Havde på forhånd spurgt ind til noget konkret via Instagram, og fik hurtigt og ekstremt venligt svar tilbage, og tilbud om hjælp. Da jeg bestilte kom varerne hurtigt og var pakket super godt. Meget ti... Leggi di più
Jeg vil bare takke! Og synes det er uendeligt fantastisk at det kan lade sig gøre at købe ting på den måde. Jeg er meget glad for viften, som kommer til at have adskillige funktioner. Den er m... Leggi di più
Jeg bestilte søndag formiddag. Blev ringet op mandag formiddag, fordi varen ikke var på lager. Vi aftalte en anden vare i stedet for. Varen ankom tirsdag sammen med en lille hilsen fra Tralaleg,... Leggi di più
Leg der udvikler - Musikinstrumenter og legetøj der styrker fantasi, rytme og motorik Hos Tralaleg.dk finder du et univers af legetøj, musikinstrumenter og kreativitetm der er håndoplkukket med hjerte og faglighed. Vi brænder for at inspirere børn til at lege, lære og udfolde deres fantasi - hver eneste dag. Vores sortiment er nøje udvalgt for at styrke børns motorik, kreativtet, nysgerrighed og musikalske udfoldelse. Her finder du produkter, der holder til at blive brugt, elsket og udforsket - igen og igen. Vi tror på kvalitet. Vi tror på udvikling. Og vi tror på legen som fundament for stærke barndomsminder.
Plantagevej 5, 9600, Aars, Danimarca
- info@tralaleg.dk
- tralaleg.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Alt fungerede perfekt
Nem bestilling og hurtig levering.
Dejlige varer af god kvalitet, der både levede op til beskrivelse på hjemmeside og forventningerne.

Risposta di tralaleg.dk
Fantastisk engageret og dygtig service
Fantastisk engageret og dygtig service! Blev opringet da de ikke kunne finde varen jeg havde bestilt på lager. De fik den bestilt fra levrandøren og inden længe fik jeg pakken leveret.

Risposta di tralaleg.dk
Det er utroligt nemt at handle
Det er utroligt nemt at handle, og finde de forskellige ting, sød og venlig behandling hvis man ringer til dem.

Risposta di tralaleg.dk
Tra-la-leg kan varmt anbefales!
Marianne hos Tra-la-leg giver altid top-service, vejledning og god kommunikation. Jeg har købt mange produkter hos hende til brug i Babysalmesang i kirken. Tra-la-leg kan varmt anbefales!

Risposta di tralaleg.dk
Super service og er glad for mine bolde…
Super service og er glad for mine bolde og rasleæg - kvalitet😊

Yderst profesionelle
Yderst venlig, troværdig, nærværende og professionel service. Ikke sidste gang jeg handler her. Skøn overskuelig hjemmeside.

Hurtig levering
Fin hjemmeside, god service (gratis indpakning for eksempel), god kommunikation og meget hurtig afsendelse (bestilte igår aftes og fik besked om, at pakken er afsendt allerede idag). Tusind tak Tralaleg!

God og hurtig behandling
God og hurtig behandling. Varen svarede fint til beskrivelsen.

Risposta di tralaleg.dk
fin oplevelse at handle på jeres side
fin oplevelse at handle på jeres side, nemt

Risposta di tralaleg.dk
Fik i alt hast bestilt en bamse
Fik i alt hast bestilt en bamse, uden omdeling.
Men takket være Marianne, og den hurtige service. Ja så fik vi ændret den fejl 🙂.
Så eva's 2års fødselsdag blev reddet 🙂.
Så tusind tak til Marianne.
Mvh Nick.C

Varm anbefaling herfra!
Varm anbefaling herfra!
Kan uden tvivl anbefale Tralaleg.dk. Hurtig levering og god stil med håndskreven hilsen samt en karamel i kassen med varen. Desuden modtog jeg også mail om, at jeg snart skulle afhente pakken for at undgå, at den blev sendt tilbage. Det kalder jeg god service!

Risposta di tralaleg.dk
Godt kvalitetslegetøj og hurtig levering
Fint kvalitets legetøj og hurtig levering :-)

Risposta di tralaleg.dk
Hurtig levering, sikkert beskyttet under fragt. Personlig hilsen og bolche i pakken.

Hurtige levering
Hurtige levering, meget imødekommende og venlige betjening, køber gerne igen.

Hurtigt og upåklageligt
Fungerede perfekt. Leveringstiden blev overholdt, og der var en lille hyggelig hilsen med i pakken ;-)

Fuld tilfredshed
Købte for 50 kr. online, og fik en betjening som om jeg havde købt for 5000 kr. Meget kundevenlig og effektiv ekspedition af min lille ordre. Vil helt sikkert anbefale Tralaleg i min omgangskreds, og vender gerne tilbage til for at handle der igen.

Super god.
Hurtig levering. Nem webshop. Flot vare. Rigtig god indpakning.

Fantastisk
Sikke en god oplevelse! Jeg fik valgt en fin vare, som faktisk overraskede positivt, da den var endnu finere ved selvsyn, end den så ud på hjemmesiden. Ingen tvivl om, at vi får glæde af denne juleting mange år fremover.
Forsendelsen var lynhurtig. Meget positivt!

Risposta di tralaleg.dk
Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering. Da en af mine bestilte varer ikke var på lager fik jeg straks besked om det inkl. forventet leveringsdato, hvilket var få dage senere. De ting jeg har købt er pæne og i god kvalitet. Jeg vil helt sikkert handle der igen