Trenogmat AS Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Anbefales! Enkelt å bestille, god opplevelse med levering. God mat, dog var det 200 - 300 kalorier mer enn "omtrent 1000 kalorier" i vekttapmenyen. Mulig de bør nummere pakkene slik at man kan oppnå... Leggi di più

Mye bedre kvalitet og smak enn på Fjorland. Liker at jeg kan velge størrelse selv, og at jeg ikke må ha abonnement. Da kan jeg lage middag de dagene det passer, og så velge dette de dagene jeg ikke ha... Leggi di più

Jeg har bestilt her flere ganger samme med min samboer, og en gang nå for meg selv. Maten er super god. Den er enkel å varme opp, det er lett å se hva den inneholder, du vet hva du får i deg. Jeg best... Leggi di più

Ganske fornøyd Bare skulle håpet at man kunne ha større porsjoner og eventuell valg av hva det er fraktet i Dersom isopor kan være vrient med bosspann Men Forsatt Det beste jeg kvalitet... Leggi di più

1. Servizio di ordini alimentari online
  2. Servizio per il fitness e l'alimentazione
  3. Produttore di alimenti
  4. Produttore di surgelati
  5. Consegna di pasti a domicilio

Mat som hjelper deg å nå målene dine Uansett hvor du plasserer deg på skalaen fra godt trent til lite trent, vil god og næringsrik mat alltid være til nytte! Enten du er en erfaren idrettsutøver, en ivrig vektløfter, trener til en bikini-fitness konkurranse, ønsker å gå ned i vekt, besøker treningssenteret av og til, eller bare ønsker å spise godt og næringsrikt, kan jeg med nesten hundre prosent sikkerhet si at Tren og Mat har noe for deg. Hos oss kan du skreddersy matplaner etter dine behov. Velg blant smakfulle retter med høyt proteininnhold, få kalorier, mat for muskelbygging, vektnedgang eller veganske og vegetariske måltider. Finn kombinasjoner som passer din uke aller best. Uansett hva dine mål er – vi hjelper deg å nå dem. Med tilgang til de beste råvarene er Tren og Mat billigere enn andre typer ferdigmat. Når du sammenligner mengden protein i våre måltider med andre alternativer, vil du se at du får mye mer for pengene per gram protein. Vi har valgt å holde prisene lave for å kunne hjelpe deg med å nå dine mål, uten å tømme lommeboka. Det gjør oss stolte å se at vår mat bidrar til at andre når sine mål. Å høre fra kunder som har prestert der de ønsket å prestere, er virkelig vår motivasjon og drivkraft til å fortsette å lage gode, næringsrike og sunne ferdigretter for alle som trenger det. Og ja, jeg snakker også til deg. Du som kanskje ikke tror du er på et høyt nok nivå til å bestille skreddersydd mat. Men det er absolutt ingen grense for når du kan begynne. Tvert imot, du kommer bare nærmere ditt eget mål ved å spise godt og sunt – uansett startpunkt. Hvem har sagt at en matplan er forbeholdt de som skal prestere på høyt nivå? Ikke vi. Vår mat er for absolutt alle!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

174 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God mat

God mat. Smaker godt, utvalget er variert og porsjonene bra. Levering kom som det skulle. Eneste grunnen til at de ikke får 5 stjerner er at jeg har revmatikerfingre og det er ganske knotete å få av plasten av formen av og til. Så for folk flest vil de nok gi 5 stjerner. Skulle gjerne hatt en større plast flik på et hjørne å dra av plasten med.

15 ottobre 2025

Risposta di Trenogmat AS

Tusen takk for en grundig og hyggelig tilbakemelding! 😊 Så bra å høre at du er fornøyd med smak, variasjon og levering. Vi setter stor pris på at du deler erfaringen din med plasten – det er verdifull innsikt for oss, og vi skal absolutt se på muligheten for å gjøre fliken lettere å gripe tak i.

God mat og bra levering

God mat og bra levering. God oversikt på næringsinnhold på måltidene som passer meg godt i raske avgjørelser for å holde sjakk på trening og vekt!

6 ottobre 2025

Risposta di Trenogmat AS

Tusen takk for tilbakemeldingen! 😊 Så hyggelig å høre at du er fornøyd med maten, leveringen og oversikten over næringsinnholdet. Det er akkurat slik vi ønsker å gjøre det enklere å holde kontroll på trening og vekt!

Fikk ikke levert maten som bestilt

Fikk ikke levert maten som bestilt, sjåfør kom til adressen og kjørte igjen uten å levere. Tatt kontakt med kundeservice umiddelbart uten å motta noe mer tilbakemelding enn at dette ikke var min skyld. En uke senere har jeg fortsatt ikke mottatt noe.
Oppdatering 15.10.2025: Trenogmat har nå ryddet opp og booket ny utlevering.

24 settembre 2025

Hei,

Takk for at du tok kontakt, og beklager forsinkelsen.

Vi har vært i kontakt med vår leverandør Gordon, og vi venter på tilbakemelding fra dem angående leveringen.
Din pakke vil bli levert så snart som mulig.

Vi beklager ulempen dette har medført, og takker for tålmodigheten.

Veldig bra levering

Veldig bra levering, god mat og gode priser

30 settembre 2025

Hei,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både levering, mat og pris – det setter vi stor pris på.

God og næringsrik mat

God og næringsrik mat. Mange varierte retter.

1 ottobre 2025

Hei

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at du liker maten og variasjonen i rettene – det setter vi stor pris på.

Smakte veldig godt

Smakte veldig godt, rask og presis levering.

24 settembre 2025

Hei!

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!
Så godt å høre at maten falt i smak og at leveringen gikk som den skulle

Lite grønnsaker

Lite grønnsaker, og hadde håpet på litt mere smak. Laget egen mat og frøys ned.

Så fyll på med mer grønnsaker og litt krydder 😍

1 ottobre 2025

Hei Hanne! 😊

Når du velger en pakke med vektnedgang som mål, er måltidsutvalget ganske begrenset – det utgjør under 30 % av hele menyen.
Disse måltidene inneholder mye grønnsaker, og en del av dem er bakt inn i sausen (som tomat, løk og gulrot), i tillegg til pureer med høyt innhold av grønnsaker. 🥦🥕🍅

Hvis du ønsker mer smak og variasjon, anbefaler vi heller å prøve retter som lasagne, taco-grateng, deep dish pizza, pulled pork eller langkokt brisket – disse har mer fylde og rikere smak. 😋

Noe godt, noe ikke så gpdt

Bestilling og levering fungerer helt utmerket.

Måltidene med Svin har vært gode,
Kjøttdeigblandingen tror jeg er helt lik i pizza, taco og lasagne; spiselig, men ikke spesielt godt.
Idag skal jeg ha mitt første fiskemåltid, spent på den.

29 settembre 2025

Hei! 😊

Tusen takk for tilbakemeldingen – veldig hyggelig å høre at du liker svinemåltidene! 🙏
Bare for å avklare: kjøttdeigblandingen er faktisk ikke den samme i pizza, taco og lasagne.
Hver rett har sin egen oppskrift med ulike krydder, sauser og grønnsaker som gir forskjellig smak og karakter. 🍕🌮🍝

Håper fiskemåltidet faller i smak – gi oss gjerne en tilbakemelding etterpå! 🐟

Nydelige smaker

Nydelige smaker. Over all forventning. Blir nok flere bestillinger fra oss.:)

Med vennlig hilsen
Liv Ulrikke Linthoe

23 settembre 2025

Risposta di Trenogmat AS

Tusen takk for de utrolig hyggelige ordene dine 😊 Det gleder oss veldig å høre at smakene overgikk forventningene deres. Vi setter stor pris på at dere vil bestille hos oss igjen – vi jobber alltid for at hver levering skal være like god (og gjerne enda bedre!).

Ha en strålende dag – og velkommen tilbake snart!

Anbefalt!

Eneste lille ulempen var vente tiden.
Bestilte 5 forskjellige retter og alle smakte super godt. Noe som er litt overaskende når det gjelder ferdig mat.

Hei!
Tusen takk for den fine tilbakemeldingen — så hyggelig å høre at du likte alle rettene!
Vi forstår at ventetiden kan være litt kjedelig, og jobber kontinuerlig med å gjøre leveringstiden kortere uten å gå på kompromiss med kvaliteten.
Takk for tålmodigheten og for at du valgte oss

Digg og proteinrik mat

Ikke første gang dette bestilles. Bestilte for mange år siden men pga økonomi måtte dette utebli. Nå senere passer denne maten perfekt til turnus da man ikke har samme tid til å lage god proteinrik mat og ikke minst. Muskel byggende mat. Kommer til å bestille igjen og igjen 😁

Hei! 💪
Så utrolig hyggelig å lese — tusen takk for at du deler dette! 🙏
Det betyr mye for oss å høre at maten vår passer perfekt inn i turnushverdagen og hjelper deg å nå målene dine. Vi ønsker deg masse fremgang videre og gleder oss til å lage flere måltider for deg framover! 😄🍽️

Helt supert anbefales på det sterkeste

Helt perfekt enkelt å greit ingen problemer, blir helt noe jeg kommer til å gjøre fast fremover

19 settembre 2025

Hei! 😄
Så fantastisk å høre — tusen takk for tilliten og den fine tilbakemeldingen! 🙏
Vi setter stor pris på at du velger oss og gleder oss til å fortsette å levere måltidene dine framover 💚

Jeg likte maten og størrelsen

Jeg likte maten og størrelsen. Jeg likte ikke leveringstidspunktene som var mulig. Å vente fra kl 16 til 22, og så få det levert kl 22 , var for meg slitsomt og ubehagelig. Vil avvente å bestille flere ganger.

16 settembre 2025

Hei! 😊
Tusen takk for tilbakemeldingen – så fint å høre at du likte både maten og porsjonsstørrelsen!
Når det gjelder leveringen, bruker vi Gordon som transportør. De tilbyr live sporing på mobilen og sender løpende oppdateringer underveis.
Kan du sjekke om telefonnummeret ditt er registrert riktig i bestillingen? Dersom det ikke stemmer, får du dessverre ikke varsler eller sporingslenke fra dem.

Vi håper du gir oss en ny sjanse – vi ønsker selvfølgelig at opplevelsen skal være enkel og positiv fra start til slutt 💚

Helt nydelig mat

Helt nydelig mat! Brukt det i mange år mens jeg bodde i Oslo, men nå som jeg har flyttet til Ørland kommer ikke maten frossen og postnr er fjernet fra levering 😭😭😭😭😭

Hei!
Tusen takk for den fine tilbakemeldingen – så hyggelig å høre at du har vært kunde i mange år og liker maten vår!
Når det gjelder levering til Ørland, må vi dessverre begrense enkelte områder som ikke er sentrale. Dette skyldes utfordringer med matsikkerhet og risiko for brudd på frysekjeden under transport.
Vi håper på sikt å kunne levere trygt også dit igjen, men inntil videre må vi prioritere kvalitet og trygghet på maten.

Gode smaker

Gode smaker, kvalitets råvarer, god mengde kjøtt, stort utvalg, god info.

10 settembre 2025

Risposta di Trenogmat AS

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen 🙏 Vi setter stor pris på at du legger merke til både smak, kvalitet og utvalg – det gir oss motivasjon til å fortsette å levere på topp!

Greit konsept

Veldig bra konsept, noen retter jeg liker veldig godt, andre var ikke like imponerende. Leveringen var rask og enkel. Fant noe jeg tror var et fiskebein i en svine-rett som gjorde matopplevelsen noe mindre appetittlig. Alt i alt helt greit tilbud, men med de prisene som er forventet jeg litt høyere standard.

8 settembre 2025

Hei,
Tusen takk for at du deler din ærlige tilbakemelding. Vi setter stor pris på at du liker konseptet vårt og at leveringen fungerte som den skulle. Når det gjelder opplevelsen med fiskebeinet i svineretten – dette skal selvsagt ikke skje, og vi beklager på det sterkeste. Vi tar slike tilbakemeldinger veldig alvorlig og vil følge opp internt for å sikre at det ikke skjer igjen.

Vi ønsker også å forklare litt om hvordan vi produserer maten: Alle rettene våre har høyt næringsinnhold og en betydelig kjøttmengde per porsjon. Produksjonen vår er ikke industriell, men tilnærmet hjemmelaget, med færre tilsetninger og uten unødvendige e-stoffer. Dette gjør at spesielt magert kjøtt kan oppleves litt annerledes enn man kanskje er vant til fra mer bearbeidede produkter. Vi ser dette som en balanse mellom naturlighet og konsistens, og vi jobber kontinuerlig med å finne det beste kompromisset.

Vi tar med oss tilbakemeldingen din i videre utvikling og håper å kunne overraske deg enda mer positivt neste gang.

Fantastisk mat

Fantastisk mat, Raskt å varme opp, raskt å tracke macros etc.

Fullstendig gamechanger for meg, Jobber mye og dette gjør at jeg kan være on point med dietten men med digg mat uten å bruke tid på handle, lage osv osv.

11/10

4 settembre 2025

Risposta di Trenogmat AS

Tusen takk 🙏 Så utrolig gøy å høre at maten vår gjør hverdagen enklere for deg! Vi vet hvor vanskelig det kan være å kombinere travle dager med å holde dietten på plass – akkurat derfor lager vi måltidene våre. Digg mat, null stress 💪🔥

Bra produkter og god mat, MEN!

Bra produkter og god mat, ikke fornøyd med utvalget av leveranse firma «Gordon Delivery» særdeles dårlig service hos de. Alltid forsinket, de ringer ikke ved ankomst, så om du ikke møter de utenfor døren så de ser deg så snur de og tar med seg maten igjen.

22 agosto 2025

Risposta di Trenogmat AS

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi er glade for at du er fornøyd med maten, men vi beklager sterkt opplevelsen du har hatt med leveransen. Slik skal det selvsagt ikke være.

Vi tar dette videre med Gordon Delivery og gjør dem oppmerksomme på at de må være mer nøye med leveransene, slik at du og andre kunder får en bedre opplevelse fremover.

Takk for at du deler dette med oss – det hjelper oss å forbedre både produkt og service.

Midt på tre

Helt ok smak, men må saltes og pepres.
Veldig lite utvalg.
Dårlig kundeservice som ikke svarer enda jeg har prøvd å ta kontakt tre ganger for å kansellere en ordre (før fristen). Pengene er trukket og den samme kjedelige maten levert tredje uken på rad.
Så nå må jeg si opp abonnementet.

20 agosto 2025

Risposta di Trenogmat AS

Tusen takk for at du deler opplevelsen din med oss – og beklager virkelig at du har hatt en dårlig erfaring. Det skal ikke være slik at du opplever manglende svar, spesielt ikke når du har forsøkt å kansellere før fristen. Jeg forstår godt at dette er frustrerende.

Når det gjelder maten, er konseptet vårt å tilby funksjonelle og balanserte måltider. For noen kan det oppleves litt «kjedelig» dersom man ønsker mer krydder eller smak, men dette er enkelt å justere selv med litt ekstra salt, pepper eller krydder etter eget ønske.

Vi har i dag over 50 ulike retter på menyen, og mange kunder setter pris på variasjonen. Jeg ser at du har hatt en ferdigpakket løsning, og den gir bare tilgang til omtrent halvparten av menyen. Dersom du ønsker å tilpasse mer selv, kan du når som helst sette sammen din egen pakke og velge blant hele utvalget.

I tillegg vil jeg nevne at du alltid kan stoppe eller pause abonnementet ditt direkte fra ditt eget kunde­panel, slik at du har full kontroll dersom du ønsker en pause eller endring fremover.

Jeg avslutter abonnementet ditt nå som du har bedt om, og tar kontakt direkte angående ordren som ble levert. Samtidig håper jeg at du kanskje kan vurdere oss igjen senere med en tilpasset pakke som gir deg mer variasjon og fleksibilitet.

Vennlig hilsen Trenogmat

God mat kommer til avtalt tid godt…

God mat kommer til avtalt tid godt blandet mat varianter

11 agosto 2025

Risposta di Trenogmat AS

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Så godt å høre at du er fornøyd både med maten, variasjonen og leveringen. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med oss – det gir motivasjon til hele teamet vårt.

Vi gleder oss til å fortsette å levere gode og varierte måltider til deg fremover. 💚

Med vennlig hilsen
Trenogmat-teamet