Super god service og produkter
Claus har i de år Jeg har handlet hos ham , altid fået en super god service og gode produkter . Der er altid tid til at få en snak hvis der er lyst til det .
Heldagervej 45, 5700, Svendborg, Danimarca
Sikke en service. Fik leveret 2 paller briketter med terrængående palleløfter direkte ind i garagen - til aftalt tid. Claus har så meget fået sig en ny kunde.
For ikke længe siden blev jeg forsøgt snydt i en handel med brænde over nettet.
Derfor var meget jeg skeptisk, da priserne var MEGET lave, og man betalte med bankoverførsel - ikke dankort.
Men Claus ringede mig op, og vi tog en snak.
Han viste mig over Facetime hele sit kæmpe lager, sin online ordrebog på computeren og kunne svare ærligt på alle mine kritiske spørgsmål.
God stil!
Dét vandt min tillid, jeg bestilte - og varerne stod på min adresse to dage efter.
100 % tillid til denne virksomhed!
Fantastisk service. Bestilte mandag og leveret tirsdag. Klart anbefales
📢Jeg advarer alle 📢
mod at bruge denne virksomheds tjenester. Leverandøren ødelagde min garage og på trods af gentagne forsøg på at løse sagen i mindelighed, har firmaet set bort fra mine ønsker og siden marts er sagen ikke blevet løst.
Det er ikke alvorligt, hvordan virksomheden behandler sine kunder. Desværre er de svindlere.🤥
Bestilte mandag, betalte tirsdag og onsdag stod briketterne ved min adresse. Nærmest et mirakel i tider hvor det er mere end besværligt at købe brændsel.
Jeg bestilte en palle træbriketter i går og fik dem leveret i dag. Tak for lynhurtig levering.
Hurtig levering, super service og gode briketter.
Jeg har købt træpiller ved Claus Halkjær på Heldagervej 45 i Svendborg, i snart mange år, Jeg får altid en god behandling, han hjælper mange gange selv med til at fylde sække på traileren, og får en sludder for en sladder, Jeg er aldrig blevet snydt på nogen måde, og træpillerne har altid været en god kvalitet intet at klage over. :-)
Har handlet der 3 sæsoner og altid god service skarpe priser og praktisk levering med speciel terrængående palleløfter