tralaleg.dk Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Havde på forhånd spurgt ind til noget konkret via Instagram, og fik hurtigt og ekstremt venligt svar tilbage, og tilbud om hjælp. Da jeg bestilte kom varerne hurtigt og var pakket super godt. Meget ti... Leggi di più

Jeg vil bare takke! Og synes det er uendeligt fantastisk at det kan lade sig gøre at købe ting på den måde. Jeg er meget glad for viften, som kommer til at have adskillige funktioner. Den er m... Leggi di più

Jeg bestilte søndag formiddag. Blev ringet op mandag formiddag, fordi varen ikke var på lager. Vi aftalte en anden vare i stedet for. Varen ankom tirsdag sammen med en lille hilsen fra Tralaleg,... Leggi di più

Sikke en god oplevelse! Jeg fik valgt en fin vare, som faktisk overraskede positivt, da den var endnu finere ved selvsyn, end den så ud på hjemmesiden. Ingen tvivl om, at vi får glæde af denne juleti... Leggi di più

1. Negozio di giocattoli
  2. Negozio di articoli per neonati

Leg der udvikler - Musikinstrumenter og legetøj der styrker fantasi, rytme og motorik Hos Tralaleg.dk finder du et univers af legetøj, musikinstrumenter og kreativitetm der er håndoplkukket med hjerte og faglighed. Vi brænder for at inspirere børn til at lege, lære og udfolde deres fantasi - hver eneste dag. Vores sortiment er nøje udvalgt for at styrke børns motorik, kreativtet, nysgerrighed og musikalske udfoldelse. Her finder du produkter, der holder til at blive brugt, elsket og udforsket - igen og igen. Vi tror på kvalitet. Vi tror på udvikling. Og vi tror på legen som fundament for stærke barndomsminder.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

31 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Købte brat spil og det jeg fik svarer…

Købte brat spil og det jeg fik svarer slet ikke størrelsesmæssigt den som viser på billedet

18 dicembre 2025

Hej Edina🥰

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det er vi selvfølgelig kede af at høre.

Det pågældende spil er en lille udgave af kalahaspillet, og både spillepladens mål samt information fremgår af produktbeskrivelsen, netop for at give et retvisende billede før køb.

Når det er sagt, forstår vi godt, hvis forventningen har været en anden, og du er altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe med en løsning💙

Vi håber at høre fra dig.

Venlig hilsen
Tralaleg.dk

Alt var perfekt

Gode produkter. Hurtig levering, og super god service. Kan absolut anbefales.

24 novembre 2025

Hej Majbritt! Tusind tak for din fine anmeldelse 💙

Skønne produkter

Skønne produkter, gode priser, hurtig levering. Tak for gaven, den gjorde mig rigtig glad!

21 novembre 2025

Risposta di tralaleg.dk

Hej Maken! Tak for din fine anmeldelse - vi er glade for at du kunne bruge gaven 💙🎁

Absolut intet at klage over.

Absolut intet at klage over.
Helt fantastisk hurtig ekspedition og levering

5 novembre 2025

Hej Jonna!

Tusind tak for din fine anmeldelse 💙 Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang 🥰

Jeg har bare oplevet den bedste service

Jeg har bare oplevet den bedste service. Det på trods af restordre og fejl ved noget af det leverede.
Det hele er håndteret ualmindelig godt. Det er meget længe siden, jeg har oplevet så god service.
Da en vare var i restordre blev jeg ringet op, og vi fandt en løsning.
Så jeg anbefaler gerne tralaleg.dk til andre.

27 marzo 2025

Risposta di tralaleg.dk

100-gange tak for den flotte anmeldelse og dermed vores nummer 100 gode anmeldelse :D

Trut-trutte-trut (fanfare og konfetti) !

Rigtig god dag :)

Lynhurtig levering

Jeg har købt fra lalaleg før, og igen denne gang var alt til u.g!
Jeg modtog pakken dagen efter jeg bestilte på hjemmesiden. Hvis det ikke er lynhurtig levering, så ved jeg ikke hvad er. Tak for god service endnu en gang 🫶🏻

10 marzo 2025

Risposta di tralaleg.dk

Mange tak for din gode anmeldelse - og for igen at have tillid til os og handle i vores lille gode webshop :)

Hurtig levering

Hurtig levering. Søde mennesker bag hjemmesiden.
Alt var perfekt frá start til slut. Det er ikke sidste gang jeg køber fra tralaleg 🤩

6 gennaio 2025

Risposta di tralaleg.dk

Det er bare så dejligt at modtage så fin en anmeldelse - mange tak :D

Fantastisk oplevelse med Tralaleg

Jeg har handlet hos Tralaleg, og jeg er virkelig imponeret over hele oplevelsen. Fra start til slut har servicen været helt i top, og jeg følte mig godt behandlet som kunde. Leveringstiden var hurtig, hvilket var en stor fordel, da jeg skulle bruge gaverne til en bestemt lejlighed.

Legetøjet, jeg modtog, er god kvalitet, og man kan tydeligt mærke, at der er fokus på både holdbarhed og børnevenligt design. Børnene har været glade for det legetøj de har modtaget gennem tralaleg, og det har været en fornøjelse at se deres glæde og begejstring.

Jeg kan derfor varmt anbefale Tralaleg til alle, der leder efter godt legetøj og en problemfri købsoplevelse. Det er tydeligt, at de går op i både deres produkter og deres kunders tilfredshed. Jeg kommer helt sikkert til at handle der igen fremover!

17 dicembre 2024

Risposta di tralaleg.dk

Mange tak for din super flotte anmeldelse - og rigtig godt nytår :)