Op donderdagavond een nieuwe trampoline mat besteld, volgens de website voor 17u besteld dan de volgende dag in huis. De dinsdag daarop was het nog steeds niet verzonden. Gebeld en het zou diezelfde d... Leggi di più
Tijdens montage van bestelde trampoline kwam een vastzetkoord los van de beschermring. Dit met foto's gemeld bij klantenservice.. Binnen paar uur ruimhartige oplossing via Rick zonder op- of aanmerkin... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vandaag onze trampoline binnen gekregen. Eigenlijk vrij snel (binnen 3 dagen) hele goede snelle Betrouwbare service.Netjes ingepakt ook. Ze doen hun best, dat merk je echt wel! Blij dat we online dit... Leggi di più
PostNL had hetgeen wij besteld hadden niet bezorgd. Bij navraag bij Thijstoys kreeg ik een zeer vriendelijke klantenservice medewerkster (Annemiek) aan de lijn. Zij ging meteen achterhalen waarom de... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Trampolinewinkel.nl is gevestigd in Woerden en beschikt over een unieke showtuin met meer dan 50 verschillende trampolines. Hier kunt u trampolines niet alleen bekijken, maar ook voelen en uitgebreid testen. Eerst ervaren, dan kopen — en dat wordt gewaardeerd: maar liefst 80% van onze klanten komt speciaal naar Woerden voor deze ervaring. De meeste trampolines zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen vaak meteen worden meegenomen, mits uw auto geschikt is (bijvoorbeeld met neerklapbare achterbank). Voordelen van afhalen in Woerden: Ruime keuze: meer dan 50 trampolines om te testen Eerst zien en uitproberen voordat u een beslissing neemt Grote voorraad (ruim 2500 trampolines) in een magazijn van 3500 m² en een showtuin van 1500 m² Persoonlijk en deskundig advies, terwijl kinderen veilig kunnen spelen en proefspringen Geen verzend- of bezorgkosten Geen wachttijd: u kunt de trampoline dezelfde dag nog opzetten Gratis parkeren op eigen terrein Compact verpakt, waardoor vervoer in de meeste auto’s mogelijk is.
Industrieweg 10, 3442 AE, Woerden, Paesi Bassi
- 0348-444443
- info@trampolinewinkel.nl
- trampolinewinkel.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Duidelijk info op de site
Duidelijk info op de site, snelle levering. Goede service. Top winkel

Klantenservice Trampolinewinkel
Vorig jaar een afdekzeil voor onze trampoline gekocht bij Trampolinewinkel.nl. Binnen een jaar helaas rand hiervan gescheurd en de klantenservice heeft dit bij Berg aangekaart. Binnen een week probleem opgelost, Berg stuurt ons een nieuw afdekzeil.
Top geregeld allemaal. Super bedankt.

Gratis retour
Ik plaatste een verkeerde bestelling en kon deze gratis retourneren dankzij hun goede service!
Ik kreeg ook heel snel antwoord op de mails die ik verstuurde!

Risposta di Trampolinewinkel
Probleem met rand prima opgelost!
Heb een mooie, grote trampoline gekocht. Na leggen bleek de rand niet goed te liggen Na 1 belletje werd een monteur ingepland. Helaas niet opgelost, maar wel duidelijke afspraken gemaakt om het na 3 maanden opnieuw te bekijken (de rand kon nog spontaan herstellen).
Toen dat ook niet bleek, werd binnen no-time een nwe rand besteld en geplaatst door de monteurs.
Kortom, Rick (aftersales) heeft prima geholpen en heeft zijn verantwoordelijkheid gepakt. Klasse!
Het kan altijd dat er iets mankeert aan een product, maar het oplossend vermogen van Rick en de monteurs verdient een pluim.

Risposta di Trampolinewinkel
Goed geholpen en goede service
Goed geholpen in de winkel. Veel verschillende trampolines staan opgesteld.
Bij levering paste het doek niet goed. Goed bereikbare klantenservice. Een nieuw doek werd gelijk nageleverd en had ik de volgende dag al in huis. Goede service!
Deze trampoline gekocht
Deze trampoline gekocht, hij werd netjes voor ons geïnstalleerd volgens afspraak, de medewerker was zeer vriendelijk gaf ook goed uitleg over gebruik en onderhoudt, wij zijn er erg tevreden mee

Snelle en vriendelijke service
Snelle en vriendelijke service. Ik werd heel goed geholpen door Leonie. Altijd goede ervaringen met deze winkel.

Goede klantenservice!
Wij zijn recent heel prettig geholpen en heel tevreden over de klantenservice van Trampolinewinkel. Een aantal onderdelen (riem beschermrand, aantal veren) was versleten, net rondom de garantietermijn. Vanuit de klantenservice is contact gezocht met de leverancier en binnen enkele dagen ontvingen wij alles nieuw.

Ontzettend klantvriendelijk
Ontzettend klantvriendelijk, goed bereikbaar, meedenkend, zorgvuldig en snelle service.

Risposta di Trampolinewinkel
Goede service, snel geleverd en ook toen na levering iets niet in orde bleek te zijn werd dit direct opgepakt.
Service Trampolinewinkel en BERG
Twee jaar geleden voor onze dochter haar verjaardag een trampoline van BERG gekocht. Helaas ging hij op haar verjaardag ook kapot. Email contact gehad met de klantenservice van Trampolinewinkel.nl, zij hebben de melding voor ons doorgezet naar BERG. Vandaag een email terug gehad dat zij een nieuwe mat zullen opsturen. Dit noem ik nou super goede service! Trampolinewinkel en BERG dank jullie wel! :-)

Berg Trampoline.
Top service en prima communicatie.
Uitstekend materiaal, levering zoals afgesproken en volledig in orde.
Klantonvriendelijk bedrijf!
Wat een raar bedrijf! Je bestelt het nieuwste model Berg trampoline met afdekhoes, kleur zwart, voor jawel 800 euro. In plaats van een mooie bijpassende zwarte hoes krijg je een lelijke afwijkende groene hoes erbij. Dan neem je contact met ze op en krijg je te horen dat de zwarte wel geleverd kan worden, uit coulance jaja, maar dan wel met een bijbetaling van 50 euro terwijl in de webshop het prijsverschil van de 2 kleuren slechts 5 euro is. Dus pas op, je loopt de kans dat je niet krijgt wat je bestelt! Later nog met de afdeling Verkoop gebeld en zij geven aan dat je krijgt wat op voorraad is. Met de wens van de klant wordt geen rekening gehouden. Als tip heb ik de medewerker meegegeven om dat dan te vermelden in de webshop. "Wij bepalen wat er in de webshop wordt vermeld", was de reactie. En ondertussen wordt de klant misleid.
Perfect geholpen en super blij met resultaat!
Na lang zoeken uitgekomen bij Trampolinewinkel. Langs gegaan in Woerden om met de fam te proef-springen. Goed en kundig geholpen en geadviseerd!
Uiteindelijk voor een trampoline gekozen. Ik wilde deze toch een maatje groter en dat hebben zij 2 dagen voor het plaatsen nog kunnen regelen! Tevens door ze laten ingraven; erg netjes en perfect afgewerkt! Kids blij, wij blij!
Groot compliment!!

Zeer goede klantenservice
Zeer goede klantenservice, goed bereikbaar en snelle reactie. Zonder zorgen worden problemen verholpen.

Risposta di Trampolinewinkel
Goede service en bereikbaarheid ons…
Goede service en bereikbaarheid ons artikel was er niet en ze hebben met ons overlegd een een goed alternief geboden waar we heel blij mee zijn.
Hartelijk bedankt

Geweldige service
Geweldige service. We zijn in de storm van afgelopen voorjaar een aantal onderdelen verloren en deze zijn spontaan via de producent aan ons verstuurd.
Groet
Erwin

Erg blij met de service
Erg blij met de service van trampolinewinkel.nl.
Ondanks zelf gemaakt foutje hebben ze het keurig opgelost.

Risposta di Trampolinewinkel
Fijn geholpen en goede service gehad.
Fijn geholpen en goede service gehad.
Ook prettig dat ik via de mail goed op de hoogte werd gehouden.

Risposta di Trampolinewinkel
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.