Valutata 1 stelle su 5

Afspraken maken en nakomen. Afgelopen donderdag 16 april...uw pakket wordt vrijdag bezorgd. Vrijdag bericht...uw pakket wordt zaterdag bezorgd...zaterdag... door omstandigheden wordt uw pakket maandag... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Commander 2 échafaudages sur Amazon le 20/04/2026 et livraison prévue du 27 au 29/04 . Expédié et pris en par TransMission le 21/04 , le livreur me téléphone le 24/04 pour me dire qu'il va me livrer l... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Het is al de tweede keer dat ik een aantal spullen via een Nederlandse webshop bestel en dat deze spullen via Transmission zouden afgeleverd worden. De te verwachten afleverdatum en -uur werd door Tr... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Leverancier heeft het product meteen verstuurd i.v.m. volgende dag levering. Tot 3 keer heeft Wisman het af laten weten te bezorgen op aangegeven datum en tijd. Als klant kun je er nu zelf achtera... Leggi di più

2,0

3 stelle
2 stelle
1 stella

Helaas

Helaas , eerst maar eens goed Communiceren Met de partijen waar ze mee werken,als ze samen op dezelfde afleverdatum zitten.
Plus , ze beantwoorden geen mail en als ze al een keer voor de deur hebben gestaan en daarna een mail sturen waarop staat dat je het kan ophalen .en dat doorgegeven heb en dan toch de volgende ochtend vroeg op stoep staan …😡(ik had nachtdienst)
Niet meer dus ..

15 ottobre 2025
Valutata 3 stelle su 5

Communicatie kan beter

De avond van te voren nog geen bericht van tijdstip. Pas om 08.32 uur op datum zelf is er een mail verstuurd dat de chauffeur tussen 07.41-9.41 uur pakket komt halen. Om 08.55 uur staat bezorger/afhaler al op de stoep (13 min na E-mail). Klagen dat afhaalpakket niet ingepakt is. (Instructie van Homewizard was: als je de doos niet meer hebt, gebruik dan de doos van de nieuwe batterij) Mopperen dat het van z’n tijd afgaat. Ons voorstel om oude batterij zelf naar Transmission te brengen wees hij af. Uiteindelijk oude batterij in verpakking nieuwe batterij laten zakken. Tape erover, sticker erop en klaar in 2min.
Jammer van het gemopper en de te korte tijd tussen melden en aankomen. Wel vlotte levering

15 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Twee leugens en nog geen pakket

Levering heeft niet plaatsgevonden. Naast de deur zitten wachten, er is niemand geweest. Dan opeens statusmelding ‘levering mislukt. Adres is gesloten’. Dat klopt niet, er was wel iemand. Opgebeld en in de wachtrij ‘er is nog 1 wachtende voor u’, dat bleef zo. Kijk, als er iets tussenkomt, kan ik begrijpen. Kan gebeuren, maar leg het uit. Maar twee leugens achter elkaar is teveel om betrouwbaar te zijn.

13 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Opdracht niet gevonden, hoezo?

Artikel besteld bij Winparts. Helaas werkt deze samen met Transmission BV. Het artikel zou de volgende dag uitgeleverd worden. Dit was niet het geval en ook de dag erna niet. Het ergste is dat deze vervoerder niet informeert over de pakketstatus. Als je de track en trace code invult geeft deze dagen lang de melding: "velden zijn niet goed ingevuld" en "opdracht niet gevonden". Dit schijnt een vaste werkwijze te zijn van deze vervoerder. Is het te druk dan informeren zij ook niet over een nieuwe bezorgdatum en ook niet over vertraging.

13 ottobre 2025

Slechte communicatie

Meermaals (3 maal) een nieuw leververzoek aan gegeven. Geen terug koppeling over akkoord of geen akkoord. Vandaag zonder enige vorm van een melding of cominicatie en toevallig dat onze zoon thuis was is hij geleverd.

11 ottobre 2025
Valutata 4 stelle su 5

Hoewel de homewizard thuisbatterij een…

Hoewel de homewizard thuisbatterij een dag eerder werd aangeboden en de chauffeur dus terug moest komen, werd deze netjes een dag later volgens afspraak afgeleverd. Ondanks wegwerkzaamheden nam de chauffeur de moeite twee straten om te lopen en af te leveren.

10 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

We waren gewoon thuis hoor!

We waren gewoon thuis hoor!
Hoezo niet toegankelijk?
Niemand is geweest, we hebben de hele middag op de levering gewacht.
Wat een teleurstelling…
We weten nog steeds niet waar onze waar naar toe is…

9 ottobre 2025

Atente chauffeur

De chauffeur bracht het pakket tot achter de voordeur terwijl ik hem bij de vrachtauto tegemoet was gegaan om het pakket zelf mee naar binnen te nemen.

9 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Perfecte be,- en afhandeling van de…

Perfecte be,- en afhandeling van de ruiling van mijn defecte batterij, zowel door Homewizzard als de transporteur, de chauffeur was ook perfect, daar kan menig post/transport chauffeur nog wat van leren hoe respectvol en correct.

7 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

De blaffende toon van de bezorger met…

De blaffende toon van de bezorger met de vraag is dit voor Leo was ronduit onbeschoft. Ik heb echter netjes gezegd ja. meneer.
Daarop vroeg ik beleefd of hij het even voor mij binnen wilde zetten daar ik een gekneusde rib heb en niet kan buigen laat staan tillen. Met net zo'n blaffende toon zei hij dat hoeven wij niet wij moeten het bij de deur neerzetten. Door nogmaals te vragen heeft hij het gedaan en liep kwaad weg. Wat een hork. Hopelijke hebben jullie ook nog vriendelijke bezorgers.

6 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Slechte service in bezorg mogelijkheden

De bezorger stond al voor de deur voor dat ik op de hoogte was gebracht waneer ze zouden komen. Een nieuwe afspraak maken kon alleen op drie geselcteerde dagen onder werktijden. Ik moest dus een dag vrij nemen om de bestelling te kunnen ontvangen. Het is niet meer van deze tijd dat alleen op werkdagen en op werktijden wordt bezorgt en dat geen andere optie als afgeven bij buren of op een veilige plek afgeven. Daarbij is de afhaal service ook alleen op deze tijden. Of te wel het wordt je echt onmogelijk gemaakt om het pakket te ontvangen. Wat een bagger service!!!!

6 ottobre 2025

1 ster is te veel

1 ster is te veel. Zit de hele middag op de bezorger te wachten komt aan het eind van de middag bericht dat adres gesloten was. Ofwel de chauffeur was te laat en te beroerd om zijn bestelling af te leveren.
Bijzonder slecht

3 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Afgesproken tijd klopten helemaal maar…

Afgesproken tijd klopten helemaal maar mijn vrouw was thuis. Het pakket zonder een melding van chauffeur zomaar de hele ochtend voor de deur En in de mail staat dat de chauffeur een handtekening moet hebben en anders mee terug nemen vind ik de heel slecht van Trasmission

3 ottobre 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più