Waardeloos! Ze noemen zichzelf een snel drukker, maar bestellingen duren werkelijk weken voordat je ze hebt. Helaas kunnen ze ook niet communiceren want op vragen die je ze via WhatsApp stelt komt d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik raad dit bedrijf aan. De website is overzichtelijk en duidelijk. Je kan makkelijk je kleding ontwerpen en hebt veel opties. Ik heb meerdere bestellingen bij ze gedaan en altijd goede kwaliteit!... Leggi di più
Telefonisch goed bereikbaar, afspraken en toezeggingen worden waargemaakt. En het resultaat voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Dat is nog weleens anders als je een afbeelding uploadt naar een... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heel goede service, de medewerkers doen alles om aan u wensen te voldoen. De Tools om ontwerpen te maken zijn heel gebruiksvriendelijk en de opvolging van de bestelling werkt perfect. De servicedesk r... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Tshirtdeal is een textieldrukkerij gespecialiseerd in kleding bedrukken, DTF transfers, stickers en gepersonaliseerde kleding voor particulieren, bedrijven en kledingmerken. Via de online product designer ontwerp, personaliseer en bestel je eenvoudig kleding, transfers en stickers vanaf één stuk. Wij bedrukken onder andere T-shirts, hoodies, truien, jassen, sportkleding en bedrijfskleding met technieken zoals DTF, sublimatie en borduren. Daarnaast ontwerp en bestel je eenvoudig DTF transfers, UV DTF stickers en vinyl stickers via de website. Met eigen productie levert Tshirtdeal in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Heb je vragen over een bestelling of product, dan kun je eenvoudig contact opnemen met de klantenservice.
Nikkelstraat 8, 2984 AM, Ridderkerk, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Als een drukkerij zegt standaard uit te lijnen aan de bovenkant met teksten, en vervolgens meer aanvallend reageert dan in verbinding wil komen met je, dan wil ik anderen daarvan op de hoogte brengen. Alle teksten lijn je toch uit aan de onderkant, net als bij een boek?...

Top Service en Absoluut kwaliteit tevens snel geleverd
Heb afgelopen jaren al heel wat shirts laten bedrukken door Tshirtdeal. En voor het overgrote deel naar alle tevredenheid. Wanneer iets onduidelijk, neemt men direct contact op per mail of soms telefonisch. Tshirtdeal streeft naar perfectie is mijn indruk en wil er alles aan doen om een prachtig product af te leveren.
Kunt gerust met deze enthousiastelingen in zee gaan.
Gewoon een Topbedrijf!
Ik belde om te vragen waar mijn bestelling bleef. Ik had vier groene polo's en een gewoon t-shirt besteld. Die laatste omdat de polo niet in een grote maat te bestellen was. Ik had niet gezien dat de kleur die ik wilde niet in deze grote maat te verkrijgen is. Dat stond ook niet op de bevestiging van de bestelling. Daar stonden gewoon groene afbeeldingen. Ik kwam er pas achter toen ik belde. Het vreemde was dat ik wel een mail had gekregen dat de levertijd van het grote t-shirt langer was en of dat geen probleem was. Ik heb gezegd dat het oké was. In deze mail ook geen info over het feit dat ik geen groene zou krijgen. Ik heb ook nergens een keuze gemaakt voor een andere kleur. De medewerker aan de telefoon schoot direct in de verdediging. Ze luisterde niet en zei alleen maar dat ik het niet goed gelezen had op de website. Ik drong niet tot haar door, ze bleef daar over doorgaan. Uiteindelijk legde ze zelfs de hoorn erop. Toen ik terugbelde nam er niemand meer op. Sterker nog, ze lieten me heel lang hangen met een irritante toon. Tjonge jonge, dat is geen visitekaartje!! Over de kwaliteit van de t-shirts kan ik nog niets zeggen.
5 augustus
Dank voor je reactie Jermain. Mooi dat je het opneemt voor je collega. Echter, je hebt niet gehoord wat ik heb gezegd. Het punt was dat jouw collega totaal niet luisterde naar wat ik zei.
Maar ik ben blij dat jullie wat doen met de feedback. Want de communicatie mag echt beter. Als de klant niet heeft gezien dat een bepaalde maat niet verkrijgbaar is in de gevraagde kleur, neem dan even contact op, leg het uit en laat de klant kiezen wat hij wil. Nu kreeg ik een bevestiging van de bestelling met afbeeldingen hiervan in de juiste kleur groen, ook het grote shirt. Heel klein onderaan stond de kleur wit bij alle shirts. Dat ziet echt niemand. Ik kwam erachter toen ik belde en je collega zei dat ik het grote shirt niet in het groen zou krijgen. Toen ik nog eens naar de bevestiging keek zag ik pas dat jullie de kleur van alle bestelde shirts hadden gewijzigd in wit, zonder overleg omdat het grote shirt niet in groen verkrijgbaar was. Daar werd ik niet blij van.
Tot mijn grote verbazing kreeg ik gister eind van de dag opeens bericht dat het toch kon. De shirts zijn inmiddels geleverd, op het grote shirt moet ik nog even wachten. De kwaliteit is overigens goed. Kortom, de communicatie moet echt beter. En, tegen mijn natuur in, werd ik inderdaad zeer geïrriteerd omdat de medewerker niet luisterde maar haar eigen verhaal bleef herhalen. En uiteindelijk was de hele discussie niet nodig want alles blijkt toch in het groen geleverd te kunnen worden.
Heel veel succes met het verbeteren van de communicatie.

Risposta di Tshirtdeal
Heel goede ervaring om bij Tshirtdeal shirts te laten bedrukken. Fijn contact en ze denken echt mee als er nog vragen zijn. De shirts zijn super geworden. Heel blij mee.

Risposta di Tshirtdeal
Hat alles gut geklappt, Hoodies sind von guter Qualität, Druck in weiss sieht super aus. Preis Leistung Top. Gerne wieder!

Risposta di Tshirtdeal
Mijn bestelling Poloshirt met tekst had ik ruim voor de verjaardag van mijn vriend besteld. Het leek allemaal goed te gaan en het shirt werd opgestuur via Post.Nl.
Helaas heb ik het shirt toen nooit ontvangen en had dus gaan cadeau. NB via track en trace werd gezegd dat het was afgeleverd op mijn kantooradres (dat tijdens kantooruren gewoon open en bereikbaar is!) Ook had het shirt door de brievenbus gekund. Na mijn teleurstelling te hebben gemeld bood Tshirtdeal aan gratis opnieuw het shirt te maken en verzenden alles gratis. DANK JULLIE WEL. ik heb mijn langverwachte poloshirt en ga het dit weekend alsnog aan mijn vriend geven!!!!!

Risposta di Tshirtdeal
Ik heb een T-shirt besteld voor onze dochter, ter herinnering aan de fietstocht die zij door Frankrijk heeft gemaakt. Het door ons aangeleverde ontwerp werd perfect verwerkt en binnen een paar dagen was het T-shirt al klaar om op te halen.
Het contact via WhatsApp verliep erg prettig en ik werd tussentijds goed op de hoogte gehouden via e-mail. Als extra service werd ik zelfs persoonlijk gebeld toen het T-shirt klaar was. Uitstekende service en zeker een aanrader!

Risposta di Tshirtdeal
Zeer tevreden over de service van Tshirtdeal. Goede communicatie, duidelijke vorderingen van de bestellingen en verzendingen. Reageren snel op vragen.

Risposta di Tshirtdeal
Bedrukking was fout gegaan in mei. Tshirt deal heeft dit toegegeven en aangeboden dat ik het product voor 50% vd originele prijs mocht houden. Omdat een nieuwe druk niet op tijd bij mij zou zijn, ben ik akkoord gegaan. Echter na 3 maanden wacht ik nog steeds op het retour bedrag. Meerdere malen met ze contact gehad over het terugstorten van het bedrag. De eerste keer werd er gezegd. Binnen deze week. Later werd er gevraagd' waarom moesten wij 50% terug betalen.' schandalig. Ik was altijd erg tevreden maar dit is echt belachelijk.
Aanpassing 11-8: na mailcontact is het probleem snel opgelost. Jammer dat daar eerst een review bij Trustpilot voor nodig was. Wat betreft deze totaalervaring 3 sterren. Alle andere keren dat ik heb besteld bij tshirt deal zeker 4/5 sterren

Hele goeie ervaring,
Goeie prijs voor de fantastische kwaliteit shirt

Risposta di Tshirtdeal
Super goede kwaliteit van onze bedrukte tshirts. Goede heen - en weer communicatie. Wij bestellen hier zeker opnieuw. Doe zo voort. Dikke pluim voor het gehele team zowel voor als achter de schermen!!

Risposta di Tshirtdeal
Fantastische service en de producten zijn van topkwaliteit! Toen ik nog met spoed een extra sjaal nodig had ben ik ontzettend vriendelijk geholpen aan de telefoon en is alles heel snel geregeld. Superfijn!

Risposta di Tshirtdeal
Bestelde te laat een shirt maar door meehelpen Tshirtdeal toch op tijd! TOP. Alsnog op tijd en prima kwaliteit opdruk en shirt. Ook werd door hun geconstateerd dat er door een technische fout er 2 x betaald was en is geld teerug gestort. Had al eerder goede ervaringen maar deze maakt zeker dat ik voor de volgende keer weer Tshirtdeal gerbuik, nogmaals bedankt.

Risposta di Tshirtdeal
Een NL elftal shirt bestelt. Er stond een levertijd vermeld die niet gehaald werd. In de tussentijd voordat het artikel gedrukt was, aangegeven dat ik de bestelling wilde annuleren. Geen reactie, maar de dag erna een bevestiging dat het artikel verzonden wordt. Omdat ook de bezorger er 5 dagen over deed, ontving ik het shirt nadat het NL elftal was uitgeschakeld. Ze reageren via WhatsApp met een verwijzing naar hun voorwaarden, maar verder geen communicatie. Erg slecht, ik zou niemand aanraden hier iets te bestellen. Eens, maar nooit meer.

Risposta di Tshirtdeal
1A Qualität und Service. Mit den T-Shirts auf der Party haben wir echt abgeliefert.

Risposta di Tshirtdeal
Wij hebben met ons bedrijf een stuk of 60 truien online besteld. De klantendienst aan de telefoon was zeer vriendelijk en hielpen mij meteen om een mooie offerte op te maken. Ik als moeilijke klant wilde nog na de offerte 2 extra truien bestellen en ook daarvoor deden ze helemaal niet moeilijk en losten ze dit op.
Echt een top klantendienst, nu geduldig en enthousiast wachten tot het resultaat toekomt!
Nog eens een dikke merci aan Sheryvano en Jermain.

Risposta di Tshirtdeal
Great quality and fast service! I really love the colors and the T-shirt seems very fresh, thank you for shipping it as fast as possible!

Risposta di Tshirtdeal
Ik heb onlangs een witte pet met een eigen logo besteld bij Tshirt deal BV en ben echt ontzettend tevreden. De pet zelf is van mooie kwaliteit en het logo staat er superstrak en keurig op geprint. Het ziet er allemaal heel professioneel uit.
Wat me daarnaast echt is bijgebleven, is de fantastische service. Omdat de pet een cadeau voor mijn dochter was en ik een strakke deadline had, heb ik via Facebook Messenger contact met ze opgenomen. Ze dachten meteen met me mee, waren heel coulant en hebben erachteraan gezeten zodat het ruim op tijd binnen was. De communicatie verliep ontzettend soepel en vriendelijk.
Een absolute aanrader voor een cadeautje die net even anders moet zijn dan anders.

Risposta di Tshirtdeal
Omër en het team waren ontzettend behulpzaam tijdens een last-minute order. Super gedaan! Wij van HOKA komen hier zeker terug.