Ik heb de pasjeshouder met ‘find-me’ functie gekocht. Ik liet andere cardhouders vaak thuis slingeren en via mijn telefoon kan ik hem dan een duidelijk geluid laten maken zodat ik snel weet waar... Leggi di più
Via Bol.com 2 tags besteld. Eerste kon probleemloos geïnstalleerd worden, andere niet te connecten. Contact gehad om probleem te verhelpen wat helaas niet lukte. Krijg nu een nieuwe opgestuurd. Trag T... Leggi di più
Snelle levering, duidelijke website. De pashouder is inderdaad wel groot waardoor je telefoon wat zwaarder is maar ik vind dit niet erg. Pasjes passen er goed in, wel strak. Magnetische werking... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Trag biedt hoogwaardige traceerbare producten zoals de Trag Tag en Trag Card, ontworpen voor gebruik met het Apple Find My-netwerk. Met Trag weet je altijd waar je waardevolle spullen zijn, van sleutels tot portemonnee, dankzij onze gebruiksvriendelijke en betrouwbare technologie. Naast de trackers biedt Trag praktische accessoires zoals magnetische portemonnees en stijlvolle bundels, om je spullen niet alleen veilig, maar ook georganiseerd te houden. Kies voor Trag en geniet van zekerheid, stijl en gebruiksgemak in je dagelijks leven.
Bijsterhuizen 2511, 6604 LM, Wijchen, Paesi Bassi
- info@tragcompany.com
- tragcompany.com
Le persone hanno visualizzato anche
Ik had het besteld en de volgende dag…
Ik had het besteld en de volgende dag al in huis. Goede service dus. Installatie is erg makkelijk ook voor een digibeet als ik. Het werkt erg fijn. Ik ben er heel blij mee.
Vorige week 2 Trag cards besteld en…
Vorige week 2 Trag cards besteld en zeer tevreden. Werkt ideaal met de find my app van de iphone. Ik had nog wat vragen en werd snel geholpen.
Very satisfied
The card is super convenient to have around, no awkward bumps or bulkiness like I experienced with airtag and other similar trackers. Fast delivery too!
Fantastische service!
Bij de bestelling, was ik er van overtuigd dat ik de tags mét sleutelhangers had besteld, bij (snelle) levering bleek dit niet zo te zijn. Na een prettig contact, is dit naar volle tevredenheid opgelost!
Dank je wel, Rob! Voor de snelle actie en een mooie oplossing.
Goede kwaliteit product
Goede kwaliteit product. Werd na bestelling de volgende dag al geleverd!

Uitstekende ervaring
Artikel doet het goed, precies was het moet doen!

Top product!
Top product! Onlangs de Trag Card besteld. Het product werd snel geleverd, en het is handig dat de pas precies in je portemonnee past. Daarnaast werkt het uitstekend met het Zoek Mijn-netwerk van Apple!

Perfecte service
Perfecte service. Snel besteld, betaling makkelijk geregeld 🫶🏻

Risposta di Trag
Uitstekende service en kwaliteit!
Uitstekende service en kwaliteit!
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij TragCompany en ben enorm tevreden. De website is overzichtelijk en bestellen gaat super makkelijk. Het product werd snel geleverd en was precies zoals beschreven – topkwaliteit! Daarnaast is de klantenservice vriendelijk en professioneel, ze denken echt met je mee. Ik kan TragCompany van harte aanbevelen en zal hier zeker vaker bestellen. ⭐⭐⭐⭐⭐

Top bedrijf
Top bedrijf, fijne service en vooral een goed product!

Uitstekend
Tevreden met de service, verliep zoals verwacht. Niks op aan te merken.

Praktisch
Makkelijk mee te nemen in m’n portemonnee en werkt via de normale op m’n iPhone. Top!

Risposta di Trag
Een bedrijf met kwalitatief goede…
Een bedrijf met kwalitatief goede producten. Iets waar ik graag in investeer. Nu heb ik een product waar een vast aanspreekpunt achter zit, altijd zichtbaar is, garantie bij zit en het product gaat gewoon lekker lang mee, klasse! En benieuwd naar wat jullie in de toekomst te bieden hebben!

Top bedrijf
Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van TRAG en ben ontzettend onder de indruk van hun professionaliteit en klantgerichtheid. Van begin tot eind was mijn ervaring met dit bedrijf positief. TRAG biedt een breed scala aan producten en diensten die altijd van hoge kwaliteit zijn, en de manier waarop ze hun klanten ondersteunen is echt een meerwaarde

Risposta di Trag
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.