Hej, Jag kontaktar er angående ett vitrinskåp som jag beställde från er och som tyvärr var skadat vid leverans. Sedan den 6 april har jag vid upprepade tillfällen försökt nå er kundtjänst utan at... Leggi di più

Lampen Big bouble lampefod - Grøn (74392) modtog jeg efter en uge tid, helt ok. Dårligste indpakning, kun i en tynd papkasse, ingen bobleplast eller anden beskyttelse. Da jeg tog lampen op af den tynd... Leggi di più

Jag är mycket missnöjd med mitt köp av en tv-bänk från Trendrum. När jag ville returnera varan gjorde de processen väldigt svår. De krävde en returavgift på 750 kr, vilket är ett orimligt högt bel... Leggi di più

Efter sidste anmeldelse henvendte Trendrum sig endelig. De beklagede at mine mange mails var endt i spam. De fortæller at min efterlyste vare er gået tabt og at jeg skal give dem besked om jeg vil h... Leggi di più

1,5

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Dårlig kundeservice

Har fået den vare jeg bestilt kvalitet fint.
Men deres snak om 2-6 dage levering skyd en hvid pil efter det.
Skriver man til dem, intet svar🤨
Men de trækker penge hurtig.
Så man bliver noget urolig.
Ikke et sted jeg vil bestille fra igen

19 dicembre 2024

Svindel virksomhed !!!!

Svindel virksomhed !!!!! Hold jer laaaaaaangt væk !! De trækker pengene med det samme, mens de sender ikke deres vare.

Vi har i midt november bestilt en pejs, med 6 dages levering. Vi har endnu ikke modtaget noget. Og når vi prøver at kontakte kundeservice, får vi bare ligegyldige computer skrevet svar tilbage. Vi er blevet snydt for SÅ mange penge !

18 dicembre 2024

Har bestilt en stol til 6500 kr d

Har bestilt en stol til 6500 kr d. 7 november, pengene blev selvfølgelig trukket og jeg har INGEN vare modtaget! Alle mails man skriver til kundeservice bliver fuldstændig og aldeles ignoreret!!

18 dicembre 2024

0 stjerner for ny “historie” om hvorfor…

0 stjerner for ny “historie” om hvorfor jeg ikke har modtaget betalt vare.
Først nyt system, så at jeg skulle være tålmodig og nu senest at det er fragtfirmaet der ikke ville sende varen.
De har tilsyneladende mange spændende afdelinger, nu skal jeg have tålmodighed og afvente at deres tilbagebetalings afdeling kigger på mit tilbagebetalingskrav.
Det er åbenbart et svensk firma.
Ihvertfald er det et svindelfirma, endnu et af slagsen.

16 dicembre 2024

Det er et scam

Det er et scam, de sender aldrig varen.
Selvom man er i kontakt med kundeservice så mange gange, så finder de kun på undskyldninger. Forstår ikke hvorfor sådan nogen hjemmesider ikke er blevet fjernet

11 novembre 2024

Find et andet sted at handle!

Bestilte et sofabord for et par uger siden, og har stadig intet modtaget, selvom der på hjemmesiden stod 2-6 hverdages leveringstid. Har været i kontakt med kundeservice, som kommer med alverdens undskyldninger, og lover kompensation når bordet er dukket op. Men det kommer jo ikke, og vil da gerne have et sofabord til juleaften. Har bedt om at få ordren annulleret og mine penge retur.

10 dicembre 2024

Scam company that never delivers

Scam company that never delivers. 1 month has passed, despite "2-6 days delivery". Customer service says that they will send the products soon, but stops answering when this does not happen. S

9 novembre 2024

Utroværdig svindler firma der snyder folk

Jeg bestilte den 3/10 et sofabord, den 18/10 havde jeg endnu ikke hørt noget fra firmaet, jeg vælger at kontakte dem, når ja dette kan kun gøres over mail hvor svar tiderne er er lige så lange som en sommerferie, da jeg endelig får svar oplyser de at leverandøren desværre først kan levere det den 8/11 dette ville jeg ikke vente på og beder om mine penge retur, jeg har nu ventet 9 bankdage på mine penge og ej modtaget dem endnu, så nu ser jeg mig nødsaget til at politianmelde virksomheden, så spar jeres penge og handel et andet sted

1 novembre 2024

Virkelig dårlig kvalitet

Virkelig dårlig kvalitet, dårlig kundeservice og hverken kan eller vil kontaktes via telefon - køb aldrig noget her. Fik 2 sorte stole og alkerede 14 dage efter er kunstlæderet sprukken og fik 6 stole leveret i forket farve og må selv betale for tilbagelevering. Har aldrig prøvet noget så dårligt på alle områder 👎

24 ottobre 2024

Min oplevelse af Trendrum.dk

Min oplevelse af Trendrum.dk er lidt anderledes 🫣
Da jeg sidst i marts bestilte en pejs, var jeg informeret ved bestilling at det var en bestillingsvare og at leveringstiden ville være 3-4 måneder. Da den oplyste leveringstid var ved at være tæt på, fik jeg en mail om at de beklagede at den desværre var yderligere 14 dag forsinket. Jeg tænkte, okay nu havde jeg ventet alligevel så 14 dage fra eller til, det er jo hvad der kan ske.
Jeg kontaktede dem på mail med en forspørgsel og fik hurtig tilbagesvar og her var jeg også positiv i forhold til dialog og information.
Efter at have læst alle andres oplevelser herinde blev jeg tydeligvis meget nervøs, så jeg krydsede fingre for at jeg ville modtage min pejs og at den ville blive leveret i hel stand.
Inden de 14 dags varslet forsinkelse var noget fik jeg en besked om at NU havde de fået min pejs hjem og ville sende den.
De skrev at der vil gå omkring 2-4 hverdage så jeg blev glad.
Da jeg modtog den, ville jeg pakke den ud for at se om der var skader eller mangler og det hele var SÅ fint og pakket forsvarlig uden nogen skader eller mangler.

Så selvom jeg havde læst de opslag herinde og havde været vild nervøs, så kan jeg kun give positiv anmeldelser i forhold til min oplevelse både i forhold til information og dialog hele vejen

9 ottobre 2024

God vare til en billige mønt

God vare til en fin pris men det vogemands fimar ringede første da han holdt her så skulle skynde mig hjem for at få vare og men er ellers tilfeds med varen træk penge om fredag og fik vare tirsdag ugen efter

12 settembre 2024

Forfærdeligt firma

Forfærdeligt firma. De svarede hurtigt på mails INDEN vi bestilte. Nu hvor varerne ikke er dukket op, ikke afsendt, pengene er trukket og svarer de pludselig ikke på mails længere. Vi har naturligvis anmeldt dem til Forbrugerstyrelsen, og håber vores bank kan få pengene, 5000 kr, tilbage!

9 agosto 2024

Utroværdigt uprofessionelt firma

Utroværdigt uprofessionelt firma - vi var meget i tvivl om at give dem en bestilling pga deres dårlige anmeldelser her og på sociale medier, så vi tjekkede med dem flere gange inden bestillingen om varerne nu var på lager, og om leveringstiden nu blev overholdt, hvilket de bekræftede. Naturligvis er intet blevet leveret, selvom varen skulle være ankommet for flere dage siden. Og pengene har de naturligvis også trukket. Kan absolut ikke anbefales. Og nu da vi har annulleret bestillingen, er vi så spændt på, om de refunderer vores penge!

8 agosto 2024

Helt igennem god oplevelse

Da jeg - efter at have bestilt min sofa - fik kigget på Trustpilot, blev jeg bekymret. Det blev dog gjort til skamme, for alt har fungeret helt efter planen. Varen blev leveret til tiden og pengene blev trukket på min konto efter leveringen.
Tak

3 giugno 2024

Utroværdigt firma!

1. januar bestilte jeg et bundt bøjler og fik en bekræftelse på bestillingen. Den 29. januar blev beløbet for varen (kr.429,-) trukket på min konto! Jeg har stadig ikke set skyggen af bøjlerne.
Jeg har korresponderet 2 gange med firmaet. I svarene står undskyldningerne i kø. Angiveligt ventes der stadig på en levering fra leverandøren!
Mit ønske om tilbagebetaling af de 429,- kr. og hermed annullere ordren, svares der ikke på!
Judy Weisel

5 marzo 2024

Dårlig firma. Med uorden i ordre og betalinger.

Jeg har i dag fået en mærkelig mail fra trendrum
At jeg ikke skulle have betalt min ordre. 465142 fra juni 2022 og den blev betalt ved bestillingen og den blev først leveret I 2023
Først anede jeg ikke hvad det var. Men så kom jeg til at tænke på en stump tjener
Jeg bestilte betalte. Jeg måtte sende den mail til enormt mange gange til dem.
For der var kolossal lang levering på. Der fik de tilsendt min ordrebekræftelse med betaling på et par gange.
Nu har de ved en fejl. Ikke kunnet se om den er betalt.
Skån mig. Den ordrebekræftelse med betaling har de fået mange gange. De må sku ikke have ret meget orden i deres ordre mm.
Handler på intet tidspunkt hos dem mere. Og det er længe siden. Så jeg havde helt glemt hvad jeg havde købt hos dem. Tænk at man kan få en opkrævning for noget der er betalt i juni 2022 og enorm længe levering på. Fik den I 2023
Det er da så ringe og dårlig reklame at man skulle tro det var løgn. Jeg har ikke oplevet noget lignende før
Og så længe siden. Skal jeg hen og lede på min på bankkonto. fordi har længe levering og fejl i deres ordre og regnskaber.

A

7 marzo 2024

Jeg bestilte nogen hylder(Paris model)…

Jeg bestilte nogen hylder(Paris model) en form for et stel med 3 hylder på.dem bestilte jeg 2 af,fik varen i god tid,men da jeg pakkede dem ud,så hylderne brugte ud manglede malling og dybe hakker flere steder,så aldrig mere trendrum.efter jeg så anmeldelser,gad jeg ikk bruge min tid på at sende retur.

10 gennaio 2024

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito