Ging super snel, vooraf invullen. Tel netjes inpakken opsturen via qr-code. Ik heb hem donderdag verstuurd, vrijdag bevestiging dat hij ontvangen was en maandag stond het geld al op de rekening. Ik... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Echt geweldige service! Zo makkelijk met decive aanmelden en retour sturen en hun controle en verwerkings tijd echt super snel, had binnen 1 dag al me geld op me rekening, de uitbetaling was zelfs sn... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Snel met reageren. Ik vond eerst het teleurstellend dat er (waar je altijd voor vreest), dat er toch weer een afslag komt op de prijs. Dat was zo, naast een onduidelijke eerst communicatie. Echter vo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Er wordt in 1e instantie meer geboden, dan komt er OPEENS schade tevoorschijn: ZWAAR beschadigd scherm, ZWAAR beschadigde behuizing..... In beide gevallen pure onzin! M.a.w. dit moet niemand meer do... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Snel, simpel en slim - Verdien geld met je oude apparaten via Trade in. Trade in is hét platform voor zowel consumenten als ondernemers om hun oude apparaten te verkopen. In enkele minuten verkocht en altijd een eerlijke prijs voor je device.
De Zuivering 36, 7671SP, Vriezenveen, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 82% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Opsturen ging prima.
Reactie na ontvangst supersnel.
Uiteindelijk bedrag na controle imo zeer goed.

Risposta di Trade in
Het ging super makkelijk, communicatie was heel goed, snel. Goede prijs gekregen voor de telefoon. Ik kan niks anders dan 5 sterren geven.

Risposta di Trade in
Der beste Preisvorschlag für das Trade-in meines Galaxy S24 Ultra im neuwertigen Zustand. Der Versand in die Niederlande dauerte etwas, aber nach Ankunft hatte ich in ein paar Tagen den vollen Betrag auf meinem Konto.

Risposta di Trade in
Helaas vertraging bij post.nl, maar Trade in 5 sterren! Snelle reactie ( 1 dag ) dat ze de bestelling al binnen hebben gekregen en de volgende dag al uitbetaald gekregen.

Risposta di Trade in
Apple Watch Ultra 3 verkocht voor een eerlijke prijs. Ze hebben het pakketje snel ontvangen en snel verwerkt. Zeker een aanrader als je geen gedoe wil met het verkopen van je telefoon/smartwatch op marktplaats!

Risposta di Trade in
Een zeldzaamheid dat de uitvoering overeenkomt met de belofte maar bij jullie klopt het. Doe graag weer zaken in voorkomend geval. Prima met dank
Groet Peter Heetman

Risposta di Trade in
Geen poespas gegevens van telefoon invullen en klaar

Risposta di Trade in
Voor mij was het de vraag of het betrouwbaar was om mijn telefoon zo maar op te sturen om te verkopen, maar ik ben heel blij dat ik het gedaan heb. Invullen van het formulier was een fluitje van een cent. De afhandeling was zeer correct en snel. Geld stond heel snel op mijn rekening. Goede service dus, top!

Risposta di Trade in
Wat een professioneel bedrijf, ik heb mijn Samsung telefoon verkocht vanwege de goede prijs die werd geboden. Gratis verzonden via postnl. Je word keurig op de hoogte gehouden over het verloop en binnen 2 dagen had ik het geld op mijn rekening staan. Echt een aanrader
Jullie zijn toppers!!

Risposta di Trade in
Ik kreeg mijn geld snel en kreeg ook meer dan verwacht echt top

Risposta di Trade in
Very beautiful and quick experience.

Heel erg goed! 48 uur na afleveren bij PostNL geld ontvangen

Risposta di Trade in
Maandag device opgestuurd, dinsdag hadden ze ontvangen woensdag het geld op me rekening hele goeie ervaring.

Risposta di Trade in
Twee keer gebruik gemaakt van de service eerste keer een iPhone en nu een IPad allebei keurig netjes beoordeeld en geregeld. Een vertrouwd adres met goede informatie.
Bedankt weer.

Risposta di Trade in
Alles prima; doorlooptijd, informatie en prijs. Geen tegenbod, terwijl het toch om een gebruikt artikel ging waar ruimte voor onderhandeling was.

Risposta di Trade in
Wat een geweldige en snelle service! Ik ben uiterst tevreden! Versturen ging snel, een bericht van ontvangst ook direct de volgende dag. Een absolute aanrader voor iedereen die zijn telefoon wil inruilen.

Risposta di Trade in
Eerlijke beoordeling en eerlijke prijs
Zeer goed verzendsysteem en prima info per mail tijdens het inruilproces
Dit is de tweede keer dat ik inruil bij Trade in

Risposta di Trade in
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.