Trenogmat AS Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Anbefales! Enkelt å bestille, god opplevelse med levering. God mat, dog var det 200 - 300 kalorier mer enn "omtrent 1000 kalorier" i vekttapmenyen. Mulig de bør nummere pakkene slik at man kan oppnå... Leggi di più

Mye bedre kvalitet og smak enn på Fjorland. Liker at jeg kan velge størrelse selv, og at jeg ikke må ha abonnement. Da kan jeg lage middag de dagene det passer, og så velge dette de dagene jeg ikke ha... Leggi di più

Jeg har bestilt her flere ganger samme med min samboer, og en gang nå for meg selv. Maten er super god. Den er enkel å varme opp, det er lett å se hva den inneholder, du vet hva du får i deg. Jeg best... Leggi di più

Ganske fornøyd Bare skulle håpet at man kunne ha større porsjoner og eventuell valg av hva det er fraktet i Dersom isopor kan være vrient med bosspann Men Forsatt Det beste jeg kvalitet... Leggi di più

1. Servizio di ordini alimentari online
  2. Servizio per il fitness e l'alimentazione
  3. Produttore di alimenti
  4. Produttore di surgelati
  5. Consegna di pasti a domicilio

Mat som hjelper deg å nå målene dine Uansett hvor du plasserer deg på skalaen fra godt trent til lite trent, vil god og næringsrik mat alltid være til nytte! Enten du er en erfaren idrettsutøver, en ivrig vektløfter, trener til en bikini-fitness konkurranse, ønsker å gå ned i vekt, besøker treningssenteret av og til, eller bare ønsker å spise godt og næringsrikt, kan jeg med nesten hundre prosent sikkerhet si at Tren og Mat har noe for deg. Hos oss kan du skreddersy matplaner etter dine behov. Velg blant smakfulle retter med høyt proteininnhold, få kalorier, mat for muskelbygging, vektnedgang eller veganske og vegetariske måltider. Finn kombinasjoner som passer din uke aller best. Uansett hva dine mål er – vi hjelper deg å nå dem. Med tilgang til de beste råvarene er Tren og Mat billigere enn andre typer ferdigmat. Når du sammenligner mengden protein i våre måltider med andre alternativer, vil du se at du får mye mer for pengene per gram protein. Vi har valgt å holde prisene lave for å kunne hjelpe deg med å nå dine mål, uten å tømme lommeboka. Det gjør oss stolte å se at vår mat bidrar til at andre når sine mål. Å høre fra kunder som har prestert der de ønsket å prestere, er virkelig vår motivasjon og drivkraft til å fortsette å lage gode, næringsrike og sunne ferdigretter for alle som trenger det. Og ja, jeg snakker også til deg. Du som kanskje ikke tror du er på et høyt nok nivå til å bestille skreddersydd mat. Men det er absolutt ingen grense for når du kan begynne. Tvert imot, du kommer bare nærmere ditt eget mål ved å spise godt og sunt – uansett startpunkt. Hvem har sagt at en matplan er forbeholdt de som skal prestere på høyt nivå? Ikke vi. Vår mat er for absolutt alle!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

174 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg fikk ikke maten

Jeg fikk ikke maten. Umulig å få kontakt med transport selskapet

23 febbraio 2026

Hei,

Vi beklager opplevelsen du beskriver. Ifølge leveringsrapporten fra transportselskapet er pakken registrert levert, og det foreligger også bilde fra leveringen. Denne dokumentasjonen ble sendt til deg etter at leveringen fant sted.

Dersom pakken likevel ikke har kommet frem til deg, anbefaler vi at du også tar kontakt direkte med transportselskapet ellr oss på post@trenogmat.no, da de håndterer selve leveringen. Vi bistår selvfølgelig gjerne med informasjonen vi har tilgjengelig dersom det skulle være behov for det.

Bra mat i travel hverdag

Bra mat i travel hverdag

24 settembre 2025

Tusen takk for tilbakemeldingen!
Veldig hyggelig å høre at maten passer godt i en travel hverdag.
Det er akkurat det vi ønsker å bidra til – god mat som gjør hverdagen litt enklere. 😊

Veldig bra og så enkelt bare varme opp 🥳

Godtatt med masse gode smaker, og også makrovennlig .

20 febbraio 2026

Hei 👋

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Veldig fint å høre at du liker smakene, og at måltidene også oppleves som makrovennlige 💪 Det er akkurat den balansen vi jobber for – god smak samtidig som ernæringen er på plass.

Håper vi får levere til deg igjen snart 😊

Gode retter og føles ferskt

Gode retter og føles ferskt, samme hvis ikke billigere enn å kjøpe ferdigretter i butikk + Trenogmat er sunnere og mer proteinrikt

19 febbraio 2026

Hei 👋

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding!

Veldig hyggelig å høre at du opplever rettene som ferske, smakfulle og konkurransedyktige på pris 💪

Målet vårt er nettopp å levere sunnere og mer proteinrike alternativer uten at det skal koste mer enn vanlige ferdigretter – så det er skikkelig bra å høre at det oppleves slik.

Vi setter stor pris på at du deler erfaringen din 😊

terningkast 1

bestilte over 10 retter.
Ene var protein vaffel som var utrolig tørr.
Den andre vi smakte var Bali kylling som hadde litt kunstig smak. Tørr den og.
Må dessverre si at dette ikke sto til forventningene og kommer ikke til å bestille mer herfra.

3 marzo 2026

Hei 👋

Takk for ærlig tilbakemelding – selv når den er kritisk setter vi pris på det.

Når det gjelder proteinvaflene, så er det viktig å være klar over at dette er et funksjonelt produkt. De inneholder betydelig mer protein, ingen tilsatt sukker og en helt annen næringssammensetning enn tradisjonelle vafler. Det gjør at konsistens og smak naturlig vil oppleves annerledes enn klassiske, søte vafler. De er utviklet for ernæringsmessig verdi først – ikke som dessertprodukt.

Bali-kylling skal derimot ikke oppleves som kunstig eller unormalt tørr. Der kan både oppvarming og personlig smak spille inn, men vi ønsker gjerne mer konkret tilbakemelding hvis noe faktisk var feil med konsistensen.

Du nevner at du bestilte over 10 retter – vi håper du får testet flere av dem før du konkluderer helt. Smaksprofilene våre varierer mye mellom rettene, og det kan være stor forskjell på for eksempel asiatiske retter, biffretter og kyllingretter.

Vi utvikler mat som balanserer smak, metthet og ernæringsinnhold. Det vil aldri være identisk med tradisjonell restaurantmat eller sukkerholdige produkter – men målet er å levere best mulig smak innenfor en funksjonell ramme.

Hvis du ønsker, kan vi anbefale noen retter med kraftigere smaksprofil neste gang.

Veldig bra

Veldig bra, enkelt og effektivt

11 febbraio 2026

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Veldig hyggelig å høre at du opplever det som både enkelt og effektivt – det er akkurat det vi jobber for 💪

Håper maten smaker like bra som opplevelsen ellers, og vi gleder oss til å levere til deg igjen 😊

Kjempefint opplegg

Kjempefint opplegg! Veldig bra

10 febbraio 2026

Hei 👋

Tusen takk – det setter vi utrolig stor pris på!

Kjempegøy å høre at du er fornøyd med opplegget 💪😊
Vi jobber hele tiden for at det skal være både enkelt, effektivt og skikkelig bra kvalitet.

Velkommen tilbake! 🍽️

Bra kvalitet men lite smak

Jeg synes maten var bra kvalitet men smaken var ikke nok. Alle rettene mangler salt og noen veldig lite smak.

17 febbraio 2026

Hei 👋

Tusen takk for ærlig tilbakemelding – det setter vi pris på.

Vi forstår godt at smak er individuelt. Mange av rettene våre er bevisst balansert med moderat saltmengde, både med tanke på helse og funksjonalitet. For noen kan det derfor oppleves som litt mindre salt enn det man er vant til.

Det du har bestilt representerer bare en del av sortimentet vårt. Vi har flere asiatiske og amerikanske-inspirerte retter med kraftigere krydring og tydeligere smaksprofil, mens andre retter er mer nøytrale og utviklet med fokus på ernæring og daglig bruk.

Kyllingretter har også naturlig en mildere smaksprofil sammenlignet med biff- og fiskeretter, som ofte gir mer dybde og intensitet i smaken.

Vi anbefaler gjerne noen alternativer neste gang hvis du ønsker mer trykk i smakene – si ifra hva du foretrekker, så hjelper vi deg gjerne 😊

God porsjon

God porsjon, smaker greit. Noen kunne vært litt mer krydret 👍

16 febbraio 2026

Hei 👋

Takk for fin tilbakemelding – og bra å høre at du er fornøyd med porsjonsstørrelsen 💪

Når det gjelder krydring, så er det helt forståelig. Vi legger oss bevisst på et nivå som passer flest mulig, spesielt fordi mange av kundene våre følger spesifikke kostholds- og treningsmål. Det gjør at noen retter kan oppleves som litt mildere enn tradisjonelle ferdigretter.

Hvis du liker mer krydder, anbefaler vi å teste noen av de asiatiske eller amerikanskinspirerte rettene våre neste gang – de har mer trøkk i smaken 🔥

Raskt og enkelt i ein travel kvardag

Raskt og enkelt i ein travel kvardag
Smaker godt også.

12 febbraio 2026

Risposta di Trenogmat AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 🙏
Så bra at vi kan gjøre hverdagen litt enklere – og samtidig levere på smak 💪
Det setter vi stor pris på!

Veldig gode smaker

Veldig gode smaker. Kunne kanskje vært litt mere delikate. Men smaken er nok viktigst og den er der. Bestiller igjen 😋👍

12 febbraio 2026

Risposta di Trenogmat AS

Tusen takk for ærlig og fin tilbakemelding 🙏
Så bra at smaken sitter – det er det viktigste for oss!
Vi tar med oss innspillet om det visuelle videre 💪
Veldig glad for at du bestiller igjen!

God mat

God mat, god mat, god mat

5 febbraio 2026

Det liker vi å høre! 😄

En ny hverdag

En ny hverdag

med Trenogmat har vært veldig positiv. Hektisk ungkar -hverdag der jeg tidligere har sløst mye penger på å ikke planlegge middager, hatt lite energi og gått mer og mer opp i vekt. Trenogmat har løst alle disse 3 utfordringene for meg. Jeg har energi gjennom hele jobbhverdagen, sløser ikke penger på unødvendig mat som blir stående i kjøleskapet og jeg har allerede fått en stabil vektnedgang etter 2 uker, dette uten å trene regelmessig.

Risposta di Trenogmat AS

Tusen takk for en utrolig fin tilbakemelding! 🙏
Det er akkurat dette vi ønsker å bidra til – mer struktur i hverdagen, jevn energi og en enklere vei til bedre form.
Veldig motiverende å høre at du allerede merker resultater etter bare to uker 💪
Heier på deg videre!

Knall god mat

Knall god mat, levert til tiden

Tusen takk! 🙌
Så utrolig hyggelig å høre – vi setter stor pris på tilbakemeldingen!

Godt utvalg

Godt utvalg, levering til lovet tid. Gode smaker

10 febbraio 2026

Risposta di Trenogmat AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Så bra at du er fornøyd både med utvalget, leveringstiden og smaken. Det betyr mye for oss 🙌
Håper vi får levere til deg igjen snart!

Variert og veldig godt.

Veldig god mat, lett om man vil ha 1-3 retter daglig uansett mål. Spiser dette selv som medbrakt mat da jeg jobber skift ,har også som lager på jobb i tilfelle overtid og hjemme om jeg har en dag jeg ikke vil lage mat selv. Variert meny, lang holdbarhet. Veldig bra kvalitet men til fjordland pris. Veldig fornøyd.

26 gennaio 2026

Hei 😊

Tusen takk for en veldig gjennomtenkt og fin tilbakemelding!

Det er akkurat slik vi håper maten vår skal brukes – fleksibelt i en travel hverdag, enten det er skiftarbeid, overtid, lager på jobb eller de dagene man bare ikke orker å lage mat selv. Veldig kjekt å høre at den fungerer så godt for deg i praksis 🙌

Så setter vi også pris på at du trekker frem kvaliteten. Målet vårt er nettopp å levere et produkt med høy næringsverdi, gode råvarer og skikkelig smak – selv om vi ligger i samme prissjikt som Fjordland.

Takk for at du deler erfaringen din, det betyr mye for oss!

Maten er veldig god

Maten er veldig god, noe selvfølgelig bedre enn andre, men sånn vil det alltid være. Smaker mye og er faktisk også litt sterk på de rettene man forventer det på.

Hei 😊

Tusen takk for en ærlig og fin tilbakemelding!

Det er helt riktig som du sier – noen retter vil alltid treffe litt bedre enn andre, siden smak er individuelt. Derfor betyr det ekstra mye at du opplever maten som smakfull, og at styrken faktisk er der den skal være 🌶️🔥

Vi jobber bevisst med krydring og balanse, så det er veldig kjekt å høre at du merker det.

Takk for at du tok deg tid til å skrive – det setter vi stor pris på!

Utrolig gode og spicy middagsretter

Utrolig gode og spicy middagsretter. For meg som jobber turnus er dette helt genialt, bruker til vanlig mye tid på forberede middager til sein og helgevakter, nå kan jeg bare hente ferdig middag i frysen! Itillegg er det sunne og veldig gode retter.

28 gennaio 2026

Hei 😊

For en fantastisk tilbakemelding – tusen takk!

Så utrolig kjekt å høre at måltidene våre gjør hverdagen enklere for deg i turnus. Vi vet hvor krevende det kan være med sein- og helgevakter, og nettopp derfor ønsker vi å gjøre det enkelt å ha sunn og god mat klar i fryseren når tiden ikke strekker til.

Og ekstra hyggelig at du liker at det er litt spicy også 🔥😉

Takk for at du deler opplevelsen din – det betyr mye for oss!

Enkelt og greit

26 gennaio 2026

Risposta di Trenogmat AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 🙌
Veldig kjekt å høre at du er fornøyd 😊

Maten er veldig smakfull

Maten er veldig smakfull! Gode makro forhold og gunstig pris. Virkelig verdt å prøve!

2 febbraio 2026

Risposta di Trenogmat AS

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding! 🙌
Veldig hyggelig å høre at du setter pris på både smaken, makrofordelingen og prisen. Det er akkurat den kombinasjonen vi jobber hardt for å levere.