata 5 stelle su 5

Altijd tevreden met de service

Altijd tevreden met de service. Top communicatie, goede kwaliteit en prijzen!

Goedemiddag Coktail.

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u altijd tevreden bent over onze service, communicatie, kwaliteit en prijzen. We waarderen uw vertrouwen enorm.

Dank u wel en graag tot een volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Medewerker Shery heeft mij telefonisch…

Medewerker Shery heeft mij telefonisch geholpen, ik kon op die zelfde dag mijn stickers ophalen.
Dankje wel

26 maggio 2026

Goedemiddag Dajenara.

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat Shery u telefonisch goed heeft kunnen helpen en dat u de stickers dezelfde dag nog kon ophalen. We vinden het belangrijk om snel te schakelen waar mogelijk, dus dit waarderen we enorm.

Hele slechte service!

Hele slechte service!! Ik had 17 shirts gekocht voor ons team. Kreeg ik een mailtje 2 dagen later dat de kleur niet op voorraad was, nou kan gebeuren (wel raar dat ik 17 shirts alsnog kon bestellen en betalen) ik heb gelijk gebeld dat ik het geld terug wou, dit kon maar ze boden me nog 2 andere kleuren aan. Uiteindelijk is dit het niet geworden, dus geld terug, maar ik zou maar 50% krijgen aangezien ik niet binnen 48 uur had. Nooit is dit tegen mij gezegd en het stond ook nergens. Na 2,5 weken heb ik eindelijk m’n geld terug.

25 maggio 2026

Goedemiddag Sjuulke.

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wij begrijpen dat dit voor u een vervelende situatie is geweest en dat u hier ontevreden over bent.

Wij willen wel graag verduidelijken dat wij in eerste instantie altijd proberen mee te denken met de klant om de bestelling alsnog door te laten gaan. Daarom hebben wij u ook direct alternatieve kleuren aangeboden toen bleek dat de door u gekozen kleur niet meer op voorraad was.

U heeft aangegeven hier geen gebruik van te willen maken, waarna wij de bestelling conform uw verzoek hebben geannuleerd en het volledige bedrag hebben gecrediteerd. Uiteindelijk is er dus 100% van het orderbedrag terugbetaald.

Wij denken dat er mogelijk sprake is geweest van een misverstand in de communicatie over een eventuele gedeeltelijke vergoeding (50%), waarvoor onze excuses als dit onduidelijk is overgekomen.

Wij vinden het jammer dat uw ervaring alsnog als negatief is ervaren, aangezien wij juist hebben geprobeerd dit zo goed mogelijk en netjes op te lossen.

Beste medewerkers,

Ik had een verzoek aan jullie om een product te leveren, die bij een afscheid zou worden meegegeven. Eigenlijk was het tijdbestek voor het maken te kort.
In overleg met jullie is het toch gelukt! Op tijd geleverd.
De verrassing was groot.
Jullie zijn toppers!!! Met hart voor de medemens en voor jullie zaak.

Vriendelijke groet,
Ria Visscher.

23 maggio 2026

Goedemiddag Ria.

Hartelijk dank voor uw prachtige en hartelijke bericht!

Wat fijn om te horen dat het toch is gelukt om alles op tijd te leveren en dat de verrassing zo groot was bij het afscheid. We vinden het belangrijk om in dit soort situaties mee te denken en net dat extra stapje te zetten, dus uw woorden waarderen we enorm.

Dank voor uw vertrouwen en vriendelijke groet terug,
Team Tshirtdeal

Valutata 5 stelle su 5

Service is altijd snel en behulpzaam…

Service is altijd snel en behulpzaam bij Tshirtdeal.
en leuke is ze zijn ook altijd vrolijk.

22 maggio 2026

Goedemiddag Matt.

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u onze service als snel en behulpzaam ervaart en dat u onze communicatie als positief en vrolijk beleeft. Dat waarderen we enorm.

Top service!

Vanwege een vervelende privéomstandigheid heb ik supersnel een bedrukt shirt nodig. Normaal gesproken is de levertijd 4-6 werkdagen, maar na een telefoontje met een zeer vriendelijke, meedenkende medewerker, kon het met spoed gedrukt en geleverd worden. Ik ben zo blij! Wat een fijne service!

21 maggio 2026

Goedemiddag Ingeborg.

Hartelijk dank voor uw mooie en persoonlijke review!

Fijn om te horen dat we u in deze situatie snel hebben kunnen helpen en dat het bedrukt shirt toch nog op tijd geleverd kon worden. We vinden het belangrijk om mee te denken, zeker wanneer het echt even nodig is.

Dank voor uw vertrouwen en we wensen u sterkte en vooral veel goeds toe!

Top service

Er was een klein foutje in een gedrukte bestelling. Hierover had ik contact op gezocht en kwamen ze met een passende oplossing ook hebben ze geholpen met een aangepaste bestelling te plaatsen.
Vriendelijke en snelle reactie, super fijn contact ik blijf hier bestellen.

Goedemiddag Diana.

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat het kleine foutje in uw bestelling snel en netjes is opgelost en dat we u hebben kunnen helpen met een passende oplossing en een nieuwe bestelling. We vinden het belangrijk om snel te reageren en mee te denken, dus het is prettig om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

We waarderen uw vertrouwen enorm en helpen u graag weer bij een volgende bestelling!

Valutata 5 stelle su 5

De medewerker aan de telefoon

De medewerker aan de telefoon, Sheryvano Sewambar, heeft ons enorm geholpen. Dankzij hem komen onze T-shirts nu op tijd aan voor de vakantie. Geweldige service! We zijn erg tevreden!

19 maggio 2026

Goedemiddag Anne.

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat Sheryvano Sewambar u zo goed heeft kunnen helpen en dat de T-shirts op tijd geleverd worden voor uw vakantie. We vinden het belangrijk om mee te denken in dit soort situaties, dus het is erg prettig om te lezen dat u zo tevreden bent.

Dank voor uw vertrouwen en een fijne vakantie gewenst!

Goede klantenservice

De klantenservice reageert snel en ze denken met je mee!

19 maggio 2026

Goedemiddag Maurice.

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u onze klantenservice als snel en meedenkend ervaart. We vinden het belangrijk om klanten zo goed mogelijk te helpen, dus dit waarderen we enorm.

Top service!!

Ik heb hier laatst 1 shirt besteld voor een goedkopere prijs dan bij andere bedrijven kon. Ik had deze order snel nodig dus heb ze een berichtje gestuurd en had heel snel antwoord, ze waren zeer behulpzaam en we hebben samen een goede oplossing gevonden. De service is hier echt top! Ik ben erg fan van dit bedrijf en raad het zeker aan!

18 maggio 2026

Goedemiddag rory.

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat we u snel hebben kunnen helpen en samen een passende oplossing hebben kunnen vinden. We vinden het belangrijk om mee te denken, zeker wanneer een bestelling snel nodig is.

We waarderen uw vertrouwen en aanbeveling enorm en helpen u graag weer bij een volgende bestelling!

Valutata 4 stelle su 5

T-shirtjes besteld met bedrijfsnaam

T-shirtjes besteld met bedrijfsnaam, verzending naar Spanje. Op een of andere manier klopte het huisnummer niet en was het pakket retour gegaan naar Tshirtdeal. Nummer aangepast en na betaling is het pakket opnieuw gestuurd. Ik zag dat er weer een fout in het huisnummer zat en gelukkig optijd het pakket naar een pakketpoint laten sturen. Dag later kon ik het ophalen. Blij met de shirts en nu weet men wie ik ben zonder iets te vragen

15 maggio 2026

Goedemiddag!

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review!

Fijn om te horen dat de shirts uiteindelijk goed zijn aangekomen en dat u tevreden bent met het resultaat. Goed dat het alsnog gelukt is om het pakket via het pakketpunt op te halen, ondanks de adresproblemen onderweg.

We waarderen uw vertrouwen in ons en wensen u veel succes met uw bedrijf en de shirts!

Valutata 5 stelle su 5

Jermain is een topper in klantcontact…

Jermain is een topper in klantcontact en komt zijn woord na.

16 maggio 2026

Beste Marie

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat Jermain u zo goed heeft geholpen en zijn afspraken is nagekomen. Dit waarderen wij zeer en geven wij zeker aan hem door.

We staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Eenvoudig om zelf een shirt te maken

Eenvoudig om zelf een shirt te maken, in dit geval shirts voor een kinder voetbal toernooi. Enige is dat je rekening moet houden met feestdagen maar dat is ook wel logisch. Doordat we wat laat waren met bestellen en 5 mei werd het spannend. Na contact te hebben gehad hebben ze ons super geholpen en kwamen de shirts net op tijd binnen.

Beste Bleijer

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat het maken van de shirts eenvoudig verliep en dat ze goed gebruikt konden worden voor het kinder voetbaltoernooi.

Ook prettig dat ons team u in de drukte rondom de feestdagen goed heeft kunnen helpen en dat de shirts uiteindelijk net op tijd zijn binnengekomen.

We waarderen uw vertrouwen en helpen u in de toekomst graag weer verder.

Verkeerde bedrukte hoodie

Ik ben altijd tevreden geweest over mijn bestellingen bij dit bedrijf. Ook bij grotere hoeveelheden is het eigenlijk altijd goed gegaan maar deze keer is het echt een ramp.
Een aantal hoodies besteld met tekst op voor- en achterkant waarbij er 1 was met een afwijkende rugtekst.
Helaas ging het daar fout en hadden ze allemaal dezelfde rugtekst gekregen.
Dit gemeld en antwoord gekregen dat iets (niet nader omschreven) in backorder stond.
Na enige keren heen en weer mailen omdat niet duidelijk werd wanneer ik de hoodie met juiste tekst zou ontvangen, eindelijk bericht dat de bestelling zou komen ook weer niet gespecificeerd wat er geleverd zou worden.

Helaas had de hoodie die ik ontving nu helemaal geen rugtekst meer. Dus opnieuw mailen en hopen dat het uiteindelijk toch goed zal komen.

Ik ben zeer ontevreden over de communicatie over deze fout die niet door mij maar door het bedrijf is gemaakt.
Ik snap best dat er eens wat fout kan gaan maar een excuus was leuk gewees en duidelijke communicatie is wel het minste dat verwacht mag worden.
Deze bestelling heeft vanaf het allereerste contact ergernis veroorzaakt mede doordat het bij elkaar een maand duurde voordat ik eindelijk een, zij het verkeerde, hoodie ontving.

15 maggio 2026

Beste Carolien,

Hartelijk dank voor uw bericht en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid te delen.

Allereerst onze oprechte excuses dat deze bestelling niet goed is verlopen en dat de communicatie rondom de oplossing niet duidelijk genoeg is geweest. Wij begrijpen heel goed dat dit voor frustratie heeft gezorgd, zeker omdat u gewend bent dat bestellingen normaal gesproken wel goed verlopen.

Wel vinden wij het jammer dat wij vooral een uitgebreide review ontvangen wanneer er iets misgaat, terwijl er in het verleden geen positieve review is achtergelaten over eerdere bestellingen die wél goed zijn verlopen. Dat geeft voor ons niet altijd een compleet beeld van de samenwerking, al nemen wij uw feedback uiteraard serieus.

Als bedrijfsleider neem ik persoonlijk contact met u op om dit verder op te pakken en ervoor te zorgen dat dit netjes en passend wordt opgelost, zoals u van ons mag verwachten.

- Jermain Sewambar

Top!

Top!! Super geholpen door Shery en zelfs kosteloos een spoedorder gekregen, onze bestelling was een dag later al in huis! Wij komen zeker terug.

6 maggio 2026

Goedemiddag Anja,

Hartelijk dank voor uw geweldige review!

Fijn om te horen dat Shery u zo goed heeft kunnen helpen en dat de spoedorder kosteloos is opgepakt zodat uw bestelling al de volgende dag in huis was. Dat is precies waar wij het voor doen.

We waarderen uw vertrouwen enorm en kijken ernaar uit u weer terug te zien.

Super Kommunikation

Super Kommunikation, super DTF Druck und sicherer Versand

Goedemiddag Huebi,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de communicatie, de DTF-bedrukking en de veilige verzending. Dat waarderen wij zeer.

We helpen u in de toekomst graag weer verder.

- Team Tshirtdeal

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più