Jeg bestilte først en opplevelse for kjæresten min og meg på et bryggeri i Drammen, men denne ble avlyst av arrangøren. Jeg valgte derfor å ombooke til afternoon tea på et hotell. Der oppstod det... Leggi di più
Vi har både prøvet Ystad Saltsjøbad og Gøteborg, samt Sydhavnens Vinbar og flere andre. Alle steder levede op til vore endog store forventninger - og det er mit indtryk, at TS giver oplevelser til en... Leggi di più
Var på byvandring med Dorthe i lørdags: “Frem med sjoveren” Supergod underholdning nonstop fra kl. 12-13.30. Dorthe er virkelig god til formidling af danmarkshistorien og kvindernes historie. Mine be... Leggi di più
Vi deltog i et sushi-kursus i Aarhus den 11. marts, hvilket var en rigtig god oplevelse. Kurset var både lærerigt og afholdt i en hyggelig og afslappet atmosfære. En særlig tak til værterne for de... Leggi di più
Truestory is your experience platform where people come together to discover, share, and create unforgettable memories.
We believe the best things in life aren’t material possessions – they’re experiences. Together. With the people you love. Moments that last a lifetime.
Our carefully curated selection of authentic, local, and unique experiences is made possible by our dedicated Truestory hosts, who guide and inspire every guest.
Since 2011, Truestory has been loved by our customers and is now live in Denmark, Norway, Sweden, and Germany.
Discover your next unforgettable experience at truestory.dk, truestory.no, truestory.se, or de.truestory.com.
Truestory – Experience (more) together.
Søren Frichs Vej 40C, 1.th, 8230, Åbyhøj, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
God service via mail, da jeg ikke kunne få min kode til at virke tiltrods for jeg havde gavekort der ikke var udløbetendnu. Så det blev klarede hurtigt over mail og sidder nu med den gladeste følelse med booket billetter til August.

Risposta di Truestory
Fantastisk opplevelse!!Ble oppringt samme dag av Fredrik og fikk info, og alt sto til forventningene.Kort vei fra parkeringshus(Tjuvholmen) å til avreise plass.Anbefales på det sterkeste!Fredrik var helt rååå på RIB båt🤩

Risposta di Truestory
Fikk raskt svar, og positivt svar på min forespørsel.

Måtte avlyse i siste liten og fikk maks kundebehandling av Dennis. 10 av 10😊

Risposta di Truestory
Hurtig svar på mail og virkelig god service! Svært at ønske sig mere.

Skuffende oplevelse – Ghosttour levede ikke op til forventningerne
Vi deltog i ”Det hjemsøgte København med Ghosttour”, og desværre levede oplevelsen ikke op til det, vi havde håbet på. Måske var forventningerne sat lidt højt, men vi forestillede os, at man ville komme ind i baggårde og mærke historiens vingesus – ikke bare stå på et fortov og lytte.
Historierne var jævnt kedelige og uinteressante, og de manglede generelt substans og troværdig underbygning. Den eneste undtagelse var fortællingen om Hafnia Hotellet, som faktisk var lidt mere spændende og velfortalt.
Alt i alt: Hvis du ikke allerede befinder dig i København, vil jeg absolut ikke anbefale at tage turen dertil for denne oplevelse alene. Der findes langt mere interessante måder at opleve byens historie og mystik på.

Risposta di Truestory
Utrolig god service som jeg fik ved en ombooking. Hurtig og hjælpsom "ekspedient".
God kontakt over mail.
Er bestemt ikke bange for at booke igennem True Story igen.

Risposta di Truestory
Havde gavekort til firma, hvor indholdet i oplevelsen blev ændret og det ikke længere var muligt at gennemføre den oprindelige oplevelse. Fik værdien af gavekortet udbetalt uden diskussion.

Risposta di Truestory
Truestory spammer mig med spørgsmål om min tilfredshed.

Fantastisk kundeservice
Skulle have et "special" designet event. Fik lynhurtigt fat i en medarbejder, som skulle have fat i udbyderen. Det gik hurtigt, og vi har nu et arrangement vi kan se frem til. Tak

Risposta di Truestory
Hurtig service og god opfølgning på bestilling.

Risposta di Truestory
Jeg er er meget besværlig kunde uden at ville være det - men jeg bliver kun mødt med venlighed :-) TAK

Risposta di Truestory
Fantastisk hurtig oggod servic og hjælpsomhed.
Alt er positivt.

Risposta di Truestory
Min oplevelse er foreløbig, at jeg ikke havde fået indløst et gavekort til Truestory før udløbstid - søgte forlængelse og fik allerede dagen efter (d.d) bekræftelse på forlængelse. Virkelig god service.
Hans Møller(

Risposta di Truestory
Jeg fikk raskt svar og veldig god hjelp.
Kontakten med kundeservice var en udelt svært positiv opplevelse.

Risposta di Truestory
Et fantastisk Cykelevent i Ballerup Superarena. Det kan varmt anbefales og er et “must” for alle, som er glade for at cykle.
Super instruktør med rigtig god instruktion, som giver plads til alle.

Risposta di Truestory
Vi var pga. en alvorlig hændelse forhindret i at deltage i en booket aktivitet. Jeg skrev en mail med en forklaring og bookingen blev annuleret og erstattet med et gavekort uden vrøvl.

Risposta di Truestory
Jeg havde købt et gavekort til mine teenagerdrenge i gave, men tiden gjorde at vi ikke bpede at få den brugt i tide, altså inden den udløb. Det indså jeg først i februar og vi havde glædet os så meget til en oplevelse sammen.
Jeg skrev til TrueStory om der var et eller andet der kunne gøres.
Louise fra kundeservice var fantastisk og, selv om mit gavekort var udløbet, tryllede hun, så jeg havde 14. Dage til at bestille vores oplevelse i.
Vi har I dag bestilt en tur for tre i helikopter ❤️❤️❤️
Tak til Louise for at det kan lade sig gøre 🤩

Risposta di Truestory
Jeg har udfordret truestory med adskillige udskydelse af det planlagte arrangement, men hver gang var der super service og hurtig svar.
Vil helt sikkert anvende truestory igen.