Zij is heel betrouwbaar en vriendelijk.
Een betrouwbare winkel en vriendelijke klantenservice.
Ik heb het cupping apparaat gekocht en ben er zeer tevreden over.
Welkom bij Tresiore Jouw bestemming voor professionele huidverzorging en beauty essentials. Van de nieuwste microneedling-infusiesets tot hoogwaardige skincare, wij helpen je stralen met de nieuwste producten die bewezen resutaten hebben. Ontdek schoonheid van binnen en van buiten.
Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Een betrouwbare winkel en vriendelijke klantenservice.
Ik heb het cupping apparaat gekocht en ben er zeer tevreden over.
Toen ik het kocht was ik sceptisch, maar ging het toch proberen. Na 8 weken en foto's vergelijken zie ik toch degelijk verschil. Ik ga er zeker mee door.

Risposta di Tresiore
De Microneedle Haargroei behandeling gebruik ik nu bijna 12 weken (2 keer per week) en er beginnen kleine haartjes te groeien op de plekken waar ik haarverlies heb door de overgang. Superblij mee!
Ik heb een tweede bestelling geplaatst maar kreeg toen per abuis de verkeerde producten opgestuurd. Ik heb contact opgenomen en kreeg heel snel reactie.
Het is supernetjes opgelost en ik heb de juiste producten op tijd ontvangen zodat ik mijn behandeling kan voortzetten. Heel erg bedankt!

Risposta di Tresiore
Heb de microneedle haargroei gekocht vanwege de actie 1+1 gratis. Ik dacht ik probeer het gewoon want de minoxidil werkte niet bij mij.
Ik ben nu 9,5 week verder en ik zag heel lichtjes kleine donshaartjes terugkomen.
Niet verwacht maar de microneelde werkt echt!

Risposta di Tresiore
Heel tevreden over de goede, vlotte en vriendelijke communicatie met Tresiore als je hen nodig hebt. Dit geeft vertrouwen in hun bedrijf.

Risposta di Tresiore
Zeer tevreden, ik heb de gezichtsepilator gekocht en vind het een heel fijn apparaatje. Ik ben erg blij met mijn aankoop en de snelle verzending

Risposta di Tresiore
Bestelling in goede orde ontvangen
Zeer tevreden en zichtbaar veel minder rimpels
Goed aan te bevelen
Product is top
Klantenservice is top

Risposta di Tresiore
Ik heb de Microneedle haargroei gekocht en zag na 2 maanden echt verschil.
Zeer tevreden en goede bereikbare klantenservice!

Risposta di Tresiore
Veel positiefs er over gehoort.net ontvangen super snele levering !!

Risposta di Tresiore
Fijne ervaring, super lieve mensen, die er alles aan doen om tot een oplossing te komen als bijvoorbeeld de bestelling net wat later is of niet aankomt. En dat stel ik zeer op prijs.

Risposta di Tresiore
Na lang twijfelen een eerste aankoop gedaan (micro needling). Zó goed bevallen, dat ik een tweede bestelling heb geplaatst. Je moet wat langer wachten op je bestelling, maar de klantenservice is top! Snelle reactie, ook in de avond, erg fijn!

Risposta di Tresiore
Ik was eerst sceptisch, wat ik altijd ben bij online verkopen. Na veel twijfelen en mailcontact met het bedrijf toch gekocht. Moet zeggen.... ben erg blij dat ik het gekocht heb (microneedling) ik zie echt verschil na 2x gebruik. Heb nu weer gekocht😁 dank je wel!!!

Risposta di Tresiore
Het bedrijf garandeert een niet goed geld terug garantie, echter geldt deze garantie niet in de uitverkoop of met een kortingscode, de producten waarbij de garantie wordt belooft zijn afgeprijsd.
Pure misleiding.