Tshirtdeal Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos! Ze noemen zichzelf een snel drukker, maar bestellingen duren werkelijk weken voordat je ze hebt. Helaas kunnen ze ook niet communiceren want op vragen die je ze via WhatsApp stelt komt d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik raad dit bedrijf aan. De website is overzichtelijk en duidelijk. Je kan makkelijk je kleding ontwerpen en hebt veel opties. Ik heb meerdere bestellingen bij ze gedaan en altijd goede kwaliteit!... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Telefonisch goed bereikbaar, afspraken en toezeggingen worden waargemaakt. En het resultaat voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Dat is nog weleens anders als je een afbeelding uploadt naar een... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel goede service, de medewerkers doen alles om aan u wensen te voldoen. De Tools om ontwerpen te maken zijn heel gebruiksvriendelijk en de opvolging van de bestelling werkt perfect. De servicedesk r... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Edilizia e manifattura

Scritti dall'azienda

Tshirtdeal is een textieldrukkerij gespecialiseerd in kleding bedrukken, DTF transfers, stickers en gepersonaliseerde kleding voor particulieren, bedrijven en kledingmerken. Via de online product designer ontwerp, personaliseer en bestel je eenvoudig kleding, transfers en stickers vanaf één stuk. Wij bedrukken onder andere T-shirts, hoodies, truien, jassen, sportkleding en bedrijfskleding met technieken zoals DTF, sublimatie en borduren. Daarnaast ontwerp en bestel je eenvoudig DTF transfers, UV DTF stickers en vinyl stickers via de website. Met eigen productie levert Tshirtdeal in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Heb je vragen over een bestelling of product, dan kun je eenvoudig contact opnemen met de klantenservice.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

272 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Communicatie niet klantvriendelijk

Als een drukkerij zegt standaard uit te lijnen aan de bovenkant met teksten, en vervolgens meer aanvallend reageert dan in verbinding wil komen met je, dan wil ik anderen daarvan op de hoogte brengen. Alle teksten lijn je toch uit aan de onderkant, net als bij een boek?...

Hallo Laura,

Bedankt voor uw review.

We vinden het jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met uw bestelling. We willen hier graag enige toelichting bij geven, zodat ook andere klanten de situatie goed kunnen beoordelen.

Op de door u meegestuurde foto is duidelijk te zien dat de bedrukking op de positie is geplaatst zoals deze tijdens het bestellen is aangegeven. Onze drukwerkopmaak wordt uitgevoerd aan de hand van de door de klant gekozen en opgegeven plaatsing. Wanneer er bij het bestellen een specifieke uitlijning of positie wordt geselecteerd, wordt deze overeenkomstig geproduceerd.

Er bestaan verschillende manieren om een bedrukking op een kledingstuk te positioneren en uit te lijnen. Dit is niet hetzelfde als de manier waarop bijvoorbeeld tekst in een boek wordt uitgelijnd. Bij kledingbedrukking wordt gewerkt met vaste posities en afstanden ten opzichte van het kledingstuk. De gekozen positie tijdens het bestelproces is hierbij leidend.

In dit geval hebben wij de bestelling daarom gecontroleerd en vastgesteld dat de bedrukking overeenkomt met de opgegeven positie. Om die reden hebben wij aangegeven dat wij hierin helaas geen aanpassing of oplossing kunnen bieden, aangezien de bestelling volgens de gekozen specificaties is geproduceerd.

We vinden het jammer dat u onze uitleg als aanvallend heeft ervaren. Dat is absoluut niet onze bedoeling. We proberen altijd zo duidelijk mogelijk uit te leggen hoe een bestelling is verwerkt en waarom wij in bepaalde situaties wel of geen aanpassing kunnen uitvoeren.

Uiteraard staan we altijd open voor een normale en respectvolle communicatie en vinden we het belangrijk dat klanten weten waar ze aan toe zijn. We hopen met deze toelichting duidelijkheid te hebben gegeven over de situatie.

-Team Tshirtdeal

Topbedrijf

Heb afgelopen jaren al heel wat shirts laten bedrukken door Tshirtdeal. En voor het overgrote deel naar alle tevredenheid. Wanneer iets onduidelijk, neemt men direct contact op per mail of soms telefonisch. Tshirtdeal streeft naar perfectie is mijn indruk en wil er alles aan doen om een prachtig product af te leveren.
Kunt gerust met deze enthousiastelingen in zee gaan.
Gewoon een Topbedrijf!

5 agosto 2026

Geen professionele klantenservice!

Ik belde om te vragen waar mijn bestelling bleef. Ik had vier groene polo's en een gewoon t-shirt besteld. Die laatste omdat de polo niet in een grote maat te bestellen was. Ik had niet gezien dat de kleur die ik wilde niet in deze grote maat te verkrijgen is. Dat stond ook niet op de bevestiging van de bestelling. Daar stonden gewoon groene afbeeldingen. Ik kwam er pas achter toen ik belde. Het vreemde was dat ik wel een mail had gekregen dat de levertijd van het grote t-shirt langer was en of dat geen probleem was. Ik heb gezegd dat het oké was. In deze mail ook geen info over het feit dat ik geen groene zou krijgen. Ik heb ook nergens een keuze gemaakt voor een andere kleur. De medewerker aan de telefoon schoot direct in de verdediging. Ze luisterde niet en zei alleen maar dat ik het niet goed gelezen had op de website. Ik drong niet tot haar door, ze bleef daar over doorgaan. Uiteindelijk legde ze zelfs de hoorn erop. Toen ik terugbelde nam er niemand meer op. Sterker nog, ze lieten me heel lang hangen met een irritante toon. Tjonge jonge, dat is geen visitekaartje!! Over de kwaliteit van de t-shirts kan ik nog niets zeggen.

5 augustus
Dank voor je reactie Jermain. Mooi dat je het opneemt voor je collega. Echter, je hebt niet gehoord wat ik heb gezegd. Het punt was dat jouw collega totaal niet luisterde naar wat ik zei.
Maar ik ben blij dat jullie wat doen met de feedback. Want de communicatie mag echt beter. Als de klant niet heeft gezien dat een bepaalde maat niet verkrijgbaar is in de gevraagde kleur, neem dan even contact op, leg het uit en laat de klant kiezen wat hij wil. Nu kreeg ik een bevestiging van de bestelling met afbeeldingen hiervan in de juiste kleur groen, ook het grote shirt. Heel klein onderaan stond de kleur wit bij alle shirts. Dat ziet echt niemand. Ik kwam erachter toen ik belde en je collega zei dat ik het grote shirt niet in het groen zou krijgen. Toen ik nog eens naar de bevestiging keek zag ik pas dat jullie de kleur van alle bestelde shirts hadden gewijzigd in wit, zonder overleg omdat het grote shirt niet in groen verkrijgbaar was. Daar werd ik niet blij van.
Tot mijn grote verbazing kreeg ik gister eind van de dag opeens bericht dat het toch kon. De shirts zijn inmiddels geleverd, op het grote shirt moet ik nog even wachten. De kwaliteit is overigens goed. Kortom, de communicatie moet echt beter. En, tegen mijn natuur in, werd ik inderdaad zeer geïrriteerd omdat de medewerker niet luisterde maar haar eigen verhaal bleef herhalen. En uiteindelijk was de hele discussie niet nodig want alles blijkt toch in het groen geleverd te kunnen worden.
Heel veel succes met het verbeteren van de communicatie.

Goedemiddag IP.

Bedankt voor uw review.

Vervelend om te lezen dat u het telefoongesprek zo heeft ervaren. Ik zat tijdens dit gesprek naast mijn collega en wil daarom graag reageren op uw beschrijving.

Mijn collega heeft op een rustige en normale manier uitgelegd dat de door u gewenste kleur helaas niet beschikbaar is in de door u bestelde maat. Dit staat ook duidelijk vermeld op onze website voordat een bestelling wordt geplaatst. Bij de grotere maten worden de kleuren aangegeven die wél bestaan in de grotere maten.

Wanneer een klant toch een combinatie bestelt die niet leverbaar is, sturen wij hier altijd een automatische mail voor, dit is in uw geval ook gebeurd.

Tijdens het telefoongesprek probeerde mijn collega dit uit te leggen, maar kreeg zij helaas niet de gelegenheid om haar uitleg af te maken. Uiteindelijk heeft u ons ook per e-mail benaderd en is er alsnog samen een passend alternatief gevonden.

Wij vinden het jammer dat in uw review alleen deze ervaring wordt belicht. Wij streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en een passende oplossing te bieden. Daarvoor is het wel belangrijk dat er ruimte is om het gesprek met elkaar aan te gaan.

Desondanks bedanken wij u voor uw feedback. Wij nemen iedere reactie serieus en blijven ons inzetten om onze service zo goed mogelijk te houden.

Jermain Sewambar

Prachtig resultaat

Heel goede ervaring om bij Tshirtdeal shirts te laten bedrukken. Fijn contact en ze denken echt mee als er nog vragen zijn. De shirts zijn super geworden. Heel blij mee.

Goedemiddag.

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met zowel het contact als het eindresultaat. We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken, dus het is leuk om te horen dat je dit ook zo hebt ervaren.

Veel plezier met de bedrukte shirts en hopelijk mogen we je in de toekomst opnieuw van dienst zijn!

Hat alles gut geklappt

Hat alles gut geklappt, Hoodies sind von guter Qualität, Druck in weiss sieht super aus. Preis Leistung Top. Gerne wieder!

31 luglio 2026

Hello Optimus.

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung!

Es freut uns sehr zu hören, dass alles gut geklappt hat und Sie mit der Qualität der Hoodies sowie dem weißen Druck so zufrieden sind. Schön, dass auch unser Preis-Leistungs-Verhältnis Sie überzeugen konnte.

Vielen Dank für Ihr Vertrauen wir freuen uns schon darauf, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Valutata 5 stelle su 5

Mijn bestelling Poloshirt met tekst was nooit bezorgd, maar dat ik mooi opgelost door Tshirtdeal

Mijn bestelling Poloshirt met tekst had ik ruim voor de verjaardag van mijn vriend besteld. Het leek allemaal goed te gaan en het shirt werd opgestuur via Post.Nl.
Helaas heb ik het shirt toen nooit ontvangen en had dus gaan cadeau. NB via track en trace werd gezegd dat het was afgeleverd op mijn kantooradres (dat tijdens kantooruren gewoon open en bereikbaar is!) Ook had het shirt door de brievenbus gekund. Na mijn teleurstelling te hebben gemeld bood Tshirtdeal aan gratis opnieuw het shirt te maken en verzenden alles gratis. DANK JULLIE WEL. ik heb mijn langverwachte poloshirt en ga het dit weekend alsnog aan mijn vriend geven!!!!!

30 luglio 2026

Goedemiddag Carel.

Bedankt voor je mooie review!

Wat jammer dat je eerste bestelling niet is aangekomen en dat je daardoor het cadeau niet op tijd kon geven. We begrijpen heel goed hoe teleurstellend dat moet zijn geweest.

Fijn om te lezen dat we dit alsnog naar tevredenheid voor je hebben kunnen oplossen en dat je het poloshirt inmiddels hebt ontvangen. We hopen dat je vriend er dit weekend heel blij mee zal zijn!

Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met het geven van het cadeau. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een T-shirt besteld voor onze dochter...

Ik heb een T-shirt besteld voor onze dochter, ter herinnering aan de fietstocht die zij door Frankrijk heeft gemaakt. Het door ons aangeleverde ontwerp werd perfect verwerkt en binnen een paar dagen was het T-shirt al klaar om op te halen.

Het contact via WhatsApp verliep erg prettig en ik werd tussentijds goed op de hoogte gehouden via e-mail. Als extra service werd ik zelfs persoonlijk gebeld toen het T-shirt klaar was. Uitstekende service en zeker een aanrader!

29 luglio 2026

Goedemiddag Peter.

Bedankt voor deze mooie review!

Wat leuk om te lezen dat het T-shirt zo’n bijzondere herinnering mag worden aan de fietstocht door Frankrijk van jullie dochter. We vinden het fijn om te horen dat het ontwerp naar wens is verwerkt en dat jullie tevreden zijn met het eindresultaat.

Ook bedankt voor de complimenten over ons contact en de service. We vinden het belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden en persoonlijk mee te denken wanneer dat nodig is.

Veel plezier met het T-shirt en bedankt voor jullie vertrouwen. We hopen jullie in de toekomst graag weer van dienst te mogen zijn!

Zeer tevreden over tshirtdeal

Zeer tevreden over de service van Tshirtdeal. Goede communicatie, duidelijke vorderingen van de bestellingen en verzendingen. Reageren snel op vragen.

29 luglio 2026

Goedemiddag Bastiaan.

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. We vinden het belangrijk om duidelijk te communiceren, onze klanten goed op de hoogte te houden van de voortgang en snel te reageren op vragen.

Bedankt voor je vertrouwen en we hopen je in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn!

Valutata 3 stelle su 5

Geen geld retour bij fout van Tshirtdeal

Bedrukking was fout gegaan in mei. Tshirt deal heeft dit toegegeven en aangeboden dat ik het product voor 50% vd originele prijs mocht houden. Omdat een nieuwe druk niet op tijd bij mij zou zijn, ben ik akkoord gegaan. Echter na 3 maanden wacht ik nog steeds op het retour bedrag. Meerdere malen met ze contact gehad over het terugstorten van het bedrag. De eerste keer werd er gezegd. Binnen deze week. Later werd er gevraagd' waarom moesten wij 50% terug betalen.' schandalig. Ik was altijd erg tevreden maar dit is echt belachelijk.

Aanpassing 11-8: na mailcontact is het probleem snel opgelost. Jammer dat daar eerst een review bij Trustpilot voor nodig was. Wat betreft deze totaalervaring 3 sterren. Alle andere keren dat ik heb besteld bij tshirt deal zeker 4/5 sterren

16 luglio 2026

Hallo Erik,

Bedankt voor uw uitgebreide en eerlijke review.

Allereerst onze oprechte excuses voor de manier waarop dit is verlopen. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden, zeker niet wanneer wij zelf hebben erkend dat er bij de bedrukking een fout is gemaakt en vervolgens een oplossing met u hebben afgesproken.

Een afgesproken terugbetaling hoort uiteraard zo snel mogelijk en zonder onnodige vertraging te worden verwerkt. Dat u hier vervolgens meerdere keren achteraan heeft moeten gaan en daarbij verschillende antwoorden heeft ontvangen, begrijpen wij volledig dat dit frustrerend en teleurstellend is. Ook de vraag waarom er 50% terugbetaald moest worden, terwijl dit eerder met u was afgesproken, had uiteraard niet zo mogen verlopen.

Fijn om te lezen dat het probleem na uw laatste contact uiteindelijk snel is opgelost. Tegelijkertijd begrijpen we heel goed dat het jammer is dat u hier eerst opnieuw contact voor heeft moeten opnemen en dat er uiteindelijk een review voor nodig was om het onder de aandacht te krijgen.

We waarderen het enorm dat u ondanks deze vervelende ervaring aangeeft dat u bij eerdere bestellingen altijd tevreden bent geweest. We nemen uw feedback dan ook serieus en zullen dit intern meenemen, zodat dit soort situaties in de toekomst beter en vooral sneller worden opgepakt.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. 🙏

- Ömer Cetin

Hele goeie ervaring,

Hele goeie ervaring,
Goeie prijs voor de fantastische kwaliteit shirt

27 luglio 2026

Goedemiddag Bram.

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de shirts en onze prijzen. We vinden het belangrijk om een goede kwaliteit te leveren tegen een passende prijs.

Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!

Valutata 5 stelle su 5

Super goede kwaliteit van onze bedrukte…

Super goede kwaliteit van onze bedrukte tshirts. Goede heen - en weer communicatie. Wij bestellen hier zeker opnieuw. Doe zo voort. Dikke pluim voor het gehele team zowel voor als achter de schermen!!

25 luglio 2026

Goedemiddag Tahira.

Bedankt voor deze geweldige review!

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de kwaliteit van de bedrukte T-shirts en de communicatie tijdens het proces. We vinden het belangrijk om goed mee te denken en onze klanten duidelijk op de hoogte te houden.

Een grote dankjewel voor jullie mooie complimenten aan ons hele team. We geven deze waardering zeker door aan alle collega’s, zowel voor als achter de schermen.

We kijken ernaar uit om jullie bij een volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn!

Fantastische service & topkwaliteit

Fantastische service en de producten zijn van topkwaliteit! Toen ik nog met spoed een extra sjaal nodig had ben ik ontzettend vriendelijk geholpen aan de telefoon en is alles heel snel geregeld. Superfijn!

27 luglio 2026

Goedemiddag Ruby.

Bedankt voor deze fantastische review!

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de kwaliteit van onze producten. We vinden het belangrijk om onze klanten goed te helpen, zeker wanneer er sprake is van een spoedbestelling.

Leuk om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen met de extra sjaal en dat alles op tijd geregeld kon worden.

Bedankt voor je vertrouwen en je mooie complimenten. We hopen je in de toekomst graag weer van dienst te mogen zijn!

Valutata 5 stelle su 5

Bestelde te laat een shirt maar door…

Bestelde te laat een shirt maar door meehelpen Tshirtdeal toch op tijd! TOP. Alsnog op tijd en prima kwaliteit opdruk en shirt. Ook werd door hun geconstateerd dat er door een technische fout er 2 x betaald was en is geld teerug gestort. Had al eerder goede ervaringen maar deze maakt zeker dat ik voor de volgende keer weer Tshirtdeal gerbuik, nogmaals bedankt.

23 luglio 2026

Goedemiddag Arjen.

Bedankt voor deze mooie review!

Wat fijn om te lezen dat we je ondanks de late bestelling toch op tijd hebben kunnen helpen. We begrijpen dat het extra belangrijk is wanneer een shirt voor een bepaalde gelegenheid nodig is, en doen dan ook graag ons best om mee te denken.

Leuk om te horen dat je tevreden bent over zowel het shirt als de kwaliteit van de bedrukking. Ook goed dat we de dubbele betaling hebben kunnen opmerken en dit netjes voor je hebben kunnen oplossen.

Bedankt voor je vertrouwen en je mooie complimenten. We kijken ernaar uit om je bij een volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn!

Hele slechte communicatie

Een NL elftal shirt bestelt. Er stond een levertijd vermeld die niet gehaald werd. In de tussentijd voordat het artikel gedrukt was, aangegeven dat ik de bestelling wilde annuleren. Geen reactie, maar de dag erna een bevestiging dat het artikel verzonden wordt. Omdat ook de bezorger er 5 dagen over deed, ontving ik het shirt nadat het NL elftal was uitgeschakeld. Ze reageren via WhatsApp met een verwijzing naar hun voorwaarden, maar verder geen communicatie. Erg slecht, ik zou niemand aanraden hier iets te bestellen. Eens, maar nooit meer.

10 giugno 2026

Goedemiddag ERK.

Wat jammer om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad.

Het is helaas lastig voor ons om inhoudelijk op uw klacht te reageren, omdat er geen ordernummer of naam is vermeld. Zonder deze gegevens kunnen wij niet controleren wat er precies is gebeurd en kunnen wij de situatie ook niet goed beoordelen of toelichten.

Wij ontvangen daarom graag alsnog uw ordernummer, zodat wij dit voor u kunnen nakijken. U mag de klacht ook rechtstreeks indienen via Jermain@tshirtdeal.nl. Ik zal er dan persoonlijk nogmaals naar kijken en proberen uit te zoeken wat er precies is misgegaan.

Daarnaast willen wij aangeven dat wij helaas geen invloed hebben op de bezorging nadat een bestelling door de vervoerder is overgenomen. Een levering duurt doorgaans 1-2 werkdagen, maar dit kan helaas ook langer duren.

Wij zien uw gegevens graag tegemoet en helpen u graag verder.

- Jermain Sewambar.

1A Qualität und Service

1A Qualität und Service. Mit den T-Shirts auf der Party haben wir echt abgeliefert.

18 luglio 2026

Goedemiddag Pedro.

Bedankt voor de geweldige beoordeling! Super om te horen dat de T-shirts zo goed zijn ontvangen op jullie feest en dat jullie hiermee echt hebben kunnen uitpakken. 🎉

Fijn dat jullie zo tevreden zijn over de kwaliteit en onze service. We helpen jullie graag weer bij een volgende bestelling!

- Team Tshirtdeal

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben met ons bedrijf een stuk of…

Wij hebben met ons bedrijf een stuk of 60 truien online besteld. De klantendienst aan de telefoon was zeer vriendelijk en hielpen mij meteen om een mooie offerte op te maken. Ik als moeilijke klant wilde nog na de offerte 2 extra truien bestellen en ook daarvoor deden ze helemaal niet moeilijk en losten ze dit op.

Echt een top klantendienst, nu geduldig en enthousiast wachten tot het resultaat toekomt!

Nog eens een dikke merci aan Sheryvano en Jermain.

20 luglio 2026

Goedemiddag Eva.

Bedankt voor deze mooie review! Geweldig om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over onze klantenservice en dat we jullie goed hebben kunnen helpen bij het samenstellen van de bestelling.

Ook fijn om te horen dat de extra truien na de offerte geen probleem waren. We denken graag met onze klanten mee en vinden het belangrijk dat het bestelproces zo soepel mogelijk verloopt.

We geven jullie complimenten uiteraard door aan Sheryvano en Jermain. Zij zullen dit zeker waarderen! 😊

We wensen jullie alvast veel plezier met de truien en hopen jullie in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

- Team Tshirtdeal

Valutata 5 stelle su 5

Great quality and fast service

Great quality and fast service! I really love the colors and the T-shirt seems very fresh, thank you for shipping it as fast as possible!

17 luglio 2026

goodmorning andrea,
Thank you so much for your kind words! ⭐

We're delighted to hear that you're happy with the quality of your T-shirt and that you love the colors. It's also great to know that our fast shipping made a difference.

We truly appreciate your feedback and hope to welcome you back again soon!

team tshirtdeal

Valutata 5 stelle su 5

Super service en prachtige kwaliteit!

Ik heb onlangs een witte pet met een eigen logo besteld bij Tshirt deal BV en ben echt ontzettend tevreden. De pet zelf is van mooie kwaliteit en het logo staat er superstrak en keurig op geprint. Het ziet er allemaal heel professioneel uit.
Wat me daarnaast echt is bijgebleven, is de fantastische service. Omdat de pet een cadeau voor mijn dochter was en ik een strakke deadline had, heb ik via Facebook Messenger contact met ze opgenomen. Ze dachten meteen met me mee, waren heel coulant en hebben erachteraan gezeten zodat het ruim op tijd binnen was. De communicatie verliep ontzettend soepel en vriendelijk.
Een absolute aanrader voor een cadeautje die net even anders moet zijn dan anders.

17 luglio 2026

goedemorgen Ruben,
Hartelijk dank voor deze geweldige review!

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met zowel de kwaliteit van de pet als onze service. We vinden het belangrijk om mee te denken met onze klanten, dus het doet ons veel plezier dat we ervoor hebben kunnen zorgen dat het cadeau op tijd bij uw dochter aankwam.

Bedankt voor uw mooie woorden en uw aanbeveling. We wensen uw dochter veel plezier met haar gepersonaliseerde pet en hopen u in de toekomst graag weer te mogen helpen!

Valutata 5 stelle su 5

Omër heeft HOKA team gelukkig gemaakt

Omër en het team waren ontzettend behulpzaam tijdens een last-minute order. Super gedaan! Wij van HOKA komen hier zeker terug.

8 luglio 2026

goedemorgen jolan,
Hartelijk dank voor deze mooie review!

Wat leuk om te horen dat Omër en ons team jullie hebben kunnen helpen met de last-minute bestelling. We doen er alles aan om ook onder tijdsdruk de beste service te bieden, dus het is geweldig om te lezen dat dit is gelukt.

Bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. We kijken ernaar uit om HOKA in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Team Tshirtdeal

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più