Hej, Jag kontaktar er angående ett vitrinskåp som jag beställde från er och som tyvärr var skadat vid leverans. Sedan den 6 april har jag vid upprepade tillfällen försökt nå er kundtjänst utan at... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jag är mycket missnöjd med mitt köp av en tv-bänk från Trendrum. När jag ville returnera varan gjorde de processen väldigt svår. De krävde en returavgift på 750 kr, vilket är ett orimligt högt bel... Leggi di più
Efter sidste anmeldelse henvendte Trendrum sig endelig. De beklagede at mine mange mails var endt i spam. De fortæller at min efterlyste vare er gået tabt og at jeg skal give dem besked om jeg vil h... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Firmaet har ikke respekt for sig selv
Firmaet har ikke respekt for sig selv. Jeg har købt et sofabord. Den ryster hele tiden og er ikke fast. Jeg har sendt vedioer til dem og de oplyser først nu at dette bord ryster og dette er normalt for dette bord. Bordet koster ca 3500 kr. på tilbud.
Trendrum har ikke skrevet i beskrivelsen at bordet ryster-for hvem gider at købe et bord der ryster.
Jeg har bedt om en ny eller pengene retur-de vil ikke give mig mine penge retur medmindre de beholder en stor del af pengene da jeg nu har haft bordet i et par mdr.
Problemet at jeg har skrevet til dem for et par måneder og der sker ikke noget-så tiden der er gået er pga. deres lange svartider-jeg har beviser på at de unskylder de lange svaretide rpga manglende medarbjdere og sygdom m.m
deres service er så dårligt opg de svare på email først hundrede år efter. Det er en lang og tung kamp med dem!!!
Jeg har bestilt et rundt marmorbord
Jeg har bestilt et rundt marmorbord, for8 måneder siden og har stadig ikke modtaget det. Virkelig dårlig koncept .!
To stjerner for varens kvalitet
To stjerner for varens kvalitet. 0 stjerner for kundeservice
Købte 4 spisestuestole
Den ene transportskadet
De sendte en forkert til erstatning…retur med den
De sendte 4 næsten rigtige i stedet for 1, så vi nu har 7 plus en skadet
Umuligt at få dem til at hente de ekstra 3 stole
Vi bortskaffer dem selv
På trods af alle de dårlige anmeldelser…
På trods af alle de dårlige anmeldelser vovede jeg pelsen og bestilte et marmor bord, som jeg ikke kunne finde lige så pænt eller billigt som her. Jeg modtog det som lovet og det er SÅ flot og kvaliteten er er i top. Tjek om det er på lager inden du bestiller.
Sløv kundeservice.
Lampen Big bouble lampefod - Grøn (74392) modtog jeg efter en uge tid, helt ok. Dårligste indpakning, kun i en tynd papkasse, ingen bobleplast eller anden beskyttelse. Da jeg tog lampen op af den tynde papkasse lå der dele i bunden som var slået af lampen. Efter en del ubesvarede henvendelser til kundeservice, kom der endelig svar efter ca 4 uger og en ny lampe blev tilsendt. Denne gang i god emballering og lampe var intakt.Så det endte lykkelig trods alt.
I ordered 2 barstools and 1 table
I ordered 2 barstools and 1 table.
The good: The furniture is well made and good quality.
The bad: it took more than 20 weeks to recieve all goods.
The ugly: the company takes a long time to respond when it somes to emails, impossible to reach by phone.
En god oplevelse!
På trods af mange dårlige anmeldelser, valgte vi alligevel at bestille vores stole fra trendrum (stolene var ikke til at finde andre steder). Fra vi bestilte til vi modtog gik der 3 dage. Vi handler gerne hos trendrum igen.
Meget glad og overrasket.
Meget glad og overrasket, efter at have læst trustpilot, modtog jeg bestilte stole. Fra min ordre gik igennem til jeg modtog min vare gik der 7 dage. Jeg er glad og handler meget gerne hos Trendrum
igen.
Jeg har lavet en reklamation på defekt…
Jeg har lavet en reklamation på defekt sofa nedsat fra 8000kr og ikke hørt noget efter snar 2 mrd.
Jeg er skuffet
Nogen af de værste
Nogen af de værste!
1. Forsendelsen var forsinket i 9 måneder
2. De har afleveret forkert bord
3. Svarer ikke til emails om returnering...
Kan desværre kun gi 4 stjerner
Kan desværre kun gi 4 stjerner. Da der var noget længere leveringstid end forventet, ca 3 måneder. Men alt i alt en god oplevelse, fik endda 1000Kr retur, da sofaen blev sat yderligere ned. Så også god kundeservice
Ventetid, men varene kom frem
Bestilte et spisebord i begyndelsen af december med lovet leveringstid i begyndelsen januar. Da datoen kom hævede Trendrum pengene, men få dage efter kom der besked om at bordet var forsinket en måned.
Det blev udsat endnu en måned og igen ca. 15 dage.
Det kunne være rart med mere information, men som kunde blev jeg også mere usikker grundet den store mængde dårlige anmeldelser her på Trustpilot. Jeg vovede dog at holde fast i min bestilling og fik leveret bordet i sidste del af marts.
Man har ingen indflydelse på hvornår det bliver leveret, så det var et held at det var tørvejr det døgn det måtte stå udendørs, og at fragtmanden var venlig at ringe og aftale et trygt sted at stille det, når jeg var i den anden ende af landet.
Bordet er i nogenlunde kvalitet til den pris jeg har givet (det er siden steget i pris). Havde jeg købt det til den oplyste fulde pris, så ville jeg nok have været ret skuffet over kvaliteten. Men jeg vælger at beholde det trods småfejl, da jeg ikke orker reklamation mv. De små ting vælger jeg at fikse selv.
Dårlig service med diverse gebyrer
Bestilte et mindre sofabord til 1200 kr, som jeg ville sende retur igen. Der gik en måned før jeg fik mine penge. Derudover tager de 99 kr i ekspeditionsgebyr både når man køber og returnere noget samt udgifter til retur. Mistede 400 kr på at købe det bord. 200 kr af dem var ekspeditionsgebyrer. Aldrig mere Trendrum.
ja i fortjener ikke engang 1 stjerne…
ja i fortjener ikke engang 1 stjerne har bestil en vare for 10 dage siden og der står levering fra 2 til 6 dage, det er da sidste gang man handler der.
Langsomme skohylder
Jeg bestilte to skohylder 9/1, og fik besked om at de ville komme omkring 27/1. De kom 18/2. Trendrum.dk svarede ikke på mails undervejs, og der var ingen information fra dem. Det gør jeg ikke igen.
Synes ikke en gang de fortjener en…
Synes ikke en gang de fortjener en stjerne.
Har bestilt 4 spisebordsstole i sort.
Modtager dem efter en uge, men ser 2 af dem er hvide. Nu har jeg altså bestilt i sort. Har skrevet til deres kundeservice 4 gange nu, og nu over en uge senere stadig ikke fået noget svar.
Så stolene står stadig her i min lille lejlighed i kassen. Ture ik bare bestille 2 nye og så håbe de sender retur label med til hva de har sendt forkert og jeg kan få mine penge igen.
Også lidt ærligt når de nu er sat op og jeg vil skulle betale mere for dem.
Ved jo heller ikke om jeg får mine penge igen.
Igen bliver man lige mindet om at det er en rigtig god ide at læse trustpilot inden man køber. Dælme ikke gode anmeldelser.
Får de heller ikke fra mig. Virkelig virkelig dårlig kundeservice. Spændt på hvornår jeg høre noget fra dem og de vil tage deres retur de har sendt forkert, og rent faktisk sende hva jeg har bestilt og betalt for.
Jeg betalte for et bord 10 Januar ‘22…
Jeg betalte for et bord 10 Januar ‘22 og ventede ca 3 uger med at kontakte dem om bordet. Første gang fik jeg sporings nummeret til forsendelsen og siden har de ikke svaret på min e-mails ang bordet. Fragt firmaet (DSV) som de bruger er umulige at kontakte og selve firmaet (Trendrum) har dårlige kundeservice.
Jeg fik mine penge retur idag, 16 Feb ‘22.
Inden for den sidste uge har jeg gjort en indsigelse mod dem gennem min bank og Klarna. Klarna er firmaets betalings metode.
På mindre end 12 timer fik jeg alle mine penge retur, fordi jeg sagde at jeg ville melde sagen til Politiet.
Virkelig dårlig service! Jeg købte et spisebord tilbage i…
Jeg købte et spisebord tilbage i august. Efter bestillingen er gennemført får jeg en besked om at der er en måneds forlænget ventetid på vare. Leveringen bliver ved med at blive udskudt og har i dag et halvt år efter stadigvæk ikke modtaget varen.
I mellemtiden bliver varen sat ned og skriver til kundeservice at nu når jeg alligevel ikke har modtaget produktet ønsker jeg den til den nye pris. Det er de ikke behjælpelige med og beder mig om at lave en helt ny ordre. Det gør jeg så og annullerer min gamle ordre.
Jeg skriver i januar igen til kundeservice om at nu når spisebordets levering er udskudt til marts så vil jeg gerne lave min ordre om og købe en af deres andre spiseborde som jeg kan se de har på lager (samme model men bare mindre længde). Jeg ønsker at foretage en ændring i min eksisterende ordre. Kundeservice vælger så at annullere min ordre på spisebordet uden at jeg har bedt dem om det. Lige efter ser jeg at de har fået det oprindelige spisebord på lager. Jeg er sikker på at de annullerede min ordre da de ikke ønskede at jeg skulle have det til Black friday pris. Jeg har siden skrevet til kundeservice adskillige gange og de svarer ikke længere på mine beskeder.
Det er så dårlig service! Jeg har i 6 måneder ikke haft et spisebord da jeg virkelig gerne ville have det jeg havde bestilt på deres hjemmeside. De er opbinden måde behjælpelige og man kan slet ikke komme igennem til virksomheden.
Fantastisk produkt dårlig kundeservice
Efter at jeg havde bestilt en sko reol, læst jeg de mange dårlige anmeldelser og blev super nervøs. Jeg prøvet derfor at ringe til virksomheden som kun har telefontid 2 timer om dagen. Jeg var nr 48 eller derover i køen, hver gang jeg ringet. Derudover har de et svensk kundeservice nr, det er lidt dårlig stil når man bestiller via en dansk hjemmeside. Dog svar de hurtigt tilbage på mail.
Jeg har fået min vare, som lever fuldt ud op til de forventninger jeg havde. Den lille flot sko reol i træ er præcist som på billede. Det eneste minus er kundeservicen via telefon.
Ordrenummer #436667
Ordrenummer #436667
Den 11/1-2022 bestiller jeg et ghost spisebord fra dem. Levering forventet 2-12 dage, da de skriver det er en lagervarer. Efter jeg ikke har hørt nærmere kontakter jeg dem 4/2-2022. Hun vil lige skrive en mail tilbage til mig. Det får jeg i dag, 8/2-2022. De har annulleret ordren, da de ikke kan få flere borde hjem, Det er under alt kritik at der skal gå næsten en måned før jeg ved noget som helst. Ved tjek på deres hjemmeside kan jeg stadigvæk bestille bordet. Kan overhovedet ikke anbefale andre at handle hos dem. Useriøst fra start til slut.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.