Hej, Jag kontaktar er angående ett vitrinskåp som jag beställde från er och som tyvärr var skadat vid leverans. Sedan den 6 april har jag vid upprepade tillfällen försökt nå er kundtjänst utan at... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Lampen Big bouble lampefod - Grøn (74392) modtog jeg efter en uge tid, helt ok. Dårligste indpakning, kun i en tynd papkasse, ingen bobleplast eller anden beskyttelse. Da jeg tog lampen op af den tynd... Leggi di più
Jag är mycket missnöjd med mitt köp av en tv-bänk från Trendrum. När jag ville returnera varan gjorde de processen väldigt svår. De krävde en returavgift på 750 kr, vilket är ett orimligt högt bel... Leggi di più
Efter sidste anmeldelse henvendte Trendrum sig endelig. De beklagede at mine mange mails var endt i spam. De fortæller at min efterlyste vare er gået tabt og at jeg skal give dem besked om jeg vil h... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Langsom, fejlgivende og dårlig service.
Ordre: 417206
I midten af November 2021, Bestilte jeg 8 stole og 1 bord fra Trendrum.
Hvor vi havde en estimeret leveringstid til d. 14. Januar.
Vi tænkte det var lang tid, men i øjeblikket kan leveringer tage sin tid. Så vi bestilte vores vare, og ventede spændt.!
Da vi så kom nærmere til datoen, kunne det ses at den havde ændret sig til estimeret leveringsdato d. 28 Januar, men bordret var på lager, og sat til side.
Hertil ringer jeg så ind, og får det fortalt. Men blev koldt og kynisk fortalt, at enten kunne jeg vente, ellers kunne jeg annullere min ordre.
Men nu har jeg jo ventet så længe, så hvorfor skulle jeg dog anullere nu?
Så vi vælger at vente.. Når vi så nærmer os den 28. Kommer der en ny dato, der hedder d. 1 februar.
Vi tænker det går, da det kun er et par dage, og så skal det nok komme.
Så får vi en meddelse igen d. 2-3. februar, at estimatet er nu d. 14, og samme dag bare et par timer senere, får vi at vide det er d. 21 de vil blive leveret.
I sammenråd med dette, er jeg i dialog med deres kundeservice via mail, som fortæller mig, at 6 stole er på lager, og 1 bord. De mangler kun 2 stole til at sende ordren.
Beder dem så om at tage ansvar, og så sende de 6 stole, og bordret, så vi kan have noget at sætte på, og spise ved. For vi flyvende ind i huset i december, og har ikke haft noget siden.!
Dertil får jeg intet svar, så jeg vælger at ringe derind i dag, hvor jeg snakker med en fra kundeservice, der siger, at vi sagtens kan få sendt det vi kan nu, og så det andet senere.. Fint nok, men der er bare et men.. det men er så, at de først vil sende det i næste uge, hvor vi så der kan vælge en dag det skal ankomme. Forbindelsen i opkaldet ryger, og jeg ringer så derind igen (i deres 2 timers kundeservice, 10-12, som man også lige skal sidde i kø hos hver gang i 30 minutter)
Hertil får jeg så fat på en anden medarbejder, der siger at de 6 stole ikke er på lager, og kan derfor ikke sendes….?! Hvilket slet ikke giver mening overhovedet.! Frustrerende nok, så Beder jeg dem om anullere det med stolene, så lad os få bordret.. Som næsten koster 10.000 SEK. Ja hvorfor er prisen vigtig? Fordi de så blot lige vil kompensere med 300 SEK? Og hvis det ikke var Ok, kunne jeg også bare anullere den ordre? Undskyld mig, men hvad er det for en service? Hvad er det for en virksomhed? Hvad er det for en måde at håndtere denne situation på?? Det skal der virkelig rettes op på, og det kan kun gå for langsomt.
Håber i ser denne mail, og tager hånd om hele situationen, på en ordentlig måde, og viser at i kan.
Jeg er meget utilfreds med min…
Jeg er meget utilfreds med min oplevelse hos jer. Jeg har forsøgt at kontakte jeres kundeservice ihærdigt dag ind og dag ud efter at have modtaget det forkerte produkt dog uden svar. Det er simpelthen for dårligt. Jeg vil på ingen måde anbefale jeres side.
Fup og svindel!
Fik et sofabord i fødselsdagsgave. Gevind og skruer var i så dårlig kvalitet at de ikke kunne skrues sammen.
Al kontakt til firmaet er forgæves, ingen svar på mail og tlf nummer der ikke virker.
Hold jer langt væk.
Trendrum overholdt ikke den aftale de…
Trendrum overholdt ikke den aftale de selv indgik med mig.
Som aftalt skulle varen leveres på min hjemme adresse Men skete aldrig.
Jeg havde bestilt en kontorstol i…
Jeg havde bestilt en kontorstol i bestemt farve, men får tilsendt en anden farve, og den bestilte kan ikke skaffes.
Jeg sender stolen retur, men hører intet, nu efter 14 dage, og rykkere til Trendrum, hører jeg stadig intet???
Pas på med at handle her, eller lad helt vær, hvis du ikke vil miste dine penge🥲😤😤😤😤😤
Defekte produkter og dårlig kundeservice!
Købte to stole (William stålstole). Da de ankom kunne jeg konstatere at den ene var defekt.
De to dele hæftede ikke og kunne derfor ikke sidde fast.
Jeg kontaktede dem for at finde en løsning, da emballagen var blevet smidt ud, og jeg derfor ikke vidste hvordan jeg skulle returnere en tung stol hele vejen fra Danmark til Sverige.
Først tilbød de mig et nedslag i prisen for den defekte stol, for senere at trække det tilbage og tilbyde mig en lidt længere skrue, som en lappeløsning.
Stolen bliver ikke mindre skæv af dét og den vil ikke holde længe, når delene ikke hæfter, som de skal.
Da jeg ikke kunne godtage den løsning, men ønskede en ombytning til en stol som ikke var defekt, stoppede de pludselig med at svare, og jeg har ikke kunne få kontakt til dem siden.
Jeg har hverken modtaget skrue eller nedslag i pris, og har nu bare en stol stående som jeg ikke kan bruge til noget.
Det eneste rigtige i den situation er, at forhandleren ombytter til en ny vare uden beregning.
Man skal nærmest gøre sig umage for at levere så dårlig og utjekket en service, og jeg vil ikke anbefale nogen at købe større ting fra dem.
Det er penge ud af vinduet, og deres producenter er åbenbart ligeglade med hvilke produkter de sender ud til kunderne.
FUP OG SVINDEL!!!!!!!!!!!
FUP OG SVINDEL!!!!!!!!!!!
Jeg bestilte en lampe i november, som stod til levering lige før jul. Den er så ikke kommet! Pengene har de selvfølgelig hævet fra min konto 🤯
Mails besvares ikke og de tager ikke telefonen i deres ULTRA korte telefontid.
Vi bestilte 2 lænestole onsdag d. 29/12-21, men havde i forvejen forhørt os hos kundeservice om, hvorfor de fik så dårlige bedømmelser på Trustpilot. Den sødeste medarbejder fortalte, at det jo desværre ofte er de dårlige oplevelser der skrives om - ikke de gode. Det er jo da også uretfærdigt og ærgerligt for firmaet.
Vi fik stolene leveret allerede 4/1-22 af den rareste fragtmand. Stolene er nu samlet og står fint i vores stue. Eneste kritikpunkt er, at skruerne godt kunne have været lidt længere - de var meget svære at få igennem. Helt igennem god oplevelse :-)
Bestilte en bænk
Bestilte en bænk, 26 juli. 2021
På trods af både Covid-19 og nu også Omikron ankom bænken 2. januar 2022.
Betalingen blev trukket da jeg i T&T i mailen, kunne se bænken var på vej.
Det er normal procedure, når jeg har bestilt online.
Derefter skrev jeg en mail til firmaet som en fuldmagt, gjorde opmærksom på, at hvis jeg ikke var hjemme, måtte de sætte bænken i carporten.
Firmaet skrev tilbage, at de havde sendt fuldmagten til transport firmaet.
Så havde vi alle gjort noget for at få en sikker aflevering.
Da jeg alligevel var hjemme, da bænken ankom, fik jeg den leveret i entreen. Det var jeg glad for, da den vejede 30 kg.
Det havde jeg ikke selv kunnet bære;-)
Man kan godt selv hjælpe til, med at få en behagelig aflevering med eller uden carport.
Så der handler jeg igen, da jeg synes de har mange flotte møbler som jeg har kig på.
Anny
Stor skuffelse
Stor skuffelse . Jeg har bestilt sofabord 26.11.2021 og får ordrebekræftelse med det samme. Der stå at leveringen er 2-3 uger, men min vare kommer ikke endnu eller nogen besked om. Skriver men intet svar på mail 😞
Svindel firma
Svindel firma
Hold jer væk.
Hæver pengene og sender ikke varen.
Svarer ikke på mails eller tlf.
Hold jer væk!
Fup firma reservere beløb uden og sende varen svarer ikke på henvendelser når du først har købt noget hos dem. Burde få nul stjerner.
Lad være med at handle her.
KØB ET ANDET STED
Så kom sofaen 9 hverdage til trods for 2-6 dages leveringstid, At opkræve et gebyr på kr. 199,- for intet er noget svineri, mail svar kan man se længe efter, og så SOFAEN, som iøvrigt er 10 cm. længere, den har aldrig kostet kr. 11.000,-, det er fake pris, og godt jeg selv havde skruer til benene, der er INGEN GRUND TIL AT HANDLE HER, FIND EN SERIØS SÆLGER
Købte et tv-bord og har ikke fået leveret alle delene og kundeservice ignorerer mig
Jeg bestilte deres Simona tv-bord. Ganske kort efter min ordre blev det leveret, hvor fragtmanden fortalte mig, at der skulle have været 3 dele, men at han kun havde pakke 2/3 og 3/3. Den sidste var ikke på deres lager. Jeg har siden hen skrevet til deres kundeservice 3 gange uden noget svar, og har dermed betalt flere tusinde kroner for er produkt jeg ikke har mulighed for at samle, så i realiteten har jeg betalt mange penge for et par store træplader. I skriver venlig kundeservice på jeres hjemmeside, men efter en uge og gentagne henvendelser, kan jeg ikke få svar på hvor resten af min vare er henne, eller få mulighed for at få det refunderet, fordi de bare ignorerer mine henvendelser. Jammerlig forretning.
Svindel og humbuk hold jer langt væk…
Svindel og humbuk hold jer langt væk fra dette firma lynhurtig til at hæve penge fra konto men så går alt i stå de lyver skriver varen er sendt hvilket selvfølgelig ikke passer er umuligt at komme i kontakt med så pas på du mister dine penge
Kan IKKE anbefales. Du får IKKE din vare.
Kan absolut IKKE anbefale at handle med Trendrum. Bestiller en sofa i juni - beløbet trækkes i juli - og de har siden udskudt leveringen mere end 10 gange. De hævder at varen står hos en underleverandør, som ikke sender til deres lager i Sverige. Når jeg ønsker tilbagebetaling af beløbet, vil de give en rabat imod at jeg venter længere. Jeg har nu meldt virksomheden som svindel til bank og lavet en indsigelse - og dermed går sagen videre til politiet.
Som mange har jeg ventet på min sofa i…
Som mange har jeg ventet på min sofa i over 2 måneder. Og sender et mail at den kommer september så skulle den kom 17.10.21 nu skulle den være den 22.11.21 men stadig r den ikke dukket op.
Og jeg har heller ikke modtaget et nyt dato på.mail.........
Vildt god oplevelse!
Vildt god oplevelse!
Jeg bestilte et kuffert-sæt og fik ikke en ordrebekræftelse til at starte med selvom pengene blev reserveret på min konto. Jeg skrev til deres kundeservice og gik så ind på trustpilot og blev meget nervøs over anmeldelserne. Dog fik jeg dagen efter både en ordrebekræftelse og svar fra kundeservice om en ekstra sikring for at ordren altså var gået i gennem. De skrev i ordrebekræftelsen, at der kunne opstå længere ventetid grundet travlhed, men alligevel fik jeg min pakke allerede 3 dage senere! Godt nok blev den leveret til en pakkeshop, hvilket ikke var tydeliggjort da man bestilte, men det stod også i ordrebekræftelsen! Alt var i perfekt stand og intet at klage over!
Totalt dårligt ..😡👎🏼
Totalt dårligt ..😡👎🏼
Ja.! Så fik man sin vare efter måneders
Ventetid.
Og hvad sker der.???
Man skal hente den i en eller anden
Forretning. Min blev så i en Vinforretning.
HVAD F….N Skal den dog der efter..???
Jeg Bestilte HJEMMELEVERING.
Og der står INTET om man kunne
Hente varen i nogen som helst kiosk..
Direkte til min adresse..
Har prøvet at maile og ringe..!!!!
INTET SVAR PÅ MAIL..
DETTE FIRMA BURDE MELDES OG LUKKES.
DET ER DET MEST FALSKE FIRMA OVERHOVEDET. FUSK OG DÅRLIGE VARER..
JEG HANDLER ALDRIG NOGEN SINDE MERE I DETTE GALE STED.
HOLD JER SÅ LANG VÆK FRA DET SOM MULIGT. 😡👎🏼😡👎🏼😡
Trendrum Salomon lænestol velour
Vi købte en Salomon lænestol. Leveringen gik hurtigt. Stolen var dog meget mørkere end billedet på hjemmesiden. Her efter 1 måned er stolen meget medtaget at den smule vi har brugt den. Hynden er blevet skæv og stolen er blevet hård at sidde. Vi har også opdaget at mange steder er hæfteklammerne , som er brugt til polstringen er blevet synlige. Polstingen i armlæn og ryggen er også blevet mast hårdt. Helt kort så er det virkelig dårlig kvalitet, og det koster over 600 kr at sende stolen retur. Jeg vil anbefale alle andre at gå uden om denne hjemmeside.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.